Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Életünknek egy bizonyos pontján mindannyian feltesszük magunknak a kérdést: mi is valójában az én célom? Miért születtem erre a világra? Bár ez egy igen személyes kérdés, és mindannyiunknak saját, egyedi sorsa van, amit be kell teljesítenie, az asztrológia adhat némi iránymutatást a válasz megleléséhez.

 

Ha tovább olvasol, a csillagjegyed által segíthetünk abban, hogy megtaláld, mit írtak meg számodra a csillagokban.

Kos

A Kos egy szenvedélyes, Tűz elemű jegy. Szeret versenyezni, és elég lelkes ahhoz, hogy valami újat, valami nagyot hozzon létre. Nem szeret várakozni. Egy Kosnak az a célja, hogy előrehaladjon: a művészetben, kultúrában, kereskedelemben, szórakoztatóiparban, vagy az élet bármely területén. Ha eléggé hisz a végső célban, mindig az elsők között lesz, aki valami forradalmian újat alkot.

Bika

A Bika egy Föld elemű jegy, ami stabilitásra vágyik, és jobban szeret az alapoktól építkezni. Vágyik az anyagi biztonságra, és a kapcsolataiban sem tűr kilengéseket. Mi más lehet az életcélja, mint az, hogy megbízható támaszt alakítson ki saját maga és a hozzá közel álló emberek számára?

Ikrek

Az Ikrek egy Levegő elemű jegy, méghozzá a leginkább társaságkedvelőbb és szociálisabb az összes csillagjegy közül. Életcélja egy Ikreknek az, hogy összehozza az embereket. Talán észre sem veszi, mekkora erővel bír az a képessége, hogy egy vadidegennel is szóba tud elegyedni egy kávézóban, vagy egy vasútállomáson.

Életcél

Rák

A Rák egy erősen Víz elemű jegy, aki empátiájával ajándékozza meg a világot. Kitűnően ismeri a saját és mások érzelmeit. Túllát az alapvető igényeken, és mindig kisírhatod magad a vállán. Életcélja az, hogy megtanítsa a világot, miként lehet feltétel nélkül is szeretni.

Oroszlán

Az Oroszlán egy szó szerint tüzes csillagjegy, aki mindenhol otthagyja a nyomát. Hihetetlen ereje és karizmája van, ami által kiváló vezető válhat belőle. Azért született a Földre, hogy megmutassa a világnak, miként kell bátornak és rettenthetetlennek lenni.

Szűz

A Szűz eleme a Föld. Analitikus és megbízható jegy, mindig azon gondolkodik, hogy egyet s mást hogyan lehetne jobbá tenni a világban, és miként lehetne békét hozni az emberek életébe. Rendkívül keményen dolgozik, életcélja pedig nem más, mint dióhéjban megfogalmazva: a világ jobbá tétele.

Skorpió

A Skorpió egy Víz elemű jegy, ezen kívül a legszenvedélyesebb az összes közül. Ha valamibe belekezd, abba biztos, hogy 100%-osan befekteti az energiáit. Életcélja az, hogy megmutassa a világnak, hogy a szenvedély az a titkos összetevő, ami minden tervet és álmot valósággá formálhat.

Mérleg

A Mérleg eleme a levegő. Szereti az egyensúlyt és az igazságosságot, a történet mind a két oldalát hallani akarja, mielőtt eldöntené, kinek a pártján áll. Legfontosabb életcélja az, hogy az igazságért harcolva egy élhetőbb hellyé tegye a világot.

Nyilas

A Nyilas egy Tűz elemű jegy, akinek szabadságvágya és kíváncsisága mindegyik másik jegyet felülmúlja. Nem szeret egy helyben toporogni, mindene az utazás, az új helyek felfedezése, új kultúrák megismerése és látókörének szélesítése. Azért jött a Földre, hogy némi gyermeki kíváncsiságot neveljen az emberekbe, valamint elkötelezett szenvedélyt.  

Bak

A Bak eleme a Föld. Támogatást, hitelességet és megbízhatóságot ad a barátainak és családjának egyaránt. Általában ő az a barát, aki a családhoz tartozik. Életcélja nem más, minthogy megtanítsa a világot a gondoskodás és a támogatás fontosságára.

Vízöntő

A Vízöntő egy Levegő elemű csillagjegy. Igazi lázadó, nehezen tűri a korlátokat, ugyanakkor mindig készen áll arra, hogy az emberek jogaiért felszólaljon. A saját példáját használja iránymutatásra, életcélja pedig nem más, minthogy jobbá tegye a világot, akár a fejlett technológia, akár önkéntes munka segítségével.

Halak

A Halak eleme a Víz. Akárcsak a Rák, ő is képes ráhangolódni az érzelmekre. Rendkívül kreatív és intuitív. A képzőművészetet, a zenét, a verseket, azaz az önkifejezés módjait hirdeti, és ennek folytatása jelenti egyben az életcélját is.

 

 

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Az emberiség évezredek óta próbál helytálló definíciót felállítani a szerelemre. Millióféleképpen megfogalmazták már: amikor a szíved kihagy egy ütést, mert meglátod azt az embert, aki iránt mélyebb érzéseid vannak, vagy összefont sorsú lelki társak vagytok. Amit azonban biztosra tudunk, az az, hogy a szerelem az emberiséggel egyidős, és minden embernek mást jelent.

Bővebben »

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

Az életünk során elkerülhetetlen, hogy ne kelljen kockázatot vállalnunk. Az egyik útról a másikra térünk, egyszer könnyebben, máskor pedig kihívásokkal teli. Vajon te milyen esetekben vagy hajlandó mindent egy lapra feltenni?

Bővebben »

 
Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Minden ember életében van egy olyan személy, aki az összes partner közül kitűnik, mert olyan szerelem fűzi hozzá, amit úgy hívnak, örökkévaló. Vajon tisztában vagy azzal, hogy a te életedben ki lehet az, akihez olyan érzelmek fűznek, amik szint egy életen át elkísérnek? Ha nem, akkor a csillagjegyed a segítségedre siet, ha tovább olvasol.

Bővebben »

 
A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

Néhány kapcsolat egyszerűen nem akar összejönni. Bármennyit dolgoztok rajta, egyszerűen nincs meg benne az a szikra, ami a rózsaszín köd eloszlása után is életben tartaná. Folyamatosan félreértitek egymást, és apróságokon is összekaptok, ami előbb-utóbb végül szakításhoz fog vezetni. Talán nem is érted, mi nem működött köztetek, hiszen szerettétek egymást. Nos, a helyzet az, hogy bármennyire is próbálkozhatunk, mert léteznek csillagjegyek, akik kapcsolatából semmiféle jó nem sülhet ki.

Bővebben »

 
Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Bármennyire is szeretnénk, hogy mindig pozitív dolgok vegyenek minket körül, sajnos gyakran találjuk magunkat olyan helyzetben, ami bizony tele van negativitással. Igaz ez a munkakörnyezetünkre is, hiszen életünk jelentős részé töltjük ki. Olykor vagy épp gyakrabban kihívást jelentenek munkatársaink, vagy egyszerűen csak a környezet, ami a munkahelyünkön övez minket.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Sade Kártyák Jós

Sade

Sáde vagyok jósnő és spirituális gyógyító.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 414

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Mara Kártyák Jós

Mara

Képességeit őseitől örökölte. Cigánykártyából és inga segítségével jósol, így szeretne segíteni a hozzá fordulóknak.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 308

0900 700 602 - 2 EUR/perc