Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Melyik a legerősebb csakrád a csillagjegyed szerint? - A csillagok elárulják

Mindannyiunknak van fizikai és nem fizikai testünk, a csakrák pedig ezekben a testekben az energiaközpontok. A 7 különböző csakra 7 különböző erővel van társítva. Mivel a csakrák a bolygókhoz is kapcsolódnak, a legerősebb megtalálható a csillagjegyekben is.

 
A cikkből kiderül, melyik a legerősebb csakrád, és mi történik, ha ez a csakra blokkolva van.

Kos és Skorpió - Szakrális csakra

A szakrális csakra az életerő központja, mely hihetetlen magabiztosságot és vonzerőt tulajdonít mind a Kos, mind a Skorpió szülött számára. Ha azonban ez a csakra sérül, az jelentős önbizalom csökkenést eredményez, ami bűntudattal és szégyennel párosul. Amennyiben teljesen blokkolódik, ezek a csillagjegyek erősen frusztrálttá válnak, mert teljesen megszűnik az önmagukba vetett hitük.

Fémek és kristályok: A vas segít a fáradtság csökkentésében, rubin és a vörös jáspis pedig aktiválja a szakrális csakrát.

Csakrák

Bika és Mérleg – Szívcsakra

A szívcsakra vonzza a szeretetet, a gyógyító energiákat, és egyesít bennünket a magasabb energiákkal. Ennek köszönheti a Bika szülött a benne rejlő lelkiséget, a Mérleg pedig a bájosságát. Amennyiben a szívcsakra blokkolódik, az mindkét jegyből szomorúságot vált ki, és szinte minden energiájukat kimeríti.

Fémek és kristályok: A réz segítségével mindkét jegy erősítheti magában a szerelem és a szeretetet, illetve könnyebben megszabadulnak a szomorúság nyomasztó érzésétől. A rózsakvarc és a smaragad pedig fokozhatja a csakra gyógyító erejét.

Ikrek és Szűz - Torokcsakra

A torokcsakra a kommunikációért és az önkifejezésért felel. Segít az Ikreknek és a Szűznek abban, hogy egyedi kreativitásukat kifejezésre juttassák, és intelligens megoldásokat eszközöljenek. A torokcsakra blokkolódása hazugságot eredményez, és csökkenti mindkét jegy önelfogadását.

Fémek és kristályok: A torokcsakra a higanyhoz kapcsolódik. Mivel a higany mérgező fém, ennek a csakrának mindig szabad áramlásban kell lennie. A legnagyobb segítség a türkiz és a zafír, melyek segítenek az Ikreknek és a Szűznek az egyensúly elérésében és az érzelmi sebek gyógyításában.

Rák – Harmadikszem csakra

A Rák a természetéből fakadó kedvességet a két szemöldök között elhelyezkedő Harmadik szem csakra erős befolyása miatt kapta. Ezen az „ajtón” érkeznek a természetfeletti energiák, hogy kellő inspirációval szolgáljanak. Egyedül az ego képes blokkolni, melynek következtében a Rák szülött értelmetlennek és elveszettnek érzi magát.

Fémek és kristályok: A Harmadikszem csakra aktiválására leginkább az ezüst ékszerek alkalmasak. A zafír és a lapis lazuli szintén hasznos kristály lehet a Rák szülött számára.

Oroszlán – Korona csakra

A fej tetején található csakra a szellemi megvilágosodást biztosítja számunkra. Az Oroszlánból rendszerint sugárzik a részvét és az együttérzés, ha ez a csakra aktiválva van. Amikor azonban blokkolódik, az Oroszlán szülött elveszíti a kapcsolatot az Istennel és egészen önközpontúvá válik.

Fémek és kristályok: Az arany az, ami a leginkább illik ehhez a csakrához. A kristályok közül a legtisztább, a Gyémánt az, amely a leghasznosabb az Oroszlán számára, az Isteni kapcsolat erősítéséhez.

Nyilas és Halak – Napfonat csakra

A Jupiterher kapcsolódva a Napfonat csakra nagyszerű lehetőségeket biztosít a Nyilas és a Halak jegy szülöttjeinek. Ez a csakra a gyomor közelében található, ott, ahol a szegycsont végződik. Amennyiben aktív, határtalan szorgalmat, ambíciót okoz e két jegynek. Ha azonban blokkolva van, az lustasághoz vezet, és a jegyek úgy érezhetik, hogy nem tudnak tovább lépni az életben.

Fémek és kristályok: Az ón nagy segítség lehet a csakra aktiválásában. A tigrisszem és a rubin segítik a csakra szabad áramlását.

Bak és Vízöntő: Gyökércsakra

A gyökércsakra elhelyezkedése nem egyértelmű, de úgy gondolják, hogy a gerinc alján, vagy a lábak közelében helyezkedik el. Aktivitásának köszönhetően kreativitást és magabiztosságot biztosít mind a Bak, mind a Vízöntő szülött számára. Ennek köszönhetően úgy érezhetik, hogy bárkivel és bármivel képesek szembe nézni a világon. A csakra energiája segíti a Bakot és a Vízöntőt vágyaik és igényeik kontrollálásában. Ha azonban blokkolttá válik, az félelmet, betegséget, és ami a legfontosabb, bizonytalanságot okoz. Azok az emberek, akik többnyire elszigetelten élnek, általában blokkolt a gyökércsakrájuk.

Fémek és kristályok: A blokkolt gyökércsakra „gyógyítására” az ólom a legalkalmasabb. Az obszidián és a smaragd segítségével a Bak és a Vízöntő jobban tud kapcsolódni a Föld energiájához.

 

 

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Ezért ünnepeld a Valentin-napot, akár párban élsz, akár nem!

Ezért ünnepeld a Valentin-napot, akár párban élsz, akár nem!

Akár egyedül vagy, akár párkapcsolatban élsz, valójában a Valentin-napot mindenkinek meg kellene ünnepelnie. Bizonyára te is tapasztaltad azt, hogy a kereskedelmi jelleg néhányak szemében elrontotta ennek a napnak a ragyogását, ugyanakkor van néhány nagyon jó okunk, amiért igenis érdemes ezt a napot mindenkinek megünnepelni!

Bővebben »

Hogyan próbálja a párod kifejezni a szerelmét irántad? - Megmutatja a csillagjegye

Hogyan próbálja a párod kifejezni a szerelmét irántad? - Megmutatja a csillagjegye

A férfiaknak meg van a sajátos módszerük arra, hogy kimutassák érzéseiket – míg néhányuk érzékeny érintésekkel és ölelésekkel próbálja ezt, addig a többiek romantikus gesztusokkal próbálják felhívni magukra a figyelmet. Amikor eljön az idő, hogy megmutassák, mennyire fontos számukra a kedvesük, akkor egészen meglepő dolgokra képesek. Ezt a csillagok is megmondják, ugyanis komoly befolyással vannak a döntéseire és a viselkedésére egyaránt. Lássuk, hogyan fejezi ki irántad a szerelmét a párod!

Bővebben »

 
Így alkalmazd a vonzás törvényét a csillagjegyed alapján

Így alkalmazd a vonzás törvényét a csillagjegyed alapján

A vonzás törvénye az életünk számos területén alkalmazható. A helyzetektől, a rezgésektől, erős érzelmektől, a minket érintő egyéb problémákig, melyek közvetlenül érintenek bennünket, de nem mindig gyakorol azonos hatást ránk, hiszen mindenki egyedi, ezért másként látja a dolgokat. És itt jön képbe a csillagjegyed!

Bővebben »

 
4-es évszám: a megalapozás éve

4-es évszám: a megalapozás éve

Képzelj egy erős, szilárd négyzetet, annak négy pontjával, mint például egy alapkőzetet, amelyet egy ház vagy egy magas irodaház alatt helyeznek el. Gondolj arra, mennyire tartósnak és megbízhatónak kell ahhoz lennie, hogy megtartson mindent, amit csak erre ráépítenek! Nos, ezzel éppen egyidejűleg, az Univerzum 4-es energiáját is elképzelted, ami a 2020-as év számmisztikai évszáma is. (Ezt a számot úgy kapjuk meg, hogy egyszerűen összeadjuk a 2020 számjegyeit: 2 + 0 + 2 + 0 = 4.)

Bővebben »

 
Hogyan gondoskodj a lelki jólétedről 2020-ban?

Hogyan gondoskodj a lelki jólétedről 2020-ban?

Minden új év kezdetén sokan döntenek úgy, hogy jobbá teszik az életüket és saját magukat. Már javában zajlik 2020, eddigre már kiderült, hogy kik azok, akik kitartottak az újévi fogadalmuk mellett és kik azok, akik már feladták. Ebben a cikkben azoknak szeretnénk segíteni, akik komolyan gondolták, hogy idén változtatnak az életükön.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kiron Kártyák Jós

Kiron

Jóslatai az eredeti ókori szláv jóskártyákra épül, melyre dédszülei hagyatékaként tett szert, és ezzel vált egyedüliv...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 901

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 590

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc