Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Miben vagy a legveszélyesebb? - Elárulja a csilladjegyed!

Lehet, hogy olyan ember vagy, aki mindig hűen követi a szabályokat, és soha nem tesz semmi rosszat, de az igazság az, hogy ettől még neked is lehetnek olyan vonásaid, melyeknek köszönhetően veszélyes lehetsz másokra nézve. Ha mélyebben megvizsgáljuk az asztrológiát, máris kiderül minden csillagjegyről néhány igencsak veszélyes dolog. Lássuk, te miben vagy a legveszélyesebb!

 

Kos

A Kos szülöttben a váratlan érzelmi kitörései és az impulzivitásai a legveszélyesebb. A csillagjegyek közül a Kosra jellemző leginkább, hogy „bűneit” a szenvedélye miatt követi el. Amikor dühös lesz, akkor bizony nem csak a szavaival bánt, hanem a tetteivel is, ráadásul nem mindig gondolkodik, mielőtt cselekedne, így nagy kárt tud okozni mások lelkivilágában.

Érzelmi kitörések

Bika

A Bika legveszélyesebb tulajdonsága a makacssága. Fogalmazhatnánk úgyis, hogy a legmakacsabb csillagjegy. Ha valamihez ragaszkodik, akkor bizony nagyon nehéz lebeszélni róla, vagy kompromisszumot kötni vele, ami azt jelenti, hogy szörnyű érvekkel harcol. A Bika rendkívül meghatározó személyiséggel rendelkezik és minden tőle telhetőt megtesz, hogy saját útját járja.

Ikrek

Az Ikrek esetében az a legveszélyesebb, hogy rendkívül megbízhatatlan, szétszórt és rendezetlen. Belemenni vele egy vitába már önmagában veszélyes lehet, főleg akkor, ha vitapartnerének nincsen tengernyi ideje. Rengeteg időt vesz ugyanis időbe, mire kifejti a véleményét, és felsorolja az érveit.

Rák

A Rák szülött esetében a legveszélyesebb dolog a folyamatos hangulatingadozása. Ha valaki megbántja, vagy megsérti, képes arra, hogy azonnal túlreagálja a helyzetet. Ha valaki nem tartja tiszteletben az érzelmeit, akkor bizony nagyon könnyen megharagszik. Az érzelmi ingadozásai odáig fajulhatnak, hogy könnyen instabillá és irracionálissá válhat.

Oroszlán

Az Oroszlán legveszélyesebb tulajdonsága a passzív agresszivitása. Olykor képes benne ragadni egy olyan kapcsolatban, amely már nem működik, és nem szolgálja a boldogságát, ahogy arra is, hogy olyan dolgokat tegyen, mellyel könnyen az árnyékos oldalon találhatja magát, pedig abban a hitben van, hogy ez számára hasznot jelent majd. Úgy tűnik, hogy rendkívül erős és bátor, ám van egy másik oldala is, amely bizonytalan és magányos. Nagyon sok figyelmet igényel, és könnyen manipulál másokat, hogy megkapja azt, amit akar.

Szűz

A Szűz szülött legveszélyesebb tulajdonsága a gondolkodó mentalitása, vagyis az, hogy mindent alaposan átrág. Ha meg akarna ölni valakit, akkor valószínűleg az tökéletes gyilkosság lenne, mert minden egyes részletre aprólékosan odafigyelne, és mindent alapos kutatómunka előzne meg. Szerencsére nem egy gyilkos jegy, ha azonban valaki megbántja, akkor bizony bármire képes.

Mérleg

A Mérleg legveszélyesebb tulajdonsága, hogy magában tartja az érzelmeit, majd egyszer csak robban a bomba, és kiborul. Ha ez bekövetkezik, még az is megeshet, hogy szabályosan elveszti az eszét, és bármilyen butaságra képes. Gyakran megesik ilyenkor az is, hogy olyan dolgokat vág vitapartnere fejéhez, amit az el sem követett.  

Skorpió

A Skorpióban a legveszélyesebb dolog nem más, mint a bosszú. Ha valaki keresztbe tesz neki, vagy nagyon megbántja, akkor mindenre kiterjedő tökéletes tervet képes kovácsolni annak érdekében, hogy ott találja el az illetőt a bosszúja, ahol annak a leginkább fájdalmas. Tulajdonképpen soha nem felejt, még akkor sem, ha látszólag megbocsát. A Skorpió alapjában véve nagyon érzékeny jegy, de ez nem akadályozza meg abban, hogy megfizessem, ha megbántották.

Nyilas

A Nyilas legveszélyesebb tulajdonsága, hogy végtelenül érzéketlenné válhat. Ha valaki megbántja őt, olyan gyorsan a földbe tiporja az illetőt, hogy annak nincs ideje még arra sem, hogy észbe kapjon. Ha ő bánt meg valakit, akkor általában úgy gondolja, hogy ő csak őszinte volt, nem is sejti, hogy szavaival mekkora fájdalmat okozott a másik félnek. Rendkívül türelmetlen jegy, ezért ha valamilyen okból kifolyólag lassítva érzi magát, mindenki készüljön fel a legrosszabbra.

Bak

A Bak szülött legveszélyesebb tulajdonsága, hogy maximálisan hiányzik belőle az empátia. Ennek köszönhetően időnként kifejezetten hideggé és fukarrá válik. Ha kölcsönre van szükséged, a Bakot messziről kerüld el, eszedbe ne jusson kölcsön kéri tőle, hacsak nem akarod végig hallgatni a kiselőadását arról, hogy mennyire helytelen dolog a kölcsön, és milyen veszélyes másoknak kölcsönadni.

Vízöntő

A Vízöntő legveszélyesebb tulajdonsága, hogy képtelen hosszú távra és nagyban gondolkodni, nem képes észre venni a nagy egészet. Ha valami vagy valaki nem mostanában hoz hasznot számára, akkor egészen egyszerűen nem érdekli. Hajlamos döntéseket hozni a hosszú távú következmények figyelembevétele nélkül. Neki az eredmények csak akkor számítanak, ha azokat most rögtön elérheti.

Halak

A Halak legveszélyesebb tulajdonsága maga a szenvedélybetegsége, ami többnyire a veszte is. Ez lehet alkohol, szerencsejáték, kábítószer, fájdalomcsillapítók ész nélküli szedése, és az ételek határtalan habzsolása. A Halak szülött ugyanis nem szereti semmitől sem megfosztani magát, a „nem” szó számára nem létezik. Ha pedig valaki megpróbálja kordában tartani, vagy bekorlátozni, az csúnyán pórul járhat.

 

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

5 rituálé, hogy a negatív gondolatokat 2018-ban hagyd

5 rituálé, hogy a negatív gondolatokat 2018-ban hagyd

Ha túltengnek benned a negatív gondolatok és nem adod ki őket magadból, akkor hosszú távon egyre csak nagyobbakká és nagyobbakká válnak, míg végül át nem veszik az uralmat a személyiséged felett. Elhomályosítják a látásmódodat, megváltoztatják az értékítéleteidet, befolyásolják a hozzáállásodat és valószínűleg a környezetedben lévő emberekre is hatással vannak. Ha már jó ideje cipeled őket magaddal, akkor tonnás súlyokként nehezedhetnek a vállaidra, ezért jobb, ha mielőbb megszabadulsz tőlük és elengeded őket.

Bővebben »

Ajándékkalauz - Útmutató a tökéletes spirituális ajándékokhoz

Ajándékkalauz - Útmutató a tökéletes spirituális ajándékokhoz

Nincs már két hét Karácsonyig, ilyenkor minden az ajándékokról szól, hiszen valljuk be, a legtöbben az utolsó pillanatokra hagyjuk ezt. Most minden a tökéletes ajándékok megtalálásáról szól, még akkor is, ha sokaknak elképzelése sincs, vajon mi is lenne az. A te dolgod azonban szeretnénk megkönnyíteni, ezért összegyűjtöttünk néhány szívet melengető ajándékötletet, aminek minden olyan ember örülne, aki egy kicsit is nyitott a spiritualitásra és az ezotériára.

Bővebben »

 
Mit kell tenned, hogy túléld 2018 hátralévő napjait? – Megmutatják a csillagok!

Mit kell tenned, hogy túléld 2018 hátralévő napjait? – Megmutatják a csillagok!

Ez az év egyértelműen nem volt kegyes senkivel, ezért megeshet, hogy úgy érzed, alig várod, hogy vége legyen, és visszafelé számlálod a napokat. Igaz, hogy mindenki máshogyan nyugtatja meg magát, azonban nekünk van egy sejtésünk, mit kellene tenned az elkövetkezendő hetekben. Segítenek a csillagok!

Bővebben »

 
Intimitás szex nélkül: 4 más módszer a kapcsolódáshoz

Intimitás szex nélkül: 4 más módszer a kapcsolódáshoz

Számtalan magazin állítja, hogy az egyik legjobb módja annak, hogy intim kapcsolatba kerülj a partnereddel a szexualitás. Márpedig, az intimitás megélhető szexualitás nélkül is.

Bővebben »

 
Hogyan viselkedsz, ha olyanok között kell lenned, akiket nem kedvelsz? - Megmondja a csillagjegyed

Hogyan viselkedsz, ha olyanok között kell lenned, akiket nem kedvelsz? - Megmondja a csillagjegyed

A modern asztrológiában minden elem - a Levegő, a Víz, a Tűz és a Föld - kapcsolódik egy- egy csillagjegyhez, és minden csillagjegy más elem által vezérelt. Csillagjegyed sokat mond az érzelmeidről, arról, hogyan boldogulsz az érzelmekkel. Derítsük ki, hogyan viselkednek az egyes csillagjegyek, ha olyanokkal kell időt tölteniük, akiket nem kedvelnek:

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Horusz Asztrológia Jós

Horusz

Asztrológiával 1987 óta foglalkozom. Az emberi kapcsolatok sokszínűségét meghatározza, hogy mi "köti" össze a feleket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 309

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Sade Kártyák Jós

Sade

Sáde tisztánérző-látó jós és spirituális gyógyító vagyok.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 414

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Mara Kártyák Jós

Mara

Képességeit őseitől örökölte. Cigánykártyából és inga segítségével jósol, így szeretne segíteni a hozzá fordulóknak.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 308

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Larissza Szókimondó Jós

Larissza

Tisztánlátó médiumként szerelmi, magánéleti, lelki, pénzügyi és üzleti kérdésekben ad tanácsot minden hozzá fordulónak.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 496

0900 700 602 - 2 EUR/perc