Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Mi az, ami valóban gyönyörűvé tesz? - A csillagjegyed elárulja

Minden ember gyönyörű a maga módján, mind külsőleg, mind belsőleg. Noha te lehet nem így vélekedsz magadról, a kívülállók bizonyára sok jó tulajdonságodat tudnák felsorolni. Az alábbiakban megismerheted minden állatövi jegy legnagyszerűbb tulajdonságait és megtudhatod, mi a leginkább elbűvölő benned mások szemében. Minden ember egyedülálló és ne feledd, csodálatos ember vagy.

 

Kos

Nagyon határozott ember vagy. A legelbűvölőbb benned az, hogy mindig őszinte vagy és tele vagy szenvedéllyel. Még a legnehezebb helyzetekben is kitartasz, nem adod fel és mindig készen állsz arra, hogy azt tedd, amit tenned kell.

Bika

Türelmes vagy és stabil személyiség. A legszuperebb az benned, hogy képes vagy száz százalékig azokra koncentrálni, akiket szeretsz. Noha olykor te is elveszíted a türelmed, ám sokkal megbízhatóbb és kiegyensúlyozottabb vagy az átlagnál.

Ikrek

Szelíd vagy és egyben igazán kíváncsi típus. Mások számára az a legvonzóbb benned, hogy mindig hajlandó vagy újat elsajátítani. Sokaknak ez imponál és tisztelik benned azt, hogy a legnagyobb kihívásokat is vállalod. Nem igazán szereted túlkomplikálni a dolgokat.

gyönyörű

Rák

Nagyon érzelmes vagy és kiváló fantáziával rendelkezel, ami nagyon is elképesztő. A legnagyszerűbb benned az, hogy igazán hűséges típus vagy. Sosem árulnád el egyetlen szeretted sem, akik fontosak számodra.

Oroszlán

Vidám és vicces személyiség vagy. A legvonzóbb benned az, hogy rendkívül kreatív vagy és igazán elbűvölő. Szórakoztató vagy, aki mindig tele van életörömmel. Emiatt igencsak szeretnek az emberek a társaságodban lenni.

Szűz

Keményen dolgozol és nagyon gyakorlatias vagy. Ami a legszuperebb benned az az, hogy az egyik legkedvesebb állatövi jegy vagy. Ha valakinek valóban szüksége van támaszra, szó szerint mindened odaadod.

Mérleg

Nagyon becsületes vagy és fejlett a szociális készséged. A leggyönyörűbb benned az, hogy szinte bárkivel szót értesz. Olyan dolgokat és gondolatokat vagy képes megosztani, amely másoknak nem megy oly könnyen, és képes vagy bizalmat ébreszteni az emberekben.

Skorpió

Bátor vagy és igencsak szenvedélyes. A legvonzóbb benned a hatalmas szíved. Csodálatos barát vagy és mindig ott vagy, ha valakinek szüksége van rád. Bármit megteszel, ha egy adott személy támaszra szorul, mert rendkívül önfeláldozó vagy.  

Nyilas

Nagylelkű vagy és az emberek szeretnek a társaságodban lenni. Leginkább a humorérzéked az, ami leveszi a lábukról a körülötted lévőket. Mindig ott vagy, ha egy kis vidámságra van szükség, és bárkinek mosolyt csalsz az arcára. Nagyszerű ember vagy.

Bak

Kiváló a modorod és tiszteled a hagyományokat. Ami leginkább vonzó benned az az, hogy hallatod a hangod, van véleményed. Komoly ember vagy, aki minden téren maximalista. Sokak szerint ez a legnagyszerűbb tulajdonságod, és érdekes módon, imádnak ezért.

Vízöntő

Nagyon progresszív vagy. Ami elbűvölő benned, az az innovatív képességed és az, hogy képes vagy motiválni. Mindig küzdesz azért, amiben hiszel. Bármikor is érjen kudarc, azonnal felállsz és mész tovább. Az egyik leghatározottabb állatövi jegy vagy.

