Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Gyógyítsd magad a csillagok segítségével!

A csillagok hatással vannak a testünk különböző részeire is, valójában minden egyes testrészen egy adott csillagjegy energiája uralkodik. Az alábbiakban megtalálhatod a 12 különböző asztrológiai személyiségtípust, rövid leírással és tippekkel, amelyek segítenek megtalálni a tested harmóniáját.

 

Kos

A Kos szülött rendkívül szenvedélyes, dinamikus és magabiztos, de hajlamos arra, hogy elveszítse az önuralmát, és ilyenkor bizony fejjel megy a falnak. Mivel a feje, a haja és az arca határozza meg az energiáját, a Kos energia egyensúlyának megbomlása megnyilvánulhat fejfájás, migrén, önbizalomvesztés, orrfolyás, akné, bőrproblémák, ekcéma, bőrkiütés, és hajhullás formájában. Annak érdekében, hogy az egyensúlyt fent tartsd, igyekezz minél többször kikapcsolódni. Meditálj rendszeresen, olvass sokat, főzz és kertészkedj. Időnként muszáj kikapcsolódni ahhoz, hogy meghalld a lelked szavát.

Egészség

Bika

A Bika szülött megbízható, melegszívű és határozott, azonban néha rugalmatlan, és birtokló. Időnként nagyon nehezen alkalmazkodik a változásokhoz.  A nyak, a torok, a pajzsmirigy és a mandulák határozzák meg az energiáját, ezért gyakran szenved nyaki problémákban, torokfájásban, ami rekedtséggel párosul, amikor az energiák kiegyensúlyozatlanok. Az egyensúly fenntartásához meg kell tanulnod elfogadni más emberek nézőpontjait, hogy elkerüld a makacsságot, és tisztában légy azzal, hogy a tetteid igenis hatással vannak a környezetedben élő emberekre. Meditálj, alkalmazz pozitív megerősítő mantrákat, és tartózkodj minél többet a természeteben.

Ikrek

Az Ikrek szülött rendkívül intelligens, sokoldalú és lendületes, de a másik oldalon ravasz, következetlen és ellentmondásos lehet. Annak a ténynek köszönhetően, hogy az elméje és gondolatai irányítják a testét, az Ikrek energia egyensúlyának felborulása szétszórt gondolatokban, zavaros mentális folyamatokban, kar- vagy kézfájdalomban nyilvánulhat meg, továbbá nagyon nehezen tudja magát kifejezni. Annak érdekében, hogy az egyensúlyt képes legyen fenntartani, sokat kell meditálnia, meg kell előznie, hogy túlterhelje magát, kiegyensúlyozottan kell étkeznie, és kerülnie kell egy-egy étkezés kihagyását.

Rák

A Rák szülött rendkívül gondoskodó, intuitív, amolyan védelmező lélek, ugyanakkor hajlamos a hangulatváltozásokra és a túlzott érzékenységre. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a mellkas, az emlő és a szív szabályozza a testét, a Rák energia egyensúlyának felbomlásakor érzelmi kimerültség, túlérzékenység léphet fel, amikor nem vágyik másra, csak arra, hogy egyedül lehessen. Testi tünetként jelentkezhet légzőszervi megbetegedés, köhögés, és fájó mellkas. Az egyensúly fenntartásához meditációra, jógára, friss levegőre van szüksége.

Oroszlán

Az Oroszlán szülött rendkívül bátor, kreatív és hűséges, azonban hajlamos arra, hogy főnökösködjön, és túlzottan önzővé váljon. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a szív, valamint a háta felső része szabályozza a testét, az Oroszlán energia egyensúlyának felborulásakor szívpanaszok léphetnek fel, továbbá nem képes kifejezni az érzelmeit. Az egyensúly helyreállításának érdekében érdemes minél többet jógázni, ugyanis a jóga segít a szív megnyitásában. Továbbá érdemes lenne kimutatni az érzéseit a számára fontos emberek irányába. Tölts el sok időt azzal, amit szeretsz, kerüld a fűszeres és zsíros ételeket, és fogyassz sok vizet.

