Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Életünknek egy bizonyos pontján mindannyian feltesszük magunknak a kérdést: mi is valójában az én célom? Miért születtem erre a világra? Bár ez egy igen személyes kérdés, és mindannyiunknak saját, egyedi sorsa van, amit be kell teljesítenie, az asztrológia adhat némi iránymutatást a válasz megleléséhez.

 

Ha tovább olvasol, a csillagjegyed által segíthetünk abban, hogy megtaláld, mit írtak meg számodra a csillagokban.

Kos

A Kos egy szenvedélyes, Tűz elemű jegy. Szeret versenyezni, és elég lelkes ahhoz, hogy valami újat, valami nagyot hozzon létre. Nem szeret várakozni. Egy Kosnak az a célja, hogy előrehaladjon: a művészetben, kultúrában, kereskedelemben, szórakoztatóiparban, vagy az élet bármely területén. Ha eléggé hisz a végső célban, mindig az elsők között lesz, aki valami forradalmian újat alkot.

Bika

A Bika egy Föld elemű jegy, ami stabilitásra vágyik, és jobban szeret az alapoktól építkezni. Vágyik az anyagi biztonságra, és a kapcsolataiban sem tűr kilengéseket. Mi más lehet az életcélja, mint az, hogy megbízható támaszt alakítson ki saját maga és a hozzá közel álló emberek számára?

Ikrek

Az Ikrek egy Levegő elemű jegy, méghozzá a leginkább társaságkedvelőbb és szociálisabb az összes csillagjegy közül. Életcélja egy Ikreknek az, hogy összehozza az embereket. Talán észre sem veszi, mekkora erővel bír az a képessége, hogy egy vadidegennel is szóba tud elegyedni egy kávézóban, vagy egy vasútállomáson.

Életcél

Rák

A Rák egy erősen Víz elemű jegy, aki empátiájával ajándékozza meg a világot. Kitűnően ismeri a saját és mások érzelmeit. Túllát az alapvető igényeken, és mindig kisírhatod magad a vállán. Életcélja az, hogy megtanítsa a világot, miként lehet feltétel nélkül is szeretni.

Oroszlán

Az Oroszlán egy szó szerint tüzes csillagjegy, aki mindenhol otthagyja a nyomát. Hihetetlen ereje és karizmája van, ami által kiváló vezető válhat belőle. Azért született a Földre, hogy megmutassa a világnak, miként kell bátornak és rettenthetetlennek lenni.

Szűz

A Szűz eleme a Föld. Analitikus és megbízható jegy, mindig azon gondolkodik, hogy egyet s mást hogyan lehetne jobbá tenni a világban, és miként lehetne békét hozni az emberek életébe. Rendkívül keményen dolgozik, életcélja pedig nem más, mint dióhéjban megfogalmazva: a világ jobbá tétele.

Skorpió

A Skorpió egy Víz elemű jegy, ezen kívül a legszenvedélyesebb az összes közül. Ha valamibe belekezd, abba biztos, hogy 100%-osan befekteti az energiáit. Életcélja az, hogy megmutassa a világnak, hogy a szenvedély az a titkos összetevő, ami minden tervet és álmot valósággá formálhat.

Mérleg

A Mérleg eleme a levegő. Szereti az egyensúlyt és az igazságosságot, a történet mind a két oldalát hallani akarja, mielőtt eldöntené, kinek a pártján áll. Legfontosabb életcélja az, hogy az igazságért harcolva egy élhetőbb hellyé tegye a világot.

Nyilas

A Nyilas egy Tűz elemű jegy, akinek szabadságvágya és kíváncsisága mindegyik másik jegyet felülmúlja. Nem szeret egy helyben toporogni, mindene az utazás, az új helyek felfedezése, új kultúrák megismerése és látókörének szélesítése. Azért jött a Földre, hogy némi gyermeki kíváncsiságot neveljen az emberekbe, valamint elkötelezett szenvedélyt.  

Bak

A Bak eleme a Föld. Támogatást, hitelességet és megbízhatóságot ad a barátainak és családjának egyaránt. Általában ő az a barát, aki a családhoz tartozik. Életcélja nem más, minthogy megtanítsa a világot a gondoskodás és a támogatás fontosságára.

Vízöntő

A Vízöntő egy Levegő elemű csillagjegy. Igazi lázadó, nehezen tűri a korlátokat, ugyanakkor mindig készen áll arra, hogy az emberek jogaiért felszólaljon. A saját példáját használja iránymutatásra, életcélja pedig nem más, minthogy jobbá tegye a világot, akár a fejlett technológia, akár önkéntes munka segítségével.

Halak

A Halak eleme a Víz. Akárcsak a Rák, ő is képes ráhangolódni az érzelmekre. Rendkívül kreatív és intuitív. A képzőművészetet, a zenét, a verseket, azaz az önkifejezés módjait hirdeti, és ennek folytatása jelenti egyben az életcélját is.

 

 

 
Legolvasottabb cikkeink
Anna Kurnyikova - Határozott és erős Ikrek

Anna Kurnyikova - Határozott és erős Ikrek

Van, aki csak párban nyerhet – tudja ezt jól az 1981 június 7-én született Anna Kurnyikova is

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Ezért ünnepeld a Valentin-napot, akár párban élsz, akár nem!

Ezért ünnepeld a Valentin-napot, akár párban élsz, akár nem!

Akár egyedül vagy, akár párkapcsolatban élsz, valójában a Valentin-napot mindenkinek meg kellene ünnepelnie. Bizonyára te is tapasztaltad azt, hogy a kereskedelmi jelleg néhányak szemében elrontotta ennek a napnak a ragyogását, ugyanakkor van néhány nagyon jó okunk, amiért igenis érdemes ezt a napot mindenkinek megünnepelni!

Bővebben »

Hogyan próbálja a párod kifejezni a szerelmét irántad? - Megmutatja a csillagjegye

Hogyan próbálja a párod kifejezni a szerelmét irántad? - Megmutatja a csillagjegye

A férfiaknak meg van a sajátos módszerük arra, hogy kimutassák érzéseiket – míg néhányuk érzékeny érintésekkel és ölelésekkel próbálja ezt, addig a többiek romantikus gesztusokkal próbálják felhívni magukra a figyelmet. Amikor eljön az idő, hogy megmutassák, mennyire fontos számukra a kedvesük, akkor egészen meglepő dolgokra képesek. Ezt a csillagok is megmondják, ugyanis komoly befolyással vannak a döntéseire és a viselkedésére egyaránt. Lássuk, hogyan fejezi ki irántad a szerelmét a párod!

Bővebben »

 
Így alkalmazd a vonzás törvényét a csillagjegyed alapján

Így alkalmazd a vonzás törvényét a csillagjegyed alapján

A vonzás törvénye az életünk számos területén alkalmazható. A helyzetektől, a rezgésektől, erős érzelmektől, a minket érintő egyéb problémákig, melyek közvetlenül érintenek bennünket, de nem mindig gyakorol azonos hatást ránk, hiszen mindenki egyedi, ezért másként látja a dolgokat. És itt jön képbe a csillagjegyed!

Bővebben »

 
4-es évszám: a megalapozás éve

4-es évszám: a megalapozás éve

Képzelj egy erős, szilárd négyzetet, annak négy pontjával, mint például egy alapkőzetet, amelyet egy ház vagy egy magas irodaház alatt helyeznek el. Gondolj arra, mennyire tartósnak és megbízhatónak kell ahhoz lennie, hogy megtartson mindent, amit csak erre ráépítenek! Nos, ezzel éppen egyidejűleg, az Univerzum 4-es energiáját is elképzelted, ami a 2020-as év számmisztikai évszáma is. (Ezt a számot úgy kapjuk meg, hogy egyszerűen összeadjuk a 2020 számjegyeit: 2 + 0 + 2 + 0 = 4.)

Bővebben »

 
Hogyan gondoskodj a lelki jólétedről 2020-ban?

Hogyan gondoskodj a lelki jólétedről 2020-ban?

Minden új év kezdetén sokan döntenek úgy, hogy jobbá teszik az életüket és saját magukat. Már javában zajlik 2020, eddigre már kiderült, hogy kik azok, akik kitartottak az újévi fogadalmuk mellett és kik azok, akik már feladták. Ebben a cikkben azoknak szeretnénk segíteni, akik komolyan gondolták, hogy idén változtatnak az életükön.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Andi Együttérző Jós

Andi

Kertelés nélkül megmondja az égiek üzenetét. Áldással született, meglátja az emberek lelki és materiális problémáit.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 436

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Bertalan Kata Gyógyító Jós

Bertalan Kata

Léleklátó, gyógyító, spirituális oktató, a keleti bölcsek útján jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 375

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Evi Tisztánlátó Jós

Evi

Kártya jóslással, ezotériával foglalkozom. Hitvallásom a szeretet átadása.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 500

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc