Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Mi motiválja leginkább a csillagjegyeket? – Kiderítettük az igazságot!

Születési dátuma alapján minden egyes ember besorolható a 12 csillagjegy valamelyikébe, és mindenki, aki ugyanazon csillagzat alatt született, osztozik bizonyos értékrendekben. Ennek megfelelően mindenki életében vannak olyan motívumok, amelyek motiválják a mindennapokban. Gondolkodtál már azon, hogy mi lehet ez? Derüljön most fény minderre!

 

Kos

A Kos a leghatározottabb és legeltökéltebb jegy mind közül. Igazi vezetőnek született, akinek hatalmas álmai vannak. Szereti a kihívásokat, a kalandokat, és mindig mindent megtesz annak érdekében, hogy kitűzött céljaikat elérjék. Hite szerint célok és elszántság nélkül nincs értelme az életnek. Ő az, aki példát mutat másoknak, és könnyen példaképpé válik. Kedvessége és elhivatottsága miatt szívesen nyújt segítséget, az emberek pedig szívesen követik.

Motiváció

Bika

A Bika életének minden területén biztonságra vágyik. Szívesen követ, de azt nem annyira szereti, ha őt követik. Remek pénzügyi döntéseket hoz, nagyon jó az üzleti életben, hiszen kellő óvatossággal rendelkezik ahhoz, hogy ne ugorjon fejest kockázatos ügyletekbe. Nagyon jó pénzügyi tanácsadó, tanácsaira mindig lehet támaszkodni. Olykor talán túlságosan is makacs, de mindez csak a biztonsága miatt van, ami számára a legfontosabb, és ez az, ami leginkább motiválja.
 

Ikrek

Az Ikrek szomjazik a tudásra, és mindent meg is tesz azért, hogy valami újat próbálhasson ki. Ez az, ami motiválja elsősorban. Rendkívül kalandvágyó ember, akik szeretik az új dolgokat. Nagyon okos, alkalmazkodó és kreatív, így könnyen belesimul bármilyen helyzetbe. Az új kihívások, a Föld körbejárása az, amire mindennél jobban vágyik. Tele van energiával, s bármilyen kihívással megbirkózik. Olykor élvezi a magányt, hisz ilyenkor önvizsgálatot tarthat, és kiszélesítheti a tudása horizontját.

Rák

A Rákot az igazi szabadság érzése motiválja, és nem áll meg addig, amíg azt meg nem kaparintja. Mind érzelmileg, mind anyagilag, mind a romantikus kapcsolataiban hatalmas igénye van arra, hogy szabadnak érezze magát. Nem tudja elviselni a láncokat, sem pedig azt, ha gúzsba akarják kötni. Szárnyalásra született, és szárnyalni is fog, ugyanakkor a leghűségesebb jegyek közé tartozik. Félénkségének és érzékenységének köszönhetően időnként bizonytalanságot ébreszt saját magában, de fejlett intuíciójának köszönhetően hamar túllendül ezen.

Oroszlán

Az Oroszlán állandó dicséretet és tiszteletet igényel. Rendkívül ambiciózus jegy, akinek semmi nem állhat útjába, ha a céljai eléréséről van szó. Szeret irányítani, és minden helyzetet kontrollálni – ebből is látszik, hogy leginkább a vezetés motiválja. Empatikus és gondoskodó, ugyanakkor nagyon érzékeny a körülöttük lévő energiákra. Nagyon magasak az elvárásai az emberekkel szemben, mégis sok lehetőséget és esélyt ad arra, hogy valaki bizonyíthasson. Ha azonban szeretetét nem becsülik eléggé, és nem dicsérik meg a teljesítményéért, azzal nagyon meg lehet bántani.

Szűz

A Szűz szomjazik a szeretetre és a szerelemre, olyan ez számára, mint a drog. Egyaránt adja és kapja a szeretetet, bármerre is jár, hiszen ez az, ami az életben motiválja. Rendkívül megbízható és hűséges jegy, ám cserébe ugyanezt várja viszonzásul. Nagyon intelligens, és ez az, ami megkönnyíti a dolgát, ha a céljai eléréséről van szó. Gyakran ítélik meg az emberek úgy, hogy rideg, pedig a szíve mélyén tele van szeretettel, kedvességgel és könyörületességgel.

Mérleg

A Mérleg nem kíván mást, csak teljes egyensúlyt az életében. Akkor van teljesen rendben saját magával, és akkor elégedett, ha minden rendben van körülötte. Természete békés, amikor csak lehet, igyekszik kerülni a konfliktusokat. Nem igazán kalandvágyó típus, mégis gyakran megesik vele, hogy helytelen döntéseket hoz, mert elkapkodja azt. Mivel az egyedüli dolog, ami motiválja, az egyensúly, ezért messziről elkerüli azokat a helyzeteket, ami zavart, vagy egyensúlytalanságot okozhat az életében.

Skorpió

Skorpióként rendkívül határozott vagy, aki soha nem riad vissza a kihívásoktól. Semmi nem motivál jobban, mint hogy bebizonyítsd, mennyivel jobban meg tudod oldani az adott helyzetet másnál. Nem nyugszol, amíg el nem éred azt, amit akarsz, hiszen a Skorpió a legambiciózusabb jegy az összes közül. Egyfajta változást akarsz hozni a világban, ezért mindenbe 100 %-ot teszel bele, és szenvedélyesen viszed végig azt, amibe belekezdtél. Nem titkolt vágyad, hogy mindenben a legjobb akarsz lenni, és mindenből győztesen kikerülni, hiszen számodra a legnagyobb motivációt az jelenti, hogy minden olyan területen sikert arass, ahol mindenki más sikertelen, és bizonyíts azoknak, akik nem hittek benned.

Nyilas

Nyilasként soha nem riadsz vissza attól, hogy új dolgokat próbálj ki, és igazi újításokat változásokat hozzon a világba, mely sokakat érint. Ez az, ami igazán motiválja. Szeretsz egyedül dolgozni, mert ez teszi lehetővé számára, hogy mindentől és mindenkitől független maradj. Rendkívül kreatív és fantáziadús vagy, melynek köszönhetően gyakran teljesen belefeledkezel abba, amit éppen csinálsz, így nem fordítasz elég figyelmet az környezetedre. Ez bizony sokszor oda vezet, hogy szabályosan eltávolodsz az emberektől. Örökös vágyad a fejlődés, az újítások és a változások meghozatala, mert szeretnéd jobbá tenni a világot az ötleteiddel. 

Bak

Bak szülöttként hatalmas szüksége van arra, hogy a családod és a barátaid elismerjenek. Az motivál, hogy bebizonyítsd, mennyire értékes vagy, és a család igenis büszke lehet rád. Rendkívül hűséges vagy, és szívesen gondoskodsz a szeretteidről. Mivel többnyire önálló jegy, a Bakok többsége inkább vezető, semmint követő. Az Oroszlánhoz hasonlóan a Bak is nagyon vágyik a csodálatra, és szeretnének mindig a csúcson lenni, ahol bizonyíthatnak a családjuknak. Ez a tulajdonság sokszor túlságosan makaccsá teszi őket.

Vízöntő

Vízöntőként soha nem fogsz beleolvadni a tömegbe, és mindenben az motivál, hogy kitűnj a többiek közül, és elnyerd mások dicséretét. Rendkívül kreatív vagy, akinek általában briliáns ötletei vannak.  Együttműködő és empatikus emberként szívesen segítesz másoknak. Céljaid elérésében azonban semmi nem állhat utadba. Gyakran annyira el vagy foglalva a saját ötleteiddel, hogy nem veszed észre, hogy mások milyen érzelmekkel viseltetnek irántad. Nem türöd, hogy irányítsanak, féltve őrzöd a függetlenségedet. Szereted a saját utadat járni, és soha nem követsz senkit, nem állsz be a sorba. 

Halak

Halakként nem szeretnél mást, csak a gyakran kissé őrült, ugyanakkor zseniális ötleteidet valósággá formálni, és valóra váltani az álmaidat. Ez az, ami motivál az életben. Nagyon jó ember vagy, gondosan ápolod az emberi kapcsolataidat, a barátaiddal pedig mindig hűséges és megbízható vagy. Hatalmas álmodozó vagy, akinek tényleg az a legnagyobb vágya, hogy még a legvadabb ötletei is valóra váljanak.

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

Néhány kapcsolat egyszerűen nem akar összejönni. Bármennyit dolgoztok rajta, egyszerűen nincs meg benne az a szikra, ami a rózsaszín köd eloszlása után is életben tartaná. Folyamatosan félreértitek egymást, és apróságokon is összekaptok, ami előbb-utóbb végül szakításhoz fog vezetni. Talán nem is érted, mi nem működött köztetek, hiszen szerettétek egymást. Nos, a helyzet az, hogy bármennyire is próbálkozhatunk, mert léteznek csillagjegyek, akik kapcsolatából semmiféle jó nem sülhet ki.

Bővebben »

Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Bármennyire is szeretnénk, hogy mindig pozitív dolgok vegyenek minket körül, sajnos gyakran találjuk magunkat olyan helyzetben, ami bizony tele van negativitással. Igaz ez a munkakörnyezetünkre is, hiszen életünk jelentős részé töltjük ki. Olykor vagy épp gyakrabban kihívást jelentenek munkatársaink, vagy egyszerűen csak a környezet, ami a munkahelyünkön övez minket.

Bővebben »

 
Mi az, amiért a leginkább kiállsz? - A csillagjegyed elárulja!

Mi az, amiért a leginkább kiállsz? - A csillagjegyed elárulja!

Te miben hiszel? Biztosan hallottad már a mondást: „Ha nem hiszel valamiben, bedőlsz bárminek.” Az idézet szerzőjének személye erősen vitatott, jelentése azonban egyértelmű – akik kitartanak az elveik mellett, kevesebb eséllyel térnek le a számukra kijelölt ösvényről. Mindannyian rendelkezünk valamivel, amiben a végletekig bízunk, és a mindennapok során erőt merítünk belőle. Hogy ez mi, részben befolyással bír rá az asztrológia.

Bővebben »

 
Melyik édesanya típusba tartozol? - Megmondja a csillagjegyed

Melyik édesanya típusba tartozol? - Megmondja a csillagjegyed

A csillagjegyünk rengeteg dolgot elárul rólunk, de gondoltál már valaha arra, hogy ebbe az is beletartozik, hogy milyen anyatípusba tartozol? Lentebb olvashatod, hogy az egyes jegyeknek milyen előnyös és kevésbé előnyös tulajdonságaik vannak, amik az anyaszerepben kerülnek előtérbe. Szó sincs arról, hogy egyesek rossz szülők, egyszerűen csak vannak olyanok, akik tehetségesebbek másoknál.

Bővebben »

 
Így készül az újesztendőre a világ

Így készül az újesztendőre a világ

Minden kultúrában más és más módon készülnek az újév fogadására. Érdemes megnézni, hogyan is készülnek fel az elkövetkezendő évre a különböző országok.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Buddhista halottlátó, kártyajós. Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, mágia, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Atlantiszi fényjáró. Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 590

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Andi Együttérző Jós

Andi

Kertelés nélkül megmondja az égiek üzenetét. Áldással született, meglátja az emberek lelki és materiális problémáit.Bővebben

Nem elérhetőKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 436

0900 700 602 - 2 EUR/perc