Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

A horoszkópod szerint maradj addig egyedülálló, amíg ilyen párkapcsolatba nem kerülsz!

Ez a teória alapvetően a csillagjegyedet hívja segítségül, és kiemeli, hogy mire vágsz leginkább egy párkapcsolatban. De természetesen a szerelem nem ismer akadályokat, ezért fontos, hogy mindig nyitott legyél. Hagyd, hogy az élet meglepjen téged, és kövesd ezeket a gyönyörű energiákat, amint azok felmerülnek az életedben, és élvezd ki minden egyes pillanatát!

 

Kos

Addig maradj egyedül, amíg egy olyan kapcsolatban nem lesz részed, amiben minden nap különbözik az előzőtől. Ahol soha nem hagyod abba a növekedést, a fejlődést egy olyan partnerrel, aki mindig új dolgokat akar veled kipróbálni. Ahol nem fogsz félni az elkötelezettségtől, mert szereted a teljes lényét, még akkor is, ha gyökeres ellentéte a tiédnek.

Bika

Addig maradj egyedül, amíg egy olyan párkapcsolatba nem kerülsz, amelyben egyszerre érzed a biztonságot és a kihívást. Ahol a partnered megóv téged az élet veszélyeitől, szeret, kényeztet, miközben folyamatosan arra ösztönöz, hogy kilépj a komfortzónádból, és egy még jobb önmagaddá válhass.

Addig maradj egyedülálló...

Ikrek

Addig maradj szingli, amíg egy olyan párkapcsolatba nem kerülsz, ahol igazán önmagad lehetsz, ahelyett, hogy az lenne a benyomásod, hogy mindig a személyiséged szórakoztató és izgalmas változatát kell előtérbe helyezned. Ahol úgy érzed, hogy a partnered mindekét oldaladat szereti, és elegendő biztonságot ad ahhoz, hogy néha sebezhető legyél.

Rák

Addig maradj egyedülálló, amíg egy olyan párkapcsolatba nem kerülsz, amelyben soha nem kell félned attól, hogy nem becsülnek meg kellőképpen. Ahol a partnered igazán sokra fogja tartani a kedvességedet és az együttérzésedet mások iránt, és ennek hangot is fog adni. Ugyanakkor ez a partner egy életen át gondoskodni fog rólad.

Oroszlán

Addig maradj egyedülálló, amíg egy olyan párkapcsolatba nem kerülsz, amelyben a partnered napról napra bátrabbá és erősebbé tesz téged. Ahol a másik feled támogató, szívesen követ téged, és nem hagyja, hogy mindig mindenbe egyedül vágj bele. Ő is ambiciózus, ahogyan te is az vagy, ezért mindig melletted lesz, és nem hagyja, hogy egyedül járd az utadat.

Szűz

Addig maradj egyedülálló, amíg egy olyan párkapcsolatba nem kerülsz, melyben nincsenek játszmázások, nincsenek találgatások. Olyan kapcsolatban, ahol értékelik az érzéseidet, és ahol olyan partnerrel lehetsz, aki őszinte, egyenes és teljesen nyitott az irányodban. Ráadásul tudatja veled rendszeresen, hogy mennyire szeret és törődik veled.

Mérleg

Maradj egyedülálló egészen addig, amíg egy olyan támogató párkapcsolatba nem kerülsz, melyben azt érzed, hogy a partnered minden téren melletted áll. Legyen elég magabiztos ahhoz, hogy ne kelljen együtt lennetek minden percben, és ne állítson döntéshelyzet elé közte, és egy számodra fontos személy, vagy egy másik dolog között. Tudj hozzá egyenes lenni anélkül, hogy felmerülne benned, hogy a lelkedbe akar tiporni.

Skorpió

Addig maradj egyedülálló, amíg egy olyan kapcsolatba nem kerülsz, ahol az őszinteség nagyon fontos. Ahol biztonságban érezheted magad, és fontos, hogy a beszélgetés, a kommunikáció élvezzen prioritást az önérzet felett, mert így könnyeben kerülitek el a vitákat. És végül, de nem utolsó sorban, ahol mindig győz az igazság, hiszen Skorpióként hatalmas igazságérzettel áldottak meg az Égiek.

Nyilas

Addig maradj egyedülálló, amíg egy olyan párkapcsolatba nem kerülsz, ahol a boldogság áll a középpontan, és ahol nem kell félned a mélyebb, komolyabb beszélgetésektől. Olyan partnert kell találnod, akihez közel érezheted magad, és a társaságában biztonságban lehetsz. Számodra nagyon fontos, ne kényszerből kelljen beszélned a nehézségeidről, ugyanakkor a másikból se harapófogóval kelljen kihúzni a gondjait.

