Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Hogyan éled meg a negatív érzelmeket? - A csillagjegyed most elárulja!

Bár sok minden közös az egyes zodiákusokban, a negatív érzéseket mindenki másképpen éli meg. Néhány csillagjegyre az a jellemző, hogy szembenéz az adott problémával, mások pedig belül rendezik le ezeket a dolgokat, míg már szinte pattanásig feszül a helyzet.

 

Ismerd meg, hogy az egyes csillagjegyek hogyan élik meg a szomorúságot és miként dolgozzák fel a negatív érzelmeket. Ne feledkezz meg arról, hogy minden olyan negatív dolog, amellyel szembesülsz az életben, egyben az épülésedet is szolgálja, és fejlődsz általa.

Negatív érzelmek

Kos

Noha nem sűrűn lepnek el a negatív érzelmek, de nem is harcolsz ellenük. Képes vagy megélni ezeket az érzéseket is, miközben a megoldást keresve azon dolgozol, hogy minél előbb megszabadulj tőlük. Ilyenkor valami egészen szokatlant teszel. Például nem mész be dolgozni, hanem otthon ülsz egy finom fagylaltot kanalazva, szakítás esetén kiváló módszer. Persze, normális esetben sosem hanyagolnád el a kötelezettségeidet.

Bika

Egészen képes vagy átadni magad a benned lévő fájdalomnak, míg már szinte nem vagy képes kezelni sem azt. Emiatt kissé erőszakosabbnak tűnhetsz másoknál. A negatív érzelmek eluralkodnak rajtad, mígnem egy olyan pontra jutsz, amikor szó szerint felrobbannál legszívesebben, és nem akarod, hogy legyen körülötted bárki is.

Ikrek

Nagyon rosszul érzed magad, amikor elborítanak a negatív érzelmek. Ha például elveszítesz valakit vagy bajba kerül egy igen közeli barátod, akkor nem engeded meg azt, hogy elhagyd saját magad. Persze, te is utálsz szomorkodni, de nem vagy hajlandó túl sok időt fecsérelni erre, hanem inkább a megoldást keresed.

Rák

Nem igazán veszed figyelembe az érzelmeidet. Ha valaki vagy egy adott élethelyzet felbolygat, akkor ismét felépíted önmagad. Ebben nagyon is különbözöl másoktól, és olykor kihasználhatnak. Amikor valóban fáj valami, akkor képtelen vagy úgy élni az életed, ahogyan szoktad.

Oroszlán

Nem igazán mutatod ki, ha bajba kerülsz, vagy éppen nem érzed túl jól magad. Mindent egyedül próbálsz megoldani, és sajnos sokszor olyan emberek is a bizalmadba férkőznek, akik nem érdemelnék meg. Ilyenkor szinte az egész világon bosszút állnál legszívesebben, még akkor is, ha a többi ember egyébként nem hibás ebben a helyzetben.

Szűz

Ha negatív érzelmeket táplálsz, mindenkitől hajlamos vagy eltávolodni. Tulajdonképpen önmagad árnyéka leszel, ami normál körülmények között nem jellemző rád. Szinte szellemként közlekedsz az emberek között.

Mérleg

Alapvetően igencsak el tudsz szomorodni, amikor valóban mély gödörbe kerülsz, függetlenül az ezt kiváltó októl. Kissé agresszívvé válsz, és esetenként félelmetesnek tűnhet mindez mások számára. Ám te így vagy képes kilábalni a problémákból.

Skorpió

Ha bármilyen negatív érzelem ér, vagy ilyesmit tapasztalsz, elfogadod a helyzetet és megéled mindezt, ezáltal képes vagy még érettebbé válni. Amennyiben megbántott valaki, akkor bizony olyan bosszút forralsz, amelyet az illető megérdemel.

Nyilas

Alapvetően fejest ugrasz a probléma megoldásába, ha kissé letörtnek érzed magad. Úgy véled, hogy a továbblépés csak úgy lehetséges, ha minél előbb véget vetsz a problémának. Nem idegeskedsz túl sokat, törlöd az elmédből a túlzottan negatív gondolatokat és előrenézel az életben.

Bak

Nagyon motiválatlannak érzed magad, ha negatív érzelmekkel vagy élethelyzetekkel kell szembesülnöd. Noha megpróbálod megoldani a problémát és dolgozol rajta, a fájdalmad nem tudod elrejteni. Ennek ellenére, nem árulod el, hogy mi a baj, csupán azt mondogatod, hogy kimerültél és majd megoldódik a dolog. Nem feded fel azt, ami benned van.

Vízöntő

Hajlamos vagy arra, hogy ilyenkor felhívd magadra a figyelmet, főként, ha egyébként is feszültebb vagy. Azt szeretnéd, hogy mások is érezzék, nem vagy túl jól. A legerősebb fájdalommal is képes vagy megbirkózni, és ez azért lehetséges, mert valóban olyan erős vagy, mint amilyennek egyébként is tűnsz.

Halak

Átadod magad a szomorúságnak, és egészen mély depresszióba merülsz. Ám egyben inspirál is mindez, és kihozza belőled a kreativitást. Ezáltal pedig képes vagy feldolgozni a negatív érzelmeket.

 
 
 
 

További cikkeink

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

Bővebben »

 
Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Az az igazság, hogy mindenkinek van egy mágikus képessége, minden azon múlik, hogy ezt felfedezzük-e magunkban. Ha hiszel az asztrológiában, most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján milyen erő birtokosa vagy.

Bővebben »

 
Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

A személyes spirituális állatunk arra emlékeztet minket, hogy mik is vagyunk legbelül – az a részünk, ami egész életünkben csak szabadulni akar. Születésedtől kezdve jelen van, veled együtt lélegzik, és soha, egyetlen pillanatra sem hagy el.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Theresa Inspiráló Jós

Theresa

Született telepatikus képességekkel rendelkezik, elismert asztrológus, kártyajós. 30 éve segít a hozzá fordulóknak.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 482

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Sade Kártyák Jós

Sade

Sáde vagyok jósnő és spirituális gyógyító.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 414

0900 700 602 - 2 EUR/perc