Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Függetlenül attól, hogy melyik csillagjegyben született, minden ember vágyik arra, hogy gazdag és csodálatos életet élhessen, hiszen sokak számára a pénzügyi jólét az egészség, a szépség, és még sok más tényező kulcsa. De vajon miért van az, hogy az egyik ember anyagi bőségben él, a másik pedig hónapról hónapra tengődik?

 

A lustaság, vagy a büszkeség állna a háttérben? Nézzük, mit mondanak erről a csillagok!

Kos

Tűz jegyként a Kos szülött legfőbb problémája nem más, mint a gyors kiégés. Nagyon könnyen sikereket érhet el a karrierjében, de ha elér egy bizonyos pontra, onnantól fogva már nem látja értelmét annak, hogy egy esős, borongós napon is ugyanúgy küzdjön és haladjon előre, mint verőfényes napsütésben.

Bika

A Bika a Föld jegyek közé tartozik, ezért hajlamos a megtakarításokra, és a túlzott spórolásra. És pontosan ezért nem képes bőségben élni, hiszen nincsen bőségtudata. Csak és kizárólag jó minőségű dolgokkal veszi körül magát, inkább vesz valamiből egy darabot, ami egyedi, különleges és minőségi, mintsem tucatáruval pakolja tele a szekrényét. Ebben az esetben viszont sokáig nem költ semmi másra. Mindig van egy kis félretett pénze, ha netán rosszabb idők járnának.

Anyagi gondok

Ikrek

A Levegő jegyű Ikrek szülött szinte virágzik, ha kommunikációról van szó. Fogalmazhatnánk úgy, hogy igazi szószátyár. Ami azonban mesés gazdagsága előtt gátat vet, az nem más, mint a túlzott pazarlás. Ha ugyanis pénz áll a házhoz, egyszerűen nem képes egy helyben megmaradni, szabályszerűen vágyat érez arra, hogy mindent elköltsön akár egy nap alatt.

Rák

Köztudott, hogy a Rák szülött számára a család jelenti a mindent. Éppen ezért minden egyes megtakarítását képes a családi fészekre költeni, mert akkor nyugodt, ha mind a gyermekeit, mind a szüleit (és persze saját magát is) kényelemben tudja. A pénzzel nem bánik túl jól, ezért nem él általában nagy bőségben.

Oroszlán

Az Oroszlán a zodiákus legambiciózusabb és legcélorientáltabb csillagjegye. Éppen ezért szinte minden pillanatban fáradhatatlanul készen áll arra, hogy bebizonyíthassa a világnak, hogy mindenből a legjobbat érdemli. Mindenhol a lehetőséget látja meg, ha netán valamiféle problémába ütközik, a megoldásra törekszik, nem pedig kifogásokat keres. Ez az oka annak, hogy pénzügyi szempontból általában rendkívül sikeres.

Szűz

Kétségtelen, hogy a Szűz a zodiákus egyik legtakarékosabb jegye. Ő az, aki mindig készen áll arra, hogy „meghúzza a nadrágszíjat”, és ha kell, akkor megtagadjon magától sok mindent, ha az álmai valóra váltásáról van szó. Ugyanakkor kétszer is meggondolja, hogy adjon-e pénzt a barátainak, vagy a rokonainak, ha azok bajban vannak.

Mérleg

A Mérleg meglehetősen intellektuális jegy. Ám ahhoz, hogy valódi pénzügyi sikereket érjen el, olyan munkára van szüksége, amelyet nagyon szeret, és olyan környezetre, amely inspirálja, motiválja a szakmájában. Ha ez nincs meg, akkor sajnos képtelen bőségben élni, ugyanis egy olyan munkahelyen, ahol nem érzi jól magát, képtelen kibontakozni és megfelelően teljesíteni.

Skorpió

Nem titok, hogy a Skorpió intuíciója szinte páratlan, és ez a képesség hatalmas segítséget jelent számára, ha befektetésről, ötletekről, pénzügyekről, lehetőségekről van szó. És akkor is, ha netán élete kritikus irányba halad, ugyanis bármilyen rázós helyzetből képes kijönni anélkül, hogy ez számára komolyabb nehézséget jelentene. A Skorpió általában kiváló vezető, és a jó menedzsment meg is hozza számára a bőséget.

Nyilas

A Nyilas szülöttnek mindenek előtt azt kell megértenie, hogy előbb a személyes fejlődésébe kell befektetnie annak érdekében, hogy képes legyen kezelni a pénzügyi instabilitást. Amíg ugyanis ez a fejlődés nem következik be, addig nem várhat jelentős meggazdagodást. Ez a beruházás azonban minden bizonnyal busásan meg fog térülni.

Bak

Nem titok, hogy a Bak szülött nagyon komolyan veszi a pénzt. Pontosan ezért tölti élete első felét kemény munkával, és nélkülözéssel, a második felét pedig a munka gyümölcsének learatásával. A Bak számára ugyanis a pénz nem más, mint a stabilitás alapja – ezért van közöttük annyi tehetős ember.

Vízöntő

A Vízöntő számára a pénz nem minden, valójában apróság. Éppen ezért nem is tulajdonít neki olyan nagy jelentőséget, bár kétségtelenül jó, ha van. Ugyanakkor, ha olyan munkát talál, amely nemcsak érdekes, hanem szellemileg is fejleszti, akkor biztos lehet benne, hogy soha nem fog nélkülözni.

Halak

A Halak szülött meglehetősen bőkezű és parazló, ha pénzről van szó. Gyakran enged a csábításnak, és megvásárol olyan dolgokat is, amire egyáltalán nincs szüksége. Ugyanakkor mindig megússza, mert hihetetlen képessége van ahhoz, hogy pénzét a legjobban fektesse be, ezért könnyen meglehet, hogy kialakul nála a bőség.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Gondolkoztál már azon, hogy milyen benyomást keltesz a téged körülvevő emberekben, és hogyan gondolnak rád, amikor épp nincsenek veled? Ha hiszed, ha nem, a válasz a csillagjegyedben rejlik.

Bővebben »

Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Mindannyiunk életében vannak bizonyos leckék, melyeket meg kell tanulnunk, ha igazán meg szeretnénk érteni az életünk értelmét. A leckéket jelzésként kell értelmezned, hiszen ezek terelgetnek az utadon.

Bővebben »

 
Megmutatjuk, hol fogod megtalálni az örök szerelmedet a csillagjegyed alapján

Megmutatjuk, hol fogod megtalálni az örök szerelmedet a csillagjegyed alapján

A romantikus vígjátékokból jól ismerjük a találkozások szinte lehetetlenül kényelmes körülményeit. Hogyan lehetséges, hogy két teljesen összeillő ember egyszerűen csak összefut egymással a megfelelő időben és helyen?

Bővebben »

 
Ezért érzed magad érzelmileg instabilnak a csillagjegyed szerint – Árulkodnak a csillagok!

Ezért érzed magad érzelmileg instabilnak a csillagjegyed szerint – Árulkodnak a csillagok!

Az érzelmeket néha nehéz megérteni. Emberi mivoltunk jelentős részét az adja, hogy képesek vagyunk érezni. Bizonyos szintig talán tudod ezt kontrollálni, de ezek az elfojtott dolgok csak fortyognak benned, mígnem egy nap majd felszínre törnek. Mindenki ment már keresztül nehéz időkön, és mindenkinek okozott már nehézséget visszafojtani a dühét, vagy megállni a sírást.

Bővebben »

 
A csillagjegyed elárulja, mi a legnagyobb félelmed a szerelemben

A csillagjegyed elárulja, mi a legnagyobb félelmed a szerelemben

Mindannyiunknak vannak félelmei, legyen szó karrierről, szerelemről, pénzügyekről. Viszont kevesen tudunk róla, hogy konkrétan mik is ezek. Márpedig, ha tudomást szerzünk róla, akkor szembe is nézhetünk vele, és sokszor pontosan ez jelenti a megoldást.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 555

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ivett Kártyák Jós

Ivett

30 éve foglalkozik magyar kártya jóslással. Specialitása a párkapcsolat és sorselemzés.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 302

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Berill Tisztánlátó Jós

Berill

Sorselemző, Tarot kártyával és a püthagoraszi számmisztikával dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 345

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok. Párkapcsolati trénerként é...Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc