Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Hogyan reagálsz, ha valaki kihoz a sodrodból? - Megmutatja a csillagjegyed!

Gyakran pontosan a gyengédséged miatt, a másokhoz fűződő őszinte közeledéseid miatt sebezhetővé válsz, és azt veszed észre, hogy az emberek kihasználnak, megbántanak. De vajon hogyan kezeled ezeket a kihívásokat, hogyan reagálsz, ha feldühítenek? A válasz a csillagjegyedben rejlik!

 

Kos

Kedvességedről és nagylelkűségedről vagy híres, amely optimizmussal keveredik. Ennek köszönhetően az emberek sokszor nem tudnak hova tenni, azt gondolják rólad, hogy naiv vagy, akit könnyen meg lehet vezetni, ám aki ezt megteszi, az bizony csalódni fog. Ha ugyanis úgy érzed, hogy becsapnak, átvernek, vagy kihasználnak, könnyen agresszívvá válhatsz. A függetlenséged és a bátorságod lehetővé teszi, hogy minden szempontból erős légy, még akkor is, amikor az „ésszerűtlen” emberekkel kell foglalkoznod.

Amikor kihoznak a sodrodból

Bika

Megbízható természeted miatt az emberek könnyen megközelítenek. Ám túlzott nagylelkűségednek köszönhetően sokan azt hiszik, hogy átvethetik az irányítást feletted. Arról azonban sejtésük sincs, hogy bármelyik pillanatban képes vagy megmutatni nekik az erős és makacs oldaladat, ami közel sem annyira bűbájos.

Ikrek

Rendkívül nyitott személyiség vagy, aki szeret új dolgokat felfedezni, utazgatni, és persze mindig találkozol valami újdonsággal, ami örömmel tölt el. Az élet iránti szereteted és a túlzott optimizmusod azonban néha elhiteti az emberekkel, hogy veled bármit meg lehet tenni. Ugyanis túlságosan naivnak gondolnak, ezért azt hiszik, hogy minden lehetséges lehetőséget, ötletet feltársz előttük, ami a fejedben van. Nem tudják, hogy könnyen elveszíthetik ezt a játékot.

Rák

Értékeled a hűséget és a tartósságot, ha a szívedhez közeli dolgokról van szó. A gondoskodó természetednek és a benned rejlő kreativitásnak köszönhetően szabályosan vonzod magadhoz azokat embereket.  A helyzet ugyanis könnyen a másik irányba fordul, ha félreértelmezik a kedvességedet, ugyanis könnyen kihasználhatnak, átverhetnek, becsaphatnak. Ekkor viszont gyorsan megkell mutatnod, hogy ki a főnök a háznál.

Oroszlán

Eltekintve, attól hogy mennyire erős személyiség vagy, te lehetsz a legkedvesebb lélek a világon. Az energiáddal, a humoroddal és az optimizmusoddal szabályosan vonzod az embereket. Ugyanakkor nem mindenki látja meg elsőre az erős oldaladat, csak a kedvességed szúr szemet, éppen ezért megkísérelhetik azt, hogy becsapnak. Arra azonban mindig figyelsz, hogy soha nem kerülsz az olyan ember árnyékába, aki megbánt, és az biztos, hogy az illetőnek az volt az utolsó ártó szándéka irányodban. Több esélye nincs!

Szűz

Számodra rendkívül fontos a hűség és az őszinteség - barátaid és a családod pontosan tudják ezt. Túlzott szorgalmadnak, és a tökéletességre való törekvésednek köszönhetően szívesen nyújtasz segítséget ott, ahol szükség van rá, ám ezt sokan ki is használják. A félénkséged azonban félreértelmezhető, hiszen meg van az eszed ahhoz, hogy képes legyél elbánni olyan emberekkel, akik azt hiszik, hogy okosabbak nálad. Jobb, ha kétszer is meggondolják, hogy kikezdjenek veled.

Mérleg

Szelíd, együttműködő és segítőkész természetednek köszönhetően az emberek sokszor azt hiszik, hogy bármit megtehetnek veled. Azonban, amikor valaki túllépi nálad a határt, és megbánt, olyan erővel találja szemben magát, amelyről még álmodni sem mert. Az erőszak ugyan nem a te eszközöd, de szavakkal is képes vagy megértetni az illetővel, hogy nagyon helytelen úton jár.

Skorpió

Szenvedélyes, erős személyiséged miatt bárki szerencsésnek érezheti magát, ha a barátjának tudhat. Könnyen megbízol az emberekben, végtelenül őszinte vagy, és hatalmas az igazságérzeted. Ez a hozzáállás azonban gyakran lehetővé teszi, hogy valaki nemes egyszerűséggel játszani kezdjen az érzéseiddel. Ám amikor ez megtörténik, akkor te is belemész a játékba, és többnyire meg is nyered azt. Ezt anélkül teszed, hogy megerőltetnéd magad, a végén úgyis rájön az illető, hogy az nevet, aki utoljára nevet.

Nyilas

A humorod a választott fegyvered. Amikor ellenfeled azt gondolja, hogy viccelsz, tréfálsz vele, akkor valójában elővetted a szarkazmusodat, és finom iróniával teszed helyre az illetőt.  Az első pillanat talán még kellemes a számára, a következő azonban már halálos. Ám az biztos, hogy az okos ember tanul az első esetből, és másodszorra már nem fogja átlépni nálad a határokat.

Bak

Személyiségedből fakadóan nagyra értékeled a családodat, a barátaidat, és tiszteled a hagyományokat. Szereted, amikor valaki célorientált, de csak akkor, ha a célotok közös. Ha ugyanis valaki szakmailag, vagy a magánéletben megpróbál keresztbe tenni neked, akkor nem teszel mást, mint úgy helyezkedsz, hogy mindig az illető szemébe nézhess. És ez az a nézés, amitől tulajdonképpen az illető zavarba jön, és már meg is semmisült.

Vízöntő

Rendkívül önálló és progresszív ember vagy. Emellett a lelked túlságosan humanitárius, melynek köszönhetően az emberek gyakran úgy gondolják, hogy szinte bármit ki tudnak csikarni belőled. Abban a pillanatban azonban, amikor ezt észreveszed, azonnal közlöd az illetővel, hogy nagyon rossz úton jár. Nagyon nem tolerálod az igazságtalanságot, különösen akkor, ha az ellened szól, ezért olyan gyorsan reagálod le a dolgot, hogy az illető azonnal megsemmisül.

Halak

Együttérző, szelíd természeted határoz meg téged. Mindig önzetlenül nyújtasz segítséget az embereknek anélkül, hogy bármit elvárnál cserébe. Ezt azonban sokan félreértik, és úgy gondolják, hogy képesek irányítani, vagy nyomást gyakorolni rád. Nos, ebben azonban igencsak tévednek, ugyanis te pontosan tükrözöd a cselekedeteiket, és ugyanazt kapják vissza tőled, amit neked adtak.

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Az emberiség évezredek óta próbál helytálló definíciót felállítani a szerelemre. Millióféleképpen megfogalmazták már: amikor a szíved kihagy egy ütést, mert meglátod azt az embert, aki iránt mélyebb érzéseid vannak, vagy összefont sorsú lelki társak vagytok. Amit azonban biztosra tudunk, az az, hogy a szerelem az emberiséggel egyidős, és minden embernek mást jelent.

Bővebben »

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

Az életünk során elkerülhetetlen, hogy ne kelljen kockázatot vállalnunk. Az egyik útról a másikra térünk, egyszer könnyebben, máskor pedig kihívásokkal teli. Vajon te milyen esetekben vagy hajlandó mindent egy lapra feltenni?

Bővebben »

 
Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Életünknek egy bizonyos pontján mindannyian feltesszük magunknak a kérdést: mi is valójában az én célom? Miért születtem erre a világra? Bár ez egy igen személyes kérdés, és mindannyiunknak saját, egyedi sorsa van, amit be kell teljesítenie, az asztrológia adhat némi iránymutatást a válasz megleléséhez.

Bővebben »

 
Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Minden ember életében van egy olyan személy, aki az összes partner közül kitűnik, mert olyan szerelem fűzi hozzá, amit úgy hívnak, örökkévaló. Vajon tisztában vagy azzal, hogy a te életedben ki lehet az, akihez olyan érzelmek fűznek, amik szint egy életen át elkísérnek? Ha nem, akkor a csillagjegyed a segítségedre siet, ha tovább olvasol.

Bővebben »

 
A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

Néhány kapcsolat egyszerűen nem akar összejönni. Bármennyit dolgoztok rajta, egyszerűen nincs meg benne az a szikra, ami a rózsaszín köd eloszlása után is életben tartaná. Folyamatosan félreértitek egymást, és apróságokon is összekaptok, ami előbb-utóbb végül szakításhoz fog vezetni. Talán nem is érted, mi nem működött köztetek, hiszen szerettétek egymást. Nos, a helyzet az, hogy bármennyire is próbálkozhatunk, mert léteznek csillagjegyek, akik kapcsolatából semmiféle jó nem sülhet ki.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Sade Kártyák Jós

Sade

Sáde vagyok jósnő és spirituális gyógyító.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 414

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Berill Tisztánlátó Jós

Berill

Sorselemző, a lappangó betegségek felismerője. Tarot kártyával és a püthagoraszi számmisztikával dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 345

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc