Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Mi az, amiért a leginkább kiállsz? - A csillagjegyed elárulja!

Te miben hiszel? Biztosan hallottad már a mondást: „Ha nem hiszel valamiben, bedőlsz bárminek.” Az idézet szerzőjének személye erősen vitatott, jelentése azonban egyértelmű – akik kitartanak az elveik mellett, kevesebb eséllyel térnek le a számukra kijelölt ösvényről. Mindannyian rendelkezünk valamivel, amiben a végletekig bízunk, és a mindennapok során erőt merítünk belőle. Hogy ez mi, részben befolyással bír rá az asztrológia.

 

Az asztrológiában négy elem létezik: Föld, Tűz, Víz és Levegő.

Mindegyik elem alá három csillagjegy tartozik, amiknek személyiségét, valamint a hitét is alakítja. Mindannyian tanulhatunk ezektől az elemektől, és a hozzájuk kapcsolódó elvekből.

Te miért állsz ki?

Tűz


Kos (március 21-április 19)
Oroszlán (július 23-augusztus 22)
Nyilas (november 23-december 22)

Ezek a jegyek nem adják fel addig, amíg minden lehetséges dologgal meg nem próbálkoztak. Próbálják a legjobbat kihozni az életükből, ugyanis nagyratörő álmaik és még hatalmasabb ambícióik vannak. Amikor az élet látszólag ellenük fordul, olyan vehemenciával támadnak vissza, ami bármilyen erőt meghátrálásra kényszerít, akármilyen felkészültnek is hitte magát.

Megtanulhatjuk tőlük, hogyan kell visszavágni, szembenézni a félelemmel és rezzenéstelenül bírni a fenyegetést, hiszen legfőképp az önmagunkba vetett hitünket erősítik meg. A tűz tökéletes jelképe az állhatatosságnak, függetlenségnek és vakmerőségnek. Segítségükkel többé nem dugjuk homokba a fejünket, hanem megtesszük, amit kell.

Föld


Bak (december 22- január 20)
Bika (április 20-május 21)
Szűz (augusztus 23-szeptember 22)

Ezek a csillagjegyek, amennyire csak lehet, a stabilitásért küzdenek. A zodiákus maximalistáiként rendkívül fontos számukra a feddhetetlen munkamorál. Tőlük megtanulhatjuk, hogyan vigyük előbbre az életünket befektetések és a pénzünk okos használata által. Jellemzően földhözragadtak és kiegyensúlyozottak. Sikereiket nem kürtölik világgá, nem dicsekszenek azzal, hogy nekik van valamijük, ami neked nincs; nem hisznek az egoban.


Ez a csoport rávezet arra, hogyan érjünk el sikereket, miközben megőrizzük a függetlenségünket. Mindegyikük nagyra értékeli az élet legapróbb segítségét is. Ők az élő példa arra, hogy az egyszerűséget nem lehet felülmúlni.

Levegő


Vízöntő (január 20- február 18)
Ikrek (május 21- június 21)
Mérleg (szeptember 23- október 22)

Ezek a jegyek fontosnak tartják a magas szintű kommunikációt, és az elménk folyamatos élesítését. Legtöbbjük intellektuális, emberbarát, és nagyszerű szónok. Kifejezetten kényelmesen érzik magukat a nagy tömegek előtt. Számukra a világ jelenti az otthont, ezért nem látod őket soha egyedül, mert mindenkivel szóba elegyednek, aki felkelti az érdeklődésüket. A Levegő jegyűek szeretnek tanulni, ezáltal tudják ugyanis felfegyverezni magukat az élet szerencsétlenebb kimenetelű eseményei ellen.

Megtanítanak minket arra, hogyan álljunk magunkért úgy, hogy a szobában mindenki ránk figyeljen, és hogy ne féljünk azok érdekében is felszólalni, akiknek ehhez nincs bátorsága.

Víz


Halak (február 19- március 20)
Rák (június 21- július 22)
Skorpió (október 23- november 22)

Ők azok, akik még hisznek abban, hogy létezik jó a világban, hiszen ők maguk jó emberek. Állatmenhelyen önkénteskednek, sírnak, ha egy szemtelen madár az ujjukba csíp, és erős érzelmi köteléket igényelnek azoktól, akik az életük szerves részévé akarnak válni. Többen közülük introvertáltak és csendesek, de amint egyszer megismered őket, le leszel nyűgözve a lelkük szépségétől.

A Vízhez tartozó jegyek a legérzékenyebbek a Zodiákusban, hiszen érzik mindazt, amit mi, többiek. Megtanítják, hogyan fejezzük ki az érzelmeinket erőszak és káromkodások nélkül. Ők a bizonyság arra, hogy az igazi erő abban rejlik, hogy néha hagyjuk, hogy sebezhetővé váljunk.

 

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

Bővebben »

 
Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Az az igazság, hogy mindenkinek van egy mágikus képessége, minden azon múlik, hogy ezt felfedezzük-e magunkban. Ha hiszel az asztrológiában, most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján milyen erő birtokosa vagy.

Bővebben »

 
Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

A személyes spirituális állatunk arra emlékeztet minket, hogy mik is vagyunk legbelül – az a részünk, ami egész életünkben csak szabadulni akar. Születésedtől kezdve jelen van, veled együtt lélegzik, és soha, egyetlen pillanatra sem hagy el.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Mezei Márti Együttérző Jós

Mezei Márti

Jelgyógyász, sorselemző, az okkultizmus értő tudója. Kiváló tarot kártya jós és számmisztikus, karmaszámmisztikus.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 566

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Mária Tisztánlátó Jós

Mária

Nehezebb döntéseknél, fontos, problémás kérdéseknél a tarotból is jósol.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 448

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc