Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Hogyan éled meg a negatív érzelmeket? - A csillagjegyed most elárulja!

Bár sok minden közös az egyes zodiákusokban, a negatív érzéseket mindenki másképpen éli meg. Néhány csillagjegyre az a jellemző, hogy szembenéz az adott problémával, mások pedig belül rendezik le ezeket a dolgokat, míg már szinte pattanásig feszül a helyzet.

 

Ismerd meg, hogy az egyes csillagjegyek hogyan élik meg a szomorúságot és miként dolgozzák fel a negatív érzelmeket. Ne feledkezz meg arról, hogy minden olyan negatív dolog, amellyel szembesülsz az életben, egyben az épülésedet is szolgálja, és fejlődsz általa.

Negatív érzelmek

Kos

Noha nem sűrűn lepnek el a negatív érzelmek, de nem is harcolsz ellenük. Képes vagy megélni ezeket az érzéseket is, miközben a megoldást keresve azon dolgozol, hogy minél előbb megszabadulj tőlük. Ilyenkor valami egészen szokatlant teszel. Például nem mész be dolgozni, hanem otthon ülsz egy finom fagylaltot kanalazva, szakítás esetén kiváló módszer. Persze, normális esetben sosem hanyagolnád el a kötelezettségeidet.

Bika

Egészen képes vagy átadni magad a benned lévő fájdalomnak, míg már szinte nem vagy képes kezelni sem azt. Emiatt kissé erőszakosabbnak tűnhetsz másoknál. A negatív érzelmek eluralkodnak rajtad, mígnem egy olyan pontra jutsz, amikor szó szerint felrobbannál legszívesebben, és nem akarod, hogy legyen körülötted bárki is.

Ikrek

Nagyon rosszul érzed magad, amikor elborítanak a negatív érzelmek. Ha például elveszítesz valakit vagy bajba kerül egy igen közeli barátod, akkor nem engeded meg azt, hogy elhagyd saját magad. Persze, te is utálsz szomorkodni, de nem vagy hajlandó túl sok időt fecsérelni erre, hanem inkább a megoldást keresed.

Rák

Nem igazán veszed figyelembe az érzelmeidet. Ha valaki vagy egy adott élethelyzet felbolygat, akkor ismét felépíted önmagad. Ebben nagyon is különbözöl másoktól, és olykor kihasználhatnak. Amikor valóban fáj valami, akkor képtelen vagy úgy élni az életed, ahogyan szoktad.

Oroszlán

Nem igazán mutatod ki, ha bajba kerülsz, vagy éppen nem érzed túl jól magad. Mindent egyedül próbálsz megoldani, és sajnos sokszor olyan emberek is a bizalmadba férkőznek, akik nem érdemelnék meg. Ilyenkor szinte az egész világon bosszút állnál legszívesebben, még akkor is, ha a többi ember egyébként nem hibás ebben a helyzetben.

Szűz

Ha negatív érzelmeket táplálsz, mindenkitől hajlamos vagy eltávolodni. Tulajdonképpen önmagad árnyéka leszel, ami normál körülmények között nem jellemző rád. Szinte szellemként közlekedsz az emberek között.

Mérleg

Alapvetően igencsak el tudsz szomorodni, amikor valóban mély gödörbe kerülsz, függetlenül az ezt kiváltó októl. Kissé agresszívvé válsz, és esetenként félelmetesnek tűnhet mindez mások számára. Ám te így vagy képes kilábalni a problémákból.

Skorpió

Ha bármilyen negatív érzelem ér, vagy ilyesmit tapasztalsz, elfogadod a helyzetet és megéled mindezt, ezáltal képes vagy még érettebbé válni. Amennyiben megbántott valaki, akkor bizony olyan bosszút forralsz, amelyet az illető megérdemel.

Nyilas

Alapvetően fejest ugrasz a probléma megoldásába, ha kissé letörtnek érzed magad. Úgy véled, hogy a továbblépés csak úgy lehetséges, ha minél előbb véget vetsz a problémának. Nem idegeskedsz túl sokat, törlöd az elmédből a túlzottan negatív gondolatokat és előrenézel az életben.

