Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Különleges és ritka Merkúr – Nap együttállás 11.11-én!

A Merkúr – Nap tranzit egy rendkívül ritka esemény az asztrológiában, ugyanis a Merkúr minden évszázadban körülbelül 13-szor tranzitál csak. Ennek az eseménynek azonban nem csak asztrológiai szempontból van különös jelentősége, hanem a számmisztika szempontjából is, mivel a tranzitra 11. hó 11. napján kerül sor.

 

A 11:11 számok különös jelentőséggel bírnak. Bármikor, amikor a 11:11-et látod vagy tapasztalod, úgy isteni segítséget kapsz abban, hogy a vágyaid és álmaid megvalósíthasd. A Merkúr, amely épp a Nap előtt halad el, a kommunikációt, az észlelést és az elmét képviseli, és a Merkúr tranzitjai erősítik, gyorsítják és növelik az új gondolkodási- és kommunikációs módokhoz való kapcsolódási lehetőségeket.

2019.11.11-én a Nap körülbelül a Skorpió 19 fokos szögénél halad át, a következő ilyen áthaladásra pedig majd csak 2032-ben fog sor kerülni!

11:11

Asztrológiai hatások

Készen kell állnod, mert a Skorpióban lévő Merkúr e tranzit során fontos információkat tár fel előtted, ráadásul, mindezt elég intenzíven teheti meg. A Skorpióban lévő Merkúr varázslatot hoz, felerősíti a szenvedélyt a gondolkodásodban és az érzékelésedben, hogy olyan módon láthasd az embereket és az eseményeket, mint ahogy még soha azelőtt nem.

A Merkúr – Nap együttállás védelmet és hatalmat nyújt a kommunikációban, a gondolataidban és még az utazásaid során is. Mindezt tovább erősíti az isteni 11:11-es teremtő energia.

A védikus legenda szerint a Merkúr a Jupiter és a Hold gyermeke, tehát mindkét bolygó tulajdonságaival rendelkezik. Amikor a Merkúrt a Skorpió erősíti fel, és áthalad a Napon, akkor óriási pozitív hullámokra számíthatsz az életedben: bőséges áldások (Jupiter), érzelmi gyógyulás (Hold) és a kommunikáció révén (Merkúr).

Az ilyen asztrológiai eseményeknek az a célja, hogy segítsenek a változás létrehozásában – néha azonban drámai módon. Felráznak és mozgásba hoznak, olykor egész meglepő módszerekkel. A mai napon ezért az élet nagy eseményeivel kapcsolatos hírekre, valaminek a végére és valami újnak a kezdetére is számíthatsz.

 

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

3 módja annak, hogyan emlékezhetünk meg elhunyt szeretteinkről

3 módja annak, hogyan emlékezhetünk meg elhunyt szeretteinkről

November első két napján, Mindenszentek és Halottak napja alkalmából emberek milliói tisztelegnek azok előtt, akik sajnos már nem lehetnek köztünk. Sokan úgy vélik, hogy ezeken a napokon a láthatón túli világgal sokkal könnyebb kapcsolatba lépni, mint máskor. Ilyenkor a világ szíve egyként dobban mindazokért, akiket szerettünk valaha, azokért, akiket soha nem fogunk elelejteni.

Bővebben »

Halloween és a spirituális megújulás

Halloween és a spirituális megújulás

Az év ezen szakaszában, a Skorpió jegyének és a nálunk is egyre szélesebb körben ünnepelt Halloween idején, kiváló lehetőség nyílig a spirituális újjászületésre. Az ősi hagyományok szerint ilyenkor a régi körülmények helyére új lehetőségek lépnek.

Bővebben »

 
Novemberi energiák a csillagoktól - Spirituális üzenetet kaptál a csillagjegyednek megfelelően

Novemberi energiák a csillagoktól - Spirituális üzenetet kaptál a csillagjegyednek megfelelően

A csillagok már felkészültek a novemberre, és egy-egy üzenettel látnak most el, hogy minél felkészültebben nézz e hónap elé. Keresd meg a sajátodat, hogy segítsen neked megérteni a téged befolyásoló őszi energiák hatásait.

Bővebben »

 
Alacsony az önértékelésed? - A csillagjegyed elárulja, miért!

Alacsony az önértékelésed? - A csillagjegyed elárulja, miért!

Önértékelésünk egy olyan dolog, amivel gyakran akadnak gondjaink. Te miért küzdesz vele? Lehet, hogy az ok a csillagjegyedben rejlik? Olvass tovább, mert a csillagok felfedik, mi áll a háttérben!

Bővebben »

 
3 lépés, hogyan maradhatsz produktív az élet minden területén

3 lépés, hogyan maradhatsz produktív az élet minden területén

Életmentő tanácsok, önsegítő könyvek tömkelege és oly kevés idő – úgy tűnik, az ember életében mindig van valami megjavítani való, különösen, ha a hatékonyágról van szó. Van, aki nem találja a megfelelő módját annak, hogyan érje el minél előbb céljait, míg másoknál maga a cél az, ami hiányzik.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Horusz Asztrológia Jós

Horusz

Asztrológiával 1987 óta foglalkozom. Az emberi kapcsolatok sokszínűségét meghatározza, hogy mi "köti" össze a feleket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 309

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Bertalan Kata Gyógyító Jós

Bertalan Kata

Léleklátó, gyógyító, spirituális oktató, a keleti bölcsek útján jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 375

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc