Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Mi a titkos érzelmi fegyvered? – Felfedi a zodiákus

Minden ember más, ezért másképpen reagál a különféle helyzetekre. Ugyanakkor mindenkinek van egy bizonyos érzelmi fegyvere, amit akkor használ fel, amikor valaminek véget akar vetni, vagy amikor azt látja, hogy valami rossz irányba halad. Az alábbiakban áttekintjük ezeket az érzelmi fegyvereket, amelyeket minden csillagjegy alkalmaz annak érdekében, hogy saját elképzelései szerint alakuljanak a dolgok.

 

Kos – Fásultság

Kos szülöttként többnyire az érdektelenséget használod annak érdekében, hogy a dolgok a saját érdekeid szerint alakuljanak. Amikor valami nem a terveid szerint megy, mindenféle lelkiismeret-furdalás nélkül közlöd a körülötted lévőkkel, hogy mindez tőled kívülálló okok miatt alakult így, és szíved szerint bele sem kezdtél volna. Bizonyos esetekben ez pontosan elegendő ahhoz, hogy a helyzetet gyökeresen megfordítsd, és jobbnak tüntesd fel, mint amilyen az valójában.

Bika – Harag

Bikaként gyorsan dühbe gurulsz, ha valami nem úgy alakul, ahogyan te azt elgondoltad. Neked egyszerűen nem lehet nemet mondani, ugyanis könnyedén rákényszeríted másokra az akaratodat. Ennek köszönhetően szinte bármit megtesznek neked a körülötted élők, a helyzet súlyosságától függően. Haragod ugyanis olyan erő, amivel senki nem akar szembeszállni.

Harag

Ikrek – Rászorultság

Ikrek szülöttként, ha valamit el akarsz érni, rögtön kihozod magadból az „rászoruló, nélkülöző” oldaladat. A körülötted élő emberek pedig szívesen járnak a kedvedbe, mert ettől csak fontosabbnak érzik magukat.

Rák – Kiszámíthatatlanság

Mivel Rák szülöttként nagyon fontos számodra a harmónia, meglepő, de kissé bonyolult helyzetet alakítasz ki, ha valami nem a kedved szerint alakul. Ugyanis ilyenkor egy olyan oldalad kerül előtérbe, amelyet az emberek nem gyakran látnak. Sok szempontból kicsit félelmetes lehetsz, de a kiszámíthatatlanságod általában a te javadra működik, az egyszer biztos.

Oroszlán – Büszkeség

Oroszlánként köztudott, hogy nagyon büszke vagy, és a büszkeséged nem is engedné, hogy a dolgok ne a terveid szerint alakuljanak. Soha nem engedsz az elveidből, még akkor sem, ha sarokba szorítva érzed magad. Noha, ez nem mindig a legjobb megoldás, tény, hogy változást eredményez.

Szűz – Felháborodás

Szűz szülöttként szabályosan felháborodsz, ha valami nem a terveid szerint alakul. Olyannyira, hogy a környezetedben élők, inkább rád hagyják a dolgot, és engednek, mintsem tanúi legyenek örökös elégedetlenségednek. Ez a viselkedés azonban hosszú távon komoly károkat okozhat, ezért jó lesz vigyázni. Noha valószínűleg észre sem veszed, de könnyen megfélemlítheted a környezetedet.

Mérleg – Eltávolodás

Mérleg szülöttként pontosan tudod, hogy a dolgok úgy fordulhatnak az általad kívánt állapotba, ha félre vonulsz. És minél jobban eltávolodsz, mások annál jobban ragaszkodnak hozzád. Mivel fontos része vagy a környezeted életének, és nem akarják, hogy távol kerülj tőlük, mindent megtesznek annak érdekében, hogy neked jó legyen.

Skorpió – Féltékenység

Skorpió szülöttként gyakran jelen van életedben a féltékenység. Az a típus vagy, aki tűzoltásra gyakran pontosan a tüzet használja fel, és ezzel könnyedén megtéveszt másokat. Természetesen lehet, hogy nem lett volna az egészből semmi komoly, de ha te megjelensz, egyből komolyra fordul a helyzet.

Nyilas – Düh

Nyilasként ritkán jön elő ez az oldalad, de ha egyszer dühbe gurulsz, minden úgy alakul, ahogyan szeretnéd. Ha azt tapasztalod, hogy a dolgok nem az elképzeléseid szerint alakulnak, először nem robbansz, hanem sokáig magadban őrlődsz, és az összes haragot magadba fojtod. Ám, ha egyszer minden kirobban belőled, akkor jaj’ annak, aki ellenszegül az akaratodnak.

Bak – Szeretet

Bak szülöttként szeretettel küzdesz a számodra kellemetlen helyzetek ellen. Minden olyanhoz, ami nem az elképzelésed szerint alakul, kedvesen viszonyulsz, és azon dolgozol, hogy megváltoztasd a nagy képet. Te vagy az egyik legpozitívabb jegy egy olyan helyzetben, amikor valami nem a kedved szerint történik.

Vízöntő – Szomorúság

Vízöntőként, ha valami nem úgy alakul, ahogyan te azt eltervezted, hajlamos vagy eljátszani, hogy mennyire szomorú vagy a történtek miatt. Ilyenkor ábrázatodra kiül a „sajnálj engem” kifejezés, és gondoskodsz róla, hogy ezt mindenki észrevegye. Minél többször csinálod ezt, annál inkább rájössz, hogy a környezetedben élők mennyire hajlandók orvosolni a kialakult helyzetet.

Halak – Unalom

Halak szülöttként, ha valami nem a kedved szerint alakul, azonnal úgy teszel, mintha az adott dolog nem érdekelne, és látványosan unatkozni kezdesz. E radikális változás láttán természetesen a körülötted lévők azonnal igyekeznek a kedvedben járni, és úgy alakítani a dolgot, hogy az neked is megnyerő legyen. Mindent megtesznek azért, hogy újból felkeltsék az érdeklődésedet.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Karma: Hogyan befolyásolják korábbi életeink a jelenünket?

Karma: Hogyan befolyásolják korábbi életeink a jelenünket?

Olykor úgy érzed, mintha az életed bizonyos aspektusai eleve el lennének rendelve vagy meg lennének írva? Elképzelhető, hogy ilyenkor épp a karmád tapasztalod meg, anélkül, hogy valójában tudnál róla. A karma a korábbi életek emléke, amely a jelenünkben manifesztálódik.

Bővebben »

Hercegnőből boszorkány? - Így változnak meg a nők az esküvő után a csillagjegyük szerint

Hercegnőből boszorkány? - Így változnak meg a nők az esküvő után a csillagjegyük szerint

Néha egyenesen hihetetlen, hogy a házas élet mennyire meg tud változtatni egy nőt. Van, aki igazi háziasszonnyá válik, míg mások hercegnőből gonosz boszorkánnyá alakulnak. Most bemutatjuk, hogy a csillagjósok szerint hogyan változnak meg a hölgyek az esküvő után. Érdemes figyelmesen végigolvasni, hátha tapasztalod magadon a jeleket.

Bővebben »

 
Kimerültnek érzed magad? - A legjobb mód a feltöltődésre a csillagjegyed alapján

Kimerültnek érzed magad? - A legjobb mód a feltöltődésre a csillagjegyed alapján

Amikor energia raktáraid lemerülnek, és teljesen le vagy nullázva, nehéz lehet elképzelni, milyen érzés az erőd teljében lenni. Mindenkinek meg van a saját előnyben részesített taktikája a feltöltődésre, de mi most a legalapvetőbbeket gyűjtöttük össze, méghozzá a csillagjegyek szerint.

Bővebben »

 
Hogyan válj jobbá? - A csillagjegyed tanácsai

Hogyan válj jobbá? - A csillagjegyed tanácsai

Sokszor találkozunk azzal az ellentmondással, hogy arra kérnek minket, fejlesszük az erősségeinket, miközben arra bátorítanak, hogy vállaljuk fel gyengeségeinket. Hibáink ismerete ugyanolyan fontos, mint hogy tisztában legyünk a pozitív tulajdonságainkkal. Mindannyiunknak vannak még hiányosságai, amin dolgozni tudunk, ezért ebben a cikkben bemutatjuk, hogy a csillagjegyed alapján mi az, amiben fejlődnöd kell még, hogy egy még jobb önmagaddá válj!

Bővebben »

 
Tényleg javítja a tánc az egészséget?

Tényleg javítja a tánc az egészséget?

A zene az emberiség szívverése. Képes összekapcsolni bennünket idegen emberekkel, egyesít minket a dalban, meghatározza a kultúránkat, átsegít minket az ünneplésen és a gyászon egyaránt, testünket pedig mozgásra ösztönzi. De vajon a tánc javítja az egészségünket is?

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 555

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Evi Tisztánlátó Jós

Evi

Kártya jóslással, ezotériával foglalkozom. Hitvallásom a szeretet átadása.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 500

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Miriam Gyógyító Jós

Miriam

Leginkább jósként vált ismertté. Gonosz erők elűzője, lelkek védelmezője.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 366

0900 700 602 - 2 EUR/perc