Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Mi az, ami valóban gyönyörűvé tesz? - A csillagjegyed elárulja

Minden ember gyönyörű a maga módján, mind külsőleg, mind belsőleg. Noha te lehet nem így vélekedsz magadról, a kívülállók bizonyára sok jó tulajdonságodat tudnák felsorolni. Az alábbiakban megismerheted minden állatövi jegy legnagyszerűbb tulajdonságait és megtudhatod, mi a leginkább elbűvölő benned mások szemében. Minden ember egyedülálló és ne feledd, csodálatos ember vagy.

 

Kos

Nagyon határozott ember vagy. A legelbűvölőbb benned az, hogy mindig őszinte vagy és tele vagy szenvedéllyel. Még a legnehezebb helyzetekben is kitartasz, nem adod fel és mindig készen állsz arra, hogy azt tedd, amit tenned kell.

Bika

Türelmes vagy és stabil személyiség. A legszuperebb az benned, hogy képes vagy száz százalékig azokra koncentrálni, akiket szeretsz. Noha olykor te is elveszíted a türelmed, ám sokkal megbízhatóbb és kiegyensúlyozottabb vagy az átlagnál.

Ikrek

Szelíd vagy és egyben igazán kíváncsi típus. Mások számára az a legvonzóbb benned, hogy mindig hajlandó vagy újat elsajátítani. Sokaknak ez imponál és tisztelik benned azt, hogy a legnagyobb kihívásokat is vállalod. Nem igazán szereted túlkomplikálni a dolgokat.

gyönyörű

Rák

Nagyon érzelmes vagy és kiváló fantáziával rendelkezel, ami nagyon is elképesztő. A legnagyszerűbb benned az, hogy igazán hűséges típus vagy. Sosem árulnád el egyetlen szeretted sem, akik fontosak számodra.

Oroszlán

Vidám és vicces személyiség vagy. A legvonzóbb benned az, hogy rendkívül kreatív vagy és igazán elbűvölő. Szórakoztató vagy, aki mindig tele van életörömmel. Emiatt igencsak szeretnek az emberek a társaságodban lenni.

Szűz

Keményen dolgozol és nagyon gyakorlatias vagy. Ami a legszuperebb benned az az, hogy az egyik legkedvesebb állatövi jegy vagy. Ha valakinek valóban szüksége van támaszra, szó szerint mindened odaadod.

Mérleg

Nagyon becsületes vagy és fejlett a szociális készséged. A leggyönyörűbb benned az, hogy szinte bárkivel szót értesz. Olyan dolgokat és gondolatokat vagy képes megosztani, amely másoknak nem megy oly könnyen, és képes vagy bizalmat ébreszteni az emberekben.

Skorpió

Bátor vagy és igencsak szenvedélyes. A legvonzóbb benned a hatalmas szíved. Csodálatos barát vagy és mindig ott vagy, ha valakinek szüksége van rád. Bármit megteszel, ha egy adott személy támaszra szorul, mert rendkívül önfeláldozó vagy.  

Nyilas

Nagylelkű vagy és az emberek szeretnek a társaságodban lenni. Leginkább a humorérzéked az, ami leveszi a lábukról a körülötted lévőket. Mindig ott vagy, ha egy kis vidámságra van szükség, és bárkinek mosolyt csalsz az arcára. Nagyszerű ember vagy.

Bak

Kiváló a modorod és tiszteled a hagyományokat. Ami leginkább vonzó benned az az, hogy hallatod a hangod, van véleményed. Komoly ember vagy, aki minden téren maximalista. Sokak szerint ez a legnagyszerűbb tulajdonságod, és érdekes módon, imádnak ezért.

Vízöntő

Nagyon progresszív vagy. Ami elbűvölő benned, az az innovatív képességed és az, hogy képes vagy motiválni. Mindig küzdesz azért, amiben hiszel. Bármikor is érjen kudarc, azonnal felállsz és mész tovább. Az egyik leghatározottabb állatövi jegy vagy.

Halak

Művészi beállítottságú és gyöngéd ember vagy. A belőled áradó bölcsesség gyönyörűvé tesz. Mindig tudod, mit kell mondanod és mikor. Úgy vagy képes tanácsokat adni, hogy mindehhez nem is kell feltenned kérdéseket.

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Az emberiség évezredek óta próbál helytálló definíciót felállítani a szerelemre. Millióféleképpen megfogalmazták már: amikor a szíved kihagy egy ütést, mert meglátod azt az embert, aki iránt mélyebb érzéseid vannak, vagy összefont sorsú lelki társak vagytok. Amit azonban biztosra tudunk, az az, hogy a szerelem az emberiséggel egyidős, és minden embernek mást jelent.

Bővebben »

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

Az életünk során elkerülhetetlen, hogy ne kelljen kockázatot vállalnunk. Az egyik útról a másikra térünk, egyszer könnyebben, máskor pedig kihívásokkal teli. Vajon te milyen esetekben vagy hajlandó mindent egy lapra feltenni?

Bővebben »

 
Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Életünknek egy bizonyos pontján mindannyian feltesszük magunknak a kérdést: mi is valójában az én célom? Miért születtem erre a világra? Bár ez egy igen személyes kérdés, és mindannyiunknak saját, egyedi sorsa van, amit be kell teljesítenie, az asztrológia adhat némi iránymutatást a válasz megleléséhez.

Bővebben »

 
Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Minden ember életében van egy olyan személy, aki az összes partner közül kitűnik, mert olyan szerelem fűzi hozzá, amit úgy hívnak, örökkévaló. Vajon tisztában vagy azzal, hogy a te életedben ki lehet az, akihez olyan érzelmek fűznek, amik szint egy életen át elkísérnek? Ha nem, akkor a csillagjegyed a segítségedre siet, ha tovább olvasol.

Bővebben »

 
A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

Néhány kapcsolat egyszerűen nem akar összejönni. Bármennyit dolgoztok rajta, egyszerűen nincs meg benne az a szikra, ami a rózsaszín köd eloszlása után is életben tartaná. Folyamatosan félreértitek egymást, és apróságokon is összekaptok, ami előbb-utóbb végül szakításhoz fog vezetni. Talán nem is érted, mi nem működött köztetek, hiszen szerettétek egymást. Nos, a helyzet az, hogy bármennyire is próbálkozhatunk, mert léteznek csillagjegyek, akik kapcsolatából semmiféle jó nem sülhet ki.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Sade Kártyák Jós

Sade

Sáde vagyok jósnő és spirituális gyógyító.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 414

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Berill Tisztánlátó Jós

Berill

Sorselemző, a lappangó betegségek felismerője. Tarot kártyával és a püthagoraszi számmisztikával dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 345

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc