Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Hogyan viselkedsz, ha olyanok között kell lenned, akiket nem kedvelsz? - Megmondja a csillagjegyed

A modern asztrológiában minden elem - a Levegő, a Víz, a Tűz és a Föld - kapcsolódik egy- egy csillagjegyhez, és minden csillagjegy más elem által vezérelt. Csillagjegyed sokat mond az érzelmeidről, arról, hogyan boldogulsz az érzelmekkel. Derítsük ki, hogyan viselkednek az egyes csillagjegyek, ha olyanokkal kell időt tölteniük, akiket nem kedvelnek:

 

Kos

Kosként nem igazán tudod, hogyan viselkedj olyan emberek társaságában, akiket nem igazán kedvelsz, így inkább megpróbálod elkerülni őket. Azonban szívesen élsz társasági életet, és nem az a fajta vagy, aki erről csak úgy lemond néhány ember miatt. Abban az esetben, ha netán olyan emberbe botlasz, akit nem szeretsz, akkor mindent megteszel annak érdekében, hogy szívélyes maradj, de minimálisra csökkented a társalgást az adott személlyel.  

Bika

Bikaként nem igazán bízol magadban abban a tekintetben, hogy érzelmileg türtőztetni tudod magad a gyűlölt személlyel kapcsolatban, ezért egész egyszerűen ügyet sem veszel róla. Tudod, hogy ez eléggé kicsinyes dolog, de egyszerűen nem tehetsz mást. Általában nem gyűlölsz meg embereket csak úgy, így az adott személynek bizony tennie kell azért, hogy megutáld őt. Többnyire nagyon sok esélyt, lehetőséget adsz az embereknek, de ha ezt elbaltázzák, vége mindennek. Nincsenek aggályaid afelől, hogy az adott ember tudtára add, semmire sem becsülöd őt.

Hogyan viselkedsz, ha olyanok között kell lenned, akiket nem kedvelsz?

Ikrek

Ikrekként nem te vagy az az ember, aki nem hozza tudomására a gyűlölt személynek, hogy cseppet sem kedveli. Ha nem szeretsz valakit, minden lehetőséget megragadsz annak érdekében, hogy ezt ki is fejezd az illető számára. Attól sem riadsz vissza, hogy esetleg a közösségi oldalak segítségével alázd meg az adott embert.  

Rák

Rákként rettentően érzelmes ember vagy, de érzelmeidet általában megtartod saját magadnak. Ha olyan ember közelében találod magad, akit nem kedvelsz, próbálsz nem reagálni az illetőre, és a lehető leghamarabb kiutat keresel a helyzetből. Hiszel abban, hogy a gyűlölet ráncokat okoz, és soha nem hagynád, hogy egy ilyen jelentéktelen ember megzavarja a nyugalmadat. Ha nem szeretsz valakit, visszahúzódsz a páncélodba, inkább elsétálsz, mint hogy értelmetlen vitákba keverednél.

Oroszlán

Oroszlánként igencsak kordában tartod a gyűlöletedet, de iszonyatosan undok is tudsz lenni. Olykor attól sem riadsz vissza, hogy egy üzenetben alaposan kioszd az illetőt. Tudod, hogy ez kicsinyes, mégsem tudod visszafogni magad. Nem tartod kordában a dühödet még akkor sem, ha az illető esetleg a szoros baráti körödből való.

Szűz

Szűzként a te értéked a kreativitás, és az élet iránti lelkesedés, így nem engeded, hogy bárki felidegesítsen, de azért számodra is akad néhány ember, aki az idegeidre megy. Amikor mindez megtörténik, te nemes egyszerűséggel nem veszel tudomást az illetőről. Egyszerűen úgy viselkedsz, mintha nem is létezne, képes vagy levegőnek nézni az adott személyt, és valljuk be, ennél kevesebb megalázó dolog van.

Mérleg

Mérlegként rendkívül kiegyensúlyozott személyiség vagy, és nem gyűlölsz senkit hiába. Azonban, ha valaki mégis kihoz a sodrodból, akkor bizony elveszted a türelmedet. Arról vagy ismert, hogy rengeteg barátod van, így nem riadsz vissza attól sem, hogy száműzz valakit az életedből, hiszen hamar pótolod őt egy sokkal jobb emberrel.

Skorpió

Skorpióként téged úgy ismernek, mint egy brutálisan őszinte embert. Ha gyűlölsz valakit, azt bizony soha nem a háta mögött teszed, hanem egyenesen a szemébe mondod. Nem vagy az a típus, aki sokat tesz az udvariasság érdekében, ha valaki megbánt. Egyenesen, nyíltan közlöd a véleményedet, ezzel időt spórolsz mindkettőtöknek.

Nyilas

Nyilasként elég bölcs vagy ahhoz, hogy megértsd, a gyűlölettel csakis magadnak ártasz. Éppen ezért, ha valaki megbánt, inkább ignorálod az illetőt, de nem mész bele a gyűlölködésbe. Nem keresed a társaságát, viszont elvárod, hogy cserébe ő se keressen téged. Nemes egyszerűséggel sétálsz ki az életéből, mindenféle közönséges csatározás nélkül.

Bak

Bakként túlságosan is nagyra értékeled az időt, mintsem, hogy gyűlölködéssel töltsd el azt. Azonban ha valaki igazságtalan veled, vagy megbánt, azt nem tűröd. Kihúzod magad, nyíltan odaállsz az illető elé, és a szemébe mondod a problémádat, majd egy jól irányzott mozdulattal tovább állsz.  

Vízöntő

Amikor a gyűlölet kinyilvánításáról van szó, Vízöntőként nem vagy olyan hivalkodó, mint a többi jegy, ám ez nem azt jelenti, hogy soha nem gyűlölsz senkit. Ha valakit nem kedvelsz, azt általában megtartod magadnak, de a viselkedéseden észrevehető, ha valaki jobban odafigyel rád. Jobban preferálod négyszemközt megbeszélni a problémát, mint mindenki előtt veszekedni miatta.

Halak

Halakként rendkívül manipulatív tudsz lenni, főként akkor, ha valakit nem kedvelsz. Nem engeded azonban, hogy a gyűlölet megmutatkozzon a viselkedéseden. Nagyon kedves vagy az illetővel, ha kell, még akár közös programokon is részt veszel, de mélyen belül semmi jót nem kívánsz neki, és úgy irányítod a dolgokat, hogy ő jöjjön ki belőle vesztesként. Igazából soha nem tűnne fel neki, hogy negatív érzéseket táplálsz felé.

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

Bővebben »

 
Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Az az igazság, hogy mindenkinek van egy mágikus képessége, minden azon múlik, hogy ezt felfedezzük-e magunkban. Ha hiszel az asztrológiában, most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján milyen erő birtokosa vagy.

Bővebben »

 
Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

A személyes spirituális állatunk arra emlékeztet minket, hogy mik is vagyunk legbelül – az a részünk, ami egész életünkben csak szabadulni akar. Születésedtől kezdve jelen van, veled együtt lélegzik, és soha, egyetlen pillanatra sem hagy el.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 555

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kincső Gyógyító Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 311

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc