Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Kimerültnek érzed magad? - A legjobb mód a feltöltődésre a csillagjegyed alapján

Amikor energia raktáraid lemerülnek, és teljesen le vagy nullázva, nehéz lehet elképzelni, milyen érzés az erőd teljében lenni. Mindenkinek meg van a saját előnyben részesített taktikája a feltöltődésre, de mi most a legalapvetőbbeket gyűjtöttük össze, méghozzá a csillagjegyek szerint.

 

Kos: Edzés, testmozgás

Erősen fizikális jegyként az endorfinok különösen is jól működnek rajtad. Az edzés, a kemény testmozgás minden bizonnyal megemeli majd a hangulatodat, mert az izmaid kimerítése az, ami igazán feltölt téged energiával. Irány hát a konditerem, vagy a hegymászás, és meglátod, hamarosan új erőre kapsz majd.

Kimerültség

Bika: Nézegess olyan dolgokat, melyeket nem engedhetsz meg magadnak

A Bika szülött többnyire esztétikai forrásokból szerez inspirációt, ezért lehetséges, hogy a luxus divat- és ékszerboltok kirakatainak nézegetése még akkor is felderíti az arcodat, ha nem engedheted meg magadnak, hogy vásárolj. Bónusz tény: Audrey Hepburn, akit gyakran ábrázolnak teljes királyi díszben a Tiffany’s előtt, a Bika jegyében látta meg a napvilágot.

Ikrek: Sírva nevetés a legjobb barátoddal 

Az izgalom, hogy megduplázódsz a nevetésben, hatalmas energiával tölt fel. Ne habozz tehát felkeresni a legviccesebb barátodat, hogy elkápráztassátok egymást a szellemességetekkel. Hamarosan a könnyetek fog folyni a nevetéstől, te pedig azon veszed észre magad, hogy kezd visszatérni beléd az élet, és nyoma sincs a kimerültségnek.

Rák: Egyél vagy igyál valamit a kedvenc összetevőidből

Az étel általában fontos a Rák szülött számára, hiszen hajlamos másokról gondoskodni, mielőtt önmagát kiszolgálná. Jutalmazd magad tehát valami finomsággal, a kedvenc hozzávalóid társaságában, hogy lecsillapítsd a szorongásodat és megemeld a hangulatodat, miközben az éhségedet is enyhíted. Csupa haszon!

Oroszlán: Táncolj úgy, mintha mindenki téged nézne

Akár van közönséged, akár nincs, egészen bizonyos, hogy hatalmasat alakítasz majd. Tekerd fel a hangerőt, rakd be a kedvenc számodat, és éld át a legvadabb álmaidat! Táncolj olyan önfeledten, mintha mindenki téged figyelne, és meglátod, hamarosan nyoma sem lesz a kimerültségnek. Éltető erőd nem más, mint a figyelem középpontjában lenni, úgyhogy biztosan élvezni fogod.

Szűz: Masszázs

Mivel nagyon gondoskodó vagy, gyakran felgyűlik a testedben a nyomás. Egy kicsit engedd el a kötelességeidet, hagyd, hogy minimálisan eluralkodjon körülötted a káosz, és masszíroztasd meg magad. Nem állhatsz mindenki szolgálatában, amíg magadat nem szolgálod ki, ezért felejts el mindent, és törődj egy rövid ideig csak is saját magaddal.

Mérleg: Menj el egy múzeumba

A Bikához hasonlóan, te is egy esztétikai csillagjegy vagy, de téged inkább a gyönyörű ötletek inspirálnak. Ha magad alatt vagy, csak látogass el egy múzeumba és csodálj meg minden darabot, hogy energiával töltődj fel. Lehet az egy festmény, egy szobor, vagy bármely kiállítási tárgy, ami leköti az érdeklődésedet, hamarosan úgy érzed majd magad, mintha kicseréltek volna.

Skorpió: Állj bosszút

A féltékenység nem jó tanácsadó, de vannak helyzetek, amikor nem is annyira rossz dolog. A versengés megtapasztalása ugyanis segít meghatározni a valódi céljaidat és motivál abban, hogy tűzön-vízen át elérd őket. Egyébként is a legjobb bosszú az, hogy jól élsz, és sikeres vagy. Mutasd hát meg a világnak, hogy mire vagy képes!

Nyilas: Menj el sétálni és beszélgess

Nem csak egy jó beszélgetésért vagy oda, hanem fecsegés közben imádsz mozogni. Egy elnyújtott séta és beszélgetés egy jó baráttal, a lépteidnek és az agyadnak is lendületet ad majd. Ráadásul hamarosan úgy fogod érezni magad, mintha egy csövön át valaki energiát töltött volna beléd. Hát nem csodálatos?

Bak: Bízz meg valakiben

Nem engeded akárkinek lerombolni a magad köré emelt védőfalakat, és csak nehezen nyílsz meg az emberek előtt. Megbíznod valakiben pedig még ennél is bonyolultabb.  Az öröm azonban, amit a bizalom okoz egy olyan emberben, aki megérdemli, kielégíti majd a hiányérzetedet, és olyan energiákkal tölt fel, amelyekről álmodni sem mertél volna.

Vízöntő: Nézz valami vicceset

Egyedülállóan jó humorérzéked van, keress tehát valami vicces videót, filmet, vagy jelenetet, amitől menthetetlenül elneveted majd magad. Ezután küldd tovább egy barátodnak, akiről tudod, hogy érteni fogja. Már a tudattól is feltöltődsz energiával, hogy megosztod másokkal is a jó kedved tárgyát.

Halak: Jósolj Tarot kártyával

Halak szülöttként különösen is rá vagy hangolódva az Univerzum rejtélyeire. Vegyél hát elő egy pakli Tarot kártyát; rakd ki, és mélyedj el benne. Meglátod, nem egyszerűen újjáéleszt majd, de a jóslat be is fog teljesedni. Hát nem izgalmas?

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Gondolkoztál már azon, hogy milyen benyomást keltesz a téged körülvevő emberekben, és hogyan gondolnak rád, amikor épp nincsenek veled? Ha hiszed, ha nem, a válasz a csillagjegyedben rejlik.

Bővebben »

Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Mindannyiunk életében vannak bizonyos leckék, melyeket meg kell tanulnunk, ha igazán meg szeretnénk érteni az életünk értelmét. A leckéket jelzésként kell értelmezned, hiszen ezek terelgetnek az utadon.

Bővebben »

 
Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Függetlenül attól, hogy melyik csillagjegyben született, minden ember vágyik arra, hogy gazdag és csodálatos életet élhessen, hiszen sokak számára a pénzügyi jólét az egészség, a szépség, és még sok más tényező kulcsa. De vajon miért van az, hogy az egyik ember anyagi bőségben él, a másik pedig hónapról hónapra tengődik?

Bővebben »

 
Megmutatjuk, hol fogod megtalálni az örök szerelmedet a csillagjegyed alapján

Megmutatjuk, hol fogod megtalálni az örök szerelmedet a csillagjegyed alapján

A romantikus vígjátékokból jól ismerjük a találkozások szinte lehetetlenül kényelmes körülményeit. Hogyan lehetséges, hogy két teljesen összeillő ember egyszerűen csak összefut egymással a megfelelő időben és helyen?

Bővebben »

 
Ezért érzed magad érzelmileg instabilnak a csillagjegyed szerint – Árulkodnak a csillagok!

Ezért érzed magad érzelmileg instabilnak a csillagjegyed szerint – Árulkodnak a csillagok!

Az érzelmeket néha nehéz megérteni. Emberi mivoltunk jelentős részét az adja, hogy képesek vagyunk érezni. Bizonyos szintig talán tudod ezt kontrollálni, de ezek az elfojtott dolgok csak fortyognak benned, mígnem egy nap majd felszínre törnek. Mindenki ment már keresztül nehéz időkön, és mindenkinek okozott már nehézséget visszafojtani a dühét, vagy megállni a sírást.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok. Párkapcsolati trénerként é...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Horusz Asztrológia Jós

Horusz

Asztrológiával 1987 óta foglalkozom. Az emberi kapcsolatok sokszínűségét meghatározza, hogy mi "köti" össze a feleket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 309

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 555

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Mezei Márti Együttérző Jós

Mezei Márti

Sorselemző, kiváló tarot kártya jós és számmisztikus, karmaszámmisztikus.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 566

0900 700 602 - 2 EUR/perc