Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Hercegnőből boszorkány? - Így változnak meg a nők az esküvő után a csillagjegyük szerint

Néha egyenesen hihetetlen, hogy a házas élet mennyire meg tud változtatni egy nőt. Van, aki igazi háziasszonnyá válik, míg mások hercegnőből gonosz boszorkánnyá alakulnak. Most bemutatjuk, hogy a csillagjósok szerint hogyan változnak meg a hölgyek az esküvő után. Érdemes figyelmesen végigolvasni, hátha tapasztalod magadon a jeleket.

 

Kos

Muszáj megállapítanunk, hogy a Kos szülött életében nem nagyon változnak meg a dolgok. Általában nagyon sok időt fordít a karrierje építésére, és nincs ez másként az esküvő után sem. Éppen ezért férjként csakis nagyon erős férfit választ, aki minden bizonnyal hozzá hasonlóan szintén nagy hangsúlyt fektet a karrierjére. Még az is megeshet, hogy a későbbiekben együtt építenek fel egy virágzó vállalkozást.

Bika

A Bika hölgyek tökéletes feleséggé válnak. Nem is lehet ezen csodálkozni, hiszen egy Bika nő folyamatosan arra törekszik, hogy kényelmes otthon teremtsen a családjának. Azt azonban észben kell tartani, hogy vele szemben szinte lehetetlen bármilyen vitát is megnyerni, ezért gyakran házsártosnak titulálják, pedig csak az alaptermészetéből adódóan áll ki a saját álláspontja mellett.

házasság után

Ikrek

Egy Ikrek hölgy mindig őszinte a párkapcsolatában, és soha sem hibáztatja a férjét semmiért. A hűsége ékes bizonyítéka annak, hogy a házassága minden esetben igaz szerelemre épül. Nagyon ritka eset az, hogy egy Ikrek nő nem szerelemből megy férjhez, ám ebben az esetben is igyekszik szívből a férje kedvére tenni.

Rák

Egy vérbeli Rák hölgy igazi háziasszonnyá és tökéletes anyává válik az esküvő után. Számára a család az első, és folyamatosan arra törekszik, hogy meleg, kényelmes otthont alakítson ki szerettei számára. Gyakran fordul elő, hogy saját szükségleteit háttérbe szorítja, csak azért, hogy a család ne szenvedjen semmiben sem hiányt. Az egyetlen hibája maximum az lehet, hogy túlságosan érzékeny, és ez csak erősödik a házasság után.

Oroszlán

A házasságban az Oroszlán nő szinte mindig eljátssza a királynő szerepét, ám ennek ellenére nagyon törődő feleség. A házimunkáknak azonban nem szentel túl sok figyelmet, ezért gyakran megesik, hogy este már nincs kedve elmosogatni, és csak másnap szembesül azzal, hogy már megint nem végezte el helyette senki.

Szűz

Egy Szűz hölgy szabályosan a megszállottja annak, hogy tisztaságot és rendet tartson az otthonában, a családja körül. Ez a túlzott tisztaság és rend iránti vágy már-már kellemetlen lehet a család többi tagjának, ők ugyanis csak annyit észlelnek ebből, hogy mindig mindennek meg van a maga helye, és azt onnan elmozdítani tilos. Ennek következtében a férje néha rosszul érezheti magát, hiszen a felesége mindig csak a házimunkával van elfoglalva.

Mérleg

Egy Mérleg hölgy számára a legfontosabb dolog mindig is az, hogy a saját érzelmi egyensúlyát fenntartsa. Ha ez az egyensúly nincs meg, akkor zaklatottá, komfort nélkülivé és stresszessé válik. Bármilyen probléma annyira felzaklathatja, hogy akár az egész kapcsolatot is tönkre teheti a férjével.

Skorpió

Teljes bizonyossággal állíthatjuk, hogy az új családban nem más, mint a Skorpió nő tölti majd be a vezető szerepet. Lehet, hogy látszólag úgy tűnik, hogy a férfié az utolsó szó, ám ez valóban csak a látszat, ugyanis a Skorpió hölgy igyekszik szándékosan ezt a látszatot kelteni. A béke érdekében a férjének bizony muszáj lesz megadnia magát, és inkább engedni.

Nyilas

Egy Nyilas hölgy bizony a házasság után is harcolni fog a személyes térért és a pénzügyi függetlenségéért. Számára az esküvő ilyen szempontból nem ok arra, hogy változtasson a nézőpontján, miszerint lételeme a személyes szabadsága. Nagyra kell értékelni, ha bármilyen házkörüli munkát elvégez, mert ez nem túl gyakran fordul elő nála, ugyanakkor szereti a rendet és a tisztaságot.

Bak

A Bak nő tipikus példája annak, hogy minden sikeres férfi mögött egy támogató feleség áll. Ugyanis minden esély meg van rá, hogy akit a Bak hölgy párjául választ, az komoly sikereket ér el a karrierjében, és a felesége cserébe folyamatos dicséreteket és megerősítéseket igényel, már ami a szerelmüket illeti.

Vízöntő

El kell fogadni, hogy egy Vízöntő hölgy a házasságkötés után sem fog sokat ottnon ülni, ugyanis egy ilyen színes egyéniségnek számtalan hobbija akad. Ha azt kezdi érezni, hogy korlátozzák a szabadságában, hajlamos megfutamodni, és bizony még arra is képes, hogy hátra hagyja a családját. Férjének ezért mindig oda kell figyelni, hogy elegendő személyes szabadságot biztosítson neki.

Halak

A Halak nő egyik legjobb tulajdonsága, hogy nem csak anyagi oldalról tekint a házasságára, és elfogadja a férjét olyannak, amilyen. Azonban, ha kedvese egyszer csalódást okoz neki, akkor bizony az érzései egy szempillantás alatt köddé válnak.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Gondolkoztál már azon, hogy milyen benyomást keltesz a téged körülvevő emberekben, és hogyan gondolnak rád, amikor épp nincsenek veled? Ha hiszed, ha nem, a válasz a csillagjegyedben rejlik.

Bővebben »

Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Mindannyiunk életében vannak bizonyos leckék, melyeket meg kell tanulnunk, ha igazán meg szeretnénk érteni az életünk értelmét. A leckéket jelzésként kell értelmezned, hiszen ezek terelgetnek az utadon.

Bővebben »

 
Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Függetlenül attól, hogy melyik csillagjegyben született, minden ember vágyik arra, hogy gazdag és csodálatos életet élhessen, hiszen sokak számára a pénzügyi jólét az egészség, a szépség, és még sok más tényező kulcsa. De vajon miért van az, hogy az egyik ember anyagi bőségben él, a másik pedig hónapról hónapra tengődik?

Bővebben »

 
Megmutatjuk, hol fogod megtalálni az örök szerelmedet a csillagjegyed alapján

Megmutatjuk, hol fogod megtalálni az örök szerelmedet a csillagjegyed alapján

A romantikus vígjátékokból jól ismerjük a találkozások szinte lehetetlenül kényelmes körülményeit. Hogyan lehetséges, hogy két teljesen összeillő ember egyszerűen csak összefut egymással a megfelelő időben és helyen?

Bővebben »

 
Ezért érzed magad érzelmileg instabilnak a csillagjegyed szerint – Árulkodnak a csillagok!

Ezért érzed magad érzelmileg instabilnak a csillagjegyed szerint – Árulkodnak a csillagok!

Az érzelmeket néha nehéz megérteni. Emberi mivoltunk jelentős részét az adja, hogy képesek vagyunk érezni. Bizonyos szintig talán tudod ezt kontrollálni, de ezek az elfojtott dolgok csak fortyognak benned, mígnem egy nap majd felszínre törnek. Mindenki ment már keresztül nehéz időkön, és mindenkinek okozott már nehézséget visszafojtani a dühét, vagy megállni a sírást.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 555

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ivett Kártyák Jós

Ivett

30 éve foglalkozik magyar kártya jóslással. Specialitása a párkapcsolat és sorselemzés.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 302

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Berill Tisztánlátó Jós

Berill

Sorselemző, Tarot kártyával és a püthagoraszi számmisztikával dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 345

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok. Párkapcsolati trénerként é...Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc