Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

 

Kos

Több millió Nap lángjával égsz, vagy legalábbis szeretnél. Mélyen érint, ha az emberek nem fejezik ki az irántad érzett szeretetüket, vagy ha ignorálnak, ilyenkor hangulatod hamar a béka hátsója alá süllyed. Mivel folyamatos megerősítésre vágysz, képtelen vagy kezelni, ha nem kapod meg.

Nyomasztó érzés tud lenni...

Bika

Mindennél jobban utálsz egy helyben stagnálni, mégis sokszor ezt teszed magaddal. Megtalálod a saját kis komfortzónádat, belefészkeled magad, és ott maradsz, még ha kókadozol is az unalomtól. Mindig tudod, hogy mikor vagy sikertelen, ami szintén lehangoló számodra.

Ikrek

Semmi sem teheti tönkre jobban a hangulatodat, mint egy összetört szív. Mindenki szomorú, amikor valami csalódás éri, neked viszont tízszer nehezebb őket feldolgozni, mint a többi jegynek. Az elárultság érzése életed végéig kísérteni fog. A világ előtt bátornak mutatkozol, de mélyen legbelül bizony hatalmas fájdalmaid vannak.

Rák

Az önképeddel kapcsolatos zavaraidból adódóan akkor érzed magad igazán ramatyul, amikor nem teljes pompádban ragyogsz. Mások számára triviális lehet, de te tényleg törődsz a kinézeteddel, és ha nem úgy nézel ki, ahogyan szeretnél, könnyen önsajnálatba süllyedhetsz. Ha viszont elmész edzeni, újra fel tudod turbózni az önértékelésedet.

Oroszlán

Amikor a dolgok nem éppen úgy alakulnak, ahogyan eltervezted, bánatot és gyötrődést érzel. Született vezetőként szereted, ha a helyzet magaslatán állsz, így ha kicsúszik a kezedből az irányítás, a jókedved is lelohad.

Szűz

Hajlamos vagy túlgondolni dolgokat, így már életed bizonyos részeinek túlanalizálásától is depresszióba süllyedhetsz. Hamis helyzeteket találsz ki a fejedben, és magadban eltervezed a lehető legrosszabb kimenetelüket. Bár ez a módszer segít előrelátónak lenni az esetleges negatív eseményekkel szemben, megakadályozza, hogy élvezni tudd a pozitív dolgokat.

Mérleg

Pedáns vagy, és szeretsz ellenőrzés alatt tartani mindent magad körül, így megriadsz, ha valamilyen oknál fogva nem a te kezedbe kerül a gyeplő. Ilyenkor teljesen kikészülsz és pánikba esel, ami egyre mélyebb örvénybe fog rántani, ha nem teszel ellene tudatosan.

Skorpió

Akkor vagy leginkább magad alatt, amikor félsz. Általában rendületlenül nézel szembe az élet kihívásaival, és élvezed, amikor kockázatot vállalsz és győzedelmeskedsz. Ám az, hogy gyakran pengeélen táncolsz, arra emlékeztet, hogy az élet egyszer véget fog érni. A tudat, hogy semmi sem tart örökké, olyan megrettenést vált ki belőled, ami akár depressziót is okozhat.

Nyilas

A magány a te legnagyobb ellenséged. Bár akkor vagy leginkább felszabadult, amikor egyedül vagy, a félelem, hogy sosem találsz magadnak társat, elkísér utadon. Magányosnak tervezed el az életedet, a szíved mélyén mégsem így akarsz élni. Szeretsz egyedül lenni, a gondolat, hogy az út végén is ez fog várni, viszont megriaszt.

Bak

Az öregedés gondolatától odalesz minden jókedved. Képtelen vagy elfogadni az élet körforgásának ezt a részét, és bármire kész vagy, csak hogy elkerüld. Még kés alá is feküdnél, csak eltüntesd a jeleit, de a tudás és bölcsesség, amit az évek alatt felhalmoztál, értelmesebb döntésekre sarkall.

Vízöntő

Semmi sem okoz számodra nagyobb örömet, mint a tudat, hogy valamit jól csináltál. Azonban a gondolattól, sőt, annak a lehetőségétől, hogy valamit elszúrtál, pánikba esel. A hibáktól való folyamatos félelem teljesen a hatalmába keríthet, ha nem tudsz ellenük hatékonyan védekezni. A legkisebb kritika, ami a teljesítményedre irányul, szomorúvá és cinikussá tehet.

Halak

Leggyakrabban a családod miatt leszel bánatos. Nem mindig az ő hibájuk, néha te érzed úgy, hogy valami kimondatlan feszültség van a családtagok között. Azt szereted, amikor minden rendben halad, és ha homokszem kerül a gépezetbe, zavart kelt benned. Alapból is érzékeny vagy, és mivel a családodról van szó, még inkább megviseli az idegeidet a fennálló helyzet.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Karma: Hogyan befolyásolják korábbi életeink a jelenünket?

Karma: Hogyan befolyásolják korábbi életeink a jelenünket?

Olykor úgy érzed, mintha az életed bizonyos aspektusai eleve el lennének rendelve vagy meg lennének írva? Elképzelhető, hogy ilyenkor épp a karmád tapasztalod meg, anélkül, hogy valójában tudnál róla. A karma a korábbi életek emléke, amely a jelenünkben manifesztálódik.

Bővebben »

Hercegnőből boszorkány? - Így változnak meg a nők az esküvő után a csillagjegyük szerint

Hercegnőből boszorkány? - Így változnak meg a nők az esküvő után a csillagjegyük szerint

Néha egyenesen hihetetlen, hogy a házas élet mennyire meg tud változtatni egy nőt. Van, aki igazi háziasszonnyá válik, míg mások hercegnőből gonosz boszorkánnyá alakulnak. Most bemutatjuk, hogy a csillagjósok szerint hogyan változnak meg a hölgyek az esküvő után. Érdemes figyelmesen végigolvasni, hátha tapasztalod magadon a jeleket.

Bővebben »

 
Kimerültnek érzed magad? - A legjobb mód a feltöltődésre a csillagjegyed alapján

Kimerültnek érzed magad? - A legjobb mód a feltöltődésre a csillagjegyed alapján

Amikor energia raktáraid lemerülnek, és teljesen le vagy nullázva, nehéz lehet elképzelni, milyen érzés az erőd teljében lenni. Mindenkinek meg van a saját előnyben részesített taktikája a feltöltődésre, de mi most a legalapvetőbbeket gyűjtöttük össze, méghozzá a csillagjegyek szerint.

Bővebben »

 
Hogyan válj jobbá? - A csillagjegyed tanácsai

Hogyan válj jobbá? - A csillagjegyed tanácsai

Sokszor találkozunk azzal az ellentmondással, hogy arra kérnek minket, fejlesszük az erősségeinket, miközben arra bátorítanak, hogy vállaljuk fel gyengeségeinket. Hibáink ismerete ugyanolyan fontos, mint hogy tisztában legyünk a pozitív tulajdonságainkkal. Mindannyiunknak vannak még hiányosságai, amin dolgozni tudunk, ezért ebben a cikkben bemutatjuk, hogy a csillagjegyed alapján mi az, amiben fejlődnöd kell még, hogy egy még jobb önmagaddá válj!

Bővebben »

 
Tényleg javítja a tánc az egészséget?

Tényleg javítja a tánc az egészséget?

A zene az emberiség szívverése. Képes összekapcsolni bennünket idegen emberekkel, egyesít minket a dalban, meghatározza a kultúránkat, átsegít minket az ünneplésen és a gyászon egyaránt, testünket pedig mozgásra ösztönzi. De vajon a tánc javítja az egészségünket is?

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 555

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Horusz Asztrológia Jós

Horusz

Asztrológiával 1987 óta foglalkozom. Az emberi kapcsolatok sokszínűségét meghatározza, hogy mi "köti" össze a feleket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 309

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ivett Kártyák Jós

Ivett

30 éve foglalkozik magyar kártya jóslással. Specialitása a párkapcsolat és sorselemzés.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 302

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Erika Együttérző Jós

Erika

Spirituális tanácsadó. Megérzéseivel segíti a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 300

0900 700 602 - 2 EUR/perc