Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

 

Kos

Több millió Nap lángjával égsz, vagy legalábbis szeretnél. Mélyen érint, ha az emberek nem fejezik ki az irántad érzett szeretetüket, vagy ha ignorálnak, ilyenkor hangulatod hamar a béka hátsója alá süllyed. Mivel folyamatos megerősítésre vágysz, képtelen vagy kezelni, ha nem kapod meg.

Nyomasztó érzés tud lenni...

Bika

Mindennél jobban utálsz egy helyben stagnálni, mégis sokszor ezt teszed magaddal. Megtalálod a saját kis komfortzónádat, belefészkeled magad, és ott maradsz, még ha kókadozol is az unalomtól. Mindig tudod, hogy mikor vagy sikertelen, ami szintén lehangoló számodra.

Ikrek

Semmi sem teheti tönkre jobban a hangulatodat, mint egy összetört szív. Mindenki szomorú, amikor valami csalódás éri, neked viszont tízszer nehezebb őket feldolgozni, mint a többi jegynek. Az elárultság érzése életed végéig kísérteni fog. A világ előtt bátornak mutatkozol, de mélyen legbelül bizony hatalmas fájdalmaid vannak.

Rák

Az önképeddel kapcsolatos zavaraidból adódóan akkor érzed magad igazán ramatyul, amikor nem teljes pompádban ragyogsz. Mások számára triviális lehet, de te tényleg törődsz a kinézeteddel, és ha nem úgy nézel ki, ahogyan szeretnél, könnyen önsajnálatba süllyedhetsz. Ha viszont elmész edzeni, újra fel tudod turbózni az önértékelésedet.

Oroszlán

Amikor a dolgok nem éppen úgy alakulnak, ahogyan eltervezted, bánatot és gyötrődést érzel. Született vezetőként szereted, ha a helyzet magaslatán állsz, így ha kicsúszik a kezedből az irányítás, a jókedved is lelohad.

Szűz

Hajlamos vagy túlgondolni dolgokat, így már életed bizonyos részeinek túlanalizálásától is depresszióba süllyedhetsz. Hamis helyzeteket találsz ki a fejedben, és magadban eltervezed a lehető legrosszabb kimenetelüket. Bár ez a módszer segít előrelátónak lenni az esetleges negatív eseményekkel szemben, megakadályozza, hogy élvezni tudd a pozitív dolgokat.

Mérleg

Pedáns vagy, és szeretsz ellenőrzés alatt tartani mindent magad körül, így megriadsz, ha valamilyen oknál fogva nem a te kezedbe kerül a gyeplő. Ilyenkor teljesen kikészülsz és pánikba esel, ami egyre mélyebb örvénybe fog rántani, ha nem teszel ellene tudatosan.

Skorpió

Akkor vagy leginkább magad alatt, amikor félsz. Általában rendületlenül nézel szembe az élet kihívásaival, és élvezed, amikor kockázatot vállalsz és győzedelmeskedsz. Ám az, hogy gyakran pengeélen táncolsz, arra emlékeztet, hogy az élet egyszer véget fog érni. A tudat, hogy semmi sem tart örökké, olyan megrettenést vált ki belőled, ami akár depressziót is okozhat.

Nyilas

A magány a te legnagyobb ellenséged. Bár akkor vagy leginkább felszabadult, amikor egyedül vagy, a félelem, hogy sosem találsz magadnak társat, elkísér utadon. Magányosnak tervezed el az életedet, a szíved mélyén mégsem így akarsz élni. Szeretsz egyedül lenni, a gondolat, hogy az út végén is ez fog várni, viszont megriaszt.

Bak

Az öregedés gondolatától odalesz minden jókedved. Képtelen vagy elfogadni az élet körforgásának ezt a részét, és bármire kész vagy, csak hogy elkerüld. Még kés alá is feküdnél, csak eltüntesd a jeleit, de a tudás és bölcsesség, amit az évek alatt felhalmoztál, értelmesebb döntésekre sarkall.

Vízöntő

Semmi sem okoz számodra nagyobb örömet, mint a tudat, hogy valamit jól csináltál. Azonban a gondolattól, sőt, annak a lehetőségétől, hogy valamit elszúrtál, pánikba esel. A hibáktól való folyamatos félelem teljesen a hatalmába keríthet, ha nem tudsz ellenük hatékonyan védekezni. A legkisebb kritika, ami a teljesítményedre irányul, szomorúvá és cinikussá tehet.

Halak

Leggyakrabban a családod miatt leszel bánatos. Nem mindig az ő hibájuk, néha te érzed úgy, hogy valami kimondatlan feszültség van a családtagok között. Azt szereted, amikor minden rendben halad, és ha homokszem kerül a gépezetbe, zavart kelt benned. Alapból is érzékeny vagy, és mivel a családodról van szó, még inkább megviseli az idegeidet a fennálló helyzet.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Különleges és ritka Merkúr – Nap együttállás 11.11-én!

Különleges és ritka Merkúr – Nap együttállás 11.11-én!

A Merkúr – Nap tranzit egy rendkívül ritka esemény az asztrológiában, ugyanis a Merkúr minden évszázadban körülbelül 13-szor tranzitál csak. Ennek az eseménynek azonban nem csak asztrológiai szempontból van különös jelentősége, hanem a számmisztika szempontjából is, mivel a tranzitra 11. hó 11. napján kerül sor.

Bővebben »

3 módja annak, hogyan emlékezhetünk meg elhunyt szeretteinkről

3 módja annak, hogyan emlékezhetünk meg elhunyt szeretteinkről

November első két napján, Mindenszentek és Halottak napja alkalmából emberek milliói tisztelegnek azok előtt, akik sajnos már nem lehetnek köztünk. Sokan úgy vélik, hogy ezeken a napokon a láthatón túli világgal sokkal könnyebb kapcsolatba lépni, mint máskor. Ilyenkor a világ szíve egyként dobban mindazokért, akiket szerettünk valaha, azokért, akiket soha nem fogunk elelejteni.

Bővebben »

 
Halloween és a spirituális megújulás

Halloween és a spirituális megújulás

Az év ezen szakaszában, a Skorpió jegyének és a nálunk is egyre szélesebb körben ünnepelt Halloween idején, kiváló lehetőség nyílig a spirituális újjászületésre. Az ősi hagyományok szerint ilyenkor a régi körülmények helyére új lehetőségek lépnek.

Bővebben »

 
Novemberi energiák a csillagoktól - Spirituális üzenetet kaptál a csillagjegyednek megfelelően

Novemberi energiák a csillagoktól - Spirituális üzenetet kaptál a csillagjegyednek megfelelően

A csillagok már felkészültek a novemberre, és egy-egy üzenettel látnak most el, hogy minél felkészültebben nézz e hónap elé. Keresd meg a sajátodat, hogy segítsen neked megérteni a téged befolyásoló őszi energiák hatásait.

Bővebben »

 
Alacsony az önértékelésed? - A csillagjegyed elárulja, miért!

Alacsony az önértékelésed? - A csillagjegyed elárulja, miért!

Önértékelésünk egy olyan dolog, amivel gyakran akadnak gondjaink. Te miért küzdesz vele? Lehet, hogy az ok a csillagjegyedben rejlik? Olvass tovább, mert a csillagok felfedik, mi áll a háttérben!

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Erika Együttérző Jós

Erika

Spirituális tanácsadó. Megérzéseivel segíti a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 300

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kiron Kártyák Jós

Kiron

Jóslatai az eredeti ókori szláv jóskártyákra épül, melyre dédszülei hagyatékaként tett szert, és ezzel vált egyedüliv...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 901

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc