Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Életünknek egy bizonyos pontján mindannyian feltesszük magunknak a kérdést: mi is valójában az én célom? Miért születtem erre a világra? Bár ez egy igen személyes kérdés, és mindannyiunknak saját, egyedi sorsa van, amit be kell teljesítenie, az asztrológia adhat némi iránymutatást a válasz megleléséhez.

 

Ha tovább olvasol, a csillagjegyed által segíthetünk abban, hogy megtaláld, mit írtak meg számodra a csillagokban.

Kos

A Kos egy szenvedélyes, Tűz elemű jegy. Szeret versenyezni, és elég lelkes ahhoz, hogy valami újat, valami nagyot hozzon létre. Nem szeret várakozni. Egy Kosnak az a célja, hogy előrehaladjon: a művészetben, kultúrában, kereskedelemben, szórakoztatóiparban, vagy az élet bármely területén. Ha eléggé hisz a végső célban, mindig az elsők között lesz, aki valami forradalmian újat alkot.

Bika

A Bika egy Föld elemű jegy, ami stabilitásra vágyik, és jobban szeret az alapoktól építkezni. Vágyik az anyagi biztonságra, és a kapcsolataiban sem tűr kilengéseket. Mi más lehet az életcélja, mint az, hogy megbízható támaszt alakítson ki saját maga és a hozzá közel álló emberek számára?

Ikrek

Az Ikrek egy Levegő elemű jegy, méghozzá a leginkább társaságkedvelőbb és szociálisabb az összes csillagjegy közül. Életcélja egy Ikreknek az, hogy összehozza az embereket. Talán észre sem veszi, mekkora erővel bír az a képessége, hogy egy vadidegennel is szóba tud elegyedni egy kávézóban, vagy egy vasútállomáson.

Életcél

Rák

A Rák egy erősen Víz elemű jegy, aki empátiájával ajándékozza meg a világot. Kitűnően ismeri a saját és mások érzelmeit. Túllát az alapvető igényeken, és mindig kisírhatod magad a vállán. Életcélja az, hogy megtanítsa a világot, miként lehet feltétel nélkül is szeretni.

Oroszlán

Az Oroszlán egy szó szerint tüzes csillagjegy, aki mindenhol otthagyja a nyomát. Hihetetlen ereje és karizmája van, ami által kiváló vezető válhat belőle. Azért született a Földre, hogy megmutassa a világnak, miként kell bátornak és rettenthetetlennek lenni.

Szűz

A Szűz eleme a Föld. Analitikus és megbízható jegy, mindig azon gondolkodik, hogy egyet s mást hogyan lehetne jobbá tenni a világban, és miként lehetne békét hozni az emberek életébe. Rendkívül keményen dolgozik, életcélja pedig nem más, mint dióhéjban megfogalmazva: a világ jobbá tétele.

Skorpió

A Skorpió egy Víz elemű jegy, ezen kívül a legszenvedélyesebb az összes közül. Ha valamibe belekezd, abba biztos, hogy 100%-osan befekteti az energiáit. Életcélja az, hogy megmutassa a világnak, hogy a szenvedély az a titkos összetevő, ami minden tervet és álmot valósággá formálhat.

Mérleg

A Mérleg eleme a levegő. Szereti az egyensúlyt és az igazságosságot, a történet mind a két oldalát hallani akarja, mielőtt eldöntené, kinek a pártján áll. Legfontosabb életcélja az, hogy az igazságért harcolva egy élhetőbb hellyé tegye a világot.

Nyilas

A Nyilas egy Tűz elemű jegy, akinek szabadságvágya és kíváncsisága mindegyik másik jegyet felülmúlja. Nem szeret egy helyben toporogni, mindene az utazás, az új helyek felfedezése, új kultúrák megismerése és látókörének szélesítése. Azért jött a Földre, hogy némi gyermeki kíváncsiságot neveljen az emberekbe, valamint elkötelezett szenvedélyt.  

Bak

A Bak eleme a Föld. Támogatást, hitelességet és megbízhatóságot ad a barátainak és családjának egyaránt. Általában ő az a barát, aki a családhoz tartozik. Életcélja nem más, minthogy megtanítsa a világot a gondoskodás és a támogatás fontosságára.

Vízöntő

A Vízöntő egy Levegő elemű csillagjegy. Igazi lázadó, nehezen tűri a korlátokat, ugyanakkor mindig készen áll arra, hogy az emberek jogaiért felszólaljon. A saját példáját használja iránymutatásra, életcélja pedig nem más, minthogy jobbá tegye a világot, akár a fejlett technológia, akár önkéntes munka segítségével.

Halak

A Halak eleme a Víz. Akárcsak a Rák, ő is képes ráhangolódni az érzelmekre. Rendkívül kreatív és intuitív. A képzőművészetet, a zenét, a verseket, azaz az önkifejezés módjait hirdeti, és ennek folytatása jelenti egyben az életcélját is.

 

 

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

Bővebben »

 
Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Az az igazság, hogy mindenkinek van egy mágikus képessége, minden azon múlik, hogy ezt felfedezzük-e magunkban. Ha hiszel az asztrológiában, most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján milyen erő birtokosa vagy.

Bővebben »

 
Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

A személyes spirituális állatunk arra emlékeztet minket, hogy mik is vagyunk legbelül – az a részünk, ami egész életünkben csak szabadulni akar. Születésedtől kezdve jelen van, veled együtt lélegzik, és soha, egyetlen pillanatra sem hagy el.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Andi Együttérző Jós

Andi

Kertelés nélkül megmondja az égiek üzenetét. Áldással született, meglátja az emberek lelki és materiális problémáit.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 436

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kincső Gyógyító Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 311

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kiron Kártyák Jós

Kiron

Jóslatai az eredeti ókori szláv jóskártyákra épül, melyre dédszülei hagyatékaként tett szert, és ezzel vált egyedüliv...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 901

0900 700 602 - 2 EUR/perc