Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Mi a legnagyobb személyiséghibád? - Az csillagok segítségével megtudhatod!

Tökéletlennek lenni megtanít minket néhány dologra. Egy emberen mindenki más hibákat talál, ezek közül némelyik miatt nem tudnak jól kijönni másokkal, míg vannak, amikhez lehet alkalmazkodni.

 

Lehet, hogy valaki sokat beszél, de attól még jól elvan a türelmes és csendesebb emberekkel. Ha két ember nem beszél eleget egymással, nehezen fognak tudni megnyílni a másik felé. Ha viszont túl sok szó esik önmagukról, mindketten úgy fogják érezni, hogy nem kapják meg a figyelmet, amit igényelnek. Ám ezek csak példák, minden a személyiségeden múlik, és azon, hogyan nőttél fel. Ezek mellett viszont a csillagjegyünk is formál rajtunk néhány dolgot. Olvass tovább, ha szeretnél megtudni néhány érdekességet a legnagyobb hibáidról az asztrológia szerint!

Kos (március 21 – április 19)

Igencsak türelmetlen vagy, nem bírod elviselni, ha valami késik. Lobbanékony, néha kissé agresszív természeted miatt ki nem állhatod a lazsálást. Szeretsz te lenni az első, ennélfogva számodra alapvető, hogy a tehetségeidet használni tudd a munkádban. Ahhoz, hogy jól érezd magad, szükséged van egészséges mértékű versengésre, vagy kellő mennyiségű elfoglaltságra. Ugyanakkor muszáj féken tartanod magad, mert versenyzés közben előjöhet a rosszabbik éned, ami akár az eredményeid rovására is mehet.

Fárasztó társaság

Bika (április 20 – május 20)

Makacs és kompromisszumot nem ismerő ember lévén nem mindig engeded, hogy mások keresztülvigyék az akaratukat. Néha rátelepedsz a körülötted lévő emberekre. Meg kell tanulnod normálisan kezelni a hozzád hűséges embereket. Ez azért is szükséges, mert így elkerülheted az esetlegesen lelombozó változásokat az életben. Mindenkiben vannak kétségek, de próbáld meg nem kimutatni őket akkor sem, ha valaki piszkál velük.

Ikrek (május 21 – június 20)

Te vagy a Zodiákus egyik legbizonytalanabb jegye. Rendkívül energikus vagy, és izgalmasnak találod az életet, de ez néha inkább idegességbe csap át, és ellentmondásokat generál a tetteidben. Hajlamos vagy ráakaszkodni bizonyos emberekre. Meg kell tanulnod magabiztosabbnak lenni és egyedül kiállni magadért és az elveidért, ha le akarod ezt küzdeni.

Rák (június 21 – július 22)

Bizonytalanságod rengeteg problémához vezethet az életben, amit csak tetéz az érzékeny személyiséged. Nem bírod a kritikát, és néha túl pesszimistán gondolkodsz, ami miatt már azelőtt feladod, hogy egyáltalán megpróbáltad volna az adott dolgot. A hangulatingadozásaid miatt könnyen manipulatívvá válhatsz, hiszen mindig szükséged lesz valakire, aki biztosít arról, hogy helyesen cselekszel. Gyakran bezárkózol, és nem osztasz meg magadról semmi személyeset, azonban meg kell tanulnod kibújni a csigaházadból, ha teljes életet akarsz élni.

 Oroszlán (július 23 – augusztus 22)

Az egód fényesebben ragyog, mint a Nap. Időnként arrogáns és merev vagy, és a makacsságod miatt nehezen nézel szembe a realitással. Az egódból adódó másik probléma az, hogy folytonos megerősítésre és csodálatra van szükséged a többiektől. Ne feledd, nem minden figyelem jó, vagy egyáltalán szükséges.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)

Valószínűleg az utolsó vesszőig kielemzed, és a hibákat kritizálod ebben az írásban. Lazíts egy kicsit, és próbálj az élet szebb dolgaira koncentrálni. A beosztottjaid, az önértékelésed és a munkád egyaránt hálás lesz érte. Tökéletesség nem létezik, és ha ezt elfogadod, csak előnyödre válik. Nem minden üti meg a te kivételesen magas mércédet, ugyanakkor tudod, hogy néha még te magad sem vagy erre képes.

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

Néha annyit kéne csak tenned, hogy elfogadod, hogy mindenkinek vannak hibái, és ennek tudatában nyugodtan élni az életedet. Ne félj a magad módján élni, és kiállni azért, amit gondolsz, vagy ahogyan érzel. Nem tehetsz mindig mindenki kedvére, néha akaratlanul is megbántasz embereket. Bocsáss meg magadnak is olyan egyszerűen, ahogyan másoknak képes vagy.

Skorpió (október 23 – november 21)

Ideje elkezdened megbízni az emberekben. Meg kell nyílnunk, és kitárni a lelkünket, nem pedig attól félni, hogy valaki majd összetöri a szívünket. Vedd tudomásul, hogy nem minden érdemli meg a figyelmet, és nem minden dolgot kell kontrollálni. Ússz az árral, és meglásd, rendben leszel.

Nyilas (november 22 – december 21)

Nyilasok, nektek is nyitottabbá kell válnotok, és emberek közé mennetek. Olyan embereket kell keresnetek, akik valóban odafigyelnek rátok, és ők maguk is értékelik a velük eltöltött idődet. Ne hagyd, hogy magányos farkasként végezd, légy úrrá türelmetlen természeteden, és várd ki, hogy megtaláld a hozzád illő személyeket.

Bak (december 22 – január 19)

Ideje a dolgok pozitív oldalát nézned. Bár sok mindent tudsz, megértőbbnek is kellene lenned, mert a tudás és a megértés két különböző dolog. Segít, hogy ne legyél leereszkedő, viszont könnyebben bocsáss meg másoknak. Akár meg is kedvelhetsz valakit közben, ki tudja?

Vízöntő (január 20 – február 18)

Érezhetsz annyit, mint amennyit gondolkozol? Igen, az agyunk vezérel minket, de az érzelmeink is onnan indulnak. Akard, hogy érezz. Jót tesz a magány ellen, hiszen általa könnyebben teremtesz kapcsolatot másokkal. Magányosságodat az okozza, hogy bár sok időt töltesz emberek között, sosem használod ki a lehetőséget, hogy mélyebben megismerd őket. Ezen próbálj változtatni.

Halak (február 19 – március 20)

Tanulj meg bízni, és ne ítélj meg semmit kívülről, érzelmektől vezérelve. Az érzelmek nem állandóak, és sokszor nem is megbízhatóak. Tanulj meg megbocsátani, így nem fogod folyton mártírnak érezni magad. Ha elfogadod a kritikát, többé nem fogsz félni a múlttól. Nincs azzal semmi baj, ha a többiekhez hasonlóan neked is vannak hibáid.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Gondolkoztál már azon, hogy milyen benyomást keltesz a téged körülvevő emberekben, és hogyan gondolnak rád, amikor épp nincsenek veled? Ha hiszed, ha nem, a válasz a csillagjegyedben rejlik.

Bővebben »

Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Mindannyiunk életében vannak bizonyos leckék, melyeket meg kell tanulnunk, ha igazán meg szeretnénk érteni az életünk értelmét. A leckéket jelzésként kell értelmezned, hiszen ezek terelgetnek az utadon.

Bővebben »

 
Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Függetlenül attól, hogy melyik csillagjegyben született, minden ember vágyik arra, hogy gazdag és csodálatos életet élhessen, hiszen sokak számára a pénzügyi jólét az egészség, a szépség, és még sok más tényező kulcsa. De vajon miért van az, hogy az egyik ember anyagi bőségben él, a másik pedig hónapról hónapra tengődik?

Bővebben »

 
Megmutatjuk, hol fogod megtalálni az örök szerelmedet a csillagjegyed alapján

Megmutatjuk, hol fogod megtalálni az örök szerelmedet a csillagjegyed alapján

A romantikus vígjátékokból jól ismerjük a találkozások szinte lehetetlenül kényelmes körülményeit. Hogyan lehetséges, hogy két teljesen összeillő ember egyszerűen csak összefut egymással a megfelelő időben és helyen?

Bővebben »

 
Ezért érzed magad érzelmileg instabilnak a csillagjegyed szerint – Árulkodnak a csillagok!

Ezért érzed magad érzelmileg instabilnak a csillagjegyed szerint – Árulkodnak a csillagok!

Az érzelmeket néha nehéz megérteni. Emberi mivoltunk jelentős részét az adja, hogy képesek vagyunk érezni. Bizonyos szintig talán tudod ezt kontrollálni, de ezek az elfojtott dolgok csak fortyognak benned, mígnem egy nap majd felszínre törnek. Mindenki ment már keresztül nehéz időkön, és mindenkinek okozott már nehézséget visszafojtani a dühét, vagy megállni a sírást.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok. Párkapcsolati trénerként é...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 555

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ivett Kártyák Jós

Ivett

30 éve foglalkozik magyar kártya jóslással. Specialitása a párkapcsolat és sorselemzés.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 302

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Andi Együttérző Jós

Andi

Kertelés nélkül megmondja az égiek üzenetét. Áldással született, meglátja az emberek lelki és materiális problémáit.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 436

0900 700 602 - 2 EUR/perc