Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Az az igazság, hogy mindenkinek van egy mágikus képessége, minden azon múlik, hogy ezt felfedezzük-e magunkban. Ha hiszel az asztrológiában, most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján milyen erő birtokosa vagy.

 

Talán nem tudtad, de mind a 12 zodiákus jegy a Kozmosz áldását élvezi, és ebben természetesen te magad is részesülsz. Mikor is volt az utolsó alkalom, hogy használni próbáltad a saját mágiádat? Amennyiben még sosem próbáltad, ideje elkezdened!

Kos: tűzidomítás

Te vagy a zodiákus első jegye, valamint az első tűz jelű jegy is. A benned lángoló szenvedély tesz többek között olyan ellenállhatatlanná. Kevés ember képes kezelni a szenvedélyességedet, de pont ettől leszel a zodiákus harcosa.

Szupererő

Bika: időutazás

Irigylésre méltóan rá vagy hangolódva az élet ritmusára. Születésed óta ketyeg benned egyfajta belső óra, így a földanyát leszámítva senki sem tudja olyan jól kezelni az idő múlását, mint te. Ebben rejlik a te sajátos szupererőd, mely igencsak csodálatos ajándék a természettől.

Ikrek: alakváltás

Te vagy a zodiákus kaméleonja, amikor pedig senki sem figyel, a rejtőzködő géniusz. Rendkívül éles elméd van, gondolataid pedig fénysebességgel manifesztálódnak. A fejedben lévő hangok mind a különböző személyiségeidet jelképezik, soha nem vagy ugyanaz, aki egyszer voltál.

Rák: gyógyítás

Erőteljesen kötődsz a Hold és az óceán apály-dagály mozgásához. Érintésed szinte mágikus hatékonysággal enyhíti a gyerekek fájdalmát, és a felnőttek bánatát. A harmadik dimenzióban látod az érzelmeket, hiszen te vagy a mindenség kozmikus édesanyja. Csodálatos ajándékot kaptál születésedkor a természettől, ugye?

Oroszlán: ragyogás

Az Univerzum az öröm, a harsogó nevetés, és a gyermeki fantázia elemeiből alkotta meg a szívedet, ami színarany, ezért minden helyiséget és társaságot felragyogtatsz, ahol megjelensz. Gyémántként tündökölsz, az emberek pedig mágnesként vonzódnak hozzád, mint éjjeli lepkék az egyetlen fényforráshoz.

Szűz: jövendőmondás

Mindig készenlétben vagy, mindig készen állsz, és senki sem tudja, hogyan csinálod. Magadtól jön, annak eredményeként, hogy mindig kontroll alatt akarod tartani a dolgokat, valamint a többiek javát szolgálni. Mondd csak el, mire gondolsz, mert ezzel teszed a legjobbat mindenkinek.

Mérleg: telekinézis

Szeretsz ráhangolódni emberekre, és megérteni, hogyan működik az agyuk. Fontosabb viszont az, hogy tehetséges kommunikátor vagy, aki egy helyzetet több oldalról is képes megközelíteni. Az elméd egy tükör, ami elképesztő módon működik.

Skorpió: médium

Nem ez az első rodeód, sőt, még csak a második vagy harmadik sem. A túlvilág gyermeke vagy, őseid pedig erőteljesen benned élnek. Rendkívüli spirituális adottságokkal vagy felruházva, ezekkel azonban felelősség is jár.

Nyilas: repülés

Végtelen kitartásod és kifogyhatatlan optimizmusod az idők végezetéig melletted áll. A lehető legőszintébben kijelenthető, te tényleg bármit megtehetsz. Törj a csillagok felé, kedves Nyilas. Ha valaki, akkor te aztán valóra tudod váltani az álmaidat.

Bak: láthatatlanság

Talán túlságosan komoly és merev vagy, de ez csak azért van így, mert néha elveszel a saját gondolataidban. Egy élethosszig tartó misszión vagy, aminek semmi sem fog az útjába állni, soha.

Vízöntő: az elme irányítása

A társadalom lázadója vagy egy humanitárius szívével. Hogyan csinálod? Az intellektuális képességeid és a haladó szellemiségű gondolkodásmódod miatt tartanak téged a zodiákus géniuszának. Igazán elárulhatnád egy-két titkodat.

Halak: asztrális kivetítés

Imádsz álmodni, ez az egyik kedvenc időtöltésed, de hova is mész ilyenkor? Egy egész univerzum lakozik benned, és a lelked a bizonyíték arra, hogy létezik a mindenség – és az is, ami mögötte van.

 

 
Legolvasottabb cikkeink
Anna Kurnyikova - Határozott és erős Ikrek

Anna Kurnyikova - Határozott és erős Ikrek

Van, aki csak párban nyerhet – tudja ezt jól az 1981 június 7-én született Anna Kurnyikova is

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Ezért ünnepeld a Valentin-napot, akár párban élsz, akár nem!

Ezért ünnepeld a Valentin-napot, akár párban élsz, akár nem!

Akár egyedül vagy, akár párkapcsolatban élsz, valójában a Valentin-napot mindenkinek meg kellene ünnepelnie. Bizonyára te is tapasztaltad azt, hogy a kereskedelmi jelleg néhányak szemében elrontotta ennek a napnak a ragyogását, ugyanakkor van néhány nagyon jó okunk, amiért igenis érdemes ezt a napot mindenkinek megünnepelni!

Bővebben »

Hogyan próbálja a párod kifejezni a szerelmét irántad? - Megmutatja a csillagjegye

Hogyan próbálja a párod kifejezni a szerelmét irántad? - Megmutatja a csillagjegye

A férfiaknak meg van a sajátos módszerük arra, hogy kimutassák érzéseiket – míg néhányuk érzékeny érintésekkel és ölelésekkel próbálja ezt, addig a többiek romantikus gesztusokkal próbálják felhívni magukra a figyelmet. Amikor eljön az idő, hogy megmutassák, mennyire fontos számukra a kedvesük, akkor egészen meglepő dolgokra képesek. Ezt a csillagok is megmondják, ugyanis komoly befolyással vannak a döntéseire és a viselkedésére egyaránt. Lássuk, hogyan fejezi ki irántad a szerelmét a párod!

Bővebben »

 
Így alkalmazd a vonzás törvényét a csillagjegyed alapján

Így alkalmazd a vonzás törvényét a csillagjegyed alapján

A vonzás törvénye az életünk számos területén alkalmazható. A helyzetektől, a rezgésektől, erős érzelmektől, a minket érintő egyéb problémákig, melyek közvetlenül érintenek bennünket, de nem mindig gyakorol azonos hatást ránk, hiszen mindenki egyedi, ezért másként látja a dolgokat. És itt jön képbe a csillagjegyed!

Bővebben »

 
4-es évszám: a megalapozás éve

4-es évszám: a megalapozás éve

Képzelj egy erős, szilárd négyzetet, annak négy pontjával, mint például egy alapkőzetet, amelyet egy ház vagy egy magas irodaház alatt helyeznek el. Gondolj arra, mennyire tartósnak és megbízhatónak kell ahhoz lennie, hogy megtartson mindent, amit csak erre ráépítenek! Nos, ezzel éppen egyidejűleg, az Univerzum 4-es energiáját is elképzelted, ami a 2020-as év számmisztikai évszáma is. (Ezt a számot úgy kapjuk meg, hogy egyszerűen összeadjuk a 2020 számjegyeit: 2 + 0 + 2 + 0 = 4.)

Bővebben »

 
Hogyan gondoskodj a lelki jólétedről 2020-ban?

Hogyan gondoskodj a lelki jólétedről 2020-ban?

Minden új év kezdetén sokan döntenek úgy, hogy jobbá teszik az életüket és saját magukat. Már javában zajlik 2020, eddigre már kiderült, hogy kik azok, akik kitartottak az újévi fogadalmuk mellett és kik azok, akik már feladták. Ebben a cikkben azoknak szeretnénk segíteni, akik komolyan gondolták, hogy idén változtatnak az életükön.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Bertalan Kata Gyógyító Jós

Bertalan Kata

Léleklátó, gyógyító, spirituális oktató, a keleti bölcsek útján jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 375

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Evi Tisztánlátó Jós

Evi

Kártya jóslással, ezotériával foglalkozom. Hitvallásom a szeretet átadása.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 500

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Valéria Inspiráló Jós

Valéria

Lenormand, tarot és cigány kártyával jósol, számmisztikát is használ.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 515

0900 700 602 - 2 EUR/perc