Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Hogyan képesek manipulálni az emberek a csillagjegyed alapján?

Minden embernek meg van a maga gyenge pontja, amelyet próbál elrejteni a páncélja mögé. Te is sebezhető vagy, mint mindenki más.

 

A legtöbben igen nehezen ismerik be, hogy olykor manipulálnak másokat, de kétségtelen, hogy mindenki műveli, és minden ember ezzel egy időben befolyásolható is. A manipuláció bizony számos formát ölthet, és minden ember eltérő taktikákat használ. Sok esetben észre sem veszed azt, hogy ha bárki befolyásolni próbál, egészen addig, míg már meg nem történt a dolog. Az alábbi módszerekkel próbálnak meg manipulálni az emberek – amelyről az állatövi jegyed árulkodik:

Kos: A te ötletednek tüntetik fel azt, ami valójában nem is a te ötleted

Kos jegy szülötteként hajlamos vagy állhatatosnak és makacsnak lenni, olyan attitűdöd van, hogy úgy érzed, a te ötleteid bombabiztosak. Olykor kissé meggondolatlanul cselekszel, gyorsan hozod meg a döntéseid, talán időnként túl gyorsan is. Ezért úgy lehet igazán befolyásolni téged, ha elültetnek egy aprócska gondolatot a fejedben, anélkül, hogy ennek tudatában lennél. Úgy véled majd, hogy az adott ötlet a sajátod, és sajátodként is kommunikálod.  Bár nem a te ötleted volt, te mégis sajátodnak érzed.

Légy óvatos a passzív-agresszív emberekkel vagy az olyanokkal, akik nagyon a közeledbe akarnak kerülni. Hajlamos vagy kiteregetni a kártyáidat, ám nem mindig érdemes ezt tenned, mert mások kihasználhatják.

Bika: A benned lévő szeretet a gyenge pontod

A Bika jegy szülötteit bizony nem egyszerű manipulálni, hiszen nagyon makacsak és állhatatosak. Ha meg akarsz hozni egy döntést, határozottan meg is teszed azt, hiába beszél bárki. Mivel föld jegy vagy, ezért kifejezetten nehezen változtatsz a véleményeden. Tulajdonképpen téged manipulálni időpazarlás, mert úgysem változtatsz a döntéseiden. Az egyetlen kivétel az, ha a fellegekben jársz és őrülten szerelmes vagy az illetőbe. Ilyenkor bármire rá lehet venni.

Noha ez is sok erőfeszítést igényel a másik fél részéről, ám, ha ultimátumot ad neked, és olyasmit mond, hogy „ha tényleg szeretsz, akkor megteszed”, nem fogsz tudni ellenállni.

Manipulálnak?

Ikrek: Számos lehetőséget sorolnak fel előtted, amik közül látszólag nem tudsz választani

Ha az Ikrek jegy szülötte vagy, akkor mindig töröd valamin az agyadat, és olykor kissé szétszórt is lehetsz emiatt. Nem egykönnyen hozol meg egy adott döntést, tehát ezzel kapcsolatban lehet téged manipulálni. Hajlamos vagy egyszerre számos dolgon párhuzamosan agyalni, és olykor szükséged van arra, hogy egy adott irányba tereljenek. Szereted, ha minden eshetőséget logikusan vázolnak előtted, így tudsz megfontolt döntést hozni.

Ha valaki manipulálni szeretne, akkor nem kell mást tennie, mint felsorolni az összes eshetőséget, és finoman utalni arra, hogy melyik lenne a legkedvezőbb opció. Mielőtt tudatosan érzékelnéd, úgy tűnhet, te választottál.

Rák: Azzal lehet rád hatni, ha valaki sír előtted vagy megtörik

A Rák jegy a legérzelmesebb és legszeretetteljesebb jegy az összes között. Képes ráhangolódni bárki érzelmeire. Amikor valaki ideges a társaságában, ő maga is átérzi ezt és ráragad. Érdemes tehát a gondoskodó természetére apellálni, hiszen egy Rák mindig enyhíteni akarja mások fájdalmát. Amikor valaki sír, egy Rák szülött is akaratlanul sírni fog.

Úgy lehet téged manipulálni, ha a nagy szívedre akarnak hatni, hiszen sosem tudnád megtenni azt, hogy bárkit is cserben hagyj. Légy azonban tudatában annak, hogy ezt az oldaladat mások kihasználhatják, és hamis krokodilkönnyeket hullatnak csak azért, hogy elérjék céljaikat.

Oroszlán: Azt mondják neked, hogy nagyon hasznos ember vagy

Az Oroszlán jegy szülötteinek igen nagy az egójuk, ezért nem kell mást mondani nekik, mint azt, hogy mennyire nagyszerű emberek, és máris manipulálhatók. Ha azt mondod egy Oroszlánnak, hogy amire megkéred, az egyben nagyon hasznos is, akkor azonnal ugrik a lehetőségre.

Olyannak kell lenned, akár egy kereskedő, hiszen hallani akarja az előnyöket és azt, hogy miért hasznos számára az adott dolog. Ha sikerül megragadnod ezt a fonalat, akkor innen már nagyon egyszerűvé válik a manipuláció. Élvezik, ha süt a nap és boldogság uralkodik körülöttük, bárki, aki meggyőzi őket arról, hogy az adott kérés hasznos, máris szövetségesre talált az Oroszlánban.

Szűz: Azt éreztetik veled, hogy szellemi fölényben vagy

A Szűz jegy a mindentudó, aki úgy véli, minden helyzetben igaza van. Amikor valaki ellentmond neki, azt igen nehezen viseli. Ám nagyon önfeláldozó, és hajlandó belátóbb lenni, ha bárki segítségre szorul. Igyekszik mindig fenntartani a szellemi fölényét egy-egy adott helyzetben. Úgy lehet manipulálni, ha a másik fél butuskának tetteti magát, a Szűzet pedig intellektuálisnak tűnteti fel magával szemben.

Csakis úgy lehet tehát manipulálni, ha a másik segítségre szorul, és azt mondja, hogy okosabb nála. Amire az lesz a reakciód, hogy „Igen, tisztában vagyok vele, de nem tehetsz arról, hogy nem vagy minden helyzetben olyan intelligens, mint én.”

Mérleg: Legyezgetik a hiúságodat

A Mérleg jegy szülötteit nem igazán nehéz manipulálni. Narcisztikus vagy, és imádod azt hallani, hogy mennyire szép vagy és vonzó. Noha megpróbálod elrejteni ezt a tulajdonságodat, valójában a hiúságod a gyenge pontod. Ha valaki manipulálni szeretne, és rá akar venni valamilyen őrültségre, mindössze annyit kell tennie, hogy emlékeztet arra, nincs nálad elbűvölőbb teremtmény közel s távol. Mi tagadás, imádod a bókokat, ezért bármiféle dicséret, amely az öltözékedre, az új frizurádra netán az új rúzsodra vonatkozik, olyan lesz a lelkednek, akár a balzsam.

Mielőtt még tudatosulna benned, hogy bárki befolyásolt, máris megteszed, amit az illető kért. Imádod a szépséget és a harmóniát, ezért ha valaki e két téren befolyásol, bármire rá tud venni.

Skorpió: Megzsarolnak

Akárcsak a Bika esetében, rád is az jellemző, hogy nagyon makacs vagy és nehéz téged manipulálni. Rád hatni olyan, mint csak odaszóló jegyet váltani a pokolba, az ember bizony megbánja később. No de miért van mindez így? Az ok egyszerű, igencsak bosszúálló vagy. Az egyetlen módszer, amivel lehet rád hatni az, hogy ha valaki tud rólad egy adott dolgot, amit te egyébként titkolsz mások elől.

Nem is olyan egyszerű kideríteni azt, hogy létezik-e olyasmi, amit valóban el akarsz rejteni az emberek elől, ezért igen trükkös taktikát kell alkalmazni veled szemben. Ha valaki azzal befolyásol, hogy felfedi a régóta őrzött titkodat, akkor a játszma véget ér, és megteszed azt, amit az illető kíván. Persze, a későbbiekben megpróbálod ezt megtorolni, emiatt sokan megbánják, ha manipulálnak.

Nyilas: Nemkívánatos személy vagy valahol

Nyilas jegy szülötteként te vagy a társaság lelke és középpontja, aki mindig jó időben van jó helyen. Imádsz nevetni és szórakoztatni a körülötted lévőket. Ha például összefutsz valakivel, hajlamos vagy nem odafigyelni az illető minden rezdülésére. Mindez azért van, mert egyszerre sok dologgal szeretsz foglalkozni, és egy időben társalogni számtalan különböző típusú emberrel.

Ha tehát valaki manipulálni szeretne, akkor a saját eszközöd fordítja ellened, vagyis kihagy a mókából. Semmi sem lehet kellemetlenebb számodra, mint ha valahová nem vagy hivatalos, legyen ez egy buli vagy baráti összejövetel. Totálisan kiborít.

Bak: Ha kétségbeesetten könyörög valaki

Akár elismered, akár nem, élvezed, ha hatalmi pozícióban vagy, és imádod a felsőbbrendűség leheletnyi érzését. Noha introvertált vagy, képes vagy megőrülni, ha a helyzet úgy kívánja. Szereted tudni azt, hogy van egy adott közösség, amely körülvesz, főként, hogy egyébként sok ismeretség tönkremegy a mai világban. Ha valaki könyörögni kezd neked, akkor – akár beismered, akár nem – azonnal segíteni fogsz az illetőnek.

Annak ellenére, hogy megkapják tőled, amit akarnak, még mindig úgy érzed, te vagy hatalmi pozícióban. Ha tehát valaki el akar érni valamit veled szemben, fél térdre kell ereszkednie és meg kell alázkodnia. Igen, mindez kissé fanyar és szürreális.

Vízöntő: Azt mondják, hogy ne csináld

A Vízöntő jegy szülöttei a leglázadóbbak. Ahogyan manipulálható vagy, az teljesen ellenkezője annak, ahogyan egy Oroszlánt kell befolyásolni. Ha neked azt mondja valaki, hogy elegendő az adott néhány tanácsot megfogadni ahhoz, hogy milliárdos légy, te egészen biztosan nem teszed meg. No de miért is? Nincs oka. Egyszerűen nem bírod, ha irányítanak.

Esetedben a fordított pszichológia működik. Ha valaki el akar érni valamit veled kapcsolatban, akkor elegendő annyit mondania neked, hogy ne tedd, és te egészen biztosan meg fogod tenni azt. Ezzel szemben, ha azt szeretnék, hogy ne tegyél meg valamit, akkor arról próbálnak meggyőzni, hogy igenis tedd meg az adott dolgot. Ügyelj erre, mert könnyedén elveszítheted lázadó mivoltod.

Halak: Ezen múlik az emberiség sorsa

Halak jegy szülötteként nagyon kedves vagy minden emberrel és segíteni akarsz másoknak, a kebledre öleled az egész világot. Azt akarod, hogy minden ember jól érezze magát körülötted. Ismeretlen emberekkel is nagyon segítőkész vagy. Amikor valaki manipulálni próbál, akkor az emberiség sorsát fogja említeni számodra.

Mivel igen fontos számodra, hogy mit gondolnak rólad mások, és nem igazán szeretsz konfrontálódni, ezért semmiképp nem akarsz rossz színben feltűnni. Mindezt úgy kerülöd, akár a pestist. Amikor valaki befolyásol, akkor azt fogja mondani, hogy mások szemében rossz színben tűnsz fel, netán azt, hogy sokakra nézve káros lesz, ha éppen nem teszed meg azt, amire kér.

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Az emberiség évezredek óta próbál helytálló definíciót felállítani a szerelemre. Millióféleképpen megfogalmazták már: amikor a szíved kihagy egy ütést, mert meglátod azt az embert, aki iránt mélyebb érzéseid vannak, vagy összefont sorsú lelki társak vagytok. Amit azonban biztosra tudunk, az az, hogy a szerelem az emberiséggel egyidős, és minden embernek mást jelent.

Bővebben »

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

Az életünk során elkerülhetetlen, hogy ne kelljen kockázatot vállalnunk. Az egyik útról a másikra térünk, egyszer könnyebben, máskor pedig kihívásokkal teli. Vajon te milyen esetekben vagy hajlandó mindent egy lapra feltenni?

Bővebben »

 
Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Életünknek egy bizonyos pontján mindannyian feltesszük magunknak a kérdést: mi is valójában az én célom? Miért születtem erre a világra? Bár ez egy igen személyes kérdés, és mindannyiunknak saját, egyedi sorsa van, amit be kell teljesítenie, az asztrológia adhat némi iránymutatást a válasz megleléséhez.

Bővebben »

 
Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Minden ember életében van egy olyan személy, aki az összes partner közül kitűnik, mert olyan szerelem fűzi hozzá, amit úgy hívnak, örökkévaló. Vajon tisztában vagy azzal, hogy a te életedben ki lehet az, akihez olyan érzelmek fűznek, amik szint egy életen át elkísérnek? Ha nem, akkor a csillagjegyed a segítségedre siet, ha tovább olvasol.

Bővebben »

 
A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

Néhány kapcsolat egyszerűen nem akar összejönni. Bármennyit dolgoztok rajta, egyszerűen nincs meg benne az a szikra, ami a rózsaszín köd eloszlása után is életben tartaná. Folyamatosan félreértitek egymást, és apróságokon is összekaptok, ami előbb-utóbb végül szakításhoz fog vezetni. Talán nem is érted, mi nem működött köztetek, hiszen szerettétek egymást. Nos, a helyzet az, hogy bármennyire is próbálkozhatunk, mert léteznek csillagjegyek, akik kapcsolatából semmiféle jó nem sülhet ki.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Berill Tisztánlátó Jós

Berill

Sorselemző, a lappangó betegségek felismerője. Tarot kártyával és a püthagoraszi számmisztikával dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 345

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ivett Kártyák Jós

Ivett

30 éve foglalkozik magyar kártya jóslással. Specialitása a párkapcsolat és sorselemzés.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 302

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc