Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

 

Kos

Több millió Nap lángjával égsz, vagy legalábbis szeretnél. Mélyen érint, ha az emberek nem fejezik ki az irántad érzett szeretetüket, vagy ha ignorálnak, ilyenkor hangulatod hamar a béka hátsója alá süllyed. Mivel folyamatos megerősítésre vágysz, képtelen vagy kezelni, ha nem kapod meg.

Nyomasztó érzés tud lenni...

Bika

Mindennél jobban utálsz egy helyben stagnálni, mégis sokszor ezt teszed magaddal. Megtalálod a saját kis komfortzónádat, belefészkeled magad, és ott maradsz, még ha kókadozol is az unalomtól. Mindig tudod, hogy mikor vagy sikertelen, ami szintén lehangoló számodra.

Ikrek

Semmi sem teheti tönkre jobban a hangulatodat, mint egy összetört szív. Mindenki szomorú, amikor valami csalódás éri, neked viszont tízszer nehezebb őket feldolgozni, mint a többi jegynek. Az elárultság érzése életed végéig kísérteni fog. A világ előtt bátornak mutatkozol, de mélyen legbelül bizony hatalmas fájdalmaid vannak.

Rák

Az önképeddel kapcsolatos zavaraidból adódóan akkor érzed magad igazán ramatyul, amikor nem teljes pompádban ragyogsz. Mások számára triviális lehet, de te tényleg törődsz a kinézeteddel, és ha nem úgy nézel ki, ahogyan szeretnél, könnyen önsajnálatba süllyedhetsz. Ha viszont elmész edzeni, újra fel tudod turbózni az önértékelésedet.

Oroszlán

Amikor a dolgok nem éppen úgy alakulnak, ahogyan eltervezted, bánatot és gyötrődést érzel. Született vezetőként szereted, ha a helyzet magaslatán állsz, így ha kicsúszik a kezedből az irányítás, a jókedved is lelohad.

Szűz

Hajlamos vagy túlgondolni dolgokat, így már életed bizonyos részeinek túlanalizálásától is depresszióba süllyedhetsz. Hamis helyzeteket találsz ki a fejedben, és magadban eltervezed a lehető legrosszabb kimenetelüket. Bár ez a módszer segít előrelátónak lenni az esetleges negatív eseményekkel szemben, megakadályozza, hogy élvezni tudd a pozitív dolgokat.

Mérleg

Pedáns vagy, és szeretsz ellenőrzés alatt tartani mindent magad körül, így megriadsz, ha valamilyen oknál fogva nem a te kezedbe kerül a gyeplő. Ilyenkor teljesen kikészülsz és pánikba esel, ami egyre mélyebb örvénybe fog rántani, ha nem teszel ellene tudatosan.

Skorpió

Akkor vagy leginkább magad alatt, amikor félsz. Általában rendületlenül nézel szembe az élet kihívásaival, és élvezed, amikor kockázatot vállalsz és győzedelmeskedsz. Ám az, hogy gyakran pengeélen táncolsz, arra emlékeztet, hogy az élet egyszer véget fog érni. A tudat, hogy semmi sem tart örökké, olyan megrettenést vált ki belőled, ami akár depressziót is okozhat.

Nyilas

A magány a te legnagyobb ellenséged. Bár akkor vagy leginkább felszabadult, amikor egyedül vagy, a félelem, hogy sosem találsz magadnak társat, elkísér utadon. Magányosnak tervezed el az életedet, a szíved mélyén mégsem így akarsz élni. Szeretsz egyedül lenni, a gondolat, hogy az út végén is ez fog várni, viszont megriaszt.

Bak

Az öregedés gondolatától odalesz minden jókedved. Képtelen vagy elfogadni az élet körforgásának ezt a részét, és bármire kész vagy, csak hogy elkerüld. Még kés alá is feküdnél, csak eltüntesd a jeleit, de a tudás és bölcsesség, amit az évek alatt felhalmoztál, értelmesebb döntésekre sarkall.

Vízöntő

Semmi sem okoz számodra nagyobb örömet, mint a tudat, hogy valamit jól csináltál. Azonban a gondolattól, sőt, annak a lehetőségétől, hogy valamit elszúrtál, pánikba esel. A hibáktól való folyamatos félelem teljesen a hatalmába keríthet, ha nem tudsz ellenük hatékonyan védekezni. A legkisebb kritika, ami a teljesítményedre irányul, szomorúvá és cinikussá tehet.

Halak

Leggyakrabban a családod miatt leszel bánatos. Nem mindig az ő hibájuk, néha te érzed úgy, hogy valami kimondatlan feszültség van a családtagok között. Azt szereted, amikor minden rendben halad, és ha homokszem kerül a gépezetbe, zavart kelt benned. Alapból is érzékeny vagy, és mivel a családodról van szó, még inkább megviseli az idegeidet a fennálló helyzet.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Alacsony az önértékelésed? - A csillagjegyed elárulja, miért!

Alacsony az önértékelésed? - A csillagjegyed elárulja, miért!

Önértékelésünk egy olyan dolog, amivel gyakran akadnak gondjaink. Te miért küzdesz vele? Lehet, hogy az ok a csillagjegyedben rejlik? Olvass tovább, mert a csillagok felfedik, mi áll a háttérben!

Bővebben »

3 lépés, hogyan maradhatsz produktív az élet minden területén

3 lépés, hogyan maradhatsz produktív az élet minden területén

Életmentő tanácsok, önsegítő könyvek tömkelege és oly kevés idő – úgy tűnik, az ember életében mindig van valami megjavítani való, különösen, ha a hatékonyágról van szó. Van, aki nem találja a megfelelő módját annak, hogyan érje el minél előbb céljait, míg másoknál maga a cél az, ami hiányzik.

Bővebben »

 
Milyen hatással van rád az ősz? - Megmutatják a csillagok

Milyen hatással van rád az ősz? - Megmutatják a csillagok

Sokan az elmúlás időszakának tartják az őszt, egyesek pedig pontosan attól újulnak meg, ahogy látják, hogy a természet is átváltozik, és magára ölti a barna ezernyi árnyalatát. Mindenkiből mást hoz ki ez a csodálatos évszak. Vajon belőled mit hoz ki az ősz, és mennyire kedveled? A csillagok máris elárulják!

Bővebben »

 
Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

 
Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 590

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kiron Kártyák Jós

Kiron

Jóslatai az eredeti ókori szláv jóskártyákra épül, melyre dédszülei hagyatékaként tett szert, és ezzel vált egyedüliv...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 901

0900 700 602 - 2 EUR/perc