Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

A Zodiákus legégetőbb csókjai - Vajon mely állatövi jegyek csókolóznak a legjobban?

A csók lehet vad, érzéki, hosszú, szenvedélyes vagy csak egy gyors puszi a másik ajkára, de bárhogyan és bárhol is csókolózol, mindig melegség, boldogság és szeretet önt el. Minden ember másképpen csókolózik, és az egyes állatövi jegyek bizony arról is árulkodnak, hogy vajon te hogyan csókolsz.

 

A csókolózás nagyon kellemes érzés. Mindez nem véletlen, hiszen amikor megcsókolod a partneredet, akkor számos jó érzést keltő vegyi anyag termelődik az agyadban, ez pedig csökkenti a stresszt, fokozza a jó kedvet és még a szociális kapcsolataid is javulnak.

Ha nem vagy tisztában azzal, hogy valóban érzékien és szenvedélyesen csókolózol, vagy éppen még némileg csiszolni kell mindezen, akkor érdemes elolvasni az egyes csillagjegyekre jellemző csókolózási stílusokat!

Csók

Kos (március 21 – április 19)

A csókod is hasonló ahhoz, ahogyan magát az életed éled, és ahogyan megközelítesz mindent az életben, vagyis erőteljes, energikus és impulzív. Karodba zárod a partneredet és váratlanul hosszú, szenvedélyes csókkal leped meg, és egyáltalán nem érdekel, mi zajlik körülötted. A csókod szenvedélyes, vad és egyben édes, akárcsak te magad.

Bika (április 20 – május 20)

Bikaként hajlamos vagy a szereteted és a baráti érzelmeid is egy-egy csókkal vagy puszival kifejezni. Elképesztően tudsz koncentrálni, érzéki vagy és mindenért keményen megküzdesz. A csókod is lassú, őszinte, gyöngéd és nyugodt. Mélyen a partnered szemébe nézel, megérinted a haját, belélegzed a parfümjének illatát és lassan, érzékien megcsókolod, minden másodpercet kiélvezve.

Ikrek (május 21 – június 20)

Ha az Ikrek jegy szülötte vagy, akkor a csókolózás terén is roppant sokoldalú vagy. A csókod édes, finoman bontakozol ki és érzékien csókolsz, de azután vadabbul folytatod és megmutatod a benned rejlő szenvedélyt illetve impulzivitást. Mindent megteszel azért, hogy egy csók ezerszínű legyen, emiatt a partnerednek is hasonlóan kísérletező kedvűnek kell lennie, hogy igazodni tudjon a benned lévő lendülethez. Sokoldalú vagy, kommunikatív és bárhogyan lehet feléd közeledni.

Rák (június 21 – július 22)

Rákként az egyik legbonyolultabb és legérzékenyebb jegy vagy. Noha kívülről keménynek tűnhetsz, ám belülről érzékeny vagy, és ezt az érzékenységet, valamint a gondoskodó oldalad a csókjaiddal is képes vagy kifejezni. Szentimentális vagy, a csókod pedig finom, gyöngéd, és amikor megcsókolod a partneredet, érzi a törődést és az odaadást.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22)

Általában élvezed azt, hogy a figyelem középpontjába kerülsz, bárhol is jelenj meg, ezért neked a nyilvános csókolózással sem akad gondod. Nagyon karizmatikus vagy, hihetetlenül magabiztos, szexi és egyben szórakoztató. A csókjaid merészek, játékosak, vad és impulzív vagy egyszerre. Ha valaki veled van, készen kell állnia arra, hogy bármikor a középpontba kerülhet általad, és ez alól a csók sem kivétel.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)

Szűzként mindig a maximumra törekszel, emiatt nagy figyelmet fordítasz a részletekre. Ez azt jelenti, hogy azt is pontosan tudod, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy elbűvöld a partnered. Tökéletesen tisztában vagy azzal, miként kell felkorbácsolni. Önzetlen vagy és a partnered rezdüléseire figyelsz. Szinte olvasol a testbeszédből, és felméred, mire van szüksége a másiknak. Odaadó és gyöngéd csókokkal halmozod el a másikat.

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

A Mérleg jegy szülötteként nagyon romantikus vagy, szeretsz szerelembe esni és akár divatjamúlt bókokkal élni. Odaadó vagy a csókolózás terén, és imádsz könnyed csókot lehelni a partnered ajkaira, ezután pedig hosszú gyöngéd csókban forrtok össze. Csodálatosan és szenvedélyesen csókolózol, noha ennek nem is vagy tudatában.

Skorpió (október 23 – november 21)

Az állatövi jegyek közül te vagy az egyik legszenvedélyesebb. Mindenben visszaköszön ez a szenvedély, bármit is tegyél az életben, és soha nem tudsz ellenállni egy finom csóknak. Rendkívül vad vagy a csókolózás terén és a partnered minden testrészét feltérképezed és végigcsókolgatod. A csókod maga merész, intenzív és szenvedélyes.

Nyilas (november 22 – december 21)

Szabad vagy, tele lendülettel, optimista és gondtalan ember benyomását kelted. A csókod örömteli és spontán, akárcsak te.  Ha a Nyilas jegy szülötte vagy, akkor kíváncsi vagy és kalandvágyó, ami azt jelenti, hogy számos emberrel csókolózol. Élvezed ezeket a helyzeteket és legszívesebben egész nap csókokkal és bókok tömkelegével árasztanád el a másikat, azért, hogy tudasd, mennyire fontos számodra. 

Bak (december 22 – január 19)

Nagyon romantikus vagy és nagyszerű barát is egyben. Amikor a csókolózásról van szó, minden olyasmit megpróbálsz, ami csak szóba jöhet, és erre az adott partnered általában szintén vevő. A csókod meleg, csodálatos és szeretetteljes, biztonságot és nyugalmat sugárzol. Az ujjaid beletúrod a partnered hajába, átkarolod az adott személy derekát, és örömmel adod át magad a pillanatnak.

Vízöntő (január 20 – február 18)

Nagyon barátságos vagy és szellemi ember, ezért ha bárki is kapcsolatba bonyolódik veled, egy édes platonikus csókkal fogod megajándékozni. A csókod szexi, kiszámíthatatlan, nedves és érzéki. Egyre többet és többet akarsz. Mindig új kihívásokat és izgalmakat keresel az életben, ez alól a csók sem kivétel.

Halak (február 19 – március 20)

A Halak jegy szülötteként titokzatos vagy, szexi és nagyon érzékeny. Nagyon szeretetteljes ember vagy, aki gondoskodik a párjáról és a szeretteiről. A csókod nagyon romantikus és lassan, gyöngéden kezdesz csókolózni. Ezután azonban kibontakozik a vad és szenvedélyes éned, s a csókod is szenvedélyes és tüzes lesz.

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

Bővebben »

 
Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Az az igazság, hogy mindenkinek van egy mágikus képessége, minden azon múlik, hogy ezt felfedezzük-e magunkban. Ha hiszel az asztrológiában, most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján milyen erő birtokosa vagy.

Bővebben »

 
Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

A személyes spirituális állatunk arra emlékeztet minket, hogy mik is vagyunk legbelül – az a részünk, ami egész életünkben csak szabadulni akar. Születésedtől kezdve jelen van, veled együtt lélegzik, és soha, egyetlen pillanatra sem hagy el.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Mária Tisztánlátó Jós

Mária

Nehezebb döntéseknél, fontos, problémás kérdéseknél a tarotból is jósol.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 448

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Mezei Márti Együttérző Jós

Mezei Márti

Jelgyógyász, sorselemző, az okkultizmus értő tudója. Kiváló tarot kártya jós és számmisztikus, karmaszámmisztikus.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 566

0900 700 602 - 2 EUR/perc