Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Fedezd fel mi a legerősebb és legkülönlegesebb mágikus tulajdonságod – Megmutatja a csillagjegyed!

Aki végigkövette a mágia és a boszorkányság jelenségét a történelem során, nagyon is jól ismeri az elemek fontosságát ezekben a tanokban. A legtöbb varázslat és mágikus rítus a négy fő elemmel való kapcsolatban gyökerezik, mindez pedig kihatással van az életerőre. Vajon tudod azt, hogy melyik elem a meghatározó az életedben? Az állatövi jegyek mindegyike besorolható a négy fő elem valamelyikébe. Ez lesz a kulcsa a benned lévő mágikus képességek és erő kiaknázásának.

 

A boszorkányság és mindenféle hiedelmek gyökerei visszavezethetőek a természethez. A természetben 4 fő elem ismert, amelyekről te is biztosan hallottál már. Mindegyik a világ egy-egy aspektusát szabályozza, amely hatással van a világra. Ezek közé az elemek közé tartozik a föld, a víz, a tűz és a levegő. Amikor mindehhez a „szellem ereje” társul, akkor szinte mágikus erő birtokába kerülsz. Ez az „ötágú” természet és világ köszön vissza az ősi kelta pogány tanokban. Fedezd fel a benned rejlő és egyben elképesztő mágikus tulajdonságokat, hiszen a zodiákusod erről is árulkodik!

misztikum

Tűz: Kos, Oroszlán és Nyilas

A tűz elem egy nagyon erős elem, ezért nem véletlen az, hogy hihetetlen erővel rendelkezel, ám meg kell tanulnod ennek a képességnek a felelős használatát, ugyanis hatalmas pusztítást is képes okozni.

Azok, akik kivívják a haragodat és a hátad mögött kibeszélnek, nem igazán számíthatnak túl sok jóra. Ha a tűz elem csoportjába tartozó csillagjegyek valamelyikébe tartozol, akkor mindig megtorolod a sérelmeket.

Nem csak az egyik legismertebb mágiát sajátíthatod el, amely más szóval a gyertyamágia, hanem a tűz elem minden téren felruház egyfajta elképesztő fizikai, szellemi, érzelmi és lelki erővel. Nem csupán képes leszel a betegségeket meggyógyítani mentális úton, de az ördögűzés képességégének is a birtokába kerülsz.

Föld: Bika, Szűz és Bak

A föld elemhez kapcsolódnak a legszilárdabb és legstabilabb állatövi jegyek, más szóval földjegyek. Ha a fönti jegyek valamelyikének szülötte vagy, akkor hűséges és megbízható a személyiséged, olyan embernek ismernek, aki nem fél összepiszkolni a kezét és keményen dolgozol.

Mivel a föld energiái hatnak rád leginkább, szorosan kapcsolódsz a kristály és gyógynövény mágiához. Egy másik mágikus erő is a föld elemből táplálkozik, amelyet gyakran figyelmen kívül hagynak, és amit rúna mágiának neveznek. Leggyakrabban kövek, fák vagy föld szükséges a rítus elvégzéséhez.

Ha megtanulod tudatosan használni ezt az erőt, akkor képes leszel felszabadítani a benned rejlő természetes mágikus képességet, amivel védelmi burkot képezhetsz magad körül. Amennyiben teljesen ki tudod aknázni azt, ami benned van, akkor önmagad és másokat is képes leszel megvédelmezni a világban lévő negatív energiáktól.

Levegő: Ikrek, Mérleg és Vízöntő

Az idetartozó állatövi jegyek azok, amelyek szülöttei az igazi szabadgondolkodók, akik nem félnek attól, hogy a társadalmi konvenciókkal szembemenjenek. Nem fogadod el a szabályokat és az értelmetlen korlátozásokat, szeretnél független maradni és azt tenni, amire valóban vágysz.

Hihetetlen összhangban vagy a szellemi világgal és a magasabb birodalmakkal, amelyek segítségével képes vagy kapcsolatban lépni és kommunikálni egyfajta szellemi lényekkel. Mindez elképesztő adomány, hiszen ezáltal sokkal bölcsebbé válsz és betekintést nyersz a magasabb dimenziókba.

A szabadságvágyad kiterjed arra is, hogy a saját tested szintén fel akarod szabadítani a korlátok alól, mindez pedig lehetővé teszi a telepátia, a jövőbe látás és az asztrális síkra való kerülés képességének kialakítását. Egyszerűen nem lesznek többé fizikai korlátok, így elképesztő információk birtokába juttok.

Víz: Rák, Skorpió és Halak

A szerelem, a kapcsolatok és az intuíció igencsak meghatározó fontosságú akkor, ha a fenti vízjegyek valamelyikében születtél. Rendkívül könnyedén létesítesz kapcsolatot másokkal. A tűzjegyűek hajlamosak arra, hogy feszültséget szítsanak, ellenben a vízjegy szülötteivel, akik képesek egyensúlyt és békét teremteni embertársaik körében.

Képes vagy túllátni a fizikai valón, amely igen erős hatással van a képzelőerődre, nincsenek előítéleteid és rengeteget álmodozol. A tükörmágia is erősen kapcsolódik a víz elemhez, mivel elengedhetetlen volt ehhez a rituáléhoz maga a víz, hiszen korábban nem léteztek még ember által készített tükrök. Számodra szinte minden egyértelmű és sok dolgot megérzel előre, amíg hiszel a megérzéseidben.

 

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

Néhány kapcsolat egyszerűen nem akar összejönni. Bármennyit dolgoztok rajta, egyszerűen nincs meg benne az a szikra, ami a rózsaszín köd eloszlása után is életben tartaná. Folyamatosan félreértitek egymást, és apróságokon is összekaptok, ami előbb-utóbb végül szakításhoz fog vezetni. Talán nem is érted, mi nem működött köztetek, hiszen szerettétek egymást. Nos, a helyzet az, hogy bármennyire is próbálkozhatunk, mert léteznek csillagjegyek, akik kapcsolatából semmiféle jó nem sülhet ki.

Bővebben »

Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Bármennyire is szeretnénk, hogy mindig pozitív dolgok vegyenek minket körül, sajnos gyakran találjuk magunkat olyan helyzetben, ami bizony tele van negativitással. Igaz ez a munkakörnyezetünkre is, hiszen életünk jelentős részé töltjük ki. Olykor vagy épp gyakrabban kihívást jelentenek munkatársaink, vagy egyszerűen csak a környezet, ami a munkahelyünkön övez minket.

Bővebben »

 
Mi az, amiért a leginkább kiállsz? - A csillagjegyed elárulja!

Mi az, amiért a leginkább kiállsz? - A csillagjegyed elárulja!

Te miben hiszel? Biztosan hallottad már a mondást: „Ha nem hiszel valamiben, bedőlsz bárminek.” Az idézet szerzőjének személye erősen vitatott, jelentése azonban egyértelmű – akik kitartanak az elveik mellett, kevesebb eséllyel térnek le a számukra kijelölt ösvényről. Mindannyian rendelkezünk valamivel, amiben a végletekig bízunk, és a mindennapok során erőt merítünk belőle. Hogy ez mi, részben befolyással bír rá az asztrológia.

Bővebben »

 
Melyik édesanya típusba tartozol? - Megmondja a csillagjegyed

Melyik édesanya típusba tartozol? - Megmondja a csillagjegyed

A csillagjegyünk rengeteg dolgot elárul rólunk, de gondoltál már valaha arra, hogy ebbe az is beletartozik, hogy milyen anyatípusba tartozol? Lentebb olvashatod, hogy az egyes jegyeknek milyen előnyös és kevésbé előnyös tulajdonságaik vannak, amik az anyaszerepben kerülnek előtérbe. Szó sincs arról, hogy egyesek rossz szülők, egyszerűen csak vannak olyanok, akik tehetségesebbek másoknál.

Bővebben »

 
Így készül az újesztendőre a világ

Így készül az újesztendőre a világ

Minden kultúrában más és más módon készülnek az újév fogadására. Érdemes megnézni, hogyan is készülnek fel az elkövetkezendő évre a különböző országok.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kincső Gyógyító Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 311

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Buddhista halottlátó, kártyajós. Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, mágia, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Atlantiszi fényjáró. Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 590

0900 700 602 - 2 EUR/perc