Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Mi az, ami valóban gyönyörűvé tesz? - A csillagjegyed elárulja

Minden ember gyönyörű a maga módján, mind külsőleg, mind belsőleg. Noha te lehet nem így vélekedsz magadról, a kívülállók bizonyára sok jó tulajdonságodat tudnák felsorolni. Az alábbiakban megismerheted minden állatövi jegy legnagyszerűbb tulajdonságait és megtudhatod, mi a leginkább elbűvölő benned mások szemében. Minden ember egyedülálló és ne feledd, csodálatos ember vagy.

 

Kos

Nagyon határozott ember vagy. A legelbűvölőbb benned az, hogy mindig őszinte vagy és tele vagy szenvedéllyel. Még a legnehezebb helyzetekben is kitartasz, nem adod fel és mindig készen állsz arra, hogy azt tedd, amit tenned kell.

Bika

Türelmes vagy és stabil személyiség. A legszuperebb az benned, hogy képes vagy száz százalékig azokra koncentrálni, akiket szeretsz. Noha olykor te is elveszíted a türelmed, ám sokkal megbízhatóbb és kiegyensúlyozottabb vagy az átlagnál.

Ikrek

Szelíd vagy és egyben igazán kíváncsi típus. Mások számára az a legvonzóbb benned, hogy mindig hajlandó vagy újat elsajátítani. Sokaknak ez imponál és tisztelik benned azt, hogy a legnagyobb kihívásokat is vállalod. Nem igazán szereted túlkomplikálni a dolgokat.

gyönyörű

Rák

Nagyon érzelmes vagy és kiváló fantáziával rendelkezel, ami nagyon is elképesztő. A legnagyszerűbb benned az, hogy igazán hűséges típus vagy. Sosem árulnád el egyetlen szeretted sem, akik fontosak számodra.

Oroszlán

Vidám és vicces személyiség vagy. A legvonzóbb benned az, hogy rendkívül kreatív vagy és igazán elbűvölő. Szórakoztató vagy, aki mindig tele van életörömmel. Emiatt igencsak szeretnek az emberek a társaságodban lenni.

Szűz

Keményen dolgozol és nagyon gyakorlatias vagy. Ami a legszuperebb benned az az, hogy az egyik legkedvesebb állatövi jegy vagy. Ha valakinek valóban szüksége van támaszra, szó szerint mindened odaadod.

Mérleg

Nagyon becsületes vagy és fejlett a szociális készséged. A leggyönyörűbb benned az, hogy szinte bárkivel szót értesz. Olyan dolgokat és gondolatokat vagy képes megosztani, amely másoknak nem megy oly könnyen, és képes vagy bizalmat ébreszteni az emberekben.

Skorpió

Bátor vagy és igencsak szenvedélyes. A legvonzóbb benned a hatalmas szíved. Csodálatos barát vagy és mindig ott vagy, ha valakinek szüksége van rád. Bármit megteszel, ha egy adott személy támaszra szorul, mert rendkívül önfeláldozó vagy.  

Nyilas

Nagylelkű vagy és az emberek szeretnek a társaságodban lenni. Leginkább a humorérzéked az, ami leveszi a lábukról a körülötted lévőket. Mindig ott vagy, ha egy kis vidámságra van szükség, és bárkinek mosolyt csalsz az arcára. Nagyszerű ember vagy.

Bak

Kiváló a modorod és tiszteled a hagyományokat. Ami leginkább vonzó benned az az, hogy hallatod a hangod, van véleményed. Komoly ember vagy, aki minden téren maximalista. Sokak szerint ez a legnagyszerűbb tulajdonságod, és érdekes módon, imádnak ezért.

Vízöntő

Nagyon progresszív vagy. Ami elbűvölő benned, az az innovatív képességed és az, hogy képes vagy motiválni. Mindig küzdesz azért, amiben hiszel. Bármikor is érjen kudarc, azonnal felállsz és mész tovább. Az egyik leghatározottabb állatövi jegy vagy.

Halak

Művészi beállítottságú és gyöngéd ember vagy. A belőled áradó bölcsesség gyönyörűvé tesz. Mindig tudod, mit kell mondanod és mikor. Úgy vagy képes tanácsokat adni, hogy mindehhez nem is kell feltenned kérdéseket.

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

Bővebben »

 
Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Az az igazság, hogy mindenkinek van egy mágikus képessége, minden azon múlik, hogy ezt felfedezzük-e magunkban. Ha hiszel az asztrológiában, most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján milyen erő birtokosa vagy.

Bővebben »

 
Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

A személyes spirituális állatunk arra emlékeztet minket, hogy mik is vagyunk legbelül – az a részünk, ami egész életünkben csak szabadulni akar. Születésedtől kezdve jelen van, veled együtt lélegzik, és soha, egyetlen pillanatra sem hagy el.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 590

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Mezei Márti Együttérző Jós

Mezei Márti

Jelgyógyász, sorselemző, az okkultizmus értő tudója. Kiváló tarot kártya jós és számmisztikus, karmaszámmisztikus.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 566

0900 700 602 - 2 EUR/perc