Szűz

A Szűz szülött rendkívül analitikus, gyakorlatias és szorgalmas, ugyanakkor túlságosan kritikus és kényes. Mivel a gyomor és az emésztőszervek szabályozzák a testüket, ezért a Szűz energia egyensúlyának felborulásakor emésztési problémák, székrekedés, étkezési zavarok, és rossz emésztés léphet fel. Az egyensúly helyreállítása érdekében fontos lenne, hogy lejjebb engedje a magával szemben támasztott elvárásokat, és megtanulja, hogyan kell spontán cselekedni. A rendszeres természetjárás, túrázás és a tánc hatalmas segítség lehet számára, ugyanakkor az alvás mindig élvezzen prioritást az életében.

Mérleg

A Mérleg szülött rendkívül romantikus és idealista, de néha túlságosan engedékeny, elnéző és bizonytalan lehet. Mivel a vesék, a húgyhólyag és a hát alsó része szabályozza testét, a Mérleg energia egyensúlyának felborulásakor túlságosan független, vagy pont az ellenkezője, túlságosan függő lehet. Ilyenkor a húgyhólyaggal kapcsolatos problémák léphetnek fel, mely gyakori vizeléssel, hátfájással párosulhat. Az egyensúly megtalálása érdekében érdemes listát, terveket készítenie a teendőiről, hogy fenntartsa a szervezettség állapotát. A zene, a festészet és a jóga kiváló a stressz elkerülésére és az érzelmek kifejezésére.

Skorpió

A Skorpió szülött rendkívül szenvedély, intuitív és ragaszkodó, de hajlamos arra is, hogy féltékeny és akaratos legyen. Mindig a dolgok mélyére szeretne látni, felületes magyarázatok nem elégítik ki.  Annak a ténynek köszönhetően, hogy a nemi szervek szabályozzák testét, a Skorpió energia egyensúlyának felborulása depresszióhoz, a libidó túlzott hiányához vezethet. Az egyensúly megtalálásának érdekében érdemes elsajátítani bizonyos önnyugtató technikákat, mint például a légzőgyakorlatok, a meditáció, vagy a vizualizáció. A víz közelében töltött idő is hatalmas segítség lehet számára.

Nyilas

A Nyilas szülött rendkívül őszinte, jóindulatú és filozofikus, ugyanakkor már-már túlságosan optimista, felelőtlen és nyugtalan. Igazán lelkes, aki mindig készen áll egy-egy új kalandra. Mivel a máj, a csípő és a comb szabályozza testét, a Nyilas energia felborulásakor csípőproblémák, májproblémák léphetnek fel. Az egyensúly megtalálása érdekében érdemes sokat mozogni, és keresni valamit, ami egy kicsit elrugaszkodik a rutinjától, továbbá egyre többször érdemes elhagyni azt a bizonyos komfortzónát.

Bak

A Bak szülött rendkívül humoros és fegyelmezett, de időnként túlságosan irigy és pesszimista. Mivel a csontok és a fogak szabályozzák a testét, a Bak energiák egyensúlyának felborulásával felerősödhet a munkamániája, illetve mozgásszervi panaszokkal küzdhet, ami gyakran kiegészül fogfájással is. Hajlamosak arra, hogy túlságosan nagy nyomást gyakoroljanak magukra annak érdekében, hogy céljaikat elérjék. Az egyensúly megtalálása érdekében ajánlott számára az 5 ősi tibeti gyakorlat, amit minden nap el kell végeznie ahhoz, hogy sokáig fiatal és egészséges maradjon. Továbbá el kell engednie a mérgező kapcsolatokat, és helyettük pozitív emberek társaságát keresni.

Vízöntő

A Vízöntő szülött rendkívül kreatív, lendületes és barátságos, ugyanakkor kiszámíthatatlan is lehet. Annak a ténynek köszönhetően, hogy boka és az idegrendszer szabályozza a testét, a Vízöntő energia egyensúlyának felborulása pszichés problémákkal járhat, sőt, még az is lehet, hogy teljesen elveszíti a kapcsolatot a valósággal. Gyakori lehet a bokaficam, valamint a szorongás és a pánikroham. Az egyensúly megtalálásának érdekében fontos, hogy mindig őszinte legyen magához, és úgy kell döntést hoznia, hogy eközben nem téveszti szem elől a nagy képet.

Halak

A Halak szülött rendkívül érzékeny és megértő, ugyanakkor túlságosan gyenge és titokzatos. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a lábak és a tobozmirigy szabályozza a testét, a Halak energia egyensúlyának felborulása azzal a következménnyel járhat, hogy a spirituális energiáját, vagy intuícióját tudattalanul, de mélyen magába rejti. Az egyensúly megtalálása érdekében érdemes sokat meditálnia, hiszen a meditáció révén kapcsolatba kerülhet újra a spirituális önmagával. A földelés és a talpmasszázs is nagyon sokat segíthet. Fontos, hogy szabadjára engedje az elméjét, de ne felejtsen el visszatérni a Földre.

 

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Hogyan reagálsz, ha valaki kihoz a sodrodból? - Megmutatja a csillagjegyed!

Hogyan reagálsz, ha valaki kihoz a sodrodból? - Megmutatja a csillagjegyed!

Gyakran pontosan a gyengédséged miatt, a másokhoz fűződő őszinte közeledéseid miatt sebezhetővé válsz, és azt veszed észre, hogy az emberek kihasználnak, megbántanak. De vajon hogyan kezeled ezeket a kihívásokat, hogyan reagálsz, ha feldühítenek? A válasz a csillagjegyedben rejlik!

Bővebben »

4 jele annak, hogy kapcsolatba kerültél az előző életeiddel

4 jele annak, hogy kapcsolatba kerültél az előző életeiddel

A titokzatos előző életek már évszázadok óta foglalkoztatják az emberiséget, számos elmélet született velük kapcsolatban, amelyek azt feszegetik, vajon valóban megéltük-e őket és ha igen, akkor milyen célt szolgálnak. Sokan olyan tapasztalatokként és tanulságokként írják le őket, amelyek a megvilágosodásunkhoz vezetnek. Mások úgy vélik, hogy többször is újjászületünk, egészen addig, ameddig el nem érjük a valódi megvilágosodott állapotot. Szerintük ez akár több száz évig is eltarthat.

Bővebben »

 
Mi az, ami szorongást, feszültséget vált ki belőled?

Mi az, ami szorongást, feszültséget vált ki belőled?

Nem is sejtenéd, hogy a csillagok milyen hatással vannak ránk… Azt meg pláne nem, hogy mennyi mindent rejt a csillagjegy, mely alatt születtél. Szeretnéd tudni, hogy mi az, ami idegessé, feszültté, aggodalmaskodóvá tesz az életben? Nos, mi úgy gondoljuk, hogy erre meg van a válasz, méghozzá a csillagjegyedben rejlik.

Bővebben »

 
Fedezd fel mi a legerősebb és legkülönlegesebb mágikus tulajdonságod – Megmutatja a csillagjegyed!

Fedezd fel mi a legerősebb és legkülönlegesebb mágikus tulajdonságod – Megmutatja a csillagjegyed!

Aki végigkövette a mágia és a boszorkányság jelenségét a történelem során, nagyon is jól ismeri az elemek fontosságát ezekben a tanokban. A legtöbb varázslat és mágikus rítus a négy fő elemmel való kapcsolatban gyökerezik, mindez pedig kihatással van az életerőre. Vajon tudod azt, hogy melyik elem a meghatározó az életedben? Az állatövi jegyek mindegyike besorolható a négy fő elem valamelyikébe. Ez lesz a kulcsa a benned lévő mágikus képességek és erő kiaknázásának.

Bővebben »

 
Melyik Tarot pakli a legmegfelelőbb számomra?

Melyik Tarot pakli a legmegfelelőbb számomra?

Sokan eljátszanak az otthoni Tarot vetés gondolatával és beruháznak egy saját kártyapaklira. Amikor azonban eljutsz a Tarot kártya vásárlásig, akkor igencsak meglepődhetsz a széles választék láttán. Bizony, sokan azt hiszik, hogy a Tarot mindig ugyanabban az alakba és formában jelenik meg, de a valóságban ez nem így van. Különböző művészek által illusztrált és számos célt szolgáló kártyapakli közül választhatunk ugyanis.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Christian Panthera Tisztánlátó Jós

Christian Panthera

Lélekelemző, gyógyító. Felsőbb énje segíti a tanácsokban. Látja a célszemély környezetét, a körülötte lévő embereket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 303

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kiron Kártyák Jós

Kiron

Jóslatai az eredeti ókori szláv jóskártyákra épül, melyre dédszülei hagyatékaként tett szert, és ezzel vált egyedüliv...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 901

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kincső Gyógyító Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 311

0900 700 602 - 2 EUR/perc