Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Az az igazság, hogy mindenkinek van egy mágikus képessége, minden azon múlik, hogy ezt felfedezzük-e magunkban. Ha hiszel az asztrológiában, most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján milyen erő birtokosa vagy.

 

Talán nem tudtad, de mind a 12 zodiákus jegy a Kozmosz áldását élvezi, és ebben természetesen te magad is részesülsz. Mikor is volt az utolsó alkalom, hogy használni próbáltad a saját mágiádat? Amennyiben még sosem próbáltad, ideje elkezdened!

Kos: tűzidomítás

Te vagy a zodiákus első jegye, valamint az első tűz jelű jegy is. A benned lángoló szenvedély tesz többek között olyan ellenállhatatlanná. Kevés ember képes kezelni a szenvedélyességedet, de pont ettől leszel a zodiákus harcosa.

Szupererő

Bika: időutazás

Irigylésre méltóan rá vagy hangolódva az élet ritmusára. Születésed óta ketyeg benned egyfajta belső óra, így a földanyát leszámítva senki sem tudja olyan jól kezelni az idő múlását, mint te. Ebben rejlik a te sajátos szupererőd, mely igencsak csodálatos ajándék a természettől.

Ikrek: alakváltás

Te vagy a zodiákus kaméleonja, amikor pedig senki sem figyel, a rejtőzködő géniusz. Rendkívül éles elméd van, gondolataid pedig fénysebességgel manifesztálódnak. A fejedben lévő hangok mind a különböző személyiségeidet jelképezik, soha nem vagy ugyanaz, aki egyszer voltál.

Rák: gyógyítás

Erőteljesen kötődsz a Hold és az óceán apály-dagály mozgásához. Érintésed szinte mágikus hatékonysággal enyhíti a gyerekek fájdalmát, és a felnőttek bánatát. A harmadik dimenzióban látod az érzelmeket, hiszen te vagy a mindenség kozmikus édesanyja. Csodálatos ajándékot kaptál születésedkor a természettől, ugye?

Oroszlán: ragyogás

Az Univerzum az öröm, a harsogó nevetés, és a gyermeki fantázia elemeiből alkotta meg a szívedet, ami színarany, ezért minden helyiséget és társaságot felragyogtatsz, ahol megjelensz. Gyémántként tündökölsz, az emberek pedig mágnesként vonzódnak hozzád, mint éjjeli lepkék az egyetlen fényforráshoz.

Szűz: jövendőmondás

Mindig készenlétben vagy, mindig készen állsz, és senki sem tudja, hogyan csinálod. Magadtól jön, annak eredményeként, hogy mindig kontroll alatt akarod tartani a dolgokat, valamint a többiek javát szolgálni. Mondd csak el, mire gondolsz, mert ezzel teszed a legjobbat mindenkinek.

Mérleg: telekinézis

Szeretsz ráhangolódni emberekre, és megérteni, hogyan működik az agyuk. Fontosabb viszont az, hogy tehetséges kommunikátor vagy, aki egy helyzetet több oldalról is képes megközelíteni. Az elméd egy tükör, ami elképesztő módon működik.

Skorpió: médium

Nem ez az első rodeód, sőt, még csak a második vagy harmadik sem. A túlvilág gyermeke vagy, őseid pedig erőteljesen benned élnek. Rendkívüli spirituális adottságokkal vagy felruházva, ezekkel azonban felelősség is jár.

Nyilas: repülés

Végtelen kitartásod és kifogyhatatlan optimizmusod az idők végezetéig melletted áll. A lehető legőszintébben kijelenthető, te tényleg bármit megtehetsz. Törj a csillagok felé, kedves Nyilas. Ha valaki, akkor te aztán valóra tudod váltani az álmaidat.

Bak: láthatatlanság

Talán túlságosan komoly és merev vagy, de ez csak azért van így, mert néha elveszel a saját gondolataidban. Egy élethosszig tartó misszión vagy, aminek semmi sem fog az útjába állni, soha.

Vízöntő: az elme irányítása

A társadalom lázadója vagy egy humanitárius szívével. Hogyan csinálod? Az intellektuális képességeid és a haladó szellemiségű gondolkodásmódod miatt tartanak téged a zodiákus géniuszának. Igazán elárulhatnád egy-két titkodat.

Halak: asztrális kivetítés

Imádsz álmodni, ez az egyik kedvenc időtöltésed, de hova is mész ilyenkor? Egy egész univerzum lakozik benned, és a lelked a bizonyíték arra, hogy létezik a mindenség – és az is, ami mögötte van.

 

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Alacsony az önértékelésed? - A csillagjegyed elárulja, miért!

Alacsony az önértékelésed? - A csillagjegyed elárulja, miért!

Önértékelésünk egy olyan dolog, amivel gyakran akadnak gondjaink. Te miért küzdesz vele? Lehet, hogy az ok a csillagjegyedben rejlik? Olvass tovább, mert a csillagok felfedik, mi áll a háttérben!

Bővebben »

3 lépés, hogyan maradhatsz produktív az élet minden területén

3 lépés, hogyan maradhatsz produktív az élet minden területén

Életmentő tanácsok, önsegítő könyvek tömkelege és oly kevés idő – úgy tűnik, az ember életében mindig van valami megjavítani való, különösen, ha a hatékonyágról van szó. Van, aki nem találja a megfelelő módját annak, hogyan érje el minél előbb céljait, míg másoknál maga a cél az, ami hiányzik.

Bővebben »

 
Milyen hatással van rád az ősz? - Megmutatják a csillagok

Milyen hatással van rád az ősz? - Megmutatják a csillagok

Sokan az elmúlás időszakának tartják az őszt, egyesek pedig pontosan attól újulnak meg, ahogy látják, hogy a természet is átváltozik, és magára ölti a barna ezernyi árnyalatát. Mindenkiből mást hoz ki ez a csodálatos évszak. Vajon belőled mit hoz ki az ősz, és mennyire kedveled? A csillagok máris elárulják!

Bővebben »

 
Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

 
Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 590

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kiron Kártyák Jós

Kiron

Jóslatai az eredeti ókori szláv jóskártyákra épül, melyre dédszülei hagyatékaként tett szert, és ezzel vált egyedüliv...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 901

0900 700 602 - 2 EUR/perc