Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Mi az, ami szorongást, feszültséget vált ki belőled?

Nem is sejtenéd, hogy a csillagok milyen hatással vannak ránk… Azt meg pláne nem, hogy mennyi mindent rejt a csillagjegy, mely alatt születtél. Szeretnéd tudni, hogy mi az, ami idegessé, feszültté, aggodalmaskodóvá tesz az életben? Nos, mi úgy gondoljuk, hogy erre meg van a válasz, méghozzá a csillagjegyedben rejlik.

 

Kos (március 21-től április 9-ig)

Téged az tesz feszültté, hogy mindig tenni, csinálni akarsz valamit, folyamatosan úton akarsz lenni. Ez alapjában véve jó, hiszen arra utal, hogy telis tele vagy energiával és életerővel. Viszont, ha egy napot otthon kell töltened édes semmittevésben, az számodra felér az őrülettel. Pillanatok alatt képes vagy a körülötted élők életét megkeseríteni. Fogadd el azt a tényt, hogy nem mindennap lehet izgalmas, nem minden napon történik valami. Mindenkinek vannak rosszabb napjai, tanuld meg kezelni ezeket a napokat.

Feszült pillanatok

Bika (április 20-tól május 21-ig)

Szereted a stabil, kiegyensúlyozott életet, szereted magad biztonságban tudni, és a megfelelő emberekkel körül venni. Ugyanis, ha bármiféle bizonytalanságot érzel, azonnal nyugtalankodni kezdesz. Egy valamivel azonban nem árt tisztában lenned: szorongásod oka soha nem a többi emberben rejlik, hanem abban, hogy folyamatosan túlgondolsz mindent. Hagyd abba a megszállott túlagyalást, és meglátod, kevésbé fogsz aggodalmaskodni.

Ikrek (május 22-től június 21-ig)

A legnagyobb probléma talán az, hogy nem szűröd ki, mi a fontos, és mi az, ami egyáltalán nem az. Ennek köszönhetően sokszor abszolút lényegtelen dolgokon akadsz ki, és ezekkel töltöd meg az elmédet. Egy idő után pedig olyannyira megszállnak ezek a gondolatok, hogy képtelen vagy uralni őket, és aggódni, szorongani kezdesz. Állíts fel fontossági sorrendet, döntsd el, hogy mi az, ami fontos, és mi az, ami nem az. Ne hagyd, hogy a lényegtelen dolgok eluralkodjanak rajtad, és megzavarják a nyugalmadat.

Rák (június 22-től július 22-ig)

Egyáltalán nem szeretsz a középpontban lenni. Szereted a figyelmet, de nem szereted, ha minden tekintet rád irányul, ugyanis attól igencsak idegessé és feszültté válsz. Ha középpontba kerülsz, szabályosan elveszíted a nyugalmadat, és nem tudsz azonosulni a saját érzelmeiddel. Próbálj meg társaságban egy kicsit lazább lenni. Soha nem az számít, mit gondolnak rólad mások, az a fontos, hogy TE mit gondolsz saját magadról.

Oroszlán (július 23-tól augusztus 22-ig)

Te vagy az, aki nem tudja elviselni, ha kiveszik az irányítást a kezéből. Szabályosan gyűlölöd, ha nem kiszolgáltatott helyzetbe kerülsz, és valaki más kezében van a gyeplő. Minden pillanatban szeretnél az irányítás hatáskörében lenni, mert nem tudod elviselni, ha valaki megmondja neked, hogy mit szabad, és mit nem. Számodra a világ legtermészetesebb dolga az, ha mindent és mindenkit te irányíthatsz. Márpedig el kell fogadnod azt a tényt, hogy ez nem így működik! Nem lehetsz mindig te a főnök, vannak helyzetek, amikor engedned is kell.

Szűz (augusztus 22-től szeptember 23-ig)

Esetedben az aggodalmaskodás legfőbb oka az, hogy túlgondolkodsz mindent. Túl sokat agyalsz a körülötted lévő dolgokon, folyamatosan stresszelsz azon, hogy minden rendben legyen, és időnként bizony kiborulsz. Engedned kell az elvárásaidon, mert ez egyáltalán nincs jó hatással rád. Nem csak azért, mert felemészted magad a tökéletességre való törekvésben, hanem azért, mert ezalatt mindenkit irányítani próbálsz, és könnyen megbántod a környezetedet.

Mérleg (szeptember 24-től október 22-ig)

Számodra a legfontosabb az igazság, hatalmas igazságérzettel áldott meg az Univerzum. Ez önmagában még nem is lenne gond, hiszen az igazság, az őszinteség mindig jobb emberré tesz minket. Te azonban nem tudod elviselni, ha igazságtalanság történik körülötted, és képes vagy erőteljesen küzdeni azért, hogy fény derüljön az igazságra. Ha ugyanis valahol nincs igazság, akkor idegessé, feszültté válsz. Márpedig tisztában kell lenned azzal, hogy minden ember szemében más a helyes, és más a helytelen. Éppen ezért nem vetítheted ki másokra azt, hogy szerinted mi a helyed, mi az igazságos. A dolgok sajnos nem mindig működnek helyesen és egyenlően.

Skorpió (október 23-tól november 22-ig)

Semmi másra nem vágysz, mint a csendes, nyugodt, békés életre, szereted, ha minden a terveid szerint alakul. Ki nem állhatod, ha valami keresztezi az utadat, és akadályokat állít eléd. Márpedig el kell fogadnod, hogy időnként az élet bizony megmér, és a világ nem mindig a nyugalomról, a csendről és a zökkenőmentességről szól. Semmi sem garantálja azt, hogy zavartalanul eléred a céljaidat, és ez így is van rendjén. Felesleges aggodalmaskodni azon, hogy szerinted a világ nem működik megfelelően.

Nyilas (november 23-tól december 21-ig)

Életedet a saját szabályaid és feltételeid szerint szereted élni, nem pedig másoknak megfelelve.  Szeretsz a saját dolgaiddal foglalkozni, önálló döntéseket hozni, és ha esetlegesen rossz döntést hozol, akkor a saját elhatározásod miatt „megfázni”. Sajnos azonban a világ nem a te szabályaid és kívánságaid szerint működik, hanem a saját rendszere szerint. Tehát ne próbáld megváltoztatni a körülötted lévő világot, inkább önmagadat szabályozd, amennyire csak lehet.

Bak (december 22-től január 20-ig)

Túl sok nyomást gyakorolsz magadra, folyamatos kontroll alatt tartod magad, és hatalmas elvárásaid vannak önmagaddal szemben. Ha valamit nem végeztél el időben, vagy valamire nincs ráhatásod, azonnal aggodalmaskodni kezdesz, és egyre feszültebbé válsz.  Nyugodj meg, a világ nem fog összedőlni, ha végre kikapcsolsz, lazítasz a saját szoros gyeplődön, és szánsz egy kis időt magadra. A túlzott munkamániád azonban megfoszt attól, hogy időnként elengedd magad, és átadd magad az édes semmittevésnek. Lazíts egy kicsit, iktass be egy kis szünetet, végy egy nagy levegőt, és lógasd egy kicsit a lábadat! Megérdemled!

Vízöntő (január 21-től február 18-ig)

Szereted a megszokott rutinodat, és nem szívesen térsz el tőle. Számodra az a fontos, hogy elvégezd azokat a dolgokat, amelyek a napi rutintevékenységeid részét képezik, és miután letetted a lantot, szeretsz lazulni, és azt tenni, amihez kedved van. Gyűlölöd, ha valami megbonyolítja az életedet, ettől szabályosan feszültté, idegessé válsz. Egyszerű életet élni valóban nyugalmas lehet, de az életnek mindig meg vannak a maga komplikációi. Tanulj meg boldogan élni a bonyodalmakkal is, mert ez bizony az élet szerves része.

Halak (február 19-től március 20-ig)

Rendkívül félénk személyiség vagy, ezért nem szeretsz nagy társaságban, rivaldafényben lenni. Szívesebben vonulsz félre, mintha el akarnál rejtőzni az emberek elől. Márpedig ideje lenni előbújni a csigaházadból, hidd el, senki nem fogja leharapni a fejedet, és nem esik bántódásod. Maximum rájössz arra, hogy a kezdeti félénkségednek az égvilágon semmi alapja nem volt.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

Bővebben »

 
Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Az az igazság, hogy mindenkinek van egy mágikus képessége, minden azon múlik, hogy ezt felfedezzük-e magunkban. Ha hiszel az asztrológiában, most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján milyen erő birtokosa vagy.

Bővebben »

 
Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

A személyes spirituális állatunk arra emlékeztet minket, hogy mik is vagyunk legbelül – az a részünk, ami egész életünkben csak szabadulni akar. Születésedtől kezdve jelen van, veled együtt lélegzik, és soha, egyetlen pillanatra sem hagy el.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Bertalan Kata Gyógyító Jós

Bertalan Kata

Léleklátó, gyógyító, spirituális oktató, a keleti bölcsek útján jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 375

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Evi Tisztánlátó Jós

Evi

Kártya jóslással, ezotériával, valamint lelki tanácsadással foglalkozom.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 500

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ivett Kártyák Jós

Ivett

30 éve foglalkozik magyar kártya jóslással. Specialitása a párkapcsolat és sorselemzés.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 302

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc