Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Milyen hatással van rád az ősz? - Megmutatják a csillagok

Sokan az elmúlás időszakának tartják az őszt, egyesek pedig pontosan attól újulnak meg, ahogy látják, hogy a természet is átváltozik, és magára ölti a barna ezernyi árnyalatát. Mindenkiből mást hoz ki ez a csodálatos évszak. Vajon belőled mit hoz ki az ősz, és mennyire kedveled? A csillagok máris elárulják!

 

Kos

Az ősz nem tartozik a kedvenc évszakaid közé, hiszen tavaszi szülöttként inkább a melegebb hónapokat részesíted előnyben. Nemcsak az eső és a borongós idő miatt van ez, hanem azért, mert úgy érzed, hogy haldoklik a természet. Ráadásul az életben ilyenkor valahogy sokkal több a változás. Ugyanakkor a Kos szülött folyamatos változásban van ilyenkor, akárcsak az őszi falevelek, és ez egy csodálatos dolog, ugyanis ebben az időszakban legalább nem megy fejjel a falnak.

Bika

Bika szülöttként te is inkább a tavaszi és nyári hónapokat részesíted előnyben, ugyanakkor ősszel kifejezetten élvezed azt, hogy késő délutánonként, esténként bevackolódhatsz otthonodba, és néhány hangulatos őszi dísz és mécses segítségével lazíthatsz. Ilyenkor természetesen elmaradhatatlan egy csésze finom meleg tea, vagy éppen forró csoki, ami ezeknek az őszi estéknek bizony fontos kellékei. Maratoni olvasásokat, filmnézéseket tartasz ilyenkor, amik egyszerűen jólesnek a lelkednek, és szabályosan megújulsz általa.

Milyen hatással van rád az ősz?

Ikrek

Az Ikrek szülöttet teljesen lehangolja az ősz, főként akkor, amikor észreveszi, hogy mennyivel hamarabb sötétedik odakint. Mégsem használja ki ezt az időszakot arra, hogy csendesen visszavonuljon, és önmagával legyen, hiszen továbbra is fontos számára a társasági élet. Így nem lehet csodálkozni azon, hogy a borongós őszi esték ellenére sem ülsz otthon, sőt, alig várod, hogy megcsörrenjen a telefon, és valamelyik barátod/barátnőd meginvitáljon egy jó kis buliba. Egy-egy társasági összejövetel aztán hamar oldja a lehangoltságodat.

Rák

A Rák egyik jelentős hibája az, hogy a végtelenségig képes halogatni még olyan dolgokat is, amelyekből pedig előnye származna. Ugyanakkor az ősz beköszöntével ez alább hagy nála, még akkor is, ha a hangulatára egyáltalán nincs jó hatással ez az évszak. A hulló falevelek, a borongós napok, az utcai pocsolyák és a korai sötétedés bizony nehézzé teszi a lelkét. Kifejezetten hiányzik számára a társaság, mégis nehezen veszi rá magát arra, hogy kimozduljon.

Oroszlán

Az Oroszlán szülött számára nem okoz különösebb fejfájást az, hogy beköszönt az ősz. Alaptermészetéből adódóan állandóan mozgásban van, így teljesen mindegy, hogy tavasz van, vagy éppen ősz, neki menni és intézkedni kell. Igyekszik továbbra is kihasználni minden lehetőséget, ami az útjába kerül, és ez egyáltalán nem évszak-függő. Az ősz előre haladtát maximum azért érzi meg, mert kénytelen melegebben öltözködni.

Szűz

A Szűz szülött számára teljesen mindegy, milyen évszak van, ő soha nem enged az elhatározásaiból, és képes ellenállni a lustaság csábításának. Továbbra is lelkiismeretesen sportol, hódol a hobbijának, dolgozik, és persze szigorúan rendet tart maga körül. Ilyenkor azonban a lelke gyakrabban háborog, mint a melegebb hónapokban, és erre talán még önmaga sem sejti a magyarázatot. Pedig minden bizonnyal talán csak arról van szó, hogy többet van összezárva a környezetével, mint nyáron, és könnyebben keveredik konfliktushelyzetekbe.

Mérleg

A Mérleg szülött számára az ősz mindig egy kis bizonytalanságot hoz. Egyfajta visszafordíthatatlanságot érez ilyenkor bizonyos dolgokkal kapcsolatban, és ez igencsak nyomasztóan hat rá. Pedig nem kellene semmi mást tennie, mint átgondolni a közelmúltban történteket, megtisztítani magát a negatív energiáktól, hogy aztán mindent újult erővel, tiszta lappal kezdhessen. Ugyanis az őszi elvonulás erre tökéletesen alkalmas. Soha nem szabad arra figyelni, ami elmúlt, sokkal inkább arra érdemes koncentrálni, ami most van, vagy még ezután következik. Így lesz élvezhető ennek az évszaknak a varázsa.

Skorpió

Talán nem mondunk újat azzal, hogy a Skorpió jegy szülöttje egyenesen rajong az őszért. Ennek minden bizonnyal az az oka, hogy ő maga ősszel látta meg a napvilágot. Az őszi erdő, a lába alatt zörgő falevelek, a konyhában terjengő sütőtök illata, a szüret hangulata mind-mind inspirálóan hat rá. Ilyenkor szinte senki nem tud vele lépést tartani, hiszen lendülete, motiváltsága nem ismer határokat. A legtöbb Skorpió ősszel aratja a legnagyobb sikereket, az élet szinte minden területén.

Nyilas

Akárcsak a Skorpió, a Nyilas szülött is rajong az őszért, akárcsak a téli hónapokért. Imád hatalmas sétákat tenni az őszi napsütésben, szívesen gyűjt a gyerekekkel makkot, gesztenyét és színes faleveleket. És természetesen ez az évszak sem veszi el a kedvét attól, hogy újabb és újabb kalandokban vegyen részt. Szinte pillanatok alatt képes újra tölteni lemerült erőforrásait, mindegy, hogy éppen süt a nap, vagy szakad az eső.

Bak

A Bak szülött egyáltalán nem szereti az őszt, és itt még finoman is fogalmaztunk. Ugyanis pillanatok alatt eluralkodik rajta a melankólia, ahogy meglátja az első lehulló faleveleket, vagy észleli, hogy korábban kell villanyt gyújtania, mert odakint sötétedik. Számára az ősz valóban az elmúlás, a befejezettség jele, ami valahogy párosul az öregkorral és a hanyatlással. Ugyanakkor precizitása, szorgalma és munkaszeretete egy cseppet sem lanyhul, továbbra is a tőle telhető legjobbat hozza ki magából, ha valamilyen feladatról, munkáról, kötelességről van szó.

Vízöntő

A Vízöntő szülött független és szabad természetén egyetlen évszak sem tud változtatni. Sem ősszel, sem pedig más évszakban nem tűri, hogy valaki megmondja, mit tegyen, merre menjen. Hiába esik jól a meleg pokróc alatt olvasni egy csésze finom tea társaságában, ha eszébe jut valami „fontosabb”, neki bizony mennie kell. És ha ebben valaki megpróbálja megakadályozni, annak bizony csalódnia kell. Hozhat az ősz bármiféle változást, egyet biztosan nem tud megváltoztatni: a szabadság iránti vágyadat és igényedet. 

Halak

A legtöbb csillagjegynek a balzsamos tavasz szimbolizálja a szerelmet, a Halak szülött számára valahogy mindez az őszhöz köthető. Ebben az időszakban igazán intenzív az érzelmi élete, és pillanatok alatt képes szerelembe esni, vagy éppen levenni a lábáról az ellenkező nem képviselőit. Ugyanakkor testileg és lelkileg egyaránt megviseli a párás, ködös, esős időjárás, ezért nem a betegségtudatot kell erősítenie magában, hanem céltudatosan kell tennie annak érdekében, hogy immunrendszerét minél hamarabb megerősítse!

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Karma: Hogyan befolyásolják korábbi életeink a jelenünket?

Karma: Hogyan befolyásolják korábbi életeink a jelenünket?

Olykor úgy érzed, mintha az életed bizonyos aspektusai eleve el lennének rendelve vagy meg lennének írva? Elképzelhető, hogy ilyenkor épp a karmád tapasztalod meg, anélkül, hogy valójában tudnál róla. A karma a korábbi életek emléke, amely a jelenünkben manifesztálódik.

Bővebben »

Hercegnőből boszorkány? - Így változnak meg a nők az esküvő után a csillagjegyük szerint

Hercegnőből boszorkány? - Így változnak meg a nők az esküvő után a csillagjegyük szerint

Néha egyenesen hihetetlen, hogy a házas élet mennyire meg tud változtatni egy nőt. Van, aki igazi háziasszonnyá válik, míg mások hercegnőből gonosz boszorkánnyá alakulnak. Most bemutatjuk, hogy a csillagjósok szerint hogyan változnak meg a hölgyek az esküvő után. Érdemes figyelmesen végigolvasni, hátha tapasztalod magadon a jeleket.

Bővebben »

 
Kimerültnek érzed magad? - A legjobb mód a feltöltődésre a csillagjegyed alapján

Kimerültnek érzed magad? - A legjobb mód a feltöltődésre a csillagjegyed alapján

Amikor energia raktáraid lemerülnek, és teljesen le vagy nullázva, nehéz lehet elképzelni, milyen érzés az erőd teljében lenni. Mindenkinek meg van a saját előnyben részesített taktikája a feltöltődésre, de mi most a legalapvetőbbeket gyűjtöttük össze, méghozzá a csillagjegyek szerint.

Bővebben »

 
Hogyan válj jobbá? - A csillagjegyed tanácsai

Hogyan válj jobbá? - A csillagjegyed tanácsai

Sokszor találkozunk azzal az ellentmondással, hogy arra kérnek minket, fejlesszük az erősségeinket, miközben arra bátorítanak, hogy vállaljuk fel gyengeségeinket. Hibáink ismerete ugyanolyan fontos, mint hogy tisztában legyünk a pozitív tulajdonságainkkal. Mindannyiunknak vannak még hiányosságai, amin dolgozni tudunk, ezért ebben a cikkben bemutatjuk, hogy a csillagjegyed alapján mi az, amiben fejlődnöd kell még, hogy egy még jobb önmagaddá válj!

Bővebben »

 
Tényleg javítja a tánc az egészséget?

Tényleg javítja a tánc az egészséget?

A zene az emberiség szívverése. Képes összekapcsolni bennünket idegen emberekkel, egyesít minket a dalban, meghatározza a kultúránkat, átsegít minket az ünneplésen és a gyászon egyaránt, testünket pedig mozgásra ösztönzi