Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Hogyan válj jobbá? - A csillagjegyed tanácsai

Sokszor találkozunk azzal az ellentmondással, hogy arra kérnek minket, fejlesszük az erősségeinket, miközben arra bátorítanak, hogy vállaljuk fel gyengeségeinket. Hibáink ismerete ugyanolyan fontos, mint hogy tisztában legyünk a pozitív tulajdonságainkkal. Mindannyiunknak vannak még hiányosságai, amin dolgozni tudunk, ezért ebben a cikkben bemutatjuk, hogy a csillagjegyed alapján mi az, amiben fejlődnöd kell még, hogy egy még jobb önmagaddá válj!

 

Kos

Természetedből adódóan rendkívül bátor típus vagy. Azonban érdemes fejlesztened az érzékenységeden és a túlzott gyakorlatiasságodon, melynek köszönhetően folyamatosan előre akarod látni, hogy mi működik és mi nem. Meglátod, ha ez sikerül, inspiráló személyiséged még erősebb lesz.

Bika

Bika szülöttként rendkívül stabil és józan személyiséggel rendelkezel. Két lábbal, szilárdan állsz a földön, de néha érdemes lazítani egy kicsit. Ezenkívül érdemes fejlesztened az alkalmazkodó képességedet is. Kövesd az ösztöneidet, ahelyett, hogy mindent csak a praktikus oldaláról fogsz meg. Ha hallgatsz a szívedre, az erőd még teljesebb lesz.

Hallgass a szívedre

Ikrek

Ikrekként olyan ember vagy, aki a társaság hangszórója, és egyetlen motorja. Ugyanakkor a változásokat ki nem állhatod. Bátran állj a változások elé, és koncentrálj a jelenlegi projektjeidre, ahelyett, hogy mindenbe belekóstolnál. Éld át az élet nyújtotta szituációkat, ahelyett, hogy hátra lépnél, és hezitálnál. Ne engedd magadnak, hogy megragadj egyhelyben!

Rák

Rendkívül érzékeny, kreatív és aktív ember vagy. Próbálj meg egyszer a szíved helyett az eszedre hallgatni. Meglátod, ha elhatározod magad, és megtanulsz végre ellenállóbbnak és biztosabbnak lenni, még több lehetőség fog kitárulkozni előtted.

Oroszlán

Nyitott és optimista személyiséged van, cserébe nem igazán vagy realisztikus, illetve megfontolt. Gondolkozz, mielőtt cselekszel! Az emberek úgy gondolják, csodálatos lény vagy, ám erről nem ártana végre saját magadat is meggyőzni. Ha sikerül, azt fogod tapasztalni, hogy még ragyogóbb leszel.

Szűz

Rendkívül gyakorlatias, segítőkész, ugyanakkor egy kicsit szőrszálhasogató vagy. Találd meg a belső tüzedet, a hajtóerődet, szemléld optimistábban a világot, merj kockáztatni, és kövesd az álmaidat! Légy vakmerő és inkább proaktív a tapintatosság helyett. Meglátod, az új életerőd sikerre visz majd.

Mérleg

Rendkívül bájos, igazi társasági személy vagy, aki összehozza egymással az embereket. Viszont itt az ideje felhagyni a túlzott tapintatossággal, és magadra is koncentrálni! Nem kell mások engedélyére vagy elismerésére várnod. Élvezd a sikereidet, amik csak a tieid, és senki nem veheti el tőled.

Skorpió

Skorpió szülöttként rendkívül szenvedélyesen éled az életedet, és kevesen élik meg annyira mélyen az érzelmeket, mint ahogyan te. Tegyél egy lépést hátra, vegyél egy mély levegőt, és próbáld meg keserűség nélkül elengedni a dolgokat.

Nyilas

Izgatott, reményteli és fáradhatatlan személyiség vagy. Talán te is érzed, hogy egy kis gyakorlatiasság igazán rád férne már. Ha lenyugszol egy kicsit, azzal sokkal tisztább képet kapsz te is azzal kapcsolatban, hogy mit szeretnél elérni. Agyalj kevesebbet, és meglátod egészen másként alakul az életed!

Bak

Bak szülöttként rendkívül anyagias, érzékeny és ambiciózus ember vagy. Meg kell találnod a saját képzelőerődet, és ideje lenne végre követni az álmaidat! Próbálj meg optimistább, szenvedélyesebb és fáradhatatlanabb lenni! Vigyél egy kis spontaneitást a mindennapjaidba, melyek ezáltal sokkal színesebbek lesznek!

Vízöntő

Nyugodt, tárgyilagos, ugyanakkor rendkívül határozott és független személyiség vagy. Amin fejlesztened kellene, hogy próbálj meg egy kis tüzet vinni a mindennapjaidba. Ne félj az érzelmeidtől, mert azokon keresztül vezet az út a boldogsághoz.

Halak

Személyiséged magából az Univerzumból és az óceánokból táplálkozik, a szárazföld jóval kényelmetlenebb számodra. Állj inkább két lábbal a földön, és találj realisztikusabb álmokat. Talán kevésbé lesznek elragadó álmok, de nagyobb az esélye annak, hogy kitartó munkával valóra válnak.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Mi az, ami a leginkább aggaszt egy párkapcsolatban?

Mi az, ami a leginkább aggaszt egy párkapcsolatban?

Mindannyian aggódunk a kapcsolataink iránt, függetlenül attól, hogy mennyi ideig tartanak. Most azonban, a csillagjegyed alapján egy tükröt tartunk eléd, és megmutatjuk, mi az, ami a téged a leginkább aggaszt, ha párkapcsolatról van szó.

Bővebben »

Ezeket az embereket érdemes kizárni az életedből a csillagjegyed alapján

Ezeket az embereket érdemes kizárni az életedből a csillagjegyed alapján

A „toxikus” személyek könnyedén leszívhatják az energiádat, ezért nem szabad hagyni, hogy lealacsonyítsd magad általuk. A csillagjegyed alapján egyértelműen beazonosíthatod azokat az embereket, akik nincsenek jó hatással rád, ezért érdemes messziről elkerülni őket, ha jót akarsz magadnak.

Bővebben »

 
Péntek 13. – Igazság vagy babona?

Péntek 13. – Igazság vagy babona?

Hallottál már a triszkaidekafóbiáról? Ez nem más, mint a 13-as számtól való félelem. Na és a paraszkevidekatriafóbiáról, ami a péntek 13-tól való félelem? Egyes felmérések szerint ez utóbbi fóbiában az emberek csaknem 80%-a szenved. Nézzük meg egy kicsit közelebbről, hogy mi állhat a hátterében!

Bővebben »

 
Hogyan teszed tönkre öntudatlanul is az életedet?

Hogyan teszed tönkre öntudatlanul is az életedet?

Anélkül ártasz magadnak, hogy észrevennéd, és anélkül okozol magadnak maradandó sérüléseket, hogy a tudatában lennél! Íme, a mód, ahogyan egyes jegyek szülöttjei öntudatlanul is, de tönkre teszik az életüket.

Bővebben »

 
Hogyan viselkedsz, amikor hazudsz?

Hogyan viselkedsz, amikor hazudsz?

Időnként mindenki füllent egy kicsit. Aki azt mondja, hogy még soha életében nem füllentett, az hazudik. Sok ember azonban elképesztően rosszul hazudik, mások pedig hibátlan póker arcot képesek produkálni, miközben valótlant állítanak. Mindig van azonban mód arra, hogy kiderítsük, ki az, aki nem mond igazat.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Horusz Asztrológia Jós

Horusz

Asztrológiával 1987 óta foglalkozom. Az emberi kapcsolatok sokszínűségét meghatározza, hogy mi "köti" össze a feleket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 309

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Mara Kártyák Jós

Mara

Képességeit őseitől örökölte. Cigánykártyából és inga segítségével jósol, így szeretne segíteni a hozzá fordulóknak.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 308

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc