Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Hogyan viseled a semmittevést és az unatkozást? – Felfedi a csillagjegyed!

Az unalom általános oka szubjektív, de bizonyos esetekben mindenkivel megtörténik – főleg ebben az időszakban, amikor el vagyunk zárva egymástól. Erre mindenki eltérő módon reagál, de a legdominánsabb elemed (tűz, föld, levegő és víz) sokat mondhat rólad, különösen az általános személyiségedre és a lelkiállapotodra vonatkoztatva. Nézzük, hogyan is kezeled az unalmat az asztrológia szerint!

 

Kos - Saját maratoni olimpiát rendez

Az aktivitás minden Kos szülött természetének  alapvető része. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy állandóan elfoglalt, inkább azt, hogy megtagadja az idő felesleges elpazarlását. Imádja a versenyhelyzeteket, de soha nem dokumentálja sehol intenzív edzésprogramját, és nem teszi közzé a közösségi médiában, hogy milyen aktív tevékenységet végzett. Ha éppen nincs semmi dolga, akkor addig takarítja otthonát, amíg nem csillog-villog minden.

Bika - Pénzt költ és élvezi az élet örömeit

Lássuk be, a Bika szereti a luxust. Imád a kedvenc selyempizsamájában pihenni, szereti a finom ételeket, és mindent, ami örömet okoz az életben. Ez persze nem azt jelenti, hogy soha nem unatkozik, de ha ez megtörténik, egy kis online vásárlás és egy pohár finom bor máris leköti a figyelmét, és el is felejti az unalmat.

Ikrek – Közös FaceTime csoportot hoz létre a barátaival

Az Ikrek szülött számára nagyon fontos szerepet töltenek be a barátok. Uralkodó bolygójának, a Merkúrnak köszönhetően, általában telis tele van energiával, sőt, olykor túl is teng benne. Ezért olykor-olykor kifejezetten nyugtalanná válik, főleg, ha egyedül van. Számára a beszélgetés és a mentális stimuláció olyan fontos, mint másoknak egy falat kenyér. Éppen ezért, ha netán eluralkodik rajta a semmittevés, jó ötlet, ha felhív valakit, aki közel áll hozzá.

Hogyan viseled az unalmat

Rák - Régi fényképeket és emlékeket nézeget

Bizony, el kell fogadni, hogy végül minden emlékké válik, kedves Rák! Az otthon maradás soha nem jelentett problémát a Rák szülött számára, de ha unatkozik, akkor a legkedvesebb emlékei azonnal színt visznek az életébe. Ilyenkor többnyire elő kerülnek a régi fényképek, fotóalbumok, tárgyak, melyek mindegyikéhez egy-egy emlék köti. Akár a scrapbooking is szóba jöhet, talán az lenne számára a legkellemesebb elfoglaltság.

Oroszlán - Megszervezi saját „epikus” tánc estjét

A különös játékok és elfoglaltságok azok, amik még a legnagyobb semmittevésben is energiával töltik fel az Oroszlánt. Valójában ő az állatöv szupersztárja, és különös tehetségei általában pont akkor jönnek felszínre, amikor szeretet veszi körül. A közösségi média felületeknek köszönhetően azonban nem okoz számára problémát, hogy kifejezze magát, hiszen a TikTok és az Insta sztorik segítségével mindig örömmel szórakoztatja magát, és virtuális nézőközönségét.

Szűz – Nem ismeri az unalom kifejezést

A Szűz szülöttnek nincsen fogalma arról, hogy milyen érzés az unatkozás – még ebben az időszakban sem. Elvei szerint mindig van mit tenni, ezért minden helyzetben képes lefoglalni magát. Rendkívül produktív jegy, akiben fel sem merül az a gondolat, hogy semmit tevéssel is telik az idő.

Mérleg – Önmagával foglalkozik

A Mérleg szülöttet nem különösképpen veti vissza az, hogy lelassult a világ. Ennek oka, hogy ilyenkor ideje nagy részét befelé figyeléssel, és önmagával tölti. A friss levegő viszont rendkívül fontos számára, így nem lehet elvárni tőle, hogy ne mozduljon ki egyetlen percre sem, akár a kertbe, vagy a közeli parkba.

Skorpió – A következő lépéseket tervezi

Az ábrázolás és az intrika a Skorpió szülött kedvenc időtöltése, kivéve természetesen, ha akkor, ha szenvedélyes, forró szexben részesít valakit, akibe szerelmes. Akárhogy is van, mindig az ismeretlenre gondol, nem beszélve a szélsőséges lehetőségekről. Ilyenkor tehát többnyire azzal van elfoglalva, hogy lefekteti magában a következő lépéseket, melyeket a karantén időszak lezártával meg kell tennie.

Nyilas – Átrendezi az otthonát

A Nyilas számára nincs unalom, nincs semmittevés. Számára minden lehetséges, és bárhová is megy, ott azonnal élet van. Vad szíve, tüzes energiája ugyanis olyan veleszületett képességekkel ruházza fel, hogy bárminek életet ad, amihez hozzáér. Éppen ezért bármikor képes újra dekorálni az otthonát, a munkaterületét, vagy akár az egész kertet. És természetesen ennek köszönhetően minden új értelmet kap.

Bak – A munkáján gondolkodik

Igazán megengedhetné magának, hogy időnként ne dolgozzon, de a Bak szülött nem erről híres. Nem szeret unatkozni, és nem is érti, hogy lehet semmittevéssel múlatni az időt. Ha tényleg semmi dolga nincs, akkor inkább előre tervez, táblázatokat készít a vállalkozása fejlődéséről, vagy azon gondolkodik, hogyan folytatja karrierjét, ha véget ér a karantén. Éppen ezért semmi nem éri felkészületlenül.

Vízöntő – Új alkalmazásokat tesztel

Egy Vízöntő szülött tökéletesen tisztában van azzal, hogy mi a legújabb trend. Számára a technológia egyfajta játszótér, szikrázó szellemének köszönhetően pedig a közösségi médiában is nagy az érdeklődés iránta. Ha éppen nem a legújabb technológiai eszközöket teszteli, akkor valószínűleg diszkrét internetes csevegőcsoportot üzemeltet, melyben átbeszélik az élet nagy dolgait.

Halak - A kedvenc sorozatait nézi

A Halak szülöttnek valójában az egész élete egy film. Uralkodó bolygójának, a Neptunusznak köszönhetően minden művészeti és filmművészeti dolog inspirálja, ami azt jelenti, hogy ha netán eluralkodna rajta az unalom, akkor pontosan tudja, milyen sorozatot kell megnéznie ahhoz, hogy lekösse magát.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Karma: Hogyan befolyásolják korábbi életeink a jelenünket?

Karma: Hogyan befolyásolják korábbi életeink a jelenünket?

Olykor úgy érzed, mintha az életed bizonyos aspektusai eleve el lennének rendelve vagy meg lennének írva? Elképzelhető, hogy ilyenkor épp a karmád tapasztalod meg, anélkül, hogy valójában tudnál róla. A karma a korábbi életek emléke, amely a jelenünkben manifesztálódik.

Bővebben »

Hercegnőből boszorkány? - Így változnak meg a nők az esküvő után a csillagjegyük szerint

Hercegnőből boszorkány? - Így változnak meg a nők az esküvő után a csillagjegyük szerint

Néha egyenesen hihetetlen, hogy a házas élet mennyire meg tud változtatni egy nőt. Van, aki igazi háziasszonnyá válik, míg mások hercegnőből gonosz boszorkánnyá alakulnak. Most bemutatjuk, hogy a csillagjósok szerint hogyan változnak meg a hölgyek az esküvő után. Érdemes figyelmesen végigolvasni, hátha tapasztalod magadon a jeleket.

Bővebben »

 
Kimerültnek érzed magad? - A legjobb mód a feltöltődésre a csillagjegyed alapján

Kimerültnek érzed magad? - A legjobb mód a feltöltődésre a csillagjegyed alapján

Amikor energia raktáraid lemerülnek, és teljesen le vagy nullázva, nehéz lehet elképzelni, milyen érzés az erőd teljében lenni. Mindenkinek meg van a saját előnyben részesített taktikája a feltöltődésre, de mi most a legalapvetőbbeket gyűjtöttük össze, méghozzá a csillagjegyek szerint.

Bővebben »

 
Hogyan válj jobbá? - A csillagjegyed tanácsai

Hogyan válj jobbá? - A csillagjegyed tanácsai

Sokszor találkozunk azzal az ellentmondással, hogy arra kérnek minket, fejlesszük az erősségeinket, miközben arra bátorítanak, hogy vállaljuk fel gyengeségeinket. Hibáink ismerete ugyanolyan fontos, mint hogy tisztában legyünk a pozitív tulajdonságainkkal. Mindannyiunknak vannak még hiányosságai, amin dolgozni tudunk, ezért ebben a cikkben bemutatjuk, hogy a csillagjegyed alapján mi az, amiben fejlődnöd kell még, hogy egy még jobb önmagaddá válj!

Bővebben »

 
Tényleg javítja a tánc az egészséget?

Tényleg javítja a tánc az egészséget?

A zene az emberiség szívverése. Képes összekapcsolni bennünket idegen emberekkel, egyesít minket a dalban, meghatározza a kultúránkat, átsegít minket az ünneplésen és a gyászon egyaránt, testünket pedig mozgásra ösztönzi. De vajon a tánc javítja az egészségünket is?

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 555

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Evi Tisztánlátó Jós

Evi

Kártya jóslással, ezotériával foglalkozom. Hitvallásom a szeretet átadása.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 500

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Miriam Gyógyító Jós

Miriam

Leginkább jósként vált ismertté. Gonosz erők elűzője, lelkek védelmezője.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 366

0900 700 602 - 2 EUR/perc