Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Anthony Delon – A Mérleg és az Oroszlán játéka

A sármos francia színész, Anthony Delon le sem tagadhatná édesapja, Alain Delon örökségét, mint ahogy azt sem, hogy három domináns jegye az Oroszlán, a Szűz és a Mérleg. Finom arcvonásai, színészi tehetsége azonban sosem volt elég ahhoz, hogy kibújjon a színészikon árnyékából.

 

Az 1964. szeptember 30-án Los Angelesben napvilágra jött fiú egész életében bizonyítani akart, mégis inkább nőügyeitől volt hangos a sajtó, nem pedig alakításaitól. Bár szerelmi életének túlbonyolítását is volt kitől örökölnie.Édesanyja Nathalie Barthélemy kedvéért Alain Delon annak idején Romy Schneidert hagyta el. A rossz nyelvek szerint az is előfordult, hogy apja és fia egyszerre csapta a szelet egy-egy nőnek. Gyűlölve szeretett édesapjával való viszonyára a fenti tények örökre rányomták bélyegüket.

Anthony Delon – A Mérleg és az Oroszlán játéka

Az Oroszlán ereje

Ahogy apja vérét, úgy Oroszlán befolyásoltságát sem tagadhatja le, hiszen e jegyben állt születésekor a Hold, a Mars és a Vénusz. Delejesen vonzó kisugárzással ruházta fel őt e jegy. Alapvetően őszinte és optimista ember, így mindig tud lelkesedni egy feladat iránt. Ami viszont a legnehezebb csavar lelkivilágában az éppen az e jegynek köszönhető elismerés utáni vágy. A mellőzöttséget, a háttérbe szorulást nehezen viseli, de ha rákényszerítenek valamit, azt úgyszintén rosszul tűri. Ezeket csak tovább fokozza az Oroszlánban álló Mars: állandóan hódítani akar, büszke, és sosem heveri ki a visszautasítást. Minél inkább uralkodhat, ragyoghat, annál kedvesebb, annál szeretetre méltóbban viselkedik. A harmadik bolygó, ami a királyi jegyben áll, a Vénusz, mely kreativitással, tiszteletet parancsoló megjelenéssel ajándékozta meg őt. Mindenben keresi az örömet, igazán lojális a barátaival és az üzlettársaival egyaránt. Feltűnő jelenség, aki belső adottságainak is köszönhetően hamar a társaság középpontjává válik.

A maximalista Szűz

A Szűz jegy befolyása racionális gondolkodását erősíti, mely a többi erős befolyású jegy – a Mérleg és az Oroszlán – mellett szerencsés összhangot teremt. Nyelvérzéke kimagasló, pénzügyi érzéke úgyszintén. Művészi, extrovertált tulajdonságait jól kiegyensúlyozzák a szűzies, önfegyelemmel és kitartással, bizalmatlansággal teli tulajdonságok. A tökéletesség elérésére számára a fő cél, amiért analitikus pontossággal alakítja ki napirendjét, teljes erőből kész küzdeni érte, áthágva a társadalmi normákat, olyan erővel, mint aki meg akarja változtatni a Föld forgásának irányát.

A nyughatatlan Mérleg

És, ha a fentiek még nem szolgáltattak volna elég bizonyítékul személyes népszerűségére, akkor említsük meg a Mérleget. A legnépszerűbb és leghűtlenebb jegy, pont olyan könnyen barátkozik, mint ahogy flörtöl. Élete során valószínűsíthetően többször köt házasságot, mert hiába vágyik haláláig a harmóniára, érzései egyszerűen kihűlnek. Paradox módon azonban kapcsolatok nélkül képtelen élni, minden gondolata a szerelem körül forog, és folyvást keresi lelki társát. Ráadásul elsősorban vele szakítanak, és nem fordítva. Kerüli a vitákat, a veszekedéseket, inkább elmenekül a nyílt összetűzés elől. Így, ha szakmai életében nem is számíthat hatalmas, filmtörténelembe illő sikerekre, magánélete gazdagon tarkított örömteli pillanatokkal.

Fotó: Profimedia

 
Kapcsolódó cikkek
Nagy Bandó András - Két sóhajtás nyomában

Nagy Bandó András - Két sóhajtás nyomában

Vendégségbe invitáljuk olvasóinkat Nagy Bandó Andráshoz.

Bővebben »

 
Ungár Anikó - Nem elég a piros kendőből zöldet varázsolni

Ungár Anikó - Nem elég a piros kendőből zöldet varázsolni

Tudja meg, hogyan teszi varázslatossá mindennapjait Ungár Anikó!

Bővebben »

 
 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

Bővebben »

 
Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Az az igazság, hogy mindenkinek van egy mágikus képessége, minden azon múlik, hogy ezt felfedezzük-e magunkban. Ha hiszel az asztrológiában, most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján milyen erő birtokosa vagy.

Bővebben »

 
Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

A személyes spirituális állatunk arra emlékeztet minket, hogy mik is vagyunk legbelül – az a részünk, ami egész életünkben csak szabadulni akar. Születésedtől kezdve jelen van, veled együtt lélegzik, és soha, egyetlen pillanatra sem hagy el.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 590

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kiron Kártyák Jós

Kiron

Jóslatai az eredeti ókori szláv jóskártyákra épül, melyre dédszülei hagyatékaként tett szert, és ezzel vált egyedüliv...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 901

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Andi Együttérző Jós

Andi

Kertelés nélkül megmondja az égiek üzenetét. Áldással született, meglátja az emberek lelki és materiális problémáit.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 436

0900 700 602 - 2 EUR/perc