Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Gyógyítsd magad a csillagok segítségével!

A csillagok hatással vannak a testünk különböző részeire is, valójában minden egyes testrészen egy adott csillagjegy energiája uralkodik. Az alábbiakban megtalálhatod a 12 különböző asztrológiai személyiségtípust, rövid leírással és tippekkel, amelyek segítenek megtalálni a tested harmóniáját.

 

Kos

A Kos szülött rendkívül szenvedélyes, dinamikus és magabiztos, de hajlamos arra, hogy elveszítse az önuralmát, és ilyenkor bizony fejjel megy a falnak. Mivel a feje, a haja és az arca határozza meg az energiáját, a Kos energia egyensúlyának megbomlása megnyilvánulhat fejfájás, migrén, önbizalomvesztés, orrfolyás, akné, bőrproblémák, ekcéma, bőrkiütés, és hajhullás formájában. Annak érdekében, hogy az egyensúlyt fent tartsd, igyekezz minél többször kikapcsolódni. Meditálj rendszeresen, olvass sokat, főzz és kertészkedj. Időnként muszáj kikapcsolódni ahhoz, hogy meghalld a lelked szavát.

Egészség

Bika

A Bika szülött megbízható, melegszívű és határozott, azonban néha rugalmatlan, és birtokló. Időnként nagyon nehezen alkalmazkodik a változásokhoz.  A nyak, a torok, a pajzsmirigy és a mandulák határozzák meg az energiáját, ezért gyakran szenved nyaki problémákban, torokfájásban, ami rekedtséggel párosul, amikor az energiák kiegyensúlyozatlanok. Az egyensúly fenntartásához meg kell tanulnod elfogadni más emberek nézőpontjait, hogy elkerüld a makacsságot, és tisztában légy azzal, hogy a tetteid igenis hatással vannak a környezetedben élő emberekre. Meditálj, alkalmazz pozitív megerősítő mantrákat, és tartózkodj minél többet a természeteben.

Ikrek

Az Ikrek szülött rendkívül intelligens, sokoldalú és lendületes, de a másik oldalon ravasz, következetlen és ellentmondásos lehet. Annak a ténynek köszönhetően, hogy az elméje és gondolatai irányítják a testét, az Ikrek energia egyensúlyának felborulása szétszórt gondolatokban, zavaros mentális folyamatokban, kar- vagy kézfájdalomban nyilvánulhat meg, továbbá nagyon nehezen tudja magát kifejezni. Annak érdekében, hogy az egyensúlyt képes legyen fenntartani, sokat kell meditálnia, meg kell előznie, hogy túlterhelje magát, kiegyensúlyozottan kell étkeznie, és kerülnie kell egy-egy étkezés kihagyását.

Rák

A Rák szülött rendkívül gondoskodó, intuitív, amolyan védelmező lélek, ugyanakkor hajlamos a hangulatváltozásokra és a túlzott érzékenységre. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a mellkas, az emlő és a szív szabályozza a testét, a Rák energia egyensúlyának felbomlásakor érzelmi kimerültség, túlérzékenység léphet fel, amikor nem vágyik másra, csak arra, hogy egyedül lehessen. Testi tünetként jelentkezhet légzőszervi megbetegedés, köhögés, és fájó mellkas. Az egyensúly fenntartásához meditációra, jógára, friss levegőre van szüksége.

Oroszlán

Az Oroszlán szülött rendkívül bátor, kreatív és hűséges, azonban hajlamos arra, hogy főnökösködjön, és túlzottan önzővé váljon. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a szív, valamint a háta felső része szabályozza a testét, az Oroszlán energia egyensúlyának felborulásakor szívpanaszok léphetnek fel, továbbá nem képes kifejezni az érzelmeit. Az egyensúly helyreállításának érdekében érdemes minél többet jógázni, ugyanis a jóga segít a szív megnyitásában. Továbbá érdemes lenne kimutatni az érzéseit a számára fontos emberek irányába. Tölts el sok időt azzal, amit szeretsz, kerüld a fűszeres és zsíros ételeket, és fogyassz sok vizet.

Szűz

A Szűz szülött rendkívül analitikus, gyakorlatias és szorgalmas, ugyanakkor túlságosan kritikus és kényes. Mivel a gyomor és az emésztőszervek szabályozzák a testüket, ezért a Szűz energia egyensúlyának felborulásakor emésztési problémák, székrekedés, étkezési zavarok, és rossz emésztés léphet fel. Az egyensúly helyreállítása érdekében fontos lenne, hogy lejjebb engedje a magával szemben támasztott elvárásokat, és megtanulja, hogyan kell spontán cselekedni. A rendszeres természetjárás, túrázás és a tánc hatalmas segítség lehet számára, ugyanakkor az alvás mindig élvezzen prioritást az életében.

Mérleg

A Mérleg szülött rendkívül romantikus és idealista, de néha túlságosan engedékeny, elnéző és bizonytalan lehet. Mivel a vesék, a húgyhólyag és a hát alsó része szabályozza testét, a Mérleg energia egyensúlyának felborulásakor túlságosan független, vagy pont az ellenkezője, túlságosan függő lehet. Ilyenkor a húgyhólyaggal kapcsolatos problémák léphetnek fel, mely gyakori vizeléssel, hátfájással párosulhat. Az egyensúly megtalálása érdekében érdemes listát, terveket készítenie a teendőiről, hogy fenntartsa a szervezettség állapotát. A zene, a festészet és a jóga kiváló a stressz elkerülésére és az érzelmek kifejezésére.

Skorpió

A Skorpió szülött rendkívül szenvedély, intuitív és ragaszkodó, de hajlamos arra is, hogy féltékeny és akaratos legyen. Mindig a dolgok mélyére szeretne látni, felületes magyarázatok nem elégítik ki.  Annak a ténynek köszönhetően, hogy a nemi szervek szabályozzák testét, a Skorpió energia egyensúlyának felborulása depresszióhoz, a libidó túlzott hiányához vezethet. Az egyensúly megtalálásának érdekében érdemes elsajátítani bizonyos önnyugtató technikákat, mint például a légzőgyakorlatok, a meditáció, vagy a vizualizáció. A víz közelében töltött idő is hatalmas segítség lehet számára.

Nyilas

A Nyilas szülött rendkívül őszinte, jóindulatú és filozofikus, ugyanakkor már-már túlságosan optimista, felelőtlen és nyugtalan. Igazán lelkes, aki mindig készen áll egy-egy új kalandra. Mivel a máj, a csípő és a comb szabályozza testét, a Nyilas energia felborulásakor csípőproblémák, májproblémák léphetnek fel. Az egyensúly megtalálása érdekében érdemes sokat mozogni, és keresni valamit, ami egy kicsit elrugaszkodik a rutinjától, továbbá egyre többször érdemes elhagyni azt a bizonyos komfortzónát.

Bak

A Bak szülött rendkívül humoros és fegyelmezett, de időnként túlságosan irigy és pesszimista. Mivel a csontok és a fogak szabályozzák a testét, a Bak energiák egyensúlyának felborulásával felerősödhet a munkamániája, illetve mozgásszervi panaszokkal küzdhet, ami gyakran kiegészül fogfájással is. Hajlamosak arra, hogy túlságosan nagy nyomást gyakoroljanak magukra annak érdekében, hogy céljaikat elérjék. Az egyensúly megtalálása érdekében ajánlott számára az 5 ősi tibeti gyakorlat, amit minden nap el kell végeznie ahhoz, hogy sokáig fiatal és egészséges maradjon. Továbbá el kell engednie a mérgező kapcsolatokat, és helyettük pozitív emberek társaságát keresni.

Vízöntő

A Vízöntő szülött rendkívül kreatív, lendületes és barátságos, ugyanakkor kiszámíthatatlan is lehet. Annak a ténynek köszönhetően, hogy boka és az idegrendszer szabályozza a testét, a Vízöntő energia egyensúlyának felborulása pszichés problémákkal járhat, sőt, még az is lehet, hogy teljesen elveszíti a kapcsolatot a valósággal. Gyakori lehet a bokaficam, valamint a szorongás és a pánikroham. Az egyensúly megtalálásának érdekében fontos, hogy mindig őszinte legyen magához, és úgy kell döntést hoznia, hogy eközben nem téveszti szem elől a nagy képet.

Halak

A Halak szülött rendkívül érzékeny és megértő, ugyanakkor túlságosan gyenge és titokzatos. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a lábak és a tobozmirigy szabályozza a testét, a Halak energia egyensúlyának felborulása azzal a következménnyel járhat, hogy a spirituális energiáját, vagy intuícióját tudattalanul, de mélyen magába rejti. Az egyensúly megtalálása érdekében érdemes sokat meditálnia, hiszen a meditáció révén kapcsolatba kerülhet újra a spirituális önmagával. A földelés és a talpmasszázs is nagyon sokat segíthet. Fontos, hogy szabadjára engedje az elméjét, de ne felejtsen el visszatérni a Földre.

 

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

Bővebben »

 
Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Az az igazság, hogy mindenkinek van egy mágikus képessége, minden azon múlik, hogy ezt felfedezzük-e magunkban. Ha hiszel az asztrológiában, most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján milyen erő birtokosa vagy.

Bővebben »

 
Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

A személyes spirituális állatunk arra emlékeztet minket, hogy mik is vagyunk legbelül – az a részünk, ami egész életünkben csak szabadulni akar. Születésedtől kezdve jelen van, veled együtt lélegzik, és soha, egyetlen pillanatra sem hagy el.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Ivett Kártyák Jós

Ivett

30 éve foglalkozik magyar kártya jóslással. Specialitása a párkapcsolat és sorselemzés.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 302

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Erika Együttérző Jós

Erika

Spirituális tanácsadó. Megérzéseivel segíti a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 300

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 555

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Bertalan Kata Gyógyító Jós

Bertalan Kata

Léleklátó, gyógyító, spirituális oktató, a keleti bölcsek útján jár.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 375

0900 700 602 - 2 EUR/perc