Bak

Addig maradj egyedülálló, amíg egy olyan párkapcsolatba nem kerülsz, ami nagyon mély és nagyon valóságos. Fontos tudnod, hogy a másik fél mindenben támogat, és rábízhatod akár a legrejtettebb vágyaidat, sőt, még a félelmeidet is. Viszont az is fontos, hogy hasonló humorotok legyen, és úgy meg tudjon nevettetni, ahogy másnak azelőtt soha nem sikerült volna.

Vízöntő

Addig maradj egyedülálló, amíg egy olyan kapcsolatba nem kerülsz, ahol a másik fél lesz számodra a prioritás, de egyensúlyt tudsz tartani a saját életedben is. Ne áldozd fel a baráti kapcsolataidat az új párod miatt, inkább szánj elég időt az ápolásukra. Tudd, hogy nem csak a párkapcsolat része vagy, hanem egy önálló ember, akinek meg van a maga véleménye, és a saját élete.

Halak

Addig maradj egyedülálló, amíg egy olyan párkapcsolatba nem kerülsz, ahol szabályszerűen otthonra találsz. Ahol az együttérző képességed nagyra lesz értékelve, és azt fogod érezni, hogy végre tökéletesen megértenek. Soha sem akarsz majd passzív lenni ebben a kapcsolatban – annál többet fog jelenteni számodra.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Így csalnak a csillagjegyek

Így csalnak a csillagjegyek

Sokan vitatják, hogy a monogámia biológiailag lehetséges-e. Ma észben tartjuk ezt az elméletet, ugyanis arról fogunk beszélni, hogy az egyes csillagjegyek hogyan csalják meg a párjukat egy kapcsolatban. Persze egyáltalán nem szükségszerű, hogy mindenki meg fogja egyszer csalni a társát, de ha végül megtörténik, ennek a módját elárulja az egyén csillagjegye.

Bővebben »

Gyakran álmodsz? Soha ne hagyd figyelmen kívül ezeket a szimbólumokat az álmaidban!

Gyakran álmodsz? Soha ne hagyd figyelmen kívül ezeket a szimbólumokat az álmaidban!

„Az álom ablak, melyen által. Lelkünk szeme jövőbe néz.” – írja Petőfi Sándor Jövendölés című versében. Az álmaink tudat alatt hívják fel a figyelmünket bizonyos dolgokra az életünkben. Érdemes figyelni rájuk, hiszen így sokkal jobban megérthetjük magunkat és az életutunkat.

Bővebben »

 
Milyen típusú intelligencia jellemez a csillagjegyed alapján?

Milyen típusú intelligencia jellemez a csillagjegyed alapján?

Mindegyik csillagjegynek megvan a saját intelligencia-típusa, ami jellemző rá. És ha hiszed, ha nem, az asztrológiában ugyanez vonatkozik az elemekre és bolygókra is. Ha pedig ezeket a tényezőket kombináljuk, akkor ez ad meg bizonyos tulajdonságokat a személyiségre vonatkozóan minden egyes csillagjegy esetében.

Bővebben »

 
Rituálék és szokások a tavasz ünneplésére

Rituálék és szokások a tavasz ünneplésére

Sokféle rituálé és hagyomány létezik a tavasz ünneplésére. A több hónapos téli időszak és a napfény hiánya bizony még inkább felerősíti az emberekben a tavaszvárás örömét. Biztosan te is alig várod, hogy levehesd a csizmát és a téli kabátot, de már érkezik a tavasz és hamarosan kopogtat az ajtódon. Megtelnek a parkok emberekkel és mindenki élvezi a napfényt és a kellemes időt – sőt, még szerelem is a levegőben van.

Bővebben »

 
Melyik évszakhoz tartozik a csillagjegyed? – Asztrológiai jelek évszakonként

Melyik évszakhoz tartozik a csillagjegyed? – Asztrológiai jelek évszakonként

Minden asztrológiai térkép tartalmazza a Holdat, a nyolc bolygót, a tizenkét házat és még sok mást. De szinte minden horoszkóp lényege a Nap, ezért kezdjük listánkat a zodiákus tavaszi jegyeivel. Ismerd meg, melyik évszakhoz tartozol, és hogyan hat rád.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Kincső Tisztánlátó Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 311

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 590

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Andi Együttérző Jós

Andi

Kertelés nélkül megmondja az égiek üzenetét. Áldással született, meglátja az emberek lelki és materiális problémáit.Bővebben

Nem elérhetőKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 436

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

Nem elérhetőKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc