Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Mi az, amiért a leginkább kiállsz? - A csillagjegyed elárulja!

Te miben hiszel? Biztosan hallottad már a mondást: „Ha nem hiszel valamiben, bedőlsz bárminek.” Az idézet szerzőjének személye erősen vitatott, jelentése azonban egyértelmű – akik kitartanak az elveik mellett, kevesebb eséllyel térnek le a számukra kijelölt ösvényről. Mindannyian rendelkezünk valamivel, amiben a végletekig bízunk, és a mindennapok során erőt merítünk belőle. Hogy ez mi, részben befolyással bír rá az asztrológia.

 

Az asztrológiában négy elem létezik: Föld, Tűz, Víz és Levegő.

Mindegyik elem alá három csillagjegy tartozik, amiknek személyiségét, valamint a hitét is alakítja. Mindannyian tanulhatunk ezektől az elemektől, és a hozzájuk kapcsolódó elvekből.

Te miért állsz ki?

Tűz


Kos (március 21-április 19)
Oroszlán (július 23-augusztus 22)
Nyilas (november 23-december 22)

Ezek a jegyek nem adják fel addig, amíg minden lehetséges dologgal meg nem próbálkoztak. Próbálják a legjobbat kihozni az életükből, ugyanis nagyratörő álmaik és még hatalmasabb ambícióik vannak. Amikor az élet látszólag ellenük fordul, olyan vehemenciával támadnak vissza, ami bármilyen erőt meghátrálásra kényszerít, akármilyen felkészültnek is hitte magát.

Megtanulhatjuk tőlük, hogyan kell visszavágni, szembenézni a félelemmel és rezzenéstelenül bírni a fenyegetést, hiszen legfőképp az önmagunkba vetett hitünket erősítik meg. A tűz tökéletes jelképe az állhatatosságnak, függetlenségnek és vakmerőségnek. Segítségükkel többé nem dugjuk homokba a fejünket, hanem megtesszük, amit kell.

Föld


Bak (december 22- január 20)
Bika (április 20-május 21)
Szűz (augusztus 23-szeptember 22)

Ezek a csillagjegyek, amennyire csak lehet, a stabilitásért küzdenek. A zodiákus maximalistáiként rendkívül fontos számukra a feddhetetlen munkamorál. Tőlük megtanulhatjuk, hogyan vigyük előbbre az életünket befektetések és a pénzünk okos használata által. Jellemzően földhözragadtak és kiegyensúlyozottak. Sikereiket nem kürtölik világgá, nem dicsekszenek azzal, hogy nekik van valamijük, ami neked nincs; nem hisznek az egoban.


Ez a csoport rávezet arra, hogyan érjünk el sikereket, miközben megőrizzük a függetlenségünket. Mindegyikük nagyra értékeli az élet legapróbb segítségét is. Ők az élő példa arra, hogy az egyszerűséget nem lehet felülmúlni.

Levegő


Vízöntő (január 20- február 18)
Ikrek (május 21- június 21)
Mérleg (szeptember 23- október 22)

Ezek a jegyek fontosnak tartják a magas szintű kommunikációt, és az elménk folyamatos élesítését. Legtöbbjük intellektuális, emberbarát, és nagyszerű szónok. Kifejezetten kényelmesen érzik magukat a nagy tömegek előtt. Számukra a világ jelenti az otthont, ezért nem látod őket soha egyedül, mert mindenkivel szóba elegyednek, aki felkelti az érdeklődésüket. A Levegő jegyűek szeretnek tanulni, ezáltal tudják ugyanis felfegyverezni magukat az élet szerencsétlenebb kimenetelű eseményei ellen.

Megtanítanak minket arra, hogyan álljunk magunkért úgy, hogy a szobában mindenki ránk figyeljen, és hogy ne féljünk azok érdekében is felszólalni, akiknek ehhez nincs bátorsága.

Víz


Halak (február 19- március 20)
Rák (június 21- július 22)
Skorpió (október 23- november 22)

Ők azok, akik még hisznek abban, hogy létezik jó a világban, hiszen ők maguk jó emberek. Állatmenhelyen önkénteskednek, sírnak, ha egy szemtelen madár az ujjukba csíp, és erős érzelmi köteléket igényelnek azoktól, akik az életük szerves részévé akarnak válni. Többen közülük introvertáltak és csendesek, de amint egyszer megismered őket, le leszel nyűgözve a lelkük szépségétől.

A Vízhez tartozó jegyek a legérzékenyebbek a Zodiákusban, hiszen érzik mindazt, amit mi, többiek. Megtanítják, hogyan fejezzük ki az érzelmeinket erőszak és káromkodások nélkül. Ők a bizonyság arra, hogy az igazi erő abban rejlik, hogy néha hagyjuk, hogy sebezhetővé váljunk.

 

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Az emberiség évezredek óta próbál helytálló definíciót felállítani a szerelemre. Millióféleképpen megfogalmazták már: amikor a szíved kihagy egy ütést, mert meglátod azt az embert, aki iránt mélyebb érzéseid vannak, vagy összefont sorsú lelki társak vagytok. Amit azonban biztosra tudunk, az az, hogy a szerelem az emberiséggel egyidős, és minden embernek mást jelent.

Bővebben »

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

Az életünk során elkerülhetetlen, hogy ne kelljen kockázatot vállalnunk. Az egyik útról a másikra térünk, egyszer könnyebben, máskor pedig kihívásokkal teli. Vajon te milyen esetekben vagy hajlandó mindent egy lapra feltenni?

Bővebben »

 
Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Életünknek egy bizonyos pontján mindannyian feltesszük magunknak a kérdést: mi is valójában az én célom? Miért születtem erre a világra? Bár ez egy igen személyes kérdés, és mindannyiunknak saját, egyedi sorsa van, amit be kell teljesítenie, az asztrológia adhat némi iránymutatást a válasz megleléséhez.

Bővebben »

 
Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Minden ember életében van egy olyan személy, aki az összes partner közül kitűnik, mert olyan szerelem fűzi hozzá, amit úgy hívnak, örökkévaló. Vajon tisztában vagy azzal, hogy a te életedben ki lehet az, akihez olyan érzelmek fűznek, amik szint egy életen át elkísérnek? Ha nem, akkor a csillagjegyed a segítségedre siet, ha tovább olvasol.

Bővebben »

 
A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

Néhány kapcsolat egyszerűen nem akar összejönni. Bármennyit dolgoztok rajta, egyszerűen nincs meg benne az a szikra, ami a rózsaszín köd eloszlása után is életben tartaná. Folyamatosan félreértitek egymást, és apróságokon is összekaptok, ami előbb-utóbb végül szakításhoz fog vezetni. Talán nem is érted, mi nem működött köztetek, hiszen szerettétek egymást. Nos, a helyzet az, hogy bármennyire is próbálkozhatunk, mert léteznek csillagjegyek, akik kapcsolatából semmiféle jó nem sülhet ki.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Sade Kártyák Jós

Sade

Sáde vagyok jósnő és spirituális gyógyító.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 414

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Mara Kártyák Jós

Mara

Képességeit őseitől örökölte. Cigánykártyából és inga segítségével jósol, így szeretne segíteni a hozzá fordulóknak.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 308

0900 700 602 - 2 EUR/perc