Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Hogyan éled meg a negatív érzelmeket? - A csillagjegyed most elárulja!

Bár sok minden közös az egyes zodiákusokban, a negatív érzéseket mindenki másképpen éli meg. Néhány csillagjegyre az a jellemző, hogy szembenéz az adott problémával, mások pedig belül rendezik le ezeket a dolgokat, míg már szinte pattanásig feszül a helyzet.

 

Ismerd meg, hogy az egyes csillagjegyek hogyan élik meg a szomorúságot és miként dolgozzák fel a negatív érzelmeket. Ne feledkezz meg arról, hogy minden olyan negatív dolog, amellyel szembesülsz az életben, egyben az épülésedet is szolgálja, és fejlődsz általa.

Negatív érzelmek

Kos

Noha nem sűrűn lepnek el a negatív érzelmek, de nem is harcolsz ellenük. Képes vagy megélni ezeket az érzéseket is, miközben a megoldást keresve azon dolgozol, hogy minél előbb megszabadulj tőlük. Ilyenkor valami egészen szokatlant teszel. Például nem mész be dolgozni, hanem otthon ülsz egy finom fagylaltot kanalazva, szakítás esetén kiváló módszer. Persze, normális esetben sosem hanyagolnád el a kötelezettségeidet.

Bika

Egészen képes vagy átadni magad a benned lévő fájdalomnak, míg már szinte nem vagy képes kezelni sem azt. Emiatt kissé erőszakosabbnak tűnhetsz másoknál. A negatív érzelmek eluralkodnak rajtad, mígnem egy olyan pontra jutsz, amikor szó szerint felrobbannál legszívesebben, és nem akarod, hogy legyen körülötted bárki is.

Ikrek

Nagyon rosszul érzed magad, amikor elborítanak a negatív érzelmek. Ha például elveszítesz valakit vagy bajba kerül egy igen közeli barátod, akkor nem engeded meg azt, hogy elhagyd saját magad. Persze, te is utálsz szomorkodni, de nem vagy hajlandó túl sok időt fecsérelni erre, hanem inkább a megoldást keresed.

Rák

Nem igazán veszed figyelembe az érzelmeidet. Ha valaki vagy egy adott élethelyzet felbolygat, akkor ismét felépíted önmagad. Ebben nagyon is különbözöl másoktól, és olykor kihasználhatnak. Amikor valóban fáj valami, akkor képtelen vagy úgy élni az életed, ahogyan szoktad.

Oroszlán

Nem igazán mutatod ki, ha bajba kerülsz, vagy éppen nem érzed túl jól magad. Mindent egyedül próbálsz megoldani, és sajnos sokszor olyan emberek is a bizalmadba férkőznek, akik nem érdemelnék meg. Ilyenkor szinte az egész világon bosszút állnál legszívesebben, még akkor is, ha a többi ember egyébként nem hibás ebben a helyzetben.

Szűz

Ha negatív érzelmeket táplálsz, mindenkitől hajlamos vagy eltávolodni. Tulajdonképpen önmagad árnyéka leszel, ami normál körülmények között nem jellemző rád. Szinte szellemként közlekedsz az emberek között.

Mérleg

Alapvetően igencsak el tudsz szomorodni, amikor valóban mély gödörbe kerülsz, függetlenül az ezt kiváltó októl. Kissé agresszívvé válsz, és esetenként félelmetesnek tűnhet mindez mások számára. Ám te így vagy képes kilábalni a problémákból.

Skorpió

Ha bármilyen negatív érzelem ér, vagy ilyesmit tapasztalsz, elfogadod a helyzetet és megéled mindezt, ezáltal képes vagy még érettebbé válni. Amennyiben megbántott valaki, akkor bizony olyan bosszút forralsz, amelyet az illető megérdemel.

Nyilas

Alapvetően fejest ugrasz a probléma megoldásába, ha kissé letörtnek érzed magad. Úgy véled, hogy a továbblépés csak úgy lehetséges, ha minél előbb véget vetsz a problémának. Nem idegeskedsz túl sokat, törlöd az elmédből a túlzottan negatív gondolatokat és előrenézel az életben.

Bak

Nagyon motiválatlannak érzed magad, ha negatív érzelmekkel vagy élethelyzetekkel kell szembesülnöd. Noha megpróbálod megoldani a problémát és dolgozol rajta, a fájdalmad nem tudod elrejteni. Ennek ellenére, nem árulod el, hogy mi a baj, csupán azt mondogatod, hogy kimerültél és majd megoldódik a dolog. Nem feded fel azt, ami benned van.

Vízöntő

Hajlamos vagy arra, hogy ilyenkor felhívd magadra a figyelmet, főként, ha egyébként is feszültebb vagy. Azt szeretnéd, hogy mások is érezzék, nem vagy túl jól. A legerősebb fájdalommal is képes vagy megbirkózni, és ez azért lehetséges, mert valóban olyan erős vagy, mint amilyennek egyébként is tűnsz.

Halak

Átadod magad a szomorúságnak, és egészen mély depresszióba merülsz. Ám egyben inspirál is mindez, és kihozza belőled a kreativitást. Ezáltal pedig képes vagy feldolgozni a negatív érzelmeket.

 
Legolvasottabb cikkeink
Ingyenes 4 lapos szerelmi tarot jóslás

Ingyenes 4 lapos szerelmi tarot jóslás

Új sorozatunkban jósaink minden héten elvégeznek egy jóslást, teljesen ingyen.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Melyik Tarot pakli a legmegfelelőbb számomra?

Melyik Tarot pakli a legmegfelelőbb számomra?

Sokan eljátszanak az otthoni Tarot vetés gondolatával és beruháznak egy saját kártyapaklira. Amikor azonban eljutsz a Tarot kártya vásárlásig, akkor igencsak meglepődhetsz a széles választék láttán. Bizony, sokan azt hiszik, hogy a Tarot mindig ugyanabban az alakba és formában jelenik meg, de a valóságban ez nem így van. Különböző művészek által illusztrált és számos célt szolgáló kártyapakli közül választhatunk ugyanis.

Bővebben »

A Zodiákus legégetőbb csókjai - Vajon mely állatövi jegyek csókolóznak a legjobban?

A Zodiákus legégetőbb csókjai - Vajon mely állatövi jegyek csókolóznak a legjobban?

A csók lehet vad, érzéki, hosszú, szenvedélyes vagy csak egy gyors puszi a másik ajkára, de bárhogyan és bárhol is csókolózol, mindig melegség, boldogság és szeretet önt el. Minden ember másképpen csókolózik, és az egyes állatövi jegyek bizony arról is árulkodnak, hogy vajon te hogyan csókolsz.

Bővebben »

 
Hogyan változtasd a meditációt szokássá?

Hogyan változtasd a meditációt szokássá?

Abban a világban, amelyben nem léteznek kötelezettségek, igényeink és testi-lelki jólétünk karban tartása igazán könnyű lenne, igaz? Sajnos azonban mi nem ebben a világban élünk.

Bővebben »

 
Milyen rejtett képességek lakoznak benned? - Elárulja a csillagjegyed!

Milyen rejtett képességek lakoznak benned? - Elárulja a csillagjegyed!

Kíváncsi vagy arra, hogy mit árul el a csillagjegyed a munkádról, és milyen karrier illik hozzád pontosan? És arra, hogy milyen rejtett tehetség lakozik benned, amivel talán nem is vagy tisztában? A csillagokban bizony ott lapul a válasz, és hamarosan számodra is kiderül mindez, ha kikeresed a csillagjegyedet.

Bővebben »

 
Hogyan képesek manipulálni az emberek a csillagjegyed alapján?

Hogyan képesek manipulálni az emberek a csillagjegyed alapján?

Minden embernek meg van a maga gyenge pontja, amelyet próbál elrejteni a páncélja mögé. Te is sebezhető vagy, mint mindenki más.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Andi Együttérző Jós

Andi

Kertelés nélkül megmondja az égiek üzenetét. Áldással született, meglátja az emberek lelki és materiális problémáit.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 436

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Christian Panthera Tisztánlátó Jós

Christian Panthera

Lélekelemző, gyógyító. Felsőbb énje segíti a tanácsokban. Látja a célszemély környezetét, a körülötte lévő embereket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 303

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával, ingával és rontás levétellel segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc