Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Hogyan éled meg a negatív érzelmeket? - A csillagjegyed most elárulja!

Bár sok minden közös az egyes zodiákusokban, a negatív érzéseket mindenki másképpen éli meg. Néhány csillagjegyre az a jellemző, hogy szembenéz az adott problémával, mások pedig belül rendezik le ezeket a dolgokat, míg már szinte pattanásig feszül a helyzet.

 

Ismerd meg, hogy az egyes csillagjegyek hogyan élik meg a szomorúságot és miként dolgozzák fel a negatív érzelmeket. Ne feledkezz meg arról, hogy minden olyan negatív dolog, amellyel szembesülsz az életben, egyben az épülésedet is szolgálja, és fejlődsz általa.

Negatív érzelmek

Kos

Noha nem sűrűn lepnek el a negatív érzelmek, de nem is harcolsz ellenük. Képes vagy megélni ezeket az érzéseket is, miközben a megoldást keresve azon dolgozol, hogy minél előbb megszabadulj tőlük. Ilyenkor valami egészen szokatlant teszel. Például nem mész be dolgozni, hanem otthon ülsz egy finom fagylaltot kanalazva, szakítás esetén kiváló módszer. Persze, normális esetben sosem hanyagolnád el a kötelezettségeidet.

Bika

Egészen képes vagy átadni magad a benned lévő fájdalomnak, míg már szinte nem vagy képes kezelni sem azt. Emiatt kissé erőszakosabbnak tűnhetsz másoknál. A negatív érzelmek eluralkodnak rajtad, mígnem egy olyan pontra jutsz, amikor szó szerint felrobbannál legszívesebben, és nem akarod, hogy legyen körülötted bárki is.

Ikrek

Nagyon rosszul érzed magad, amikor elborítanak a negatív érzelmek. Ha például elveszítesz valakit vagy bajba kerül egy igen közeli barátod, akkor nem engeded meg azt, hogy elhagyd saját magad. Persze, te is utálsz szomorkodni, de nem vagy hajlandó túl sok időt fecsérelni erre, hanem inkább a megoldást keresed.

Rák

Nem igazán veszed figyelembe az érzelmeidet. Ha valaki vagy egy adott élethelyzet felbolygat, akkor ismét felépíted önmagad. Ebben nagyon is különbözöl másoktól, és olykor kihasználhatnak. Amikor valóban fáj valami, akkor képtelen vagy úgy élni az életed, ahogyan szoktad.

Oroszlán

Nem igazán mutatod ki, ha bajba kerülsz, vagy éppen nem érzed túl jól magad. Mindent egyedül próbálsz megoldani, és sajnos sokszor olyan emberek is a bizalmadba férkőznek, akik nem érdemelnék meg. Ilyenkor szinte az egész világon bosszút állnál legszívesebben, még akkor is, ha a többi ember egyébként nem hibás ebben a helyzetben.

Szűz

Ha negatív érzelmeket táplálsz, mindenkitől hajlamos vagy eltávolodni. Tulajdonképpen önmagad árnyéka leszel, ami normál körülmények között nem jellemző rád. Szinte szellemként közlekedsz az emberek között.

Mérleg

Alapvetően igencsak el tudsz szomorodni, amikor valóban mély gödörbe kerülsz, függetlenül az ezt kiváltó októl. Kissé agresszívvé válsz, és esetenként félelmetesnek tűnhet mindez mások számára. Ám te így vagy képes kilábalni a problémákból.

Skorpió

Ha bármilyen negatív érzelem ér, vagy ilyesmit tapasztalsz, elfogadod a helyzetet és megéled mindezt, ezáltal képes vagy még érettebbé válni. Amennyiben megbántott valaki, akkor bizony olyan bosszút forralsz, amelyet az illető megérdemel.

Nyilas

Alapvetően fejest ugrasz a probléma megoldásába, ha kissé letörtnek érzed magad. Úgy véled, hogy a továbblépés csak úgy lehetséges, ha minél előbb véget vetsz a problémának. Nem idegeskedsz túl sokat, törlöd az elmédből a túlzottan negatív gondolatokat és előrenézel az életben.

Bak

Nagyon motiválatlannak érzed magad, ha negatív érzelmekkel vagy élethelyzetekkel kell szembesülnöd. Noha megpróbálod megoldani a problémát és dolgozol rajta, a fájdalmad nem tudod elrejteni. Ennek ellenére, nem árulod el, hogy mi a baj, csupán azt mondogatod, hogy kimerültél és majd megoldódik a dolog. Nem feded fel azt, ami benned van.

Vízöntő

Hajlamos vagy arra, hogy ilyenkor felhívd magadra a figyelmet, főként, ha egyébként is feszültebb vagy. Azt szeretnéd, hogy mások is érezzék, nem vagy túl jól. A legerősebb fájdalommal is képes vagy megbirkózni, és ez azért lehetséges, mert valóban olyan erős vagy, mint amilyennek egyébként is tűnsz.

Halak

Átadod magad a szomorúságnak, és egészen mély depresszióba merülsz. Ám egyben inspirál is mindez, és kihozza belőled a kreativitást. Ezáltal pedig képes vagy feldolgozni a negatív érzelmeket.

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Elégedettség – Hogyan legyél boldog azzal, amid van

Elégedettség – Hogyan legyél boldog azzal, amid van

Az ünnepi időszak alapvetően és leginkább a hálára fókuszál, de ennek van egy árnyoldala is sajnos. Ilyenkor ugyanis sokkal hajlamosabbak vagyunk másokhoz hasonlítgatni, másokhoz mérni magunkat: mi az, ami nekünk nem sikerült, neki viszont igen, ő miért több mások szemében, mint mi és még sorolhatnánk. Mindez pedig általában akkor következik be, amikor boldogtalanok vagyunk és elégedetlenek az életünkkel. A jó hír azonban az, hogy az egész csak a perspektívádon múlik!

Bővebben »

5 rituálé, hogy a negatív gondolatokat 2018-ban hagyd

5 rituálé, hogy a negatív gondolatokat 2018-ban hagyd

Ha túltengnek benned a negatív gondolatok és nem adod ki őket magadból, akkor hosszú távon egyre csak nagyobbakká és nagyobbakká válnak, míg végül át nem veszik az uralmat a személyiséged felett. Elhomályosítják a látásmódodat, megváltoztatják az értékítéleteidet, befolyásolják a hozzáállásodat és valószínűleg a környezetedben lévő emberekre is hatással vannak. Ha már jó ideje cipeled őket magaddal, akkor tonnás súlyokként nehezedhetnek a vállaidra, ezért jobb, ha mielőbb megszabadulsz tőlük és elengeded őket.

Bővebben »

 
Ajándékkalauz - Útmutató a tökéletes spirituális ajándékokhoz

Ajándékkalauz - Útmutató a tökéletes spirituális ajándékokhoz

Nincs már két hét Karácsonyig, ilyenkor minden az ajándékokról szól, hiszen valljuk be, a legtöbben az utolsó pillanatokra hagyjuk ezt. Most minden a tökéletes ajándékok megtalálásáról szól, még akkor is, ha sokaknak elképzelése sincs, vajon mi is lenne az. A te dolgod azonban szeretnénk megkönnyíteni, ezért összegyűjtöttünk néhány szívet melengető ajándékötletet, aminek minden olyan ember örülne, aki egy kicsit is nyitott a spiritualitásra és az ezotériára.

Bővebben »

 
Mit kell tenned, hogy túléld 2018 hátralévő napjait? – Megmutatják a csillagok!

Mit kell tenned, hogy túléld 2018 hátralévő napjait? – Megmutatják a csillagok!

Ez az év egyértelműen nem volt kegyes senkivel, ezért megeshet, hogy úgy érzed, alig várod, hogy vége legyen, és visszafelé számlálod a napokat. Igaz, hogy mindenki máshogyan nyugtatja meg magát, azonban nekünk van egy sejtésünk, mit kellene tenned az elkövetkezendő hetekben. Segítenek a csillagok!

Bővebben »

 
Intimitás szex nélkül: 4 más módszer a kapcsolódáshoz

Intimitás szex nélkül: 4 más módszer a kapcsolódáshoz

Számtalan magazin állítja, hogy az egyik legjobb módja annak, hogy intim kapcsolatba kerülj a partnereddel a szexualitás. Márpedig, az intimitás megélhető szexualitás nélkül is.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Kincső Gyógyító Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 311

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Mezei Márti Együttérző Jós

Mezei Márti

Jelgyógyász, sorselemző, az okkultizmus értő tudója. Kiváló tarot kártya jós és számmisztikus, karmaszámmisztikus.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 566

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Atlantiszi fényjáró. Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 590

0900 700 602 - 2 EUR/perc