Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Hogyan reagálsz, ha valaki kihoz a sodrodból? - Megmutatja a csillagjegyed!

Gyakran pontosan a gyengédséged miatt, a másokhoz fűződő őszinte közeledéseid miatt sebezhetővé válsz, és azt veszed észre, hogy az emberek kihasználnak, megbántanak. De vajon hogyan kezeled ezeket a kihívásokat, hogyan reagálsz, ha feldühítenek? A válasz a csillagjegyedben rejlik!

 

Kos

Kedvességedről és nagylelkűségedről vagy híres, amely optimizmussal keveredik. Ennek köszönhetően az emberek sokszor nem tudnak hova tenni, azt gondolják rólad, hogy naiv vagy, akit könnyen meg lehet vezetni, ám aki ezt megteszi, az bizony csalódni fog. Ha ugyanis úgy érzed, hogy becsapnak, átvernek, vagy kihasználnak, könnyen agresszívvá válhatsz. A függetlenséged és a bátorságod lehetővé teszi, hogy minden szempontból erős légy, még akkor is, amikor az „ésszerűtlen” emberekkel kell foglalkoznod.

Amikor kihoznak a sodrodból

Bika

Megbízható természeted miatt az emberek könnyen megközelítenek. Ám túlzott nagylelkűségednek köszönhetően sokan azt hiszik, hogy átvethetik az irányítást feletted. Arról azonban sejtésük sincs, hogy bármelyik pillanatban képes vagy megmutatni nekik az erős és makacs oldaladat, ami közel sem annyira bűbájos.

Ikrek

Rendkívül nyitott személyiség vagy, aki szeret új dolgokat felfedezni, utazgatni, és persze mindig találkozol valami újdonsággal, ami örömmel tölt el. Az élet iránti szereteted és a túlzott optimizmusod azonban néha elhiteti az emberekkel, hogy veled bármit meg lehet tenni. Ugyanis túlságosan naivnak gondolnak, ezért azt hiszik, hogy minden lehetséges lehetőséget, ötletet feltársz előttük, ami a fejedben van. Nem tudják, hogy könnyen elveszíthetik ezt a játékot.

Rák

Értékeled a hűséget és a tartósságot, ha a szívedhez közeli dolgokról van szó. A gondoskodó természetednek és a benned rejlő kreativitásnak köszönhetően szabályosan vonzod magadhoz azokat embereket.  A helyzet ugyanis könnyen a másik irányba fordul, ha félreértelmezik a kedvességedet, ugyanis könnyen kihasználhatnak, átverhetnek, becsaphatnak. Ekkor viszont gyorsan megkell mutatnod, hogy ki a főnök a háznál.

Oroszlán

Eltekintve, attól hogy mennyire erős személyiség vagy, te lehetsz a legkedvesebb lélek a világon. Az energiáddal, a humoroddal és az optimizmusoddal szabályosan vonzod az embereket. Ugyanakkor nem mindenki látja meg elsőre az erős oldaladat, csak a kedvességed szúr szemet, éppen ezért megkísérelhetik azt, hogy becsapnak. Arra azonban mindig figyelsz, hogy soha nem kerülsz az olyan ember árnyékába, aki megbánt, és az biztos, hogy az illetőnek az volt az utolsó ártó szándéka irányodban. Több esélye nincs!

Szűz

Számodra rendkívül fontos a hűség és az őszinteség - barátaid és a családod pontosan tudják ezt. Túlzott szorgalmadnak, és a tökéletességre való törekvésednek köszönhetően szívesen nyújtasz segítséget ott, ahol szükség van rá, ám ezt sokan ki is használják. A félénkséged azonban félreértelmezhető, hiszen meg van az eszed ahhoz, hogy képes legyél elbánni olyan emberekkel, akik azt hiszik, hogy okosabbak nálad. Jobb, ha kétszer is meggondolják, hogy kikezdjenek veled.

Mérleg

Szelíd, együttműködő és segítőkész természetednek köszönhetően az emberek sokszor azt hiszik, hogy bármit megtehetnek veled. Azonban, amikor valaki túllépi nálad a határt, és megbánt, olyan erővel találja szemben magát, amelyről még álmodni sem mert. Az erőszak ugyan nem a te eszközöd, de szavakkal is képes vagy megértetni az illetővel, hogy nagyon helytelen úton jár.

Skorpió

Szenvedélyes, erős személyiséged miatt bárki szerencsésnek érezheti magát, ha a barátjának tudhat. Könnyen megbízol az emberekben, végtelenül őszinte vagy, és hatalmas az igazságérzeted. Ez a hozzáállás azonban gyakran lehetővé teszi, hogy valaki nemes egyszerűséggel játszani kezdjen az érzéseiddel. Ám amikor ez megtörténik, akkor te is belemész a játékba, és többnyire meg is nyered azt. Ezt anélkül teszed, hogy megerőltetnéd magad, a végén úgyis rájön az illető, hogy az nevet, aki utoljára nevet.

Nyilas

A humorod a választott fegyvered. Amikor ellenfeled azt gondolja, hogy viccelsz, tréfálsz vele, akkor valójában elővetted a szarkazmusodat, és finom iróniával teszed helyre az illetőt.  Az első pillanat talán még kellemes a számára, a következő azonban már halálos. Ám az biztos, hogy az okos ember tanul az első esetből, és másodszorra már nem fogja átlépni nálad a határokat.

Bak

Személyiségedből fakadóan nagyra értékeled a családodat, a barátaidat, és tiszteled a hagyományokat. Szereted, amikor valaki célorientált, de csak akkor, ha a célotok közös. Ha ugyanis valaki szakmailag, vagy a magánéletben megpróbál keresztbe tenni neked, akkor nem teszel mást, mint úgy helyezkedsz, hogy mindig az illető szemébe nézhess. És ez az a nézés, amitől tulajdonképpen az illető zavarba jön, és már meg is semmisült.

Vízöntő

Rendkívül önálló és progresszív ember vagy. Emellett a lelked túlságosan humanitárius, melynek köszönhetően az emberek gyakran úgy gondolják, hogy szinte bármit ki tudnak csikarni belőled. Abban a pillanatban azonban, amikor ezt észreveszed, azonnal közlöd az illetővel, hogy nagyon rossz úton jár. Nagyon nem tolerálod az igazságtalanságot, különösen akkor, ha az ellened szól, ezért olyan gyorsan reagálod le a dolgot, hogy az illető azonnal megsemmisül.

Halak

Együttérző, szelíd természeted határoz meg téged. Mindig önzetlenül nyújtasz segítséget az embereknek anélkül, hogy bármit elvárnál cserébe. Ezt azonban sokan félreértik, és úgy gondolják, hogy képesek irányítani, vagy nyomást gyakorolni rád. Nos, ebben azonban igencsak tévednek, ugyanis te pontosan tükrözöd a cselekedeteiket, és ugyanazt kapják vissza tőled, amit neked adtak.

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

5 rituálé, hogy a negatív gondolatokat 2018-ban hagyd

5 rituálé, hogy a negatív gondolatokat 2018-ban hagyd

Ha túltengnek benned a negatív gondolatok és nem adod ki őket magadból, akkor hosszú távon egyre csak nagyobbakká és nagyobbakká válnak, míg végül át nem veszik az uralmat a személyiséged felett. Elhomályosítják a látásmódodat, megváltoztatják az értékítéleteidet, befolyásolják a hozzáállásodat és valószínűleg a környezetedben lévő emberekre is hatással vannak. Ha már jó ideje cipeled őket magaddal, akkor tonnás súlyokként nehezedhetnek a vállaidra, ezért jobb, ha mielőbb megszabadulsz tőlük és elengeded őket.

Bővebben »

Ajándékkalauz - Útmutató a tökéletes spirituális ajándékokhoz

Ajándékkalauz - Útmutató a tökéletes spirituális ajándékokhoz

Nincs már két hét Karácsonyig, ilyenkor minden az ajándékokról szól, hiszen valljuk be, a legtöbben az utolsó pillanatokra hagyjuk ezt. Most minden a tökéletes ajándékok megtalálásáról szól, még akkor is, ha sokaknak elképzelése sincs, vajon mi is lenne az. A te dolgod azonban szeretnénk megkönnyíteni, ezért összegyűjtöttünk néhány szívet melengető ajándékötletet, aminek minden olyan ember örülne, aki egy kicsit is nyitott a spiritualitásra és az ezotériára.

Bővebben »

 
Mit kell tenned, hogy túléld 2018 hátralévő napjait? – Megmutatják a csillagok!

Mit kell tenned, hogy túléld 2018 hátralévő napjait? – Megmutatják a csillagok!

Ez az év egyértelműen nem volt kegyes senkivel, ezért megeshet, hogy úgy érzed, alig várod, hogy vége legyen, és visszafelé számlálod a napokat. Igaz, hogy mindenki máshogyan nyugtatja meg magát, azonban nekünk van egy sejtésünk, mit kellene tenned az elkövetkezendő hetekben. Segítenek a csillagok!

Bővebben »

 
Intimitás szex nélkül: 4 más módszer a kapcsolódáshoz

Intimitás szex nélkül: 4 más módszer a kapcsolódáshoz

Számtalan magazin állítja, hogy az egyik legjobb módja annak, hogy intim kapcsolatba kerülj a partnereddel a szexualitás. Márpedig, az intimitás megélhető szexualitás nélkül is.

Bővebben »

 
Hogyan viselkedsz, ha olyanok között kell lenned, akiket nem kedvelsz? - Megmondja a csillagjegyed

Hogyan viselkedsz, ha olyanok között kell lenned, akiket nem kedvelsz? - Megmondja a csillagjegyed

A modern asztrológiában minden elem - a Levegő, a Víz, a Tűz és a Föld - kapcsolódik egy- egy csillagjegyhez, és minden csillagjegy más elem által vezérelt. Csillagjegyed sokat mond az érzelmeidről, arról, hogyan boldogulsz az érzelmekkel. Derítsük ki, hogyan viselkednek az egyes csillagjegyek, ha olyanokkal kell időt tölteniük, akiket nem kedvelnek:

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Horusz Asztrológia Jós

Horusz

Asztrológiával 1987 óta foglalkozom. Az emberi kapcsolatok sokszínűségét meghatározza, hogy mi "köti" össze a feleket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 309

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Sade Kártyák Jós

Sade

Sáde tisztánérző-látó jós és spirituális gyógyító vagyok.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 414

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Buddhista halottlátó, kártyajós. Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, mágia, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ivett Kártyák Jós

Ivett

30 éve foglalkozik magyar kártya jóslással. Specialitása a párkapcsolat és sorselemzés.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 302

0900 700 602 - 2 EUR/perc