Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Így alkalmazd a vonzás törvényét a csillagjegyed alapján

A vonzás törvénye az életünk számos területén alkalmazható. A helyzetektől, a rezgésektől, erős érzelmektől, a minket érintő egyéb problémákig, melyek közvetlenül érintenek bennünket, de nem mindig gyakorol azonos hatást ránk, hiszen mindenki egyedi, ezért másként látja a dolgokat. És itt jön képbe a csillagjegyed!

 

Mivel a személyiséged közeli kapcsolatban áll a csillagjegyeddel, azok a dolgok is változnak, amiket szeretnél, és vonzanod kellene. Olvass tovább, hogy felfedezd, hogyan kell használnod a vonzás törvényét a horoszkópod alapján.

Kos (Március 21 – Április 19):

A Kos számára az lenne ideális, ha békét, nyugalmat és csendet vonzana. Pont azt, amiből az ehhez a jegyhez tartozóknak nincsen túl sok. Mivel az vagy, amire gondolsz, az alábbi gondolatok segíthetnek a fejlődésben a nyugalom felé.

 • „A tiszta béke szülöttje vagyok.”
 • „Olyan békés vagyok, mint a szökőkút gyönyörű vize.”
 • „A gondolataim csakis a jó érzések körül forognak.”

Létfontosságú, hogy a haragot és idegességet hozó gondolatoktól megszabadulj.

Vonzás törvénye

Bika (Április 20 – Május 20):

A Bika jegy alatt született embereknek a legfontosabb a függetlenség, és az, hogy együtt rezegjenek az Univerzummal. Büszkék, öntörvényűek és hiúak negatív értelemben, emellett ráadásul rendkívül irigyek is. Az alábbi gondolatok, segítenek abban, hogy a tényekre fókuszálj, mielőtt elvárásokat támasztanál ismeretlen dolgokkal szemben.

 • „Engedd el, hogy felszabadulj”
 • „Az elme és a hozzáállás változása mindig jó”
 • „A testem is az elmém egy része”

El kell kerülnöd birtoklási vágyat és a mértéktelen hiúságot, különösen a drága ruhák és kiegészítők terén.

Ikrek (Május 21 – Június 20):

Az Ikrek számára a harmónia vonzása több, mint megfelelő. Az ilyen jegyű emberek nagyon intelligensek, és ennek köszönhetően olyan tehetséggel rendelkeznek, hogy egy kicsit mindenhez értenek. Ugyanakkor eljön majd a pillanat, hogy minden egyszerre szeretnél csinálni, amire persze nem vagy képes, ezért egyre idegesebb és szorongóbb leszel a helyzet miatt. Az alábbi gondolatok sokat segíthetnek az elméd és a tested egyensúlyának megtalálásában.

 • „Mindennek megvan a maga ideje”
 • „Nem kell mindent most megtennem”
 • „A dolgok maguktól is el fognak rendeződni”

Létfontosságú számodra a tehetetlenség érzésének elkerülése.

Rák (Június 21 – Július 22):

A Rák számára a vonzás törvényét a jelenre és az önszeretetre kell összpontosítani, mivel túlságosan kötődik a múlthoz és a többi emberhez. Elfeledkezik önmagáról és nem éli meg a pillanatot, hiszen folyamatosan beletemetkezik a múltba. Az alábbi gondolatok segíthetnek elindulni ezen az úton.

 • „Minden másnál jobban szeretem magam”
 • „Az emberek élik a saját életüket és törődnek magukkal”
 • „Kiélvezek minden pillanatot, mintha az utolsó lenne”

Próbáld meg elkerülni a konformista és nosztalgikus gondolatokat. Nem azt állítjuk, hogy rossz emlékezni a múlt eseményeire, de ne vidd túlzásba.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22):

Az Oroszlán számára az elszakadás és a szabadság alapvető fontosságú. Igenis törődik másokkal, ha nem is túl látványosan. Pont emiatt a szeretet miatt érez vágyat arra, hogy parancsokat osztogasson, és megvédje a körülötte élőket. Az alábbi gondolatok nyugalmat hoznak majd az életedbe.

