Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Mi a legfontosabb tényező, ami ellenállhatatlanná tesz?

Mindannyian csodálatosak szeretnénk lenni, de az erre való törekvés közben sokszor elfelejtjük, hogy elsősorban hűnek kell lennünk önmagunkhoz. Lehetetlen boldog párkapcsolatban élni, illetve sikeresnek lenni úgy, hogy közben valaki más akarsz lenni.

 

Ha nem érzed magad elég jónak vagy szépnek, tudnod kell, hogy rosszul gondolkodsz. Az asztrológia segítségével most bebizonyítjuk, hogy mindenkiben van valami csodálatos, valami értékes, ami ellenállhatatlanná teszi.

Kos – magabiztosság

A Kos nők a legbátrabbak és legmagabiztosabbak közé tartoznak. Spontánok és impulzívak, gyémántként ragyognak ki a tömegből. A többi jegy egy kicsit talán visszafogja a valódi természetét, ők azonban cseppet sem. Magabiztosságuk miatt igazán ellenállhatatlanok.

Mi tesz ellenállhatatlanná

Bika – érzékiség

A Bika nők tudnak egyet, s mást az érzékiségről. Akár egy meghitt, gyertyafényes randiról van szó egy gourmet étteremben, akár egy művészeti kiállításról, a lehető legjobban kihasználják érzékeiket, így önmaguk és mások számára is csodálatos tapasztalatokat szereznek. Ez az ő legvonzóbb tulajdonságuk.

Ikrek – bölcsesség

Az Ikrek hölgyek elképesztően okosak és elmések. Ők azok, akik a szoba közepén ülve vicceket mesélnek a körülöttük összegyűlt népes hallgatóságnak. Tökélyre fejlesztették a humor művészetét, bárhol vannak, természetes számukra, hogy használják. Szinte mindenki értékeli, ha a párjának van humorérzéke, ami az Ikreket igencsak ellenállhatatlanná teszi.

Rák – gondoskodó természet

A Rák szülöttek nem olyan kalandvágyók, mint a többi csillagjegy, ugyanakkor tudják értékelni a kényelmes környezetet. Két lábbal állnak a földön, emellett igen gondoskodók. Jól tudnak segíteni másokat, és jól is érzik magukat, miközben így tesznek. Ha ez nem vonzó, akkor semmi sem!

Oroszlán – merészség

Az Oroszlánok született vezetők, akik azonnal kitűnnek a tömegből. Pontosan tudják, kik ők és hogy mit akarnak az életben elérni, ráadásul nem félnek harcolni érte. Ez a félelmet nem ismerő hozzáállás valóban csodálatra méltó, és igazán ellenállhatatlanná teszi őket.

Szűz – megbízhatóság

A Szűz hölgyek tudnak egy-két dolgot a hűségről. Először ítélkezőnek tűnhetnek, de ha egyszer bekerülsz a baráti körükbe vagy a családjukba, teljesen meg fogsz bízni bennük. Szájukon lakat van, nem beszélnek nyomós ok nélkül. Minden titkodat rájuk bízhatod, de ne várd tőlük, hogy mindenféle tanáccsal lássanak el – csak akkor adnak, ha határozottan megkéred őket rá.

Mérleg – harmónia

A Mérleg a legkiegyensúlyozottabb csillagjegy, mind közül. Amikor egy Mérleg hölgy belép a helyiségbe, mindenki vonzódni fog a belőle áradó energiákhoz, amik nyugalmasak, befogadók és kellemesen melegek. A bennük lévő harmónia miatt lehetetlen ellenállni nekik.

Skorpió – szenvedély

A Skorpiók szenvedélyessége messzi földön legendás. Akkor érzik magukat igazán elemükben, ha szenvedélyüket megélhetik valami iránt. Ez igencsak vonzó a többi ember számára, főleg abban az esetben, ha valaki a kapcsolat mélyebb kémiáját próbálja megérteni.

Nyilas – kalandvágy

A Nyilas nők imádnak utazni és új dolgokat megismerni. Ők azok az emberek, akik csapot-papot otthagynak, felmondanak a munkahelyükön, és egy-két évig utazgatnak a világban. Soha nem unalmas a velük való lét, hiszen vonzódnak a kalandokhoz, amiket szívesen meg is osztanak másokkal.

Bak – ambíciók

A Bakok makacs, ambiciózus és sikerre éhes személyiségek. Tudják jól, hogyan juthatnak el azokhoz a dolgokhoz, amikre vágynak, és nem restek keményen megdolgozni értük. Ez a tulajdonság elképesztően vonzó, hiszen képesek minden akadályt elgördíteni az útból, ha azok a párkapcsolatukat vagy egy munkahelyi projektjüket veszélyeztetik.

Vízöntő – egyediség

A Vízöntő hölgyeknek bizony nem akad párja a világon. Mindegyikükben van valami egyedülálló, valami megfoghatatlan, ami abszolút megkülönbözteti őket a tömegtől. Ez a Levegő elemű jegy nem fél új dolgokat kipróbálni, és mindenhez vonzódik, ami furcsa, vagy nem megszokott. Mellettük sosem fogsz unatkozni, az egyszer biztos.

Halak – a művészet szeretete

A Halak a legművészibb jegy az egész Zodiákusban. Kreativitásuk nem ismer határokat, képesek egyszerre több projekten is ugyanakkora lendülettel dolgozni. Erőteljesen vonzódnak a széphez, és szeretnek is szép dolgokat alkotni, például zenélni, festeni, fotózni, vagy írni. Nehéz hozzájuk nem vonzódni.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Így csalnak a csillagjegyek

Így csalnak a csillagjegyek

Sokan vitatják, hogy a monogámia biológiailag lehetséges-e. Ma észben tartjuk ezt az elméletet, ugyanis arról fogunk beszélni, hogy az egyes csillagjegyek hogyan csalják meg a párjukat egy kapcsolatban. Persze egyáltalán nem szükségszerű, hogy mindenki meg fogja egyszer csalni a társát, de ha végül megtörténik, ennek a módját elárulja az egyén csillagjegye.

Bővebben »

Gyakran álmodsz? Soha ne hagyd figyelmen kívül ezeket a szimbólumokat az álmaidban!

Gyakran álmodsz? Soha ne hagyd figyelmen kívül ezeket a szimbólumokat az álmaidban!

„Az álom ablak, melyen által. Lelkünk szeme jövőbe néz.” – írja Petőfi Sándor Jövendölés című versében. Az álmaink tudat alatt hívják fel a figyelmünket bizonyos dolgokra az életünkben. Érdemes figyelni rájuk, hiszen így sokkal jobban megérthetjük magunkat és az életutunkat.

Bővebben »

 
Milyen típusú intelligencia jellemez a csillagjegyed alapján?

Milyen típusú intelligencia jellemez a csillagjegyed alapján?

Mindegyik csillagjegynek megvan a saját intelligencia-típusa, ami jellemző rá. És ha hiszed, ha nem, az asztrológiában ugyanez vonatkozik az elemekre és bolygókra is. Ha pedig ezeket a tényezőket kombináljuk, akkor ez ad meg bizonyos tulajdonságokat a személyiségre vonatkozóan minden egyes csillagjegy esetében.

Bővebben »

 
Rituálék és szokások a tavasz ünneplésére

Rituálék és szokások a tavasz ünneplésére

Sokféle rituálé és hagyomány létezik a tavasz ünneplésére. A több hónapos téli időszak és a napfény hiánya bizony még inkább felerősíti az emberekben a tavaszvárás örömét. Biztosan te is alig várod, hogy levehesd a csizmát és a téli kabátot, de már érkezik a tavasz és hamarosan kopogtat az ajtódon. Megtelnek a parkok emberekkel és mindenki élvezi a napfényt és a kellemes időt – sőt, még szerelem is a levegőben van.

Bővebben »

 
Melyik évszakhoz tartozik a csillagjegyed? – Asztrológiai jelek évszakonként

Melyik évszakhoz tartozik a csillagjegyed? – Asztrológiai jelek évszakonként

Minden asztrológiai térkép tartalmazza a Holdat, a nyolc bolygót, a tizenkét házat és még sok mást. De szinte minden horoszkóp lényege a Nap, ezért kezdjük listánkat a zodiákus tavaszi jegyeivel. Ismerd meg, melyik évszakhoz tartozol, és hogyan hat rád.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 590

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Andi Együttérző Jós

Andi

Kertelés nélkül megmondja az égiek üzenetét. Áldással született, meglátja az emberek lelki és materiális problémáit.Bővebben

Nem elérhetőKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 436

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

Nem elérhetőKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Aliz Együttérző Jós

Aliz

Tisztánérzékelő. Jósláshoz többféle kártyát használ. Aprólékos, minden részletre kiterjedő kérdéseket is szívesen fogad.Bővebben

Nem elérhetőKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 449

0900 700 602 - 2 EUR/perc