Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Miért választod inkább az egyedüllétet? – Megmondja a csillagjegyed

Meglehet, hogy éppen azon az állásponton vagy, hogy inkább egyedül tengeted a napjaidat. De vajon miért hoztál ilyen döntést? Sokat csalódtál? Elfoglalt vagy? Mindenkiben a rosszat látod? Nos, a válasz elég sokféle lehet, attól függően, hogy melyik csillagjegyben láttad meg a napvilágot. Keresd ki a csillagjegyedet, és tudd meg, mi az igazi oka annak, hogy szívesebben vagy inkább egyedül!

 

Kos

Most éppen nem keresel párkapcsolatot, ugyanis túlságosan el vagy foglalva a karriereddel. Időd és energiád nagy részét a hivatásodba szeretnéd befektetni, és ez sajnos azt jelenti, hogy másra nem igazán marad időd. Először a munka világában szeretnéd rendezni a dolgaidat, és ha ez rendben van, akkor majd ráérsz keresgélni.

Bika

Túl sokszor törték össze a szívedet, és úgy fest, nem akarsz még egyszer keresztülmenni ezen. Belefáradtál abba, hogy folyamatosan csalódott és összetört vagy a be nem teljesedett szerelmek miatt. Egy ideig szeretnél egyedül lenni, hogy begyógyíthasd a szívedet ért sebeket, és ha ez megtörténik, akkor sokkal nyitottabb leszel az új kapcsolat befogadására.

Egyedül is lehetsz teljes

Ikrek

Túlságosan is élvezed a szinglik életét ahhoz, hogy feladd, és megoszd valakivel a mindennapjaidat. Valósággal kivirultál, rengeteg mindent csinálsz, mióta szingli vagy, például különféle kalandokon veszel részt, olyan dolgokkal töltöd az idődet, ami valóban élvezel. Úgy gondolod, elkezdeni egy párkapcsolatot csak tönkretenné mindezt, ezért jelenleg inkább maradsz egyedül, és élvezed az életet.

Rák

Rájöttél, hogy sokkal jobban érzed magad egyedül, mint egy mérgező párkapcsolatban. Ráadásul olyasvalakivel, aki csak kihasználja a kedvességedet és a nagylelkűségedet. Eleged van az ilyenekből. Egy ideig most szeretnél önmagadra, az önbecsülésedre fókuszálni, és ha elérkezettnek látod az időt, akkor majd nyitottá válasz az új kapcsolat iránt.

Oroszlán

Eleged van a hosszas procedúrákból, amiken végig kell menned ahhoz, hogy megtaláld az igaz szerelmet. Belefáradtál a randizásba és a buta kis párkapcsolati játszmákba. Pillanatnyilag nem vagy hajlandó egyetlen lépést sem tenni annak érdekében, hogy megérintsen az édes érzés, inkább leülsz, és várod, hogy magától rád találjon a szerelem.

Szűz

Sok dolog van nálad kilátásban, ám egy párkapcsolat a lehető legmesszebbi dolog, ami pillanatnyilag ezek között szerepel. Annyi minden vár rád, hogy véleményed szerint egy párkapcsolat csak összekuszálna és bonyolultabbá tenne mindent. Majd ha ezt a sok mindent letudtad, talán elgondolkozol azon, hogy jó lenne megosztani valakivel az életedet. De addig esély sincs rá!

Mérleg

Túlságosan fáradt vagy ahhoz, hogy csak úgy belekezdj egy kapcsolatba. Belefáradtál abba, hogy a szakítás után összekapard magad a földről, éppen ezért inkább nem is próbálkozol a randizással. Hited szerint egyszer túl leszel a sok csalódáson, de egyelőre nem szeretnél újabb és újabb csalódást magadnak.

Skorpió

Mélyen hiszel abban, hogy most mindennél nagyobb szükséged van némi egyedül töltött időre. Rájöttél arra, hogy a múltban azért nem lett jó vége a kapcsolataidnak, mert nem tudtad, mit keress bennük, és mit várj el tőlük. Most viszont itt az idő, hogy választ találj ezekre a kérdésekre, ezért ez az időszak inkább a csendes elmélyedésről fog szólni.

Nyilas

Túlságosan sok dolog van a világon, amit látni szeretnél, és tisztában vagy vele, hogy ha belekezdenél egy párkapcsolatba, ez teljesen útját állná az utazással kapcsolatos terveidnek. Szabadnak akarod érezni magad, és tisztában vagy vele, hogy egy társ mellett nem tehetnéd azt, amit csak akarsz. Talán, ha véget ér a nyár, nagyobb kedved lesz ismerkedni.

Bak

Szkeptikus vagy azzal kapcsolatban, hogy a szerelem képes növelni az élet értékét, illetve, hogy boldogabbá teszi azt. Pillanatnyilag mindent megkapsz, amire szükséged van, méghozzá a munkádtól. Nem gondolod, hogy ugyanezt a büszkeséget és izgalmat a szerelemben is éreznéd, ezért eszed ágában sincs új partnert keresni.

Vízöntő

Alapjában véve jobban szereted az egyedüllétet, élvezel minden, önmagad társaságában töltött pillanatot. Nem az a típus vagy, aki csak úgy, a szórakozás kedvéért emberek közé megy. Jobban érzed magad, amikor megúszod a sok drámát és komplikációt, ami az emberi kapcsolatokkal jár.

Halak

A múltban bármit megadtál volna azért, hogy legyen valakid, az ezzel kapcsolatos véleményed azonban drasztikusan megváltozott az évek során. Végre megérted, hogy nem attól vagy értékes, ha együtt vagy valakivel. Már magadban is megtalálod a szépet, akár kapcsolatban vagy, akár nem. Önmagadból meríted a boldogságot.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Így csalnak a csillagjegyek

Így csalnak a csillagjegyek

Sokan vitatják, hogy a monogámia biológiailag lehetséges-e. Ma észben tartjuk ezt az elméletet, ugyanis arról fogunk beszélni, hogy az egyes csillagjegyek hogyan csalják meg a párjukat egy kapcsolatban. Persze egyáltalán nem szükségszerű, hogy mindenki meg fogja egyszer csalni a társát, de ha végül megtörténik, ennek a módját elárulja az egyén csillagjegye.

Bővebben »

Gyakran álmodsz? Soha ne hagyd figyelmen kívül ezeket a szimbólumokat az álmaidban!

Gyakran álmodsz? Soha ne hagyd figyelmen kívül ezeket a szimbólumokat az álmaidban!

„Az álom ablak, melyen által. Lelkünk szeme jövőbe néz.” – írja Petőfi Sándor Jövendölés című versében. Az álmaink tudat alatt hívják fel a figyelmünket bizonyos dolgokra az életünkben. Érdemes figyelni rájuk, hiszen így sokkal jobban megérthetjük magunkat és az életutunkat.

Bővebben »

 
Milyen típusú intelligencia jellemez a csillagjegyed alapján?

Milyen típusú intelligencia jellemez a csillagjegyed alapján?

Mindegyik csillagjegynek megvan a saját intelligencia-típusa, ami jellemző rá. És ha hiszed, ha nem, az asztrológiában ugyanez vonatkozik az elemekre és bolygókra is. Ha pedig ezeket a tényezőket kombináljuk, akkor ez ad meg bizonyos tulajdonságokat a személyiségre vonatkozóan minden egyes csillagjegy esetében.

Bővebben »

 
Rituálék és szokások a tavasz ünneplésére

Rituálék és szokások a tavasz ünneplésére

Sokféle rituálé és hagyomány létezik a tavasz ünneplésére. A több hónapos téli időszak és a napfény hiánya bizony még inkább felerősíti az emberekben a tavaszvárás örömét. Biztosan te is alig várod, hogy levehesd a csizmát és a téli kabátot, de már érkezik a tavasz és hamarosan kopogtat az ajtódon. Megtelnek a parkok emberekkel és mindenki élvezi a napfényt és a kellemes időt – sőt, még szerelem is a levegőben van.

Bővebben »

 
Melyik évszakhoz tartozik a csillagjegyed? – Asztrológiai jelek évszakonként

Melyik évszakhoz tartozik a csillagjegyed? – Asztrológiai jelek évszakonként

Minden asztrológiai térkép tartalmazza a Holdat, a nyolc bolygót, a tizenkét házat és még sok mást. De szinte minden horoszkóp lényege a Nap, ezért kezdjük listánkat a zodiákus tavaszi jegyeivel. Ismerd meg, melyik évszakhoz tartozol, és hogyan hat rád.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok. Párkapcsolati trénerként é...Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Horusz Asztrológia Jós

Horusz

Asztrológiával 1987 óta foglalkozom. Az emberi kapcsolatok sokszínűségét meghatározza, hogy mi "köti" össze a feleket.Bővebben

Nem elérhetőKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 309

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Sade Médium Jós

Sade

Sáde vagyok jósnő és spirituális tanácsadó.Bővebben

Nem elérhetőKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 414

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

Nem elérhetőKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc