Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Hogyan válj jobbá? - A csillagjegyed tanácsai

Sokszor találkozunk azzal az ellentmondással, hogy arra kérnek minket, fejlesszük az erősségeinket, miközben arra bátorítanak, hogy vállaljuk fel gyengeségeinket. Hibáink ismerete ugyanolyan fontos, mint hogy tisztában legyünk a pozitív tulajdonságainkkal. Mindannyiunknak vannak még hiányosságai, amin dolgozni tudunk, ezért ebben a cikkben bemutatjuk, hogy a csillagjegyed alapján mi az, amiben fejlődnöd kell még, hogy egy még jobb önmagaddá válj!

 

Kos

Természetedből adódóan rendkívül bátor típus vagy. Azonban érdemes fejlesztened az érzékenységeden és a túlzott gyakorlatiasságodon, melynek köszönhetően folyamatosan előre akarod látni, hogy mi működik és mi nem. Meglátod, ha ez sikerül, inspiráló személyiséged még erősebb lesz.

Bika

Bika szülöttként rendkívül stabil és józan személyiséggel rendelkezel. Két lábbal, szilárdan állsz a földön, de néha érdemes lazítani egy kicsit. Ezenkívül érdemes fejlesztened az alkalmazkodó képességedet is. Kövesd az ösztöneidet, ahelyett, hogy mindent csak a praktikus oldaláról fogsz meg. Ha hallgatsz a szívedre, az erőd még teljesebb lesz.

Hallgass a szívedre

Ikrek

Ikrekként olyan ember vagy, aki a társaság hangszórója, és egyetlen motorja. Ugyanakkor a változásokat ki nem állhatod. Bátran állj a változások elé, és koncentrálj a jelenlegi projektjeidre, ahelyett, hogy mindenbe belekóstolnál. Éld át az élet nyújtotta szituációkat, ahelyett, hogy hátra lépnél, és hezitálnál. Ne engedd magadnak, hogy megragadj egyhelyben!

Rák

Rendkívül érzékeny, kreatív és aktív ember vagy. Próbálj meg egyszer a szíved helyett az eszedre hallgatni. Meglátod, ha elhatározod magad, és megtanulsz végre ellenállóbbnak és biztosabbnak lenni, még több lehetőség fog kitárulkozni előtted.

Oroszlán

Nyitott és optimista személyiséged van, cserébe nem igazán vagy realisztikus, illetve megfontolt. Gondolkozz, mielőtt cselekszel! Az emberek úgy gondolják, csodálatos lény vagy, ám erről nem ártana végre saját magadat is meggyőzni. Ha sikerül, azt fogod tapasztalni, hogy még ragyogóbb leszel.

Szűz

Rendkívül gyakorlatias, segítőkész, ugyanakkor egy kicsit szőrszálhasogató vagy. Találd meg a belső tüzedet, a hajtóerődet, szemléld optimistábban a világot, merj kockáztatni, és kövesd az álmaidat! Légy vakmerő és inkább proaktív a tapintatosság helyett. Meglátod, az új életerőd sikerre visz majd.

Mérleg

Rendkívül bájos, igazi társasági személy vagy, aki összehozza egymással az embereket. Viszont itt az ideje felhagyni a túlzott tapintatossággal, és magadra is koncentrálni! Nem kell mások engedélyére vagy elismerésére várnod. Élvezd a sikereidet, amik csak a tieid, és senki nem veheti el tőled.

Skorpió

Skorpió szülöttként rendkívül szenvedélyesen éled az életedet, és kevesen élik meg annyira mélyen az érzelmeket, mint ahogyan te. Tegyél egy lépést hátra, vegyél egy mély levegőt, és próbáld meg keserűség nélkül elengedni a dolgokat.

Nyilas

Izgatott, reményteli és fáradhatatlan személyiség vagy. Talán te is érzed, hogy egy kis gyakorlatiasság igazán rád férne már. Ha lenyugszol egy kicsit, azzal sokkal tisztább képet kapsz te is azzal kapcsolatban, hogy mit szeretnél elérni. Agyalj kevesebbet, és meglátod egészen másként alakul az életed!

Bak

Bak szülöttként rendkívül anyagias, érzékeny és ambiciózus ember vagy. Meg kell találnod a saját képzelőerődet, és ideje lenne végre követni az álmaidat! Próbálj meg optimistább, szenvedélyesebb és fáradhatatlanabb lenni! Vigyél egy kis spontaneitást a mindennapjaidba, melyek ezáltal sokkal színesebbek lesznek!

Vízöntő

Nyugodt, tárgyilagos, ugyanakkor rendkívül határozott és független személyiség vagy. Amin fejlesztened kellene, hogy próbálj meg egy kis tüzet vinni a mindennapjaidba. Ne félj az érzelmeidtől, mert azokon keresztül vezet az út a boldogsághoz.

Halak

Személyiséged magából az Univerzumból és az óceánokból táplálkozik, a szárazföld jóval kényelmetlenebb számodra. Állj inkább két lábbal a földön, és találj realisztikusabb álmokat. Talán kevésbé lesznek elragadó álmok, de nagyobb az esélye annak, hogy kitartó munkával valóra válnak.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Karma: Hogyan befolyásolják korábbi életeink a jelenünket?

Karma: Hogyan befolyásolják korábbi életeink a jelenünket?

Olykor úgy érzed, mintha az életed bizonyos aspektusai eleve el lennének rendelve vagy meg lennének írva? Elképzelhető, hogy ilyenkor épp a karmád tapasztalod meg, anélkül, hogy valójában tudnál róla. A karma a korábbi életek emléke, amely a jelenünkben manifesztálódik.

Bővebben »

Hercegnőből boszorkány? - Így változnak meg a nők az esküvő után a csillagjegyük szerint

Hercegnőből boszorkány? - Így változnak meg a nők az esküvő után a csillagjegyük szerint

Néha egyenesen hihetetlen, hogy a házas élet mennyire meg tud változtatni egy nőt. Van, aki igazi háziasszonnyá válik, míg mások hercegnőből gonosz boszorkánnyá alakulnak. Most bemutatjuk, hogy a csillagjósok szerint hogyan változnak meg a hölgyek az esküvő után. Érdemes figyelmesen végigolvasni, hátha tapasztalod magadon a jeleket.

Bővebben »

 
Kimerültnek érzed magad? - A legjobb mód a feltöltődésre a csillagjegyed alapján

Kimerültnek érzed magad? - A legjobb mód a feltöltődésre a csillagjegyed alapján

Amikor energia raktáraid lemerülnek, és teljesen le vagy nullázva, nehéz lehet elképzelni, milyen érzés az erőd teljében lenni. Mindenkinek meg van a saját előnyben részesített taktikája a feltöltődésre, de mi most a legalapvetőbbeket gyűjtöttük össze, méghozzá a csillagjegyek szerint.

Bővebben »

 
Tényleg javítja a tánc az egészséget?

Tényleg javítja a tánc az egészséget?

A zene az emberiség szívverése. Képes összekapcsolni bennünket idegen emberekkel, egyesít minket a dalban, meghatározza a kultúránkat, átsegít minket az ünneplésen és a gyászon egyaránt, testünket pedig mozgásra ösztönzi. De vajon a tánc javítja az egészségünket is?

Bővebben »

 
Hogyan viseled a semmittevést és az unatkozást? – Felfedi a csillagjegyed!

Hogyan viseled a semmittevést és az unatkozást? – Felfedi a csillagjegyed!

Az unalom általános oka szubjektív, de bizonyos esetekben mindenkivel megtörténik – főleg ebben az időszakban, amikor el vagyunk zárva egymástól. Erre mindenki eltérő módon reagál, de a legdominánsabb elemed (tűz, föld, levegő és víz) sokat mondhat rólad, különösen az általános személyiségedre és a lelkiállapotodra vonatkoztatva. Nézzük, hogyan is kezeled az unalmat az asztrológia szerint!

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 555

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Evi Tisztánlátó Jós

Evi

Kártya jóslással, ezotériával foglalkozom. Hitvallásom a szeretet átadása.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 500

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Erika Együttérző Jós

Erika

Spirituális tanácsadó. Megérzéseivel segíti a hozzá fordulókat.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 300

0900 700 602 - 2 EUR/perc