Bak

Nagyon motiválatlannak érzed magad, ha negatív érzelmekkel vagy élethelyzetekkel kell szembesülnöd. Noha megpróbálod megoldani a problémát és dolgozol rajta, a fájdalmad nem tudod elrejteni. Ennek ellenére, nem árulod el, hogy mi a baj, csupán azt mondogatod, hogy kimerültél és majd megoldódik a dolog. Nem feded fel azt, ami benned van.

Vízöntő

Hajlamos vagy arra, hogy ilyenkor felhívd magadra a figyelmet, főként, ha egyébként is feszültebb vagy. Azt szeretnéd, hogy mások is érezzék, nem vagy túl jól. A legerősebb fájdalommal is képes vagy megbirkózni, és ez azért lehetséges, mert valóban olyan erős vagy, mint amilyennek egyébként is tűnsz.

Halak

Átadod magad a szomorúságnak, és egészen mély depresszióba merülsz. Ám egyben inspirál is mindez, és kihozza belőled a kreativitást. Ezáltal pedig képes vagy feldolgozni a negatív érzelmeket.

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Az emberiség évezredek óta próbál helytálló definíciót felállítani a szerelemre. Millióféleképpen megfogalmazták már: amikor a szíved kihagy egy ütést, mert meglátod azt az embert, aki iránt mélyebb érzéseid vannak, vagy összefont sorsú lelki társak vagytok. Amit azonban biztosra tudunk, az az, hogy a szerelem az emberiséggel egyidős, és minden embernek mást jelent.

Bővebben »

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

Az életünk során elkerülhetetlen, hogy ne kelljen kockázatot vállalnunk. Az egyik útról a másikra térünk, egyszer könnyebben, máskor pedig kihívásokkal teli. Vajon te milyen esetekben vagy hajlandó mindent egy lapra feltenni?

Bővebben »

 
Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Életünknek egy bizonyos pontján mindannyian feltesszük magunknak a kérdést: mi is valójában az én célom? Miért születtem erre a világra? Bár ez egy igen személyes kérdés, és mindannyiunknak saját, egyedi sorsa van, amit be kell teljesítenie, az asztrológia adhat némi iránymutatást a válasz megleléséhez.

Bővebben »

 
Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Minden ember életében van egy olyan személy, aki az összes partner közül kitűnik, mert olyan szerelem fűzi hozzá, amit úgy hívnak, örökkévaló. Vajon tisztában vagy azzal, hogy a te életedben ki lehet az, akihez olyan érzelmek fűznek, amik szint egy életen át elkísérnek? Ha nem, akkor a csillagjegyed a segítségedre siet, ha tovább olvasol.

Bővebben »

 
A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

Néhány kapcsolat egyszerűen nem akar összejönni. Bármennyit dolgoztok rajta, egyszerűen nincs meg benne az a szikra, ami a rózsaszín köd eloszlása után is életben tartaná. Folyamatosan félreértitek egymást, és apróságokon is összekaptok, ami előbb-utóbb végül szakításhoz fog vezetni. Talán nem is érted, mi nem működött köztetek, hiszen szerettétek egymást. Nos, a helyzet az, hogy bármennyire is próbálkozhatunk, mert léteznek csillagjegyek, akik kapcsolatából semmiféle jó nem sülhet ki.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Berill Tisztánlátó Jós

Berill

Sorselemző, a lappangó betegségek felismerője. Tarot kártyával és a püthagoraszi számmisztikával dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 345

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Andi Együttérző Jós

Andi

Kertelés nélkül megmondja az égiek üzenetét. Áldással született, meglátja az emberek lelki és materiális problémáit.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 436

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Mara Kártyák Jós

Mara

Képességeit őseitől örökölte. Cigánykártyából és inga segítségével jósol, így szeretne segíteni a hozzá fordulóknak.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 308

0900 700 602 - 2 EUR/perc