Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Hogyan fejezik ki az egyes csillagjegyek a haragot? – Az is kiderül, mire kell figyelni velük kapcsolatban

Időnként mindenkit feldühít valami, legyen az akár egy megbízhatatlan munkatárs vagy egy forgalmi dugó. A haragot azonban különböző módon fejezzük ki, és a csillagjegyed most fel is fedi előtted, hogy miért reagálsz a stresszes helyzetekben úgy, ahogy.

 

A Tűz jegyek például, mint a Kos és az Oroszlán, hajlamosak forrófejűen viselkedni, és a haragjuk lángjával megperzselni a körülöttük lévőket. A Levegő jegyek inkább távolságtartók és úgy tesznek, mintha az őket feldühítő dolog nem is létezne. A harag, a félelemhez hasonlóan egy összetett, de szükséges érzelem ezért fontos, hogy megismerd a csillagjegyedre jellemző viselkedési mintákat, hogy könnyebben megértsd és kezeld a saját reakcióidat.

Kos: Leüvölti a fejedet, majd rémesen érzi magát miatta

A Kos viszonylag könnyen kijön a sodrából, hiszen a Tűz jegyhez tartozik és hajlamos az ingerlékenységre. Ha feldühítik, akár kisebb dührohamot is kaphat, de a tűzijátékhoz hasonlóan, a nagy robbanás után gyorsan lelohad. A Kos nem tartozik a legérettebb csillagjegyek közé, jellemzően borzalmasan érzi magát, miután leordította valakinek a fejét. Egy veszekedésben vele szemben a legjobb, amit tehetsz, hogy nyugodtan csendben maradsz.

Hogyan fejezed ki a haragod

Bika: Soha nem felejt, és mindig felemlegeti a hibáidat

Sok idő kell a Bikának, hogy meglássa a vörös posztót, de ha megtörtént, akkor bizony fuss az életedért! Általában különböző figyelmeztető jelzések előzik meg a dührohamát. Csöndessé és távolságtartóvá válik, amíg megtervezi, hogyan pusztítson el, nevezhetnénk ezt akár a vihar előtti csendnek is. Amikor végül kirobban, éles memóriájából felemleget mindent, amit valaha is mondtál neki, vagy tettél. Ne várd, hogy a közeljövőben elfeledkezik a veszekedésről, ugyanis, miután haragja végre lecsillapodott, szeret sokáig neheztelni.

Ikrek: A vitákban verbális fegyverekkel harcol

Az Ikrekre a leginkább jellemző a szócsata, az összes csillagjegy közül, ha tehát feldühíted, rengeteg kiabálásra számíthatsz. Ekkor ismerheted meg a hevesebb oldalát, amely egy hidegvérű szadistához hasonlít leginkább – ez annyit tesz, hogy nem vonakodik ott bántani, ahol a legjobban fáj. Felhozza majd a zavaros kapcsolatodat a szüleiddel, és emlékeztet a legnagyobb kudarcaidra és gyengeségeidre.

Rák: Addig duzzog, amíg oda nem figyelsz rá

A Rák nagyon érzékeny lélek, és bizony mindenféle lelkifurdalás nélkül válik egy nagyra nőtt gyermekké, ha dühös. Ha elfelejted meghívni egy buliba, vagy nem gratulálsz neki minden apróbb teljesítményéért, nagyon a szívére veszi. Utálja, ha valamiből kiközösítettnek, vagy alul értékeltnek érzi magát. Talán nem vág a fejedhez rengeteg ocsmányságot, de valószínűleg elmerül a saját könnyeiben. A felvidításához fel kell keresned személyesen, hogy biztosítsd a kitartásodról, az odaadásodról, és arról, hogy továbbra is szereted. 

Oroszlán: Rád üvölt és talán hozzád is vág valamit

Az Oroszlán is Tűz jegy, ezért érthetően hajlamos a szenvedélyes kirohanásra. Nagyon büszke természetű, szinte elképzelhetetlen, hogy bármilyen vádat magára vállaljon, még akkor sem, ha valójában tudja, hogy ő a hibás. Ha egy Oroszlán mérges rád, készülj fel, hogy leüvölti a fejedet, esetleg hozzád is dob valamilyen tárgyat. Ennek ellenére ez a harag rövid életű és hamar túl teszi magát rajta.

Szűz: Teljesen kiiktat az életéből

Egy Szüzet nehéz kihozni a sodrából, lévén az egyik legtürelmesebb csillagjegy. Soha nem fogod látni úgy kitörni, mint egy Oroszlánt vagy egy Kost. Inkább magában raktározza a haragot és az ellenérzéseit valakivel szemben, akár hónapokon keresztül is, miközben bírálja az illető különböző hibáit. Ha sikerült kellően magadra haragítanod, teljesen levegő néz majd, kitöröl az életéből, mintha nem is léteztél volna.  

Mérleg: Ne várd, hogy szembe szálljon veled

A Mérleg természetszerűen kiegyensúlyozott és higgadt, nagyon valószínűtlen, hogy egyáltalán észreveszed, ha megsértetted. Általában ő kerül a „békítő” szerepbe, és minden áron el akarja kerülni az összeütközéseket. Ha mégis veszekedésben találod magad vele, nem sok esélyed van győztesként kikerülni belőle. Remek ügyvédek válnak a Mérleg szülöttekből, ugyanis az álláspontjukat mindig tökéletesen kifejezik és meg is védik.

Skorpió: Mélyen gyűlöl és megtervezi a közelgő pusztulásodat

Óvakodj a Skorpió csípésétől, ez a csillagjegy ugyanis nagyon mély érzésű és fölényes a kapcsolatokban. Sok szerencsét kívánunk, ha felkerültél a feketelistájára, szükséged lesz rá! Nem hirtelen haragú, de ha magadra haragítottad, a metsző csendet választja fegyverének. Híres az önuralmáról, nem fogja lekiabálni a fejedet, helyette cselszövő és rosszindulatú lehet. Ha mérges, egy sor forró széndarabon is kényelmesebb átsétálni, mint a társaságában maradni. Ráadásul soha nem felejt!

Nyilas: Úgy tesz, mintha nem ismerne

Ha egy Nyilas rászánja az időt, hogy vitázzon veled, akkor addig nem vonul vissza, amíg meg nem érted az ő nézőpontját. Rendkívül nyers modora van, ha az akarata érvényesítéséről van szó, akár könnyek között is hagyhat. Ha azonban elég mélyen megsérted, képes arra is, hogy teljesen kizárjon az egész életéből.

Bak: Összeroppan a nyomás alatt

A Bak híres a szorgalmáról és a megfontoltságáról, nehéz kicsikarni belőle egy érzelmes kitörést. Általában higgadt marad, de ha túl messzire mész, számíthatsz egy sokkoló verbális támadásra, ami akár feléd repülő tárgyakat is magába foglalhat. Gyakran hozzáteszi, hogy nem mérges rád, csak csalódott benned. Mindannyian jól tudjuk, hogy sokkal rosszabb ezt hallani, mintha egyszerűen csak felbosszantottunk volna valakit.

Vízöntő: Levegőnek néz, ameddig csak lehet

Levegő jegyként a Vízöntő nagyon higgadt, és nehéz kihozni a sodrából. Ha azonban mégis sikerült feldühítened, ne lepődj meg, ha teljesen beszünteti veled a kommunikációt, amíg újraértékeli a helyzetet. Ilyenkor a legjobb, amit tehetsz, hogy időt hagysz neki a megnyugváshoz. Amikor úgy érzed, már túllépett rajta, megpróbálhatsz újra a kegyeibe férkőzni.

Halak: Mindent személyes sértésnek vesz

A Halak szülött rendkívül sebezhető és érzelmes lény, nem értékeli az építő kritikát. Annak ellenére, hogy nagyon mély érzésű, nem fog drámai módon kitörni, inkább befelé fordítja a haragot és önutálattá alakítja. Duzzog és sajnáltatja magát, megpróbál manipulálni, hogy bűnösnek érezd magad, amiért megbántottad. 

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Így csalnak a csillagjegyek

Így csalnak a csillagjegyek

Sokan vitatják, hogy a monogámia biológiailag lehetséges-e. Ma észben tartjuk ezt az elméletet, ugyanis arról fogunk beszélni, hogy az egyes csillagjegyek hogyan csalják meg a párjukat egy kapcsolatban. Persze egyáltalán nem szükségszerű, hogy mindenki meg fogja egyszer csalni a társát, de ha végül megtörténik, ennek a módját elárulja az egyén csillagjegye.

Bővebben »

Gyakran álmodsz? Soha ne hagyd figyelmen kívül ezeket a szimbólumokat az álmaidban!

Gyakran álmodsz? Soha ne hagyd figyelmen kívül ezeket a szimbólumokat az álmaidban!

„Az álom ablak, melyen által. Lelkünk szeme jövőbe néz.” – írja Petőfi Sándor Jövendölés című versében. Az álmaink tudat alatt hívják fel a figyelmünket bizonyos dolgokra az életünkben. Érdemes figyelni rájuk, hiszen így sokkal jobban megérthetjük magunkat és az életutunkat.

Bővebben »

 
Milyen típusú intelligencia jellemez a csillagjegyed alapján?

Milyen típusú intelligencia jellemez a csillagjegyed alapján?

Mindegyik csillagjegynek megvan a saját intelligencia-típusa, ami jellemző rá. És ha hiszed, ha nem, az asztrológiában ugyanez vonatkozik az elemekre és bolygókra is. Ha pedig ezeket a tényezőket kombináljuk, akkor ez ad meg bizonyos tulajdonságokat a személyiségre vonatkozóan minden egyes csillagjegy esetében.

Bővebben »

 
Rituálék és szokások a tavasz ünneplésére

Rituálék és szokások a tavasz ünneplésére

Sokféle rituálé és hagyomány létezik a tavasz ünneplésére. A több hónapos téli időszak és a napfény hiánya bizony még inkább felerősíti az emberekben a tavaszvárás örömét. Biztosan te is alig várod, hogy levehesd a csizmát és a téli kabátot, de már érkezik a tavasz és hamarosan kopogtat az ajtódon. Megtelnek a parkok emberekkel és mindenki élvezi a napfényt és a kellemes időt – sőt, még szerelem is a levegőben van.

Bővebben »

 
Melyik évszakhoz tartozik a csillagjegyed? – Asztrológiai jelek évszakonként

Melyik évszakhoz tartozik a csillagjegyed? – Asztrológiai jelek évszakonként

Minden asztrológiai térkép tartalmazza a Holdat, a nyolc bolygót, a tizenkét házat és még sok mást. De szinte minden horoszkóp lényege a Nap, ezért kezdjük listánkat a zodiákus tavaszi jegyeivel. Ismerd meg, melyik évszakhoz tartozol, és hogyan hat rád.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 590

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Andi Együttérző Jós

Andi

Kertelés nélkül megmondja az égiek üzenetét. Áldással született, meglátja az emberek lelki és materiális problémáit.Bővebben

Nem elérhetőKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 436

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

Nem elérhetőKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Aliz Együttérző Jós

Aliz

Tisztánérzékelő. Jósláshoz többféle kártyát használ. Aprólékos, minden részletre kiterjedő kérdéseket is szívesen fogad.Bővebben

Nem elérhetőKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 449

0900 700 602 - 2 EUR/perc