Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Mi a legnagyobb személyiséghibád? - Az csillagok segítségével megtudhatod!

Tökéletlennek lenni megtanít minket néhány dologra. Egy emberen mindenki más hibákat talál, ezek közül némelyik miatt nem tudnak jól kijönni másokkal, míg vannak, amikhez lehet alkalmazkodni.

 

Lehet, hogy valaki sokat beszél, de attól még jól elvan a türelmes és csendesebb emberekkel. Ha két ember nem beszél eleget egymással, nehezen fognak tudni megnyílni a másik felé. Ha viszont túl sok szó esik önmagukról, mindketten úgy fogják érezni, hogy nem kapják meg a figyelmet, amit igényelnek. Ám ezek csak példák, minden a személyiségeden múlik, és azon, hogyan nőttél fel. Ezek mellett viszont a csillagjegyünk is formál rajtunk néhány dolgot. Olvass tovább, ha szeretnél megtudni néhány érdekességet a legnagyobb hibáidról az asztrológia szerint!

Kos (március 21 – április 19)

Igencsak türelmetlen vagy, nem bírod elviselni, ha valami késik. Lobbanékony, néha kissé agresszív természeted miatt ki nem állhatod a lazsálást. Szeretsz te lenni az első, ennélfogva számodra alapvető, hogy a tehetségeidet használni tudd a munkádban. Ahhoz, hogy jól érezd magad, szükséged van egészséges mértékű versengésre, vagy kellő mennyiségű elfoglaltságra. Ugyanakkor muszáj féken tartanod magad, mert versenyzés közben előjöhet a rosszabbik éned, ami akár az eredményeid rovására is mehet.

Fárasztó társaság

Bika (április 20 – május 20)

Makacs és kompromisszumot nem ismerő ember lévén nem mindig engeded, hogy mások keresztülvigyék az akaratukat. Néha rátelepedsz a körülötted lévő emberekre. Meg kell tanulnod normálisan kezelni a hozzád hűséges embereket. Ez azért is szükséges, mert így elkerülheted az esetlegesen lelombozó változásokat az életben. Mindenkiben vannak kétségek, de próbáld meg nem kimutatni őket akkor sem, ha valaki piszkál velük.

Ikrek (május 21 – június 20)

Te vagy a Zodiákus egyik legbizonytalanabb jegye. Rendkívül energikus vagy, és izgalmasnak találod az életet, de ez néha inkább idegességbe csap át, és ellentmondásokat generál a tetteidben. Hajlamos vagy ráakaszkodni bizonyos emberekre. Meg kell tanulnod magabiztosabbnak lenni és egyedül kiállni magadért és az elveidért, ha le akarod ezt küzdeni.

Rák (június 21 – július 22)

Bizonytalanságod rengeteg problémához vezethet az életben, amit csak tetéz az érzékeny személyiséged. Nem bírod a kritikát, és néha túl pesszimistán gondolkodsz, ami miatt már azelőtt feladod, hogy egyáltalán megpróbáltad volna az adott dolgot. A hangulatingadozásaid miatt könnyen manipulatívvá válhatsz, hiszen mindig szükséged lesz valakire, aki biztosít arról, hogy helyesen cselekszel. Gyakran bezárkózol, és nem osztasz meg magadról semmi személyeset, azonban meg kell tanulnod kibújni a csigaházadból, ha teljes életet akarsz élni.

 Oroszlán (július 23 – augusztus 22)

Az egód fényesebben ragyog, mint a Nap. Időnként arrogáns és merev vagy, és a makacsságod miatt nehezen nézel szembe a realitással. Az egódból adódó másik probléma az, hogy folytonos megerősítésre és csodálatra van szükséged a többiektől. Ne feledd, nem minden figyelem jó, vagy egyáltalán szükséges.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)

Valószínűleg az utolsó vesszőig kielemzed, és a hibákat kritizálod ebben az írásban. Lazíts egy kicsit, és próbálj az élet szebb dolgaira koncentrálni. A beosztottjaid, az önértékelésed és a munkád egyaránt hálás lesz érte. Tökéletesség nem létezik, és ha ezt elfogadod, csak előnyödre válik. Nem minden üti meg a te kivételesen magas mércédet, ugyanakkor tudod, hogy néha még te magad sem vagy erre képes.

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

Néha annyit kéne csak tenned, hogy elfogadod, hogy mindenkinek vannak hibái, és ennek tudatában nyugodtan élni az életedet. Ne félj a magad módján élni, és kiállni azért, amit gondolsz, vagy ahogyan érzel. Nem tehetsz mindig mindenki kedvére, néha akaratlanul is megbántasz embereket. Bocsáss meg magadnak is olyan egyszerűen, ahogyan másoknak képes vagy.

Skorpió (október 23 – november 21)

Ideje elkezdened megbízni az emberekben. Meg kell nyílnunk, és kitárni a lelkünket, nem pedig attól félni, hogy valaki majd összetöri a szívünket. Vedd tudomásul, hogy nem minden érdemli meg a figyelmet, és nem minden dolgot kell kontrollálni. Ússz az árral, és meglásd, rendben leszel.

Nyilas (november 22 – december 21)

Nyilasok, nektek is nyitottabbá kell válnotok, és emberek közé mennetek. Olyan embereket kell keresnetek, akik valóban odafigyelnek rátok, és ők maguk is értékelik a velük eltöltött idődet. Ne hagyd, hogy magányos farkasként végezd, légy úrrá türelmetlen természeteden, és várd ki, hogy megtaláld a hozzád illő személyeket.

Bak (december 22 – január 19)

Ideje a dolgok pozitív oldalát nézned. Bár sok mindent tudsz, megértőbbnek is kellene lenned, mert a tudás és a megértés két különböző dolog. Segít, hogy ne legyél leereszkedő, viszont könnyebben bocsáss meg másoknak. Akár meg is kedvelhetsz valakit közben, ki tudja?

Vízöntő (január 20 – február 18)

Érezhetsz annyit, mint amennyit gondolkozol? Igen, az agyunk vezérel minket, de az érzelmeink is onnan indulnak. Akard, hogy érezz. Jót tesz a magány ellen, hiszen általa könnyebben teremtesz kapcsolatot másokkal. Magányosságodat az okozza, hogy bár sok időt töltesz emberek között, sosem használod ki a lehetőséget, hogy mélyebben megismerd őket. Ezen próbálj változtatni.

Halak (február 19 – március 20)

Tanulj meg bízni, és ne ítélj meg semmit kívülről, érzelmektől vezérelve. Az érzelmek nem állandóak, és sokszor nem is megbízhatóak. Tanulj meg megbocsátani, így nem fogod folyton mártírnak érezni magad. Ha elfogadod a kritikát, többé nem fogsz félni a múlttól. Nincs azzal semmi baj, ha a többiekhez hasonlóan neked is vannak hibáid.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Különleges és ritka Merkúr – Nap együttállás 11.11-én!

Különleges és ritka Merkúr – Nap együttállás 11.11-én!

A Merkúr – Nap tranzit egy rendkívül ritka esemény az asztrológiában, ugyanis a Merkúr minden évszázadban körülbelül 13-szor tranzitál csak. Ennek az eseménynek azonban nem csak asztrológiai szempontból van különös jelentősége, hanem a számmisztika szempontjából is, mivel a tranzitra 11. hó 11. napján kerül sor.

Bővebben »

3 módja annak, hogyan emlékezhetünk meg elhunyt szeretteinkről

3 módja annak, hogyan emlékezhetünk meg elhunyt szeretteinkről

November első két napján, Mindenszentek és Halottak napja alkalmából emberek milliói tisztelegnek azok előtt, akik sajnos már nem lehetnek köztünk. Sokan úgy vélik, hogy ezeken a napokon a láthatón túli világgal sokkal könnyebb kapcsolatba lépni, mint máskor. Ilyenkor a világ szíve egyként dobban mindazokért, akiket szerettünk valaha, azokért, akiket soha nem fogunk elelejteni.

Bővebben »

 
Halloween és a spirituális megújulás

Halloween és a spirituális megújulás

Az év ezen szakaszában, a Skorpió jegyének és a nálunk is egyre szélesebb körben ünnepelt Halloween idején, kiváló lehetőség nyílig a spirituális újjászületésre. Az ősi hagyományok szerint ilyenkor a régi körülmények helyére új lehetőségek lépnek.

Bővebben »

 
Novemberi energiák a csillagoktól - Spirituális üzenetet kaptál a csillagjegyednek megfelelően

Novemberi energiák a csillagoktól - Spirituális üzenetet kaptál a csillagjegyednek megfelelően

A csillagok már felkészültek a novemberre, és egy-egy üzenettel látnak most el, hogy minél felkészültebben nézz e hónap elé. Keresd meg a sajátodat, hogy segítsen neked megérteni a téged befolyásoló őszi energiák hatásait.

Bővebben »

 
Alacsony az önértékelésed? - A csillagjegyed elárulja, miért!

Alacsony az önértékelésed? - A csillagjegyed elárulja, miért!

Önértékelésünk egy olyan dolog, amivel gyakran akadnak gondjaink. Te miért küzdesz vele? Lehet, hogy az ok a csillagjegyedben rejlik? Olvass tovább, mert a csillagok felfedik, mi áll a háttérben!

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Christian Panthera Tisztánlátó Jós

Christian Panthera

Lélekelemző, gyógyító. Látja a célszemély környezetét, a körülötte lévő embereket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 303

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kincső Gyógyító Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 311

0900 700 602 - 2 EUR/perc