Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Hogyan próbálja a párod kifejezni a szerelmét irántad? - Megmutatja a csillagjegye

A férfiaknak meg van a sajátos módszerük arra, hogy kimutassák érzéseiket – míg néhányuk érzékeny érintésekkel és ölelésekkel próbálja ezt, addig a többiek romantikus gesztusokkal próbálják felhívni magukra a figyelmet. Amikor eljön az idő, hogy megmutassák, mennyire fontos számukra a kedvesük, akkor egészen meglepő dolgokra képesek. Ezt a csillagok is megmondják, ugyanis komoly befolyással vannak a döntéseire és a viselkedésére egyaránt. Lássuk, hogyan fejezi ki irántad a szerelmét a párod!

 

Kos

A Kos férfiak nagyon makacsok. Talán már észrevetted, hogy partnered szeret mindent maga intézni és csinálni, még akkor is, ha nem ért hozzá. Arra is képes, hogy keressen egy oktató videót a neten, és az alapján bárminek neki fog. Valóban, a Kos férfi úgy tesz, mintha mindenre képes lenne. Ha tehát beszél veled a terveiről és az álmairól, kikéri a véleményedet és még hallgat is a tanácsaidra, akkor megnyugodhatsz, mert fülig szerelmes beléd. A Kos csak abban bízik meg, aki a legfontosabb számára.

Bika

A Bika férfiak gyakran zárkózottak, amikor belekezdenek egy új kapcsolatba, vagy megismerkednek egy számukra még ismeretlennel. Ha azt veszed észre, hogy kezd megnyílni feléd, és engedi, hogy részese legyél a mindennapjainak, mind a rossz, mind a boldog pillanatokban, akkor biztos lehetsz benne, hogy nagyon szeret téged. Mostantól csak még nyitottabb lesz feléd, de ehhez részedről hatalmas türelemre van szükség.

Hogyan fejezi ki szerelmét

Ikrek

Az Ikrek férfiak rendkívül társasági emberek, és nagyon fontos számukra a kommunikáció. Egyik emberről a másikra szállnak, mint a pillangók, és olyan mintha soha nem állapodnának meg. A napjaik ismerkedésből, barátokból, családi eseményekből, munkából, előadásokból és kreatív foglalkozásokból állnak. Ám, ha azt veszed észre, hogy a figyelme középpontjában te állsz, nem pedig az elfoglalt napirend, és mindent megtesz azért, hogy időt szakítson rád, és megmutassa, hogy mennyire érdekel minden, ami veled kapcsolatos, akkor ő már a tiéd. Biztos lehetsz benne, hogy szeret téged, és mindennél jobban vágyik rád.

Rák

A Rák jegyű férfiak szeretik kimutatni, mit éreznek - azt, ha boldogok, fáradtak, vagy éppen szerelmesek. Pontosan, ha egyszer egy Rák rájön, hogy nem tud nélküled élni, te leszel az első, aki tudni fog róla. Utána persze beavatja a legjobb barátját is, de az biztos, hogy nem fog senki elől takargatni, nyíltan felvállalja az érzéseit. Nem okoz neki gondot megölelni téged, megfogni a kezed az utcán, vagy megcsókolni akkor, amikor azt mindenki látja. A Rák férfiak nagyon merészek.

Oroszlán

Az Oroszlán férfiak hajlamosak a hatalmas gesztusokra - vagy azért, hogy lenyűgözzenek, vagy azért, hogy szimplán kifejezzék érzéseiket. Nos, ezek elég gyakoriak nála, ezért mindig érezni fogod, hogy szeret. Egész egyszerűen különleges ajándékokkal lep meg, színházi vagy kiállítási látogatásokat szervez - minél elegánsabb, annál jobb! És ne felejtsük el az egzotikus utazásokat sem.

Szűz

A Szűz férfiak számára elég nehéz kifejezni az igazi érzéseiket, ahelyett, hogy cselekednének, inkább csak beszélnek róla. Éppen ezért észre fogod venni, amikor elkezd részt venni mindenben, amit csinálsz, legyen szó munkáról, családi rendezvényekről, vagy hobbikról. Ha valami probléma adódik, ő mindig ott lesz, hogy segítsen neked. Gondoskodni fog rólad, vigyáz rád, és érteni fogod őt anélkül is, hogy bármit is mondana.

Mérleg

A Mérleg jegyű férfiak nagyon komolyak tudnak lenni, amikor szerelmesek. Nem fogsz hiányt szenvedni belőle, mert csak és kizárólag rád fog koncentrálni. Ha éppen egy nap nem találkoztok, akkor egész nap üzeneteket ír neked, csak, hogy biztos legyen benne, hogy jól telik a napod. Ha együtt vagytok, akkor mindent elkövet, hogy éreztesse veled a szeretetét és vigyázzon rád. Ez talán néha túl sok lehet neked, de így legalább tudni fogd, hogy szerelmes beléd, vagy nem.

Skorpió

A Skorpió jegyű férfiak hihetetlenül szenvedélyesek és szerethetőek, de csak a megfelelő ember számára. Idő kell ugyanis nekik, amíg megnyílnak feléd, de ha ez megtörténik, akkor egy teljesen új világ lesz elérhető a számodra. Az összes érzelme, álmai, legmélyebb félelmei – semmi sem marad rejtve előled. És ebből fogod tudni, hogy teljesen beléd szeretett.

Nyilas

Amikor egy Nyilas férfi szerelmes lesz beléd, akkor az összes figyelme rád irányul. Megpróbál boldoggá tenni, és egyszerűen megnevettetni, és segíteni, ha problémád van.  A Nyilasoknak rendkívül laza a stílusuk, amit később magukkal visznek a kapcsolatba is. Készülj fel a nevetésre és arra, hogy te leszel a legboldogabb nő a világon.

Bak

A Bak férfiak mindent praktikusan igyekeznek kezelni, beleértve a szerelmet is. Igaz, nem ők a legromantikusabbak a csillagjegyek között, de ez nem azt jelenti, hogy nem tudják kimutatni az érzéseiket. Csak a saját módjukon teszik ezt! Talán nem lesz annyira kreatív, de nagyon passzolni fog hozzád. Ha tudja, hogy valamilyen egészségügyi problémával küzdesz, akkor ott lesz, hogy segítsen neked. Ha anyagi gondjaid lesznek, szintén megosztozik veled a problémán. Mindentől meg fog védeni, és érezni fogod, hogy bármit megtenne a szerelme érdekében.

Vízöntő

A Vízöntő férfiaknak meg van a saját elképzelésük arról, hogy mi a romantika – egy kapcsolatban ugyanolyan kreatívak tudnak lenni, mint a Vízöntő nők. Ez azt jelenti, hogy kedvesed gyakran a legostobább ötletekkel áll elő, hogy megmutassa a bolondos oldalát, és a sebezhető énjét is.  Ez hihetetlenül értékes, mivel ritkán mutatja meg ezt az oldalát a nyilvánosságnak.

Halak

A Halak férfiak nagyon szókimondók és becsületesek, amikor megérkezik életükbe a szerelem. Ez azt jelenti, hogy nagyon könnyű megállapítani, hogy szeret-e a párod, ugyanis minden lenyűgözi, amit csinálsz. A Halak pasi nagyon mélyen szeret, és kreatív természete lehetővé teszi számára, hogy mindig új módon mutathassa ki szeretetét és háláját irántad. Ezek gyakran apró meglepetések, például egy csésze kávé a kedvenc kávékeverékedből, vagy egy közös jogázás a kedvedért.

 

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Ezért ünnepeld a Valentin-napot, akár párban élsz, akár nem!

Ezért ünnepeld a Valentin-napot, akár párban élsz, akár nem!

Akár egyedül vagy, akár párkapcsolatban élsz, valójában a Valentin-napot mindenkinek meg kellene ünnepelnie. Bizonyára te is tapasztaltad azt, hogy a kereskedelmi jelleg néhányak szemében elrontotta ennek a napnak a ragyogását, ugyanakkor van néhány nagyon jó okunk, amiért igenis érdemes ezt a napot mindenkinek megünnepelni!

Bővebben »

Így alkalmazd a vonzás törvényét a csillagjegyed alapján

Így alkalmazd a vonzás törvényét a csillagjegyed alapján

A vonzás törvénye az életünk számos területén alkalmazható. A helyzetektől, a rezgésektől, erős érzelmektől, a minket érintő egyéb problémákig, melyek közvetlenül érintenek bennünket, de nem mindig gyakorol azonos hatást ránk, hiszen mindenki egyedi, ezért másként látja a dolgokat. És itt jön képbe a csillagjegyed!

Bővebben »

 
4-es évszám: a megalapozás éve

4-es évszám: a megalapozás éve

Képzelj egy erős, szilárd négyzetet, annak négy pontjával, mint például egy alapkőzetet, amelyet egy ház vagy egy magas irodaház alatt helyeznek el. Gondolj arra, mennyire tartósnak és megbízhatónak kell ahhoz lennie, hogy megtartson mindent, amit csak erre ráépítenek! Nos, ezzel éppen egyidejűleg, az Univerzum 4-es energiáját is elképzelted, ami a 2020-as év számmisztikai évszáma is. (Ezt a számot úgy kapjuk meg, hogy egyszerűen összeadjuk a 2020 számjegyeit: 2 + 0 + 2 + 0 = 4.)

Bővebben »

 
Hogyan gondoskodj a lelki jólétedről 2020-ban?

Hogyan gondoskodj a lelki jólétedről 2020-ban?

Minden új év kezdetén sokan döntenek úgy, hogy jobbá teszik az életüket és saját magukat. Már javában zajlik 2020, eddigre már kiderült, hogy kik azok, akik kitartottak az újévi fogadalmuk mellett és kik azok, akik már feladták. Ebben a cikkben azoknak szeretnénk segíteni, akik komolyan gondolták, hogy idén változtatnak az életükön.

Bővebben »

 
Melyik a legerősebb csakrád a csillagjegyed szerint? - A csillagok elárulják

Melyik a legerősebb csakrád a csillagjegyed szerint? - A csillagok elárulják

Mindannyiunknak van fizikai és nem fizikai testünk, a csakrák pedig ezekben a testekben az energiaközpontok. A 7 különböző csakra 7 különböző erővel van társítva. Mivel a csakrák a bolygókhoz is kapcsolódnak, a legerősebb megtalálható a csillagjegyekben is.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Miriam Gyógyító Jós

Miriam

Leginkább jósként vált ismertté. Gonosz erők elűzője, lelkek védelmezője.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 366

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kiron Kártyák Jós

Kiron

Jóslatai az eredeti ókori szláv jóskártyákra épül, melyre dédszülei hagyatékaként tett szert, és ezzel vált egyedüliv...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 901

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 590

0900 700 602 - 2 EUR/perc