 • „Mindenki úgy jó, ahogy van”
 • „Egyenrangú vagyok másokkal”
 • „Nem kell mindennek úgy történnie, ahogy én akarom”

Nagyon fontos, hogy elkerüld az elszigetelődést, és mellőzd magadból azt a gondolatot, hogy mindent egyedül is meg tudsz csinálni.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22):

A szűz számára élénkítő hatással lesz a lazítás. Önmagával és másokkal szemben is kritikus és maximalista, ezáltal száműzi magát egy képzeletbeli világba, paranoiával és önsajnálattal tele. Az alábbi gondolatok a helyes irányba terelnek majd.

 • „Senki sem tökéletes, mindenkinek időre van szüksége a fejlődéshez”
 • „Nem minden ugyanolyan”
 • „A dolgok változnak, és ez így van rendjén”

Kerüld a negatív összeesküvések gondolatát, és felejtsd el, hogy mindennek és mindenkinek tökéletesnek kell lennie. Az egyszerűen lehetetlen!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22):

A vonzás törvénye számodra a választások körül forog. Mindig a harmóniára törekszel, ezért szokásoddá vált, hogy elkerülsz bizonyos helyzeteket annak érdekében, hogy megelőzd a veszekedést, emiatt a döntéseidet később gyakran megbánod. Az alábbi gondolatok bebiztosítanak az utadon.

 • „Az élet tele van döntésekkel, ha ma hibázom, holnap újra megpróbálom”
 • „Nem kell mindenkinek a kedvére tennem”
 • „Magamnak kell örömet szereznem”

Felejtsd el a kételkedő gondolatokat, ne feledd, hogy ha ma nem sikerül elérned a célodat, holnap újra lehetőséged lesz rá.

Skorpió (Október 23 – November 21):

Az önkontroll a Skorpió szülött számára több, mint szükséges. A Koshoz hasonlóan heves természeted van, a megbocsátás kivételével. A Kos könnyen ideges lesz, de a haragja hamar elillan, a Skorpió azonban nem felejt, a haragját évekig vagy akár örökké magában tartja és bosszút forral. Az alábbi gondolatok felszabadítanak.

 • „Én is szeretve vagyok, meg tudom tenni”
 • „Olyan könnyedén megbocsátok, hogy el sem tudom hinni”
 • „Hiszek magamban, tudom, hogy én is képes vagyok rá”

Feltétlenül kerüld a bosszúszomjas és pusztító gondolatokat, emlékezz arra, hogy mindenkinek vannak hiányosságai, hibái.

Nyilas (November 22 – December 21):

Számodra a vonzás törvényét a józanész felé kell irányítanod. Az izgatott természeted miatt hamar elvárásokat támasztasz a többi ember felé, és nem azt teszed, amit valóban szeretnél. Elfelejted reálisan szemlélni a történéseket, hiszen a dolgok nem egyszerűen jók vagy rosszak, mindennek van következménye. Az alábbi gondolatok igencsak kifizetődőek lesznek számodra.

 • „A nyugalom körülvesz engem”
 • „Rengeteg időm van, nem kell mindent most megtennem”
 • „Nem minden csupa szórakozás, a komoly dolgokra is figyelnem kell”

Fontos, hogy soha ne kötelezd el magad, mielőtt józanésszel felmérnéd a helyzetet.

Bak (December 22 – Január 19):

Bizony, kedves Bak, számodra az újdonságoknak van kiemelt fontossága. Túlságosan kötődsz a múlthoz, de nem úgy, mint a Rák, hanem inkább a hagyománykövetés által. Ragaszkodsz a dolgok megszokott módjához, soha nem vezetsz be semmi újat, csak azt teszed, amit azelőtt is tettél. Az alábbi gondolatok hatalmas előrelépést jelentenek majd számodra.

 • „Az újdonság hasznos”
 • „Mindennek meg kell változnia”
 • „Fejlődnöm kell a világgal együtt”

Mindenképpen kerüld el az új dolgok kritizálását, elutasítását, mindig próbálj felülkerekedni saját magadon.

Vízöntő (Január 20 – Február 18):

Számodra az a leglényegesebb az, hogy kis csoportokra koncentrálj, és a bennük lévő privát szférára. Nagyon kreatív vagy, és bárhová be tudsz illeszkedni, de ezáltal fennáll a veszélye annak, hogy az igaz barátokat hagyod el. Mindig azzal vagy elfoglalva, hogy segíts másoknak, de nem tudod elkötelezni magad azok mellett, akik tényleg megérdemlik. Az alábbi gondolatok elengedhetetlenek számodra egy szebb, jobb életért.

 • „A minőség fontosabb, mint a mennyiség”
 • „Teljes egészében tartozhatok valakihez”
 • „Nem kell mindenkit kedvelnem és az életem részévé tennem”

Sajátítsd és fogadd el a közösségi gondolkodást, hiszen mindenkinek megvan a saját élete.

Halak (Február 19 – Március 20):

A vonzás törvényét arra kell használnod, hogy önszeretetet hozz az életedbe. Másokat képes vagy szenvedélyesen szeretni, de magadról mindig elfeledkezel. Ha a szereteted nem talál viszonzásra, drámai, szentimentális és mélabús gondolatok lesznek úrrá rajtad. Az alábbi gondolatok felszabadítanak majd.

 • „Először magamat kell szeretnem”
 • „Aki nem tesz boldoggá, nem érdemli meg, hogy szenvedni lásson”

Kerüld el a búskomor hangulatot, ne engedd, hogy a szenvedély magával rántson.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Ezért ünnepeld a Valentin-napot, akár párban élsz, akár nem!

Ezért ünnepeld a Valentin-napot, akár párban élsz, akár nem!

Akár egyedül vagy, akár párkapcsolatban élsz, valójában a Valentin-napot mindenkinek meg kellene ünnepelnie. Bizonyára te is tapasztaltad azt, hogy a kereskedelmi jelleg néhányak szemében elrontotta ennek a napnak a ragyogását, ugyanakkor van néhány nagyon jó okunk, amiért igenis érdemes ezt a napot mindenkinek megünnepelni!

Bővebben »

Hogyan próbálja a párod kifejezni a szerelmét irántad? - Megmutatja a csillagjegye

Hogyan próbálja a párod kifejezni a szerelmét irántad? - Megmutatja a csillagjegye

A férfiaknak meg van a sajátos módszerük arra, hogy kimutassák érzéseiket – míg néhányuk érzékeny érintésekkel és ölelésekkel próbálja ezt, addig a többiek romantikus gesztusokkal próbálják felhívni magukra a figyelmet. Amikor eljön az idő, hogy megmutassák, mennyire fontos számukra a kedvesük, akkor egészen meglepő dolgokra képesek. Ezt a csillagok is megmondják, ugyanis komoly befolyással vannak a döntéseire és a viselkedésére egyaránt. Lássuk, hogyan fejezi ki irántad a szerelmét a párod!

Bővebben »

 
4-es évszám: a megalapozás éve

4-es évszám: a megalapozás éve

Képzelj egy erős, szilárd négyzetet, annak négy pontjával, mint például egy alapkőzetet, amelyet egy ház vagy egy magas irodaház alatt helyeznek el. Gondolj arra, mennyire tartósnak és megbízhatónak kell ahhoz lennie, hogy megtartson mindent, amit csak erre ráépítenek! Nos, ezzel éppen egyidejűleg, az Univerzum 4-es energiáját is elképzelted, ami a 2020-as év számmisztikai évszáma is. (Ezt a számot úgy kapjuk meg, hogy egyszerűen összeadjuk a 2020 számjegyeit: 2 + 0 + 2 + 0 = 4.)

Bővebben »

 
Hogyan gondoskodj a lelki jólétedről 2020-ban?

Hogyan gondoskodj a lelki jólétedről 2020-ban?

Minden új év kezdetén sokan döntenek úgy, hogy jobbá teszik az életüket és saját magukat. Már javában zajlik 2020, eddigre már kiderült, hogy kik azok, akik kitartottak az újévi fogadalmuk mellett és kik azok, akik már feladták. Ebben a cikkben azoknak szeretnénk segíteni, akik komolyan gondolták, hogy idén változtatnak az életükön.

Bővebben »

 
Melyik a legerősebb csakrád a csillagjegyed szerint? - A csillagok elárulják

Melyik a legerősebb csakrád a csillagjegyed szerint? - A csillagok elárulják

Mindannyiunknak van fizikai és nem fizikai testünk, a csakrák pedig ezekben a testekben az energiaközpontok. A 7 különböző csakra 7 különböző erővel van társítva. Mivel a csakrák a bolygókhoz is kapcsolódnak, a legerősebb megtalálható a csillagjegyekben is.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kiron Kártyák Jós

Kiron

Jóslatai az eredeti ókori szláv jóskártyákra épül, melyre dédszülei hagyatékaként tett szert, és ezzel vált egyedüliv...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 901

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 590

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc