Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

A Zodiákus legégetőbb csókjai - Vajon mely állatövi jegyek csókolóznak a legjobban?

A csók lehet vad, érzéki, hosszú, szenvedélyes vagy csak egy gyors puszi a másik ajkára, de bárhogyan és bárhol is csókolózol, mindig melegség, boldogság és szeretet önt el. Minden ember másképpen csókolózik, és az egyes állatövi jegyek bizony arról is árulkodnak, hogy vajon te hogyan csókolsz.

 

A csókolózás nagyon kellemes érzés. Mindez nem véletlen, hiszen amikor megcsókolod a partneredet, akkor számos jó érzést keltő vegyi anyag termelődik az agyadban, ez pedig csökkenti a stresszt, fokozza a jó kedvet és még a szociális kapcsolataid is javulnak.

Ha nem vagy tisztában azzal, hogy valóban érzékien és szenvedélyesen csókolózol, vagy éppen még némileg csiszolni kell mindezen, akkor érdemes elolvasni az egyes csillagjegyekre jellemző csókolózási stílusokat!

Csók

Kos (március 21 – április 19)

A csókod is hasonló ahhoz, ahogyan magát az életed éled, és ahogyan megközelítesz mindent az életben, vagyis erőteljes, energikus és impulzív. Karodba zárod a partneredet és váratlanul hosszú, szenvedélyes csókkal leped meg, és egyáltalán nem érdekel, mi zajlik körülötted. A csókod szenvedélyes, vad és egyben édes, akárcsak te magad.

Bika (április 20 – május 20)

Bikaként hajlamos vagy a szereteted és a baráti érzelmeid is egy-egy csókkal vagy puszival kifejezni. Elképesztően tudsz koncentrálni, érzéki vagy és mindenért keményen megküzdesz. A csókod is lassú, őszinte, gyöngéd és nyugodt. Mélyen a partnered szemébe nézel, megérinted a haját, belélegzed a parfümjének illatát és lassan, érzékien megcsókolod, minden másodpercet kiélvezve.

Ikrek (május 21 – június 20)

Ha az Ikrek jegy szülötte vagy, akkor a csókolózás terén is roppant sokoldalú vagy. A csókod édes, finoman bontakozol ki és érzékien csókolsz, de azután vadabbul folytatod és megmutatod a benned rejlő szenvedélyt illetve impulzivitást. Mindent megteszel azért, hogy egy csók ezerszínű legyen, emiatt a partnerednek is hasonlóan kísérletező kedvűnek kell lennie, hogy igazodni tudjon a benned lévő lendülethez. Sokoldalú vagy, kommunikatív és bárhogyan lehet feléd közeledni.

Rák (június 21 – július 22)

Rákként az egyik legbonyolultabb és legérzékenyebb jegy vagy. Noha kívülről keménynek tűnhetsz, ám belülről érzékeny vagy, és ezt az érzékenységet, valamint a gondoskodó oldalad a csókjaiddal is képes vagy kifejezni. Szentimentális vagy, a csókod pedig finom, gyöngéd, és amikor megcsókolod a partneredet, érzi a törődést és az odaadást.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22)

Általában élvezed azt, hogy a figyelem középpontjába kerülsz, bárhol is jelenj meg, ezért neked a nyilvános csókolózással sem akad gondod. Nagyon karizmatikus vagy, hihetetlenül magabiztos, szexi és egyben szórakoztató. A csókjaid merészek, játékosak, vad és impulzív vagy egyszerre. Ha valaki veled van, készen kell állnia arra, hogy bármikor a középpontba kerülhet általad, és ez alól a csók sem kivétel.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)

Szűzként mindig a maximumra törekszel, emiatt nagy figyelmet fordítasz a részletekre. Ez azt jelenti, hogy azt is pontosan tudod, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy elbűvöld a partnered. Tökéletesen tisztában vagy azzal, miként kell felkorbácsolni. Önzetlen vagy és a partnered rezdüléseire figyelsz. Szinte olvasol a testbeszédből, és felméred, mire van szüksége a másiknak. Odaadó és gyöngéd csókokkal halmozod el a másikat.

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

A Mérleg jegy szülötteként nagyon romantikus vagy, szeretsz szerelembe esni és akár divatjamúlt bókokkal élni. Odaadó vagy a csókolózás terén, és imádsz könnyed csókot lehelni a partnered ajkaira, ezután pedig hosszú gyöngéd csókban forrtok össze. Csodálatosan és szenvedélyesen csókolózol, noha ennek nem is vagy tudatában.

Skorpió (október 23 – november 21)

Az állatövi jegyek közül te vagy az egyik legszenvedélyesebb. Mindenben visszaköszön ez a szenvedély, bármit is tegyél az életben, és soha nem tudsz ellenállni egy finom csóknak. Rendkívül vad vagy a csókolózás terén és a partnered minden testrészét feltérképezed és végigcsókolgatod. A csókod maga merész, intenzív és szenvedélyes.

