Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Hogyan próbálja a párod kifejezni a szerelmét irántad? - Megmutatja a csillagjegye

A férfiaknak meg van a sajátos módszerük arra, hogy kimutassák érzéseiket – míg néhányuk érzékeny érintésekkel és ölelésekkel próbálja ezt, addig a többiek romantikus gesztusokkal próbálják felhívni magukra a figyelmet. Amikor eljön az idő, hogy megmutassák, mennyire fontos számukra a kedvesük, akkor egészen meglepő dolgokra képesek. Ezt a csillagok is megmondják, ugyanis komoly befolyással vannak a döntéseire és a viselkedésére egyaránt. Lássuk, hogyan fejezi ki irántad a szerelmét a párod!

 

Kos

A Kos férfiak nagyon makacsok. Talán már észrevetted, hogy partnered szeret mindent maga intézni és csinálni, még akkor is, ha nem ért hozzá. Arra is képes, hogy keressen egy oktató videót a neten, és az alapján bárminek neki fog. Valóban, a Kos férfi úgy tesz, mintha mindenre képes lenne. Ha tehát beszél veled a terveiről és az álmairól, kikéri a véleményedet és még hallgat is a tanácsaidra, akkor megnyugodhatsz, mert fülig szerelmes beléd. A Kos csak abban bízik meg, aki a legfontosabb számára.

Bika

A Bika férfiak gyakran zárkózottak, amikor belekezdenek egy új kapcsolatba, vagy megismerkednek egy számukra még ismeretlennel. Ha azt veszed észre, hogy kezd megnyílni feléd, és engedi, hogy részese legyél a mindennapjainak, mind a rossz, mind a boldog pillanatokban, akkor biztos lehetsz benne, hogy nagyon szeret téged. Mostantól csak még nyitottabb lesz feléd, de ehhez részedről hatalmas türelemre van szükség.

Hogyan fejezi ki szerelmét

Ikrek

Az Ikrek férfiak rendkívül társasági emberek, és nagyon fontos számukra a kommunikáció. Egyik emberről a másikra szállnak, mint a pillangók, és olyan mintha soha nem állapodnának meg. A napjaik ismerkedésből, barátokból, családi eseményekből, munkából, előadásokból és kreatív foglalkozásokból állnak. Ám, ha azt veszed észre, hogy a figyelme középpontjában te állsz, nem pedig az elfoglalt napirend, és mindent megtesz azért, hogy időt szakítson rád, és megmutassa, hogy mennyire érdekel minden, ami veled kapcsolatos, akkor ő már a tiéd. Biztos lehetsz benne, hogy szeret téged, és mindennél jobban vágyik rád.

Rák

A Rák jegyű férfiak szeretik kimutatni, mit éreznek - azt, ha boldogok, fáradtak, vagy éppen szerelmesek. Pontosan, ha egyszer egy Rák rájön, hogy nem tud nélküled élni, te leszel az első, aki tudni fog róla. Utána persze beavatja a legjobb barátját is, de az biztos, hogy nem fog senki elől takargatni, nyíltan felvállalja az érzéseit. Nem okoz neki gondot megölelni téged, megfogni a kezed az utcán, vagy megcsókolni akkor, amikor azt mindenki látja. A Rák férfiak nagyon merészek.

Oroszlán

Az Oroszlán férfiak hajlamosak a hatalmas gesztusokra - vagy azért, hogy lenyűgözzenek, vagy azért, hogy szimplán kifejezzék érzéseiket. Nos, ezek elég gyakoriak nála, ezért mindig érezni fogod, hogy szeret. Egész egyszerűen különleges ajándékokkal lep meg, színházi vagy kiállítási látogatásokat szervez - minél elegánsabb, annál jobb! És ne felejtsük el az egzotikus utazásokat sem.

Szűz

A Szűz férfiak számára elég nehéz kifejezni az igazi érzéseiket, ahelyett, hogy cselekednének, inkább csak beszélnek róla. Éppen ezért észre fogod venni, amikor elkezd részt venni mindenben, amit csinálsz, legyen szó munkáról, családi rendezvényekről, vagy hobbikról. Ha valami probléma adódik, ő mindig ott lesz, hogy segítsen neked. Gondoskodni fog rólad, vigyáz rád, és érteni fogod őt anélkül is, hogy bármit is mondana.

Mérleg

A Mérleg jegyű férfiak nagyon komolyak tudnak lenni, amikor szerelmesek. Nem fogsz hiányt szenvedni belőle, mert csak és kizárólag rád fog koncentrálni. Ha éppen egy nap nem találkoztok, akkor egész nap üzeneteket ír neked, csak, hogy biztos legyen benne, hogy jól telik a napod. Ha együtt vagytok, akkor mindent elkövet, hogy éreztesse veled a szeretetét és vigyázzon rád. Ez talán néha túl sok lehet neked, de így legalább tudni fogd, hogy szerelmes beléd, vagy nem.

Skorpió

A Skorpió jegyű férfiak hihetetlenül szenvedélyesek és szerethetőek, de csak a megfelelő ember számára. Idő kell ugyanis nekik, amíg megnyílnak feléd, de ha ez megtörténik, akkor egy teljesen új világ lesz elérhető a számodra. Az összes érzelme, álmai, legmélyebb félelmei – semmi sem marad rejtve előled. És ebből fogod tudni, hogy teljesen beléd szeretett.

Nyilas

Amikor egy Nyilas férfi szerelmes lesz beléd, akkor az összes figyelme rád irányul. Megpróbál boldoggá tenni, és egyszerűen megnevettetni, és segíteni, ha problémád van.  A Nyilasoknak rendkívül laza a stílusuk, amit később magukkal visznek a kapcsolatba is. Készülj fel a nevetésre és arra, hogy te leszel a legboldogabb nő a világon.

Bak

A Bak férfiak mindent praktikusan igyekeznek kezelni, beleértve a szerelmet is. Igaz, nem ők a legromantikusabbak a csillagjegyek között, de ez nem azt jelenti, hogy nem tudják kimutatni az érzéseiket. Csak a saját módjukon teszik ezt! Talán nem lesz annyira kreatív, de nagyon passzolni fog hozzád. Ha tudja, hogy valamilyen egészségügyi problémával küzdesz, akkor ott lesz, hogy segítsen neked. Ha anyagi gondjaid lesznek, szintén megosztozik veled a problémán. Mindentől meg fog védeni, és érezni fogod, hogy bármit megtenne a szerelme érdekében.

Vízöntő

A Vízöntő férfiaknak meg van a saját elképzelésük arról, hogy mi a romantika – egy kapcsolatban ugyanolyan kreatívak tudnak lenni, mint a Vízöntő nők. Ez azt jelenti, hogy kedvesed gyakran a legostobább ötletekkel áll elő, hogy megmutassa a bolondos oldalát, és a sebezhető énjét is.  Ez hihetetlenül értékes, mivel ritkán mutatja meg ezt az oldalát a nyilvánosságnak.

Halak

A Halak férfiak nagyon szókimondók és becsületesek, amikor megérkezik életükbe a szerelem. Ez azt jelenti, hogy nagyon könnyű megállapítani, hogy szeret-e a párod, ugyanis minden lenyűgözi, amit csinálsz. A Halak pasi nagyon mélyen szeret, és kreatív természete lehetővé teszi számára, hogy mindig új módon mutathassa ki szeretetét és háláját irántad. Ezek gyakran apró meglepetések, például egy csésze kávé a kedvenc kávékeverékedből, vagy egy közös jogázás a kedvedért.

 

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Karma: Hogyan befolyásolják korábbi életeink a jelenünket?

Karma: Hogyan befolyásolják korábbi életeink a jelenünket?

Olykor úgy érzed, mintha az életed bizonyos aspektusai eleve el lennének rendelve vagy meg lennének írva? Elképzelhető, hogy ilyenkor épp a karmád tapasztalod meg, anélkül, hogy valójában tudnál róla. A karma a korábbi életek emléke, amely a jelenünkben manifesztálódik.

Bővebben »

Hercegnőből boszorkány? - Így változnak meg a nők az esküvő után a csillagjegyük szerint

Hercegnőből boszorkány? - Így változnak meg a nők az esküvő után a csillagjegyük szerint

Néha egyenesen hihetetlen, hogy a házas élet mennyire meg tud változtatni egy nőt. Van, aki igazi háziasszonnyá válik, míg mások hercegnőből gonosz boszorkánnyá alakulnak. Most bemutatjuk, hogy a csillagjósok szerint hogyan változnak meg a hölgyek az esküvő után. Érdemes figyelmesen végigolvasni, hátha tapasztalod magadon a jeleket.

Bővebben »

 
Kimerültnek érzed magad? - A legjobb mód a feltöltődésre a csillagjegyed alapján

Kimerültnek érzed magad? - A legjobb mód a feltöltődésre a csillagjegyed alapján

Amikor energia raktáraid lemerülnek, és teljesen le vagy nullázva, nehéz lehet elképzelni, milyen érzés az erőd teljében lenni. Mindenkinek meg van a saját előnyben részesített taktikája a feltöltődésre, de mi most a legalapvetőbbeket gyűjtöttük össze, méghozzá a csillagjegyek szerint.

Bővebben »

 
Hogyan válj jobbá? - A csillagjegyed tanácsai

Hogyan válj jobbá? - A csillagjegyed tanácsai

Sokszor találkozunk azzal az ellentmondással, hogy arra kérnek minket, fejlesszük az erősségeinket, miközben arra bátorítanak, hogy vállaljuk fel gyengeségeinket. Hibáink ismerete ugyanolyan fontos, mint hogy tisztában legyünk a pozitív tulajdonságainkkal. Mindannyiunknak vannak még hiányosságai, amin dolgozni tudunk, ezért ebben a cikkben bemutatjuk, hogy a csillagjegyed alapján mi az, amiben fejlődnöd kell még, hogy egy még jobb önmagaddá válj!

Bővebben »

 
Tényleg javítja a tánc az egészséget?

Tényleg javítja a tánc az egészséget?

A zene az emberiség szívverése. Képes összekapcsolni bennünket idegen emberekkel, egyesít minket a dalban, meghatározza a kultúránkat, átsegít minket az ünneplésen és a gyászon egyaránt, testünket pedig mozgásra ösztönzi. De vajon a tánc javítja az egészségünket is?

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 555

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Evi Tisztánlátó Jós

Evi

Kártya jóslással, ezotériával foglalkozom. Hitvallásom a szeretet átadása.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 500

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ivett Kártyák Jós

Ivett

30 éve foglalkozik magyar kártya jóslással. Specialitása a párkapcsolat és sorselemzés.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 302

0900 700 602 - 2 EUR/perc