Halak

Művészi beállítottságú és gyöngéd ember vagy. A belőled áradó bölcsesség gyönyörűvé tesz. Mindig tudod, mit kell mondanod és mikor. Úgy vagy képes tanácsokat adni, hogy mindehhez nem is kell feltenned kérdéseket.

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

5 rituálé, hogy a negatív gondolatokat 2018-ban hagyd

5 rituálé, hogy a negatív gondolatokat 2018-ban hagyd

Ha túltengnek benned a negatív gondolatok és nem adod ki őket magadból, akkor hosszú távon egyre csak nagyobbakká és nagyobbakká válnak, míg végül át nem veszik az uralmat a személyiséged felett. Elhomályosítják a látásmódodat, megváltoztatják az értékítéleteidet, befolyásolják a hozzáállásodat és valószínűleg a környezetedben lévő emberekre is hatással vannak. Ha már jó ideje cipeled őket magaddal, akkor tonnás súlyokként nehezedhetnek a vállaidra, ezért jobb, ha mielőbb megszabadulsz tőlük és elengeded őket.

Bővebben »

Ajándékkalauz - Útmutató a tökéletes spirituális ajándékokhoz

Ajándékkalauz - Útmutató a tökéletes spirituális ajándékokhoz

Nincs már két hét Karácsonyig, ilyenkor minden az ajándékokról szól, hiszen valljuk be, a legtöbben az utolsó pillanatokra hagyjuk ezt. Most minden a tökéletes ajándékok megtalálásáról szól, még akkor is, ha sokaknak elképzelése sincs, vajon mi is lenne az. A te dolgod azonban szeretnénk megkönnyíteni, ezért összegyűjtöttünk néhány szívet melengető ajándékötletet, aminek minden olyan ember örülne, aki egy kicsit is nyitott a spiritualitásra és az ezotériára.

Bővebben »

 
Mit kell tenned, hogy túléld 2018 hátralévő napjait? – Megmutatják a csillagok!

Mit kell tenned, hogy túléld 2018 hátralévő napjait? – Megmutatják a csillagok!

Ez az év egyértelműen nem volt kegyes senkivel, ezért megeshet, hogy úgy érzed, alig várod, hogy vége legyen, és visszafelé számlálod a napokat. Igaz, hogy mindenki máshogyan nyugtatja meg magát, azonban nekünk van egy sejtésünk, mit kellene tenned az elkövetkezendő hetekben. Segítenek a csillagok!

Bővebben »

 
Intimitás szex nélkül: 4 más módszer a kapcsolódáshoz

Intimitás szex nélkül: 4 más módszer a kapcsolódáshoz

Számtalan magazin állítja, hogy az egyik legjobb módja annak, hogy intim kapcsolatba kerülj a partnereddel a szexualitás. Márpedig, az intimitás megélhető szexualitás nélkül is.

Bővebben »

 
Hogyan viselkedsz, ha olyanok között kell lenned, akiket nem kedvelsz? - Megmondja a csillagjegyed

Hogyan viselkedsz, ha olyanok között kell lenned, akiket nem kedvelsz? - Megmondja a csillagjegyed

A modern asztrológiában minden elem - a Levegő, a Víz, a Tűz és a Föld - kapcsolódik egy- egy csillagjegyhez, és minden csillagjegy más elem által vezérelt. Csillagjegyed sokat mond az érzelmeidről, arról, hogyan boldogulsz az érzelmekkel. Derítsük ki, hogyan viselkednek az egyes csillagjegyek, ha olyanokkal kell időt tölteniük, akiket nem kedvelnek:

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Horusz Asztrológia Jós

Horusz

Asztrológiával 1987 óta foglalkozom. Az emberi kapcsolatok sokszínűségét meghatározza, hogy mi "köti" össze a feleket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 309

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Sade Kártyák Jós

Sade

Sáde tisztánérző-látó jós és spirituális gyógyító vagyok.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 414

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Buddhista halottlátó, kártyajós. Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, mágia, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ivett Kártyák Jós

Ivett

30 éve foglalkozik magyar kártya jóslással. Specialitása a párkapcsolat és sorselemzés.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 302

0900 700 602 - 2 EUR/perc