Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Melyik édesanya típusba tartozol? - Megmondja a csillagjegyed

A csillagjegyünk rengeteg dolgot elárul rólunk, de gondoltál már valaha arra, hogy ebbe az is beletartozik, hogy milyen anyatípusba tartozol? Lentebb olvashatod, hogy az egyes jegyeknek milyen előnyös és kevésbé előnyös tulajdonságaik vannak, amik az anyaszerepben kerülnek előtérbe. Szó sincs arról, hogy egyesek rossz szülők, egyszerűen csak vannak olyanok, akik tehetségesebbek másoknál.

 

Kos

A Kos anyukák arra biztatják gyermekeiket, hogy minimum olyan keményen dolgozzanak, mint ők maguk. Nem töltenek velük túl sok időt, és nem a gyerekek érzelmeire koncentrálnak. Mindenből a legjobbat akarják megadni nekik, de ami az ő szemükben a mindenséget jelenti, a való világ számára nem biztos, hogy az.

Bika

A Bika anyukák lobbanékonyak, és gyakran a kis dolgokat is túlreagálják. Miközben próbálják a legtöbbet kihozni a gyermekeikből, néha elfelejtik hagyni, hogy azok önmaguk legyenek. Anyaként a Bikák képesek olyan szinten kommunikálni a gyerekeikkel, ahogyan más anyák nem. Próbálnak nem csalódást okozni, ami viszont néha feszültségekhez vezethet. 

Anyaság

Ikrek

Az Ikrek anyukák hajlamosak rátelepedni csemetéikre. A gyerekük legjobb barátai szeretnének lenni, de csak akkor, ha ez ő maguk számára is kényelmes. Emiatt néha nehezen kommunikálnak a gyermekkel, és ezzel bizony időnként sok zavart okoznak. Ugyanakkor ők a világ legviccesebb anyukái.

Rák

A Rák anya már túlságosan is gondoskodó. Mindent tálcán rak a gyermekei, és addig kényezteti őket, amíg azok már olyan szinten fognak ráakaszkodni, ami valljuk be, nem egészséges. Bár a gyerekei szeretik, hogy bármit elmondhatnak neki, ritkán engedik közel magukhoz érzelmileg, pont a túlféltés miatt.

Oroszlán

Az Oroszlán anya hajlamos a gyermekein keresztül megélni a saját álmait. Inkább baráti, mint szülő-gyermek viszonyt alakít ki velük, és arra törekszik, hogy azt az utat kövessék, amin ő csak áhítozott, hogy valaha is végig mehet. Emiatt néha kieshetnek a realitásokból, és megfeledkezhetnek arról, kik is ők valójában. Anyaként fontos emlékezniük rá, hogy a gyerekük nem az ő miniatürizált másolata. 

Szűz

A Szűz anyuka igencsak összezavar. Rosszul reagál olyan dolgokra, amikre azt hinnéd, hogy jól fog, és fordítva is pontosan ez a helyzet. Ügyel rá, hogy gyermeke mindig a legjobbra törekedjen, és sosem mulasztja el kijavítani őket, amikor valamit elrontottak. Egy idő után azonban a gyermek úgy érezheti, hogy bármit is tesz, semmi nem jó. Fontos, hogy időben megtalálják az egyensúlyt a fontos és a hanyagolható dolgok között.

Mérleg

A Mérleg édesanya nem sieti el a dolgokat. Rendkívül türelmes, és mindig szakít időt a gyerekeire. Nem tudja őket olyan mértékben irányítani, mint a többi jegy, de azért keményen próbálkozik.
Túlzott naivitása miatt fontos, hogy már a gyerekek egészen kicsi korától kezdve kialakítsa magának a neki járó tekintélyt.

Skorpió

A Skorpió anyuka kissé túlságosan is elszánt. Mindennel szemben a családot helyezi előtérbe, önmagával szinte semmit sem törődve. Szüksége van a pihenésre neki is, de nem hajlandó abbahagyni a munkát. Szülőként úgy érzi, ő a felelős azért, hogy mindig és minden körülmények között ott legyen a gyerekeinek, pedig az is fontos lenne, hogy időnként kieressze a fáradt gőzt.

Nyilas

A Nyilas anyuka igazi mókamester. Ha kell, félreáll az útból, hogy gyermekei megtehessék mindazt, amire neki annak idején nem volt lehetősége. Szeret közös élményeket szerezni a gyerekeivel, ám nem fegyelmezi őket annyira, amennyire kellene.

Bak

A Bak remek anya, aki keményen dolgozik, hogy mindent megadhasson a gyerekeinek. Nem jár velük szórakozni, és többnyire egyáltalán nem vesz részt a családi mókában, de szereti a gyerekeit mosolyogni látni. Ő az, akit leginkább átlagos anyának jellemeznénk, és ebben semmiféle rosszindulat nincsen.

Vízöntő

Ő az a típusú anyuka, aki mindenkivel jól kijön. Nem rágódik az apró dolgokon, és tudja, mennyire fontos hagyni a gyerekeinek, hogy kiéljék, megéljék a gyermekkorukat. Nem túl szigorú, de nem is túl engedékeny. Vannak elvárásai, de ha a gyereknek szüksége van egy pihenőnapra, hát megadja neki.

Halak

A Halak anyuka arra biztatja gyermekeit, hogy legyenek kreatívak. Remekül szórakozik velük, de közben ki is művel bennük valamit, és mindig kínosan ügyel rá, hogy rendesen fel legyenek készülve a jövőre. Mindig pozitív tud maradni, és ösztönös tehetsége van ahhoz, hogy motiválja csemetéit.

 

 

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

Néhány kapcsolat egyszerűen nem akar összejönni. Bármennyit dolgoztok rajta, egyszerűen nincs meg benne az a szikra, ami a rózsaszín köd eloszlása után is életben tartaná. Folyamatosan félreértitek egymást, és apróságokon is összekaptok, ami előbb-utóbb végül szakításhoz fog vezetni. Talán nem is érted, mi nem működött köztetek, hiszen szerettétek egymást. Nos, a helyzet az, hogy bármennyire is próbálkozhatunk, mert léteznek csillagjegyek, akik kapcsolatából semmiféle jó nem sülhet ki.

Bővebben »

Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Bármennyire is szeretnénk, hogy mindig pozitív dolgok vegyenek minket körül, sajnos gyakran találjuk magunkat olyan helyzetben, ami bizony tele van negativitással. Igaz ez a munkakörnyezetünkre is, hiszen életünk jelentős részé töltjük ki. Olykor vagy épp gyakrabban kihívást jelentenek munkatársaink, vagy egyszerűen csak a környezet, ami a munkahelyünkön övez minket.

Bővebben »

 
Mi az, amiért a leginkább kiállsz? - A csillagjegyed elárulja!

Mi az, amiért a leginkább kiállsz? - A csillagjegyed elárulja!

Te miben hiszel? Biztosan hallottad már a mondást: „Ha nem hiszel valamiben, bedőlsz bárminek.” Az idézet szerzőjének személye erősen vitatott, jelentése azonban egyértelmű – akik kitartanak az elveik mellett, kevesebb eséllyel térnek le a számukra kijelölt ösvényről. Mindannyian rendelkezünk valamivel, amiben a végletekig bízunk, és a mindennapok során erőt merítünk belőle. Hogy ez mi, részben befolyással bír rá az asztrológia.

Bővebben »

 
Így készül az újesztendőre a világ

Így készül az újesztendőre a világ

Minden kultúrában más és más módon készülnek az újév fogadására. Érdemes megnézni, hogyan is készülnek fel az elkövetkezendő évre a különböző országok.

Bővebben »

 
Mi motiválja leginkább a csillagjegyeket? – Kiderítettük az igazságot!

Mi motiválja leginkább a csillagjegyeket? – Kiderítettük az igazságot!

Születési dátuma alapján minden egyes ember besorolható a 12 csillagjegy valamelyikébe, és mindenki, aki ugyanazon csillagzat alatt született, osztozik bizonyos értékrendekben. Ennek megfelelően mindenki életében vannak olyan motívumok, amelyek motiválják a mindennapokban. Gondolkodtál már azon, hogy mi lehet ez? Derüljön most fény minderre!

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Buddhista halottlátó, kártyajós. Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, mágia, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Atlantiszi fényjáró. Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 590

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Andi Együttérző Jós

Andi

Kertelés nélkül megmondja az égiek üzenetét. Áldással született, meglátja az emberek lelki és materiális problémáit.Bővebben

Nem elérhetőKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 436

0900 700 602 - 2 EUR/perc