Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Mi a legnagyobb személyiséghibád? - Az csillagok segítségével megtudhatod!

Tökéletlennek lenni megtanít minket néhány dologra. Egy emberen mindenki más hibákat talál, ezek közül némelyik miatt nem tudnak jól kijönni másokkal, míg vannak, amikhez lehet alkalmazkodni.

 

Lehet, hogy valaki sokat beszél, de attól még jól elvan a türelmes és csendesebb emberekkel. Ha két ember nem beszél eleget egymással, nehezen fognak tudni megnyílni a másik felé. Ha viszont túl sok szó esik önmagukról, mindketten úgy fogják érezni, hogy nem kapják meg a figyelmet, amit igényelnek. Ám ezek csak példák, minden a személyiségeden múlik, és azon, hogyan nőttél fel. Ezek mellett viszont a csillagjegyünk is formál rajtunk néhány dolgot. Olvass tovább, ha szeretnél megtudni néhány érdekességet a legnagyobb hibáidról az asztrológia szerint!

Kos (március 21 – április 19)

Igencsak türelmetlen vagy, nem bírod elviselni, ha valami késik. Lobbanékony, néha kissé agresszív természeted miatt ki nem állhatod a lazsálást. Szeretsz te lenni az első, ennélfogva számodra alapvető, hogy a tehetségeidet használni tudd a munkádban. Ahhoz, hogy jól érezd magad, szükséged van egészséges mértékű versengésre, vagy kellő mennyiségű elfoglaltságra. Ugyanakkor muszáj féken tartanod magad, mert versenyzés közben előjöhet a rosszabbik éned, ami akár az eredményeid rovására is mehet.

Fárasztó társaság

Bika (április 20 – május 20)

Makacs és kompromisszumot nem ismerő ember lévén nem mindig engeded, hogy mások keresztülvigyék az akaratukat. Néha rátelepedsz a körülötted lévő emberekre. Meg kell tanulnod normálisan kezelni a hozzád hűséges embereket. Ez azért is szükséges, mert így elkerülheted az esetlegesen lelombozó változásokat az életben. Mindenkiben vannak kétségek, de próbáld meg nem kimutatni őket akkor sem, ha valaki piszkál velük.

Ikrek (május 21 – június 20)

Te vagy a Zodiákus egyik legbizonytalanabb jegye. Rendkívül energikus vagy, és izgalmasnak találod az életet, de ez néha inkább idegességbe csap át, és ellentmondásokat generál a tetteidben. Hajlamos vagy ráakaszkodni bizonyos emberekre. Meg kell tanulnod magabiztosabbnak lenni és egyedül kiállni magadért és az elveidért, ha le akarod ezt küzdeni.

Rák (június 21 – július 22)

Bizonytalanságod rengeteg problémához vezethet az életben, amit csak tetéz az érzékeny személyiséged. Nem bírod a kritikát, és néha túl pesszimistán gondolkodsz, ami miatt már azelőtt feladod, hogy egyáltalán megpróbáltad volna az adott dolgot. A hangulatingadozásaid miatt könnyen manipulatívvá válhatsz, hiszen mindig szükséged lesz valakire, aki biztosít arról, hogy helyesen cselekszel. Gyakran bezárkózol, és nem osztasz meg magadról semmi személyeset, azonban meg kell tanulnod kibújni a csigaházadból, ha teljes életet akarsz élni.

 Oroszlán (július 23 – augusztus 22)

Az egód fényesebben ragyog, mint a Nap. Időnként arrogáns és merev vagy, és a makacsságod miatt nehezen nézel szembe a realitással. Az egódból adódó másik probléma az, hogy folytonos megerősítésre és csodálatra van szükséged a többiektől. Ne feledd, nem minden figyelem jó, vagy egyáltalán szükséges.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)

Valószínűleg az utolsó vesszőig kielemzed, és a hibákat kritizálod ebben az írásban. Lazíts egy kicsit, és próbálj az élet szebb dolgaira koncentrálni. A beosztottjaid, az önértékelésed és a munkád egyaránt hálás lesz érte. Tökéletesség nem létezik, és ha ezt elfogadod, csak előnyödre válik. Nem minden üti meg a te kivételesen magas mércédet, ugyanakkor tudod, hogy néha még te magad sem vagy erre képes.

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

Néha annyit kéne csak tenned, hogy elfogadod, hogy mindenkinek vannak hibái, és ennek tudatában nyugodtan élni az életedet. Ne félj a magad módján élni, és kiállni azért, amit gondolsz, vagy ahogyan érzel. Nem tehetsz mindig mindenki kedvére, néha akaratlanul is megbántasz embereket. Bocsáss meg magadnak is olyan egyszerűen, ahogyan másoknak képes vagy.

Skorpió (október 23 – november 21)

Ideje elkezdened megbízni az emberekben. Meg kell nyílnunk, és kitárni a lelkünket, nem pedig attól félni, hogy valaki majd összetöri a szívünket. Vedd tudomásul, hogy nem minden érdemli meg a figyelmet, és nem minden dolgot kell kontrollálni. Ússz az árral, és meglásd, rendben leszel.

Nyilas (november 22 – december 21)

Nyilasok, nektek is nyitottabbá kell válnotok, és emberek közé mennetek. Olyan embereket kell keresnetek, akik valóban odafigyelnek rátok, és ők maguk is értékelik a velük eltöltött idődet. Ne hagyd, hogy magányos farkasként végezd, légy úrrá türelmetlen természeteden, és várd ki, hogy megtaláld a hozzád illő személyeket.

Bak (december 22 – január 19)

Ideje a dolgok pozitív oldalát nézned. Bár sok mindent tudsz, megértőbbnek is kellene lenned, mert a tudás és a megértés két különböző dolog. Segít, hogy ne legyél leereszkedő, viszont könnyebben bocsáss meg másoknak. Akár meg is kedvelhetsz valakit közben, ki tudja?

Vízöntő (január 20 – február 18)

Érezhetsz annyit, mint amennyit gondolkozol? Igen, az agyunk vezérel minket, de az érzelmeink is onnan indulnak. Akard, hogy érezz. Jót tesz a magány ellen, hiszen általa könnyebben teremtesz kapcsolatot másokkal. Magányosságodat az okozza, hogy bár sok időt töltesz emberek között, sosem használod ki a lehetőséget, hogy mélyebben megismerd őket. Ezen próbálj változtatni.

Halak (február 19 – március 20)

Tanulj meg bízni, és ne ítélj meg semmit kívülről, érzelmektől vezérelve. Az érzelmek nem állandóak, és sokszor nem is megbízhatóak. Tanulj meg megbocsátani, így nem fogod folyton mártírnak érezni magad. Ha elfogadod a kritikát, többé nem fogsz félni a múlttól. Nincs azzal semmi baj, ha a többiekhez hasonlóan neked is vannak hibáid.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

Bővebben »

 
Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Az az igazság, hogy mindenkinek van egy mágikus képessége, minden azon múlik, hogy ezt felfedezzük-e magunkban. Ha hiszel az asztrológiában, most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján milyen erő birtokosa vagy.

Bővebben »

 
Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

A személyes spirituális állatunk arra emlékeztet minket, hogy mik is vagyunk legbelül – az a részünk, ami egész életünkben csak szabadulni akar. Születésedtől kezdve jelen van, veled együtt lélegzik, és soha, egyetlen pillanatra sem hagy el.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Kiron Kártyák Jós

Kiron

Jóslatai az eredeti ókori szláv jóskártyákra épül, melyre dédszülei hagyatékaként tett szert, és ezzel vált egyedüliv...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 901

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 590

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Andi Együttérző Jós

Andi

Kertelés nélkül megmondja az égiek üzenetét. Áldással született, meglátja az emberek lelki és materiális problémáit.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 436

0900 700 602 - 2 EUR/perc