Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Megmutatjuk, hol fogod megtalálni az örök szerelmedet a csillagjegyed alapján

A romantikus vígjátékokból jól ismerjük a találkozások szinte lehetetlenül kényelmes körülményeit. Hogyan lehetséges, hogy két teljesen összeillő ember egyszerűen csak összefut egymással a megfelelő időben és helyen?

 

Nem mondhatjuk meg pontosan, mikor csap majd be a villám, de segíthetünk rávezetni, hogy milyen helyen történik majd meg a nagy találkozás. Ezt mondják a csillagok arról, hol fog utolérni Ámor nyila.

Kos (március 21 – április 19)

Páratlan életerő lakozik benned, ezért egyértelműen olyan társra van szükséged, aki képes lépést tartani az erős akaratoddal. A lelki társad a mozgalmas nagyváros utcáin elhaladó tömegben van elrejtve, legyen ez akár a lakóhelyed belvárosa, vagy egy utazás során meglátogatott varázslatos hely, ahol sok-sok ember között járod az utadat.

Bika (április 20 – május 20)

Bika jegyűként a szokások kedvelője vagy, szereted a megalapozott, családias környezetet. Nem lehet hát csodálkozni azon, hogy lelki társad egy olyan helyen várakozik rád, melyet már régóta ismersz és szeretsz, például a kedvenc kávézód, az edzőtermed, vagy akár a közvetlen szomszédságod. Nem árt nyitott szemmel járni, ha legközelebb arra jársz,

Ikrek (május 21- június 20)

Példátlanul jó társalgó vagy, még ha nem is mindig sikerül a legszellemesebben válaszolni, remek hallgatóság vagy. A csiszolatlan gyémánt, akit keresel, biztos, hogy észre fogja venni a ragyogásodat egy étterem bárpultjánál, egy mesés hotelben vagy akár egy repülőtéri társalgóban.

Hol talál rád a szerelem

Rák (június 21 – július 22)

Gondoskodó és védelmező vagy a szeretteiddel, emiatt a múltban többször is becsaptak és kihasználtak. Az igaz lelkitársad hozzád hasonlóan a Hold gondoskodó erőihez hangolódott, amely az uralkodó égitest számodra. A társad egy kutyasétáltató parkban, a gyermeked közeli játszóterén, vagy a váróteremben lesz, amikor egy barátodat viszed haza az orvostól. 

Oroszlán (július 23 – augusztus 22)

A hatalmas Oroszlán büszkesége néha akadályozhat, de akár ajándék is lehet. A saját kultúrád értékelése és a bizalom önmagadban, igencsak irigylésre méltó tulajdonságok. Az energiád magadra vonja majd a lelkitársad tekintetét, amikor a tömeget vezeted a szurkolásban a kedvenc játékodon. Ha a sport nem a te asztalod, talán egy éjszakai filmvetítés vagy interaktív műsor megmutatja majd a pozitív életerődet.

Szűz (augusztus 23 - szeptember 22)

Nagyszerű csapatjátékos vagy és fáradhatatlanul kiszolgálod a körülötted lévőket. Olyan társra van szükséged, aki értékeli és támogatja a nagylelkűségedet, és mégis megérti a te szükségleteidet. Keresd ezt a személyt közösségi eseményeken, a kedvenc csapatodban, vagy annál a jótékonysági szervezetnél, ahol rendszeresen adakozol.  

Mérleg (szeptember 23 - október 22)

A téged szabályozó bolygó, a Vénusz kapcsolatban áll az esztétikával, a szépséggel, a kifinomultsággal és a romantikával. Olyan partnerre van szükséged, aki értékeli ezeket a kincseket. Beszélgess az emberekkel, akikkel találkozol egy természetjáró túra közben, egy parkban, vagy egy turistáktól mentes tengerparti részen, hogy kapcsolatba kerülhess a személlyel, aki hozzád hasonlóan imádja a naplementéket.  

Skorpió (október 23 - november 21)

A leghevesebb csillagjegyként a Skorpió hajlamos a legtöbb szenvedésre az életben, viszont nagyobb személyes átalakuláson is megy keresztül. A hozzád leginkább illő társ segít majd lazítani és kifejezni a szükségleteidet. Egy könyvesbolt, egy könyvtár (de nem a csendes olvasóterem), vagy egy kávézó a legjobb hely a megfelelő hallgatóság megtalálásához.

Nyilas (november 22 - december 21)

A tűz jegye mindig egyenes és őszinte… és néha elég nyers modorú. Nyilasként remekül tudod mások személyiségét bírálni, a képmutató embereken pedig azonnal átlátsz. A lelkitársad valahol ott van egy nagy buli, egy grillparti vagy más összejövetel tagjai között, úgyhogy csak óvatosan azzal a bírálással.

Bak (december 22 - január 19)

Nagyravágyó, gyakorlatias és szorgalmas vagy, aki igencsak hajlamos a szőrszálhasogatásra. Éppen ezért olyan helyen fog megjelenni a lelki társad, ahol a legkevésbé számítasz rá, például akkor, amikor éppen a barátokkal vagy, netán egy dupla randi keretében!

Vízöntő (január 20 – február 18)

A spontán cselekedeteid tesznek igazán különlegessé, és amikor szenvedélyes vagy valamivel kapcsolatban, teljeséggel ragyogsz. A jövőbeli társad egy tengerparton fog észrevenni téged, amikor beugrasz egy röplabdacsapatba, vagy mindenkit meginvitálsz a strandpiknikedre.

Halak (február 19 - március 20)

Víz jegyűként hajlamos vagy befelé fordulni, és túlságosan az érzelmeidre vagy hangolva. Ezért a művészetekben kiemelkedő vagy, ráadásul az életre szóló kapcsolatokban is a művészet közös szeretetét, és mások szenvedélyének megismerését keresed. Az a személy, aki valóban meg fog érteni, egy múzeumban, koncerten, színházban, egy verselőadó- vagy elemző eseményen fog rád találni.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Gondolkoztál már azon, hogy milyen benyomást keltesz a téged körülvevő emberekben, és hogyan gondolnak rád, amikor épp nincsenek veled? Ha hiszed, ha nem, a válasz a csillagjegyedben rejlik.

Bővebben »

Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Mindannyiunk életében vannak bizonyos leckék, melyeket meg kell tanulnunk, ha igazán meg szeretnénk érteni az életünk értelmét. A leckéket jelzésként kell értelmezned, hiszen ezek terelgetnek az utadon.

Bővebben »

 
Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Függetlenül attól, hogy melyik csillagjegyben született, minden ember vágyik arra, hogy gazdag és csodálatos életet élhessen, hiszen sokak számára a pénzügyi jólét az egészség, a szépség, és még sok más tényező kulcsa. De vajon miért van az, hogy az egyik ember anyagi bőségben él, a másik pedig hónapról hónapra tengődik?

Bővebben »

 
Ezért érzed magad érzelmileg instabilnak a csillagjegyed szerint – Árulkodnak a csillagok!

Ezért érzed magad érzelmileg instabilnak a csillagjegyed szerint – Árulkodnak a csillagok!

Az érzelmeket néha nehéz megérteni. Emberi mivoltunk jelentős részét az adja, hogy képesek vagyunk érezni. Bizonyos szintig talán tudod ezt kontrollálni, de ezek az elfojtott dolgok csak fortyognak benned, mígnem egy nap majd felszínre törnek. Mindenki ment már keresztül nehéz időkön, és mindenkinek okozott már nehézséget visszafojtani a dühét, vagy megállni a sírást.

Bővebben »

 
A csillagjegyed elárulja, mi a legnagyobb félelmed a szerelemben

A csillagjegyed elárulja, mi a legnagyobb félelmed a szerelemben

Mindannyiunknak vannak félelmei, legyen szó karrierről, szerelemről, pénzügyekről. Viszont kevesen tudunk róla, hogy konkrétan mik is ezek. Márpedig, ha tudomást szerzünk róla, akkor szembe is nézhetünk vele, és sokszor pontosan ez jelenti a megoldást.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok. Párkapcsolati trénerként é...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 555

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ivett Kártyák Jós

Ivett

30 éve foglalkozik magyar kártya jóslással. Specialitása a párkapcsolat és sorselemzés.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 302

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Andi Együttérző Jós

Andi

Kertelés nélkül megmondja az égiek üzenetét. Áldással született, meglátja az emberek lelki és materiális problémáit.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 436

0900 700 602 - 2 EUR/perc