Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Mi motiválja leginkább a csillagjegyeket? – Kiderítettük az igazságot!

Születési dátuma alapján minden egyes ember besorolható a 12 csillagjegy valamelyikébe, és mindenki, aki ugyanazon csillagzat alatt született, osztozik bizonyos értékrendekben. Ennek megfelelően mindenki életében vannak olyan motívumok, amelyek motiválják a mindennapokban. Gondolkodtál már azon, hogy mi lehet ez? Derüljön most fény minderre!

 

Kos

A Kos a leghatározottabb és legeltökéltebb jegy mind közül. Igazi vezetőnek született, akinek hatalmas álmai vannak. Szereti a kihívásokat, a kalandokat, és mindig mindent megtesz annak érdekében, hogy kitűzött céljaikat elérjék. Hite szerint célok és elszántság nélkül nincs értelme az életnek. Ő az, aki példát mutat másoknak, és könnyen példaképpé válik. Kedvessége és elhivatottsága miatt szívesen nyújt segítséget, az emberek pedig szívesen követik.

Motiváció

Bika

A Bika életének minden területén biztonságra vágyik. Szívesen követ, de azt nem annyira szereti, ha őt követik. Remek pénzügyi döntéseket hoz, nagyon jó az üzleti életben, hiszen kellő óvatossággal rendelkezik ahhoz, hogy ne ugorjon fejest kockázatos ügyletekbe. Nagyon jó pénzügyi tanácsadó, tanácsaira mindig lehet támaszkodni. Olykor talán túlságosan is makacs, de mindez csak a biztonsága miatt van, ami számára a legfontosabb, és ez az, ami leginkább motiválja.
 

Ikrek

Az Ikrek szomjazik a tudásra, és mindent meg is tesz azért, hogy valami újat próbálhasson ki. Ez az, ami motiválja elsősorban. Rendkívül kalandvágyó ember, akik szeretik az új dolgokat. Nagyon okos, alkalmazkodó és kreatív, így könnyen belesimul bármilyen helyzetbe. Az új kihívások, a Föld körbejárása az, amire mindennél jobban vágyik. Tele van energiával, s bármilyen kihívással megbirkózik. Olykor élvezi a magányt, hisz ilyenkor önvizsgálatot tarthat, és kiszélesítheti a tudása horizontját.

Rák

A Rákot az igazi szabadság érzése motiválja, és nem áll meg addig, amíg azt meg nem kaparintja. Mind érzelmileg, mind anyagilag, mind a romantikus kapcsolataiban hatalmas igénye van arra, hogy szabadnak érezze magát. Nem tudja elviselni a láncokat, sem pedig azt, ha gúzsba akarják kötni. Szárnyalásra született, és szárnyalni is fog, ugyanakkor a leghűségesebb jegyek közé tartozik. Félénkségének és érzékenységének köszönhetően időnként bizonytalanságot ébreszt saját magában, de fejlett intuíciójának köszönhetően hamar túllendül ezen.

Oroszlán

Az Oroszlán állandó dicséretet és tiszteletet igényel. Rendkívül ambiciózus jegy, akinek semmi nem állhat útjába, ha a céljai eléréséről van szó. Szeret irányítani, és minden helyzetet kontrollálni – ebből is látszik, hogy leginkább a vezetés motiválja. Empatikus és gondoskodó, ugyanakkor nagyon érzékeny a körülöttük lévő energiákra. Nagyon magasak az elvárásai az emberekkel szemben, mégis sok lehetőséget és esélyt ad arra, hogy valaki bizonyíthasson. Ha azonban szeretetét nem becsülik eléggé, és nem dicsérik meg a teljesítményéért, azzal nagyon meg lehet bántani.

Szűz

A Szűz szomjazik a szeretetre és a szerelemre, olyan ez számára, mint a drog. Egyaránt adja és kapja a szeretetet, bármerre is jár, hiszen ez az, ami az életben motiválja. Rendkívül megbízható és hűséges jegy, ám cserébe ugyanezt várja viszonzásul. Nagyon intelligens, és ez az, ami megkönnyíti a dolgát, ha a céljai eléréséről van szó. Gyakran ítélik meg az emberek úgy, hogy rideg, pedig a szíve mélyén tele van szeretettel, kedvességgel és könyörületességgel.

Mérleg

A Mérleg nem kíván mást, csak teljes egyensúlyt az életében. Akkor van teljesen rendben saját magával, és akkor elégedett, ha minden rendben van körülötte. Természete békés, amikor csak lehet, igyekszik kerülni a konfliktusokat. Nem igazán kalandvágyó típus, mégis gyakran megesik vele, hogy helytelen döntéseket hoz, mert elkapkodja azt. Mivel az egyedüli dolog, ami motiválja, az egyensúly, ezért messziről elkerüli azokat a helyzeteket, ami zavart, vagy egyensúlytalanságot okozhat az életében.

Skorpió

Skorpióként rendkívül határozott vagy, aki soha nem riad vissza a kihívásoktól. Semmi nem motivál jobban, mint hogy bebizonyítsd, mennyivel jobban meg tudod oldani az adott helyzetet másnál. Nem nyugszol, amíg el nem éred azt, amit akarsz, hiszen a Skorpió a legambiciózusabb jegy az összes közül. Egyfajta változást akarsz hozni a világban, ezért mindenbe 100 %-ot teszel bele, és szenvedélyesen viszed végig azt, amibe belekezdtél. Nem titkolt vágyad, hogy mindenben a legjobb akarsz lenni, és mindenből győztesen kikerülni, hiszen számodra a legnagyobb motivációt az jelenti, hogy minden olyan területen sikert arass, ahol mindenki más sikertelen, és bizonyíts azoknak, akik nem hittek benned.

Nyilas

Nyilasként soha nem riadsz vissza attól, hogy új dolgokat próbálj ki, és igazi újításokat változásokat hozzon a világba, mely sokakat érint. Ez az, ami igazán motiválja. Szeretsz egyedül dolgozni, mert ez teszi lehetővé számára, hogy mindentől és mindenkitől független maradj. Rendkívül kreatív és fantáziadús vagy, melynek köszönhetően gyakran teljesen belefeledkezel abba, amit éppen csinálsz, így nem fordítasz elég figyelmet az környezetedre. Ez bizony sokszor oda vezet, hogy szabályosan eltávolodsz az emberektől. Örökös vágyad a fejlődés, az újítások és a változások meghozatala, mert szeretnéd jobbá tenni a világot az ötleteiddel. 

Bak

Bak szülöttként hatalmas szüksége van arra, hogy a családod és a barátaid elismerjenek. Az motivál, hogy bebizonyítsd, mennyire értékes vagy, és a család igenis büszke lehet rád. Rendkívül hűséges vagy, és szívesen gondoskodsz a szeretteidről. Mivel többnyire önálló jegy, a Bakok többsége inkább vezető, semmint követő. Az Oroszlánhoz hasonlóan a Bak is nagyon vágyik a csodálatra, és szeretnének mindig a csúcson lenni, ahol bizonyíthatnak a családjuknak. Ez a tulajdonság sokszor túlságosan makaccsá teszi őket.

Vízöntő

Vízöntőként soha nem fogsz beleolvadni a tömegbe, és mindenben az motivál, hogy kitűnj a többiek közül, és elnyerd mások dicséretét. Rendkívül kreatív vagy, akinek általában briliáns ötletei vannak.  Együttműködő és empatikus emberként szívesen segítesz másoknak. Céljaid elérésében azonban semmi nem állhat utadba. Gyakran annyira el vagy foglalva a saját ötleteiddel, hogy nem veszed észre, hogy mások milyen érzelmekkel viseltetnek irántad. Nem türöd, hogy irányítsanak, féltve őrzöd a függetlenségedet. Szereted a saját utadat járni, és soha nem követsz senkit, nem állsz be a sorba. 

Halak

Halakként nem szeretnél mást, csak a gyakran kissé őrült, ugyanakkor zseniális ötleteidet valósággá formálni, és valóra váltani az álmaidat. Ez az, ami motivál az életben. Nagyon jó ember vagy, gondosan ápolod az emberi kapcsolataidat, a barátaiddal pedig mindig hűséges és megbízható vagy. Hatalmas álmodozó vagy, akinek tényleg az a legnagyobb vágya, hogy még a legvadabb ötletei is valóra váljanak.

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

Bővebben »

 
Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Az az igazság, hogy mindenkinek van egy mágikus képessége, minden azon múlik, hogy ezt felfedezzük-e magunkban. Ha hiszel az asztrológiában, most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján milyen erő birtokosa vagy.

Bővebben »

 
Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

A személyes spirituális állatunk arra emlékeztet minket, hogy mik is vagyunk legbelül – az a részünk, ami egész életünkben csak szabadulni akar. Születésedtől kezdve jelen van, veled együtt lélegzik, és soha, egyetlen pillanatra sem hagy el.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Csillagőr Szókimondó Jós

Csillagőr

Feltárja a múlt és a jövő rejtett dimenzióit. Életfeladatának tartja, hogy útmutatást, fényt, követendő irányt mutasson.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 545

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Mara Kártyák Jós

Mara

Képességeit őseitől örökölte. Cigánykártyából és inga segítségével jósol, így szeretne segíteni a hozzá fordulóknak.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 308

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Miriam Gyógyító Jós

Miriam

Leginkább gyógyítóként vált ismertté. Gyógyító, gonosz erők elűzője.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 366

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc