Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Hogyan reagálsz, ha valaki kihoz a sodrodból? - Megmutatja a csillagjegyed!

Gyakran pontosan a gyengédséged miatt, a másokhoz fűződő őszinte közeledéseid miatt sebezhetővé válsz, és azt veszed észre, hogy az emberek kihasználnak, megbántanak. De vajon hogyan kezeled ezeket a kihívásokat, hogyan reagálsz, ha feldühítenek? A válasz a csillagjegyedben rejlik!

 

Kos

Kedvességedről és nagylelkűségedről vagy híres, amely optimizmussal keveredik. Ennek köszönhetően az emberek sokszor nem tudnak hova tenni, azt gondolják rólad, hogy naiv vagy, akit könnyen meg lehet vezetni, ám aki ezt megteszi, az bizony csalódni fog. Ha ugyanis úgy érzed, hogy becsapnak, átvernek, vagy kihasználnak, könnyen agresszívvá válhatsz. A függetlenséged és a bátorságod lehetővé teszi, hogy minden szempontból erős légy, még akkor is, amikor az „ésszerűtlen” emberekkel kell foglalkoznod.

Amikor kihoznak a sodrodból

Bika

Megbízható természeted miatt az emberek könnyen megközelítenek. Ám túlzott nagylelkűségednek köszönhetően sokan azt hiszik, hogy átvethetik az irányítást feletted. Arról azonban sejtésük sincs, hogy bármelyik pillanatban képes vagy megmutatni nekik az erős és makacs oldaladat, ami közel sem annyira bűbájos.

Ikrek

Rendkívül nyitott személyiség vagy, aki szeret új dolgokat felfedezni, utazgatni, és persze mindig találkozol valami újdonsággal, ami örömmel tölt el. Az élet iránti szereteted és a túlzott optimizmusod azonban néha elhiteti az emberekkel, hogy veled bármit meg lehet tenni. Ugyanis túlságosan naivnak gondolnak, ezért azt hiszik, hogy minden lehetséges lehetőséget, ötletet feltársz előttük, ami a fejedben van. Nem tudják, hogy könnyen elveszíthetik ezt a játékot.

Rák

Értékeled a hűséget és a tartósságot, ha a szívedhez közeli dolgokról van szó. A gondoskodó természetednek és a benned rejlő kreativitásnak köszönhetően szabályosan vonzod magadhoz azokat embereket.  A helyzet ugyanis könnyen a másik irányba fordul, ha félreértelmezik a kedvességedet, ugyanis könnyen kihasználhatnak, átverhetnek, becsaphatnak. Ekkor viszont gyorsan megkell mutatnod, hogy ki a főnök a háznál.

Oroszlán

Eltekintve, attól hogy mennyire erős személyiség vagy, te lehetsz a legkedvesebb lélek a világon. Az energiáddal, a humoroddal és az optimizmusoddal szabályosan vonzod az embereket. Ugyanakkor nem mindenki látja meg elsőre az erős oldaladat, csak a kedvességed szúr szemet, éppen ezért megkísérelhetik azt, hogy becsapnak. Arra azonban mindig figyelsz, hogy soha nem kerülsz az olyan ember árnyékába, aki megbánt, és az biztos, hogy az illetőnek az volt az utolsó ártó szándéka irányodban. Több esélye nincs!

Szűz

Számodra rendkívül fontos a hűség és az őszinteség - barátaid és a családod pontosan tudják ezt. Túlzott szorgalmadnak, és a tökéletességre való törekvésednek köszönhetően szívesen nyújtasz segítséget ott, ahol szükség van rá, ám ezt sokan ki is használják. A félénkséged azonban félreértelmezhető, hiszen meg van az eszed ahhoz, hogy képes legyél elbánni olyan emberekkel, akik azt hiszik, hogy okosabbak nálad. Jobb, ha kétszer is meggondolják, hogy kikezdjenek veled.

Mérleg

Szelíd, együttműködő és segítőkész természetednek köszönhetően az emberek sokszor azt hiszik, hogy bármit megtehetnek veled. Azonban, amikor valaki túllépi nálad a határt, és megbánt, olyan erővel találja szemben magát, amelyről még álmodni sem mert. Az erőszak ugyan nem a te eszközöd, de szavakkal is képes vagy megértetni az illetővel, hogy nagyon helytelen úton jár.

Skorpió

Szenvedélyes, erős személyiséged miatt bárki szerencsésnek érezheti magát, ha a barátjának tudhat. Könnyen megbízol az emberekben, végtelenül őszinte vagy, és hatalmas az igazságérzeted. Ez a hozzáállás azonban gyakran lehetővé teszi, hogy valaki nemes egyszerűséggel játszani kezdjen az érzéseiddel. Ám amikor ez megtörténik, akkor te is belemész a játékba, és többnyire meg is nyered azt. Ezt anélkül teszed, hogy megerőltetnéd magad, a végén úgyis rájön az illető, hogy az nevet, aki utoljára nevet.

Nyilas

A humorod a választott fegyvered. Amikor ellenfeled azt gondolja, hogy viccelsz, tréfálsz vele, akkor valójában elővetted a szarkazmusodat, és finom iróniával teszed helyre az illetőt.  Az első pillanat talán még kellemes a számára, a következő azonban már halálos. Ám az biztos, hogy az okos ember tanul az első esetből, és másodszorra már nem fogja átlépni nálad a határokat.

Bak

Személyiségedből fakadóan nagyra értékeled a családodat, a barátaidat, és tiszteled a hagyományokat. Szereted, amikor valaki célorientált, de csak akkor, ha a célotok közös. Ha ugyanis valaki szakmailag, vagy a magánéletben megpróbál keresztbe tenni neked, akkor nem teszel mást, mint úgy helyezkedsz, hogy mindig az illető szemébe nézhess. És ez az a nézés, amitől tulajdonképpen az illető zavarba jön, és már meg is semmisült.

Vízöntő

Rendkívül önálló és progresszív ember vagy. Emellett a lelked túlságosan humanitárius, melynek köszönhetően az emberek gyakran úgy gondolják, hogy szinte bármit ki tudnak csikarni belőled. Abban a pillanatban azonban, amikor ezt észreveszed, azonnal közlöd az illetővel, hogy nagyon rossz úton jár. Nagyon nem tolerálod az igazságtalanságot, különösen akkor, ha az ellened szól, ezért olyan gyorsan reagálod le a dolgot, hogy az illető azonnal megsemmisül.

Halak

Együttérző, szelíd természeted határoz meg téged. Mindig önzetlenül nyújtasz segítséget az embereknek anélkül, hogy bármit elvárnál cserébe. Ezt azonban sokan félreértik, és úgy gondolják, hogy képesek irányítani, vagy nyomást gyakorolni rád. Nos, ebben azonban igencsak tévednek, ugyanis te pontosan tükrözöd a cselekedeteiket, és ugyanazt kapják vissza tőled, amit neked adtak.

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

Bővebben »

 
Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Az az igazság, hogy mindenkinek van egy mágikus képessége, minden azon múlik, hogy ezt felfedezzük-e magunkban. Ha hiszel az asztrológiában, most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján milyen erő birtokosa vagy.

Bővebben »

 
Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

A személyes spirituális állatunk arra emlékeztet minket, hogy mik is vagyunk legbelül – az a részünk, ami egész életünkben csak szabadulni akar. Születésedtől kezdve jelen van, veled együtt lélegzik, és soha, egyetlen pillanatra sem hagy el.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 590

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 555

0900 700 602 - 2 EUR/perc