Nyilas (november 22 – december 21)

Szabad vagy, tele lendülettel, optimista és gondtalan ember benyomását kelted. A csókod örömteli és spontán, akárcsak te.  Ha a Nyilas jegy szülötte vagy, akkor kíváncsi vagy és kalandvágyó, ami azt jelenti, hogy számos emberrel csókolózol. Élvezed ezeket a helyzeteket és legszívesebben egész nap csókokkal és bókok tömkelegével árasztanád el a másikat, azért, hogy tudasd, mennyire fontos számodra. 

Bak (december 22 – január 19)

Nagyon romantikus vagy és nagyszerű barát is egyben. Amikor a csókolózásról van szó, minden olyasmit megpróbálsz, ami csak szóba jöhet, és erre az adott partnered általában szintén vevő. A csókod meleg, csodálatos és szeretetteljes, biztonságot és nyugalmat sugárzol. Az ujjaid beletúrod a partnered hajába, átkarolod az adott személy derekát, és örömmel adod át magad a pillanatnak.

Vízöntő (január 20 – február 18)

Nagyon barátságos vagy és szellemi ember, ezért ha bárki is kapcsolatba bonyolódik veled, egy édes platonikus csókkal fogod megajándékozni. A csókod szexi, kiszámíthatatlan, nedves és érzéki. Egyre többet és többet akarsz. Mindig új kihívásokat és izgalmakat keresel az életben, ez alól a csók sem kivétel.

Halak (február 19 – március 20)

A Halak jegy szülötteként titokzatos vagy, szexi és nagyon érzékeny. Nagyon szeretetteljes ember vagy, aki gondoskodik a párjáról és a szeretteiről. A csókod nagyon romantikus és lassan, gyöngéden kezdesz csókolózni. Ezután azonban kibontakozik a vad és szenvedélyes éned, s a csókod is szenvedélyes és tüzes lesz.

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

Néhány kapcsolat egyszerűen nem akar összejönni. Bármennyit dolgoztok rajta, egyszerűen nincs meg benne az a szikra, ami a rózsaszín köd eloszlása után is életben tartaná. Folyamatosan félreértitek egymást, és apróságokon is összekaptok, ami előbb-utóbb végül szakításhoz fog vezetni. Talán nem is érted, mi nem működött köztetek, hiszen szerettétek egymást. Nos, a helyzet az, hogy bármennyire is próbálkozhatunk, mert léteznek csillagjegyek, akik kapcsolatából semmiféle jó nem sülhet ki.

Bővebben »

Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Bármennyire is szeretnénk, hogy mindig pozitív dolgok vegyenek minket körül, sajnos gyakran találjuk magunkat olyan helyzetben, ami bizony tele van negativitással. Igaz ez a munkakörnyezetünkre is, hiszen életünk jelentős részé töltjük ki. Olykor vagy épp gyakrabban kihívást jelentenek munkatársaink, vagy egyszerűen csak a környezet, ami a munkahelyünkön övez minket.

Bővebben »

 
Mi az, amiért a leginkább kiállsz? - A csillagjegyed elárulja!

Mi az, amiért a leginkább kiállsz? - A csillagjegyed elárulja!

Te miben hiszel? Biztosan hallottad már a mondást: „Ha nem hiszel valamiben, bedőlsz bárminek.” Az idézet szerzőjének személye erősen vitatott, jelentése azonban egyértelmű – akik kitartanak az elveik mellett, kevesebb eséllyel térnek le a számukra kijelölt ösvényről. Mindannyian rendelkezünk valamivel, amiben a végletekig bízunk, és a mindennapok során erőt merítünk belőle. Hogy ez mi, részben befolyással bír rá az asztrológia.

Bővebben »

 
Melyik édesanya típusba tartozol? - Megmondja a csillagjegyed

Melyik édesanya típusba tartozol? - Megmondja a csillagjegyed

A csillagjegyünk rengeteg dolgot elárul rólunk, de gondoltál már valaha arra, hogy ebbe az is beletartozik, hogy milyen anyatípusba tartozol? Lentebb olvashatod, hogy az egyes jegyeknek milyen előnyös és kevésbé előnyös tulajdonságaik vannak, amik az anyaszerepben kerülnek előtérbe. Szó sincs arról, hogy egyesek rossz szülők, egyszerűen csak vannak olyanok, akik tehetségesebbek másoknál.

Bővebben »

 
Így készül az újesztendőre a világ

Így készül az újesztendőre a világ

Minden kultúrában más és más módon készülnek az újév fogadására. Érdemes megnézni, hogyan is készülnek fel az elkövetkezendő évre a különböző országok.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Mária Tisztánlátó Jós

Mária

Gyertyalángból jósol. Nehezebb döntéseknél, fontos, problémás kérdéseknél a kristálygömbjét is használja.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 448

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kincső Gyógyító Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 311

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Buddhista halottlátó, kártyajós. Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, mágia, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc