Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Miben vagy a legveszélyesebb? - Elárulja a csilladjegyed!

Lehet, hogy olyan ember vagy, aki mindig hűen követi a szabályokat, és soha nem tesz semmi rosszat, de az igazság az, hogy ettől még neked is lehetnek olyan vonásaid, melyeknek köszönhetően veszélyes lehetsz másokra nézve. Ha mélyebben megvizsgáljuk az asztrológiát, máris kiderül minden csillagjegyről néhány igencsak veszélyes dolog. Lássuk, te miben vagy a legveszélyesebb!

 

Kos

A Kos szülöttben a váratlan érzelmi kitörései és az impulzivitásai a legveszélyesebb. A csillagjegyek közül a Kosra jellemző leginkább, hogy „bűneit” a szenvedélye miatt követi el. Amikor dühös lesz, akkor bizony nem csak a szavaival bánt, hanem a tetteivel is, ráadásul nem mindig gondolkodik, mielőtt cselekedne, így nagy kárt tud okozni mások lelkivilágában.

Érzelmi kitörések

Bika

A Bika legveszélyesebb tulajdonsága a makacssága. Fogalmazhatnánk úgyis, hogy a legmakacsabb csillagjegy. Ha valamihez ragaszkodik, akkor bizony nagyon nehéz lebeszélni róla, vagy kompromisszumot kötni vele, ami azt jelenti, hogy szörnyű érvekkel harcol. A Bika rendkívül meghatározó személyiséggel rendelkezik és minden tőle telhetőt megtesz, hogy saját útját járja.

Ikrek

Az Ikrek esetében az a legveszélyesebb, hogy rendkívül megbízhatatlan, szétszórt és rendezetlen. Belemenni vele egy vitába már önmagában veszélyes lehet, főleg akkor, ha vitapartnerének nincsen tengernyi ideje. Rengeteg időt vesz ugyanis időbe, mire kifejti a véleményét, és felsorolja az érveit.

Rák

A Rák szülött esetében a legveszélyesebb dolog a folyamatos hangulatingadozása. Ha valaki megbántja, vagy megsérti, képes arra, hogy azonnal túlreagálja a helyzetet. Ha valaki nem tartja tiszteletben az érzelmeit, akkor bizony nagyon könnyen megharagszik. Az érzelmi ingadozásai odáig fajulhatnak, hogy könnyen instabillá és irracionálissá válhat.

Oroszlán

Az Oroszlán legveszélyesebb tulajdonsága a passzív agresszivitása. Olykor képes benne ragadni egy olyan kapcsolatban, amely már nem működik, és nem szolgálja a boldogságát, ahogy arra is, hogy olyan dolgokat tegyen, mellyel könnyen az árnyékos oldalon találhatja magát, pedig abban a hitben van, hogy ez számára hasznot jelent majd. Úgy tűnik, hogy rendkívül erős és bátor, ám van egy másik oldala is, amely bizonytalan és magányos. Nagyon sok figyelmet igényel, és könnyen manipulál másokat, hogy megkapja azt, amit akar.

Szűz

A Szűz szülött legveszélyesebb tulajdonsága a gondolkodó mentalitása, vagyis az, hogy mindent alaposan átrág. Ha meg akarna ölni valakit, akkor valószínűleg az tökéletes gyilkosság lenne, mert minden egyes részletre aprólékosan odafigyelne, és mindent alapos kutatómunka előzne meg. Szerencsére nem egy gyilkos jegy, ha azonban valaki megbántja, akkor bizony bármire képes.

Mérleg

A Mérleg legveszélyesebb tulajdonsága, hogy magában tartja az érzelmeit, majd egyszer csak robban a bomba, és kiborul. Ha ez bekövetkezik, még az is megeshet, hogy szabályosan elveszti az eszét, és bármilyen butaságra képes. Gyakran megesik ilyenkor az is, hogy olyan dolgokat vág vitapartnere fejéhez, amit az el sem követett.  

Skorpió

A Skorpióban a legveszélyesebb dolog nem más, mint a bosszú. Ha valaki keresztbe tesz neki, vagy nagyon megbántja, akkor mindenre kiterjedő tökéletes tervet képes kovácsolni annak érdekében, hogy ott találja el az illetőt a bosszúja, ahol annak a leginkább fájdalmas. Tulajdonképpen soha nem felejt, még akkor sem, ha látszólag megbocsát. A Skorpió alapjában véve nagyon érzékeny jegy, de ez nem akadályozza meg abban, hogy megfizessem, ha megbántották.

Nyilas

A Nyilas legveszélyesebb tulajdonsága, hogy végtelenül érzéketlenné válhat. Ha valaki megbántja őt, olyan gyorsan a földbe tiporja az illetőt, hogy annak nincs ideje még arra sem, hogy észbe kapjon. Ha ő bánt meg valakit, akkor általában úgy gondolja, hogy ő csak őszinte volt, nem is sejti, hogy szavaival mekkora fájdalmat okozott a másik félnek. Rendkívül türelmetlen jegy, ezért ha valamilyen okból kifolyólag lassítva érzi magát, mindenki készüljön fel a legrosszabbra.

Bak

A Bak szülött legveszélyesebb tulajdonsága, hogy maximálisan hiányzik belőle az empátia. Ennek köszönhetően időnként kifejezetten hideggé és fukarrá válik. Ha kölcsönre van szükséged, a Bakot messziről kerüld el, eszedbe ne jusson kölcsön kéri tőle, hacsak nem akarod végig hallgatni a kiselőadását arról, hogy mennyire helytelen dolog a kölcsön, és milyen veszélyes másoknak kölcsönadni.

Vízöntő

A Vízöntő legveszélyesebb tulajdonsága, hogy képtelen hosszú távra és nagyban gondolkodni, nem képes észre venni a nagy egészet. Ha valami vagy valaki nem mostanában hoz hasznot számára, akkor egészen egyszerűen nem érdekli. Hajlamos döntéseket hozni a hosszú távú következmények figyelembevétele nélkül. Neki az eredmények csak akkor számítanak, ha azokat most rögtön elérheti.

Halak

A Halak legveszélyesebb tulajdonsága maga a szenvedélybetegsége, ami többnyire a veszte is. Ez lehet alkohol, szerencsejáték, kábítószer, fájdalomcsillapítók ész nélküli szedése, és az ételek határtalan habzsolása. A Halak szülött ugyanis nem szereti semmitől sem megfosztani magát, a „nem” szó számára nem létezik. Ha pedig valaki megpróbálja kordában tartani, vagy bekorlátozni, az csúnyán pórul járhat.

 

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

Bővebben »

 
Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Az az igazság, hogy mindenkinek van egy mágikus képessége, minden azon múlik, hogy ezt felfedezzük-e magunkban. Ha hiszel az asztrológiában, most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján milyen erő birtokosa vagy.

Bővebben »

 
Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

A személyes spirituális állatunk arra emlékeztet minket, hogy mik is vagyunk legbelül – az a részünk, ami egész életünkben csak szabadulni akar. Születésedtől kezdve jelen van, veled együtt lélegzik, és soha, egyetlen pillanatra sem hagy el.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 590

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ivett Kártyák Jós

Ivett

30 éve foglalkozik magyar kártya jóslással. Specialitása a párkapcsolat és sorselemzés.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 302

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc