Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Így alkalmazd a vonzás törvényét a csillagjegyed alapján

A vonzás törvénye az életünk számos területén alkalmazható. A helyzetektől, a rezgésektől, erős érzelmektől, a minket érintő egyéb problémákig, melyek közvetlenül érintenek bennünket, de nem mindig gyakorol azonos hatást ránk, hiszen mindenki egyedi, ezért másként látja a dolgokat. És itt jön képbe a csillagjegyed!

 

Mivel a személyiséged közeli kapcsolatban áll a csillagjegyeddel, azok a dolgok is változnak, amiket szeretnél, és vonzanod kellene. Olvass tovább, hogy felfedezd, hogyan kell használnod a vonzás törvényét a horoszkópod alapján.

Kos (Március 21 – Április 19):

A Kos számára az lenne ideális, ha békét, nyugalmat és csendet vonzana. Pont azt, amiből az ehhez a jegyhez tartozóknak nincsen túl sok. Mivel az vagy, amire gondolsz, az alábbi gondolatok segíthetnek a fejlődésben a nyugalom felé.

 • „A tiszta béke szülöttje vagyok.”
 • „Olyan békés vagyok, mint a szökőkút gyönyörű vize.”
 • „A gondolataim csakis a jó érzések körül forognak.”

Létfontosságú, hogy a haragot és idegességet hozó gondolatoktól megszabadulj.

Vonzás törvénye

Bika (Április 20 – Május 20):

A Bika jegy alatt született embereknek a legfontosabb a függetlenség, és az, hogy együtt rezegjenek az Univerzummal. Büszkék, öntörvényűek és hiúak negatív értelemben, emellett ráadásul rendkívül irigyek is. Az alábbi gondolatok, segítenek abban, hogy a tényekre fókuszálj, mielőtt elvárásokat támasztanál ismeretlen dolgokkal szemben.

 • „Engedd el, hogy felszabadulj”
 • „Az elme és a hozzáállás változása mindig jó”
 • „A testem is az elmém egy része”

El kell kerülnöd birtoklási vágyat és a mértéktelen hiúságot, különösen a drága ruhák és kiegészítők terén.

Ikrek (Május 21 – Június 20):

Az Ikrek számára a harmónia vonzása több, mint megfelelő. Az ilyen jegyű emberek nagyon intelligensek, és ennek köszönhetően olyan tehetséggel rendelkeznek, hogy egy kicsit mindenhez értenek. Ugyanakkor eljön majd a pillanat, hogy minden egyszerre szeretnél csinálni, amire persze nem vagy képes, ezért egyre idegesebb és szorongóbb leszel a helyzet miatt. Az alábbi gondolatok sokat segíthetnek az elméd és a tested egyensúlyának megtalálásában.

 • „Mindennek megvan a maga ideje”
 • „Nem kell mindent most megtennem”
 • „A dolgok maguktól is el fognak rendeződni”

Létfontosságú számodra a tehetetlenség érzésének elkerülése.

Rák (Június 21 – Július 22):

A Rák számára a vonzás törvényét a jelenre és az önszeretetre kell összpontosítani, mivel túlságosan kötődik a múlthoz és a többi emberhez. Elfeledkezik önmagáról és nem éli meg a pillanatot, hiszen folyamatosan beletemetkezik a múltba. Az alábbi gondolatok segíthetnek elindulni ezen az úton.

 • „Minden másnál jobban szeretem magam”
 • „Az emberek élik a saját életüket és törődnek magukkal”
 • „Kiélvezek minden pillanatot, mintha az utolsó lenne”

Próbáld meg elkerülni a konformista és nosztalgikus gondolatokat. Nem azt állítjuk, hogy rossz emlékezni a múlt eseményeire, de ne vidd túlzásba.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22):

Az Oroszlán számára az elszakadás és a szabadság alapvető fontosságú. Igenis törődik másokkal, ha nem is túl látványosan. Pont emiatt a szeretet miatt érez vágyat arra, hogy parancsokat osztogasson, és megvédje a körülötte élőket. Az alábbi gondolatok nyugalmat hoznak majd az életedbe.

 • „Mindenki úgy jó, ahogy van”
 • „Egyenrangú vagyok másokkal”
 • „Nem kell mindennek úgy történnie, ahogy én akarom”

Nagyon fontos, hogy elkerüld az elszigetelődést, és mellőzd magadból azt a gondolatot, hogy mindent egyedül is meg tudsz csinálni.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22):

A szűz számára élénkítő hatással lesz a lazítás. Önmagával és másokkal szemben is kritikus és maximalista, ezáltal száműzi magát egy képzeletbeli világba, paranoiával és önsajnálattal tele. Az alábbi gondolatok a helyes irányba terelnek majd.

 • „Senki sem tökéletes, mindenkinek időre van szüksége a fejlődéshez”
 • „Nem minden ugyanolyan”
 • „A dolgok változnak, és ez így van rendjén”

Kerüld a negatív összeesküvések gondolatát, és felejtsd el, hogy mindennek és mindenkinek tökéletesnek kell lennie. Az egyszerűen lehetetlen!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22):

A vonzás törvénye számodra a választások körül forog. Mindig a harmóniára törekszel, ezért szokásoddá vált, hogy elkerülsz bizonyos helyzeteket annak érdekében, hogy megelőzd a veszekedést, emiatt a döntéseidet később gyakran megbánod. Az alábbi gondolatok bebiztosítanak az utadon.

 • „Az élet tele van döntésekkel, ha ma hibázom, holnap újra megpróbálom”
 • „Nem kell mindenkinek a kedvére tennem”
 • „Magamnak kell örömet szereznem”

Felejtsd el a kételkedő gondolatokat, ne feledd, hogy ha ma nem sikerül elérned a célodat, holnap újra lehetőséged lesz rá.

Skorpió (Október 23 – November 21):

Az önkontroll a Skorpió szülött számára több, mint szükséges. A Koshoz hasonlóan heves természeted van, a megbocsátás kivételével. A Kos könnyen ideges lesz, de a haragja hamar elillan, a Skorpió azonban nem felejt, a haragját évekig vagy akár örökké magában tartja és bosszút forral. Az alábbi gondolatok felszabadítanak.

 • „Én is szeretve vagyok, meg tudom tenni”
 • „Olyan könnyedén megbocsátok, hogy el sem tudom hinni”
 • „Hiszek magamban, tudom, hogy én is képes vagyok rá”

Feltétlenül kerüld a bosszúszomjas és pusztító gondolatokat, emlékezz arra, hogy mindenkinek vannak hiányosságai, hibái.

Nyilas (November 22 – December 21):

Számodra a vonzás törvényét a józanész felé kell irányítanod. Az izgatott természeted miatt hamar elvárásokat támasztasz a többi ember felé, és nem azt teszed, amit valóban szeretnél. Elfelejted reálisan szemlélni a történéseket, hiszen a dolgok nem egyszerűen jók vagy rosszak, mindennek van következménye. Az alábbi gondolatok igencsak kifizetődőek lesznek számodra.

 • „A nyugalom körülvesz engem”
 • „Rengeteg időm van, nem kell mindent most megtennem”
 • „Nem minden csupa szórakozás, a komoly dolgokra is figyelnem kell”

Fontos, hogy soha ne kötelezd el magad, mielőtt józanésszel felmérnéd a helyzetet.

Bak (December 22 – Január 19):

Bizony, kedves Bak, számodra az újdonságoknak van kiemelt fontossága. Túlságosan kötődsz a múlthoz, de nem úgy, mint a Rák, hanem inkább a hagyománykövetés által. Ragaszkodsz a dolgok megszokott módjához, soha nem vezetsz be semmi újat, csak azt teszed, amit azelőtt is tettél. Az alábbi gondolatok hatalmas előrelépést jelentenek majd számodra.

 • „Az újdonság hasznos”
 • „Mindennek meg kell változnia”
 • „Fejlődnöm kell a világgal együtt”

Mindenképpen kerüld el az új dolgok kritizálását, elutasítását, mindig próbálj felülkerekedni saját magadon.

Vízöntő (Január 20 – Február 18):

Számodra az a leglényegesebb az, hogy kis csoportokra koncentrálj, és a bennük lévő privát szférára. Nagyon kreatív vagy, és bárhová be tudsz illeszkedni, de ezáltal fennáll a veszélye annak, hogy az igaz barátokat hagyod el. Mindig azzal vagy elfoglalva, hogy segíts másoknak, de nem tudod elkötelezni magad azok mellett, akik tényleg megérdemlik. Az alábbi gondolatok elengedhetetlenek számodra egy szebb, jobb életért.

 • „A minőség fontosabb, mint a mennyiség”
 • „Teljes egészében tartozhatok valakihez”
 • „Nem kell mindenkit kedvelnem és az életem részévé tennem”

Sajátítsd és fogadd el a közösségi gondolkodást, hiszen mindenkinek megvan a saját élete.

Halak (Február 19 – Március 20):

A vonzás törvényét arra kell használnod, hogy önszeretetet hozz az életedbe. Másokat képes vagy szenvedélyesen szeretni, de magadról mindig elfeledkezel. Ha a szereteted nem talál viszonzásra, drámai, szentimentális és mélabús gondolatok lesznek úrrá rajtad. Az alábbi gondolatok felszabadítanak majd.

 • „Először magamat kell szeretnem”
 • „Aki nem tesz boldoggá, nem érdemli meg, hogy szenvedni lásson”

Kerüld el a búskomor hangulatot, ne engedd, hogy a szenvedély magával rántson.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Karma: Hogyan befolyásolják korábbi életeink a jelenünket?

Karma: Hogyan befolyásolják korábbi életeink a jelenünket?

Olykor úgy érzed, mintha az életed bizonyos aspektusai eleve el lennének rendelve vagy meg lennének írva? Elképzelhető, hogy ilyenkor épp a karmád tapasztalod meg, anélkül, hogy valójában tudnál róla. A karma a korábbi életek emléke, amely a jelenünkben manifesztálódik.

Bővebben »

Hercegnőből boszorkány? - Így változnak meg a nők az esküvő után a csillagjegyük szerint

Hercegnőből boszorkány? - Így változnak meg a nők az esküvő után a csillagjegyük szerint

Néha egyenesen hihetetlen, hogy a házas élet mennyire meg tud változtatni egy nőt. Van, aki igazi háziasszonnyá válik, míg mások hercegnőből gonosz boszorkánnyá alakulnak. Most bemutatjuk, hogy a csillagjósok szerint hogyan változnak meg a hölgyek az esküvő után. Érdemes figyelmesen végigolvasni, hátha tapasztalod magadon a jeleket.

Bővebben »

 
Kimerültnek érzed magad? - A legjobb mód a feltöltődésre a csillagjegyed alapján

Kimerültnek érzed magad? - A legjobb mód a feltöltődésre a csillagjegyed alapján

Amikor energia raktáraid lemerülnek, és teljesen le vagy nullázva, nehéz lehet elképzelni, milyen érzés az erőd teljében lenni. Mindenkinek meg van a saját előnyben részesített taktikája a feltöltődésre, de mi most a legalapvetőbbeket gyűjtöttük össze, méghozzá a csillagjegyek szerint.

Bővebben »

 
Hogyan válj jobbá? - A csillagjegyed tanácsai

Hogyan válj jobbá? - A csillagjegyed tanácsai

Sokszor találkozunk azzal az ellentmondással, hogy arra kérnek minket, fejlesszük az erősségeinket, miközben arra bátorítanak, hogy vállaljuk fel gyengeségeinket. Hibáink ismerete ugyanolyan fontos, mint hogy tisztában legyünk a pozitív tulajdonságainkkal. Mindannyiunknak vannak még hiányosságai, amin dolgozni tudunk, ezért ebben a cikkben bemutatjuk, hogy a csillagjegyed alapján mi az, amiben fejlődnöd kell még, hogy egy még jobb önmagaddá válj!

Bővebben »

 
Tényleg javítja a tánc az egészséget?

Tényleg javítja a tánc az egészséget?

A zene az emberiség szívverése. Képes összekapcsolni bennünket idegen emberekkel, egyesít minket a dalban, meghatározza a kultúránkat, átsegít minket az ünneplésen és a gyászon egyaránt, testünket pedig mozgásra ösztönzi. De vajon a tánc javítja az egészségünket is?

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 555

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Evi Tisztánlátó Jós

Evi

Kártya jóslással, ezotériával foglalkozom. Hitvallásom a szeretet átadása.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 500

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Erika Együttérző Jós

Erika

Spirituális tanácsadó. Megérzéseivel segíti a hozzá fordulókat.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 300

0900 700 602 - 2 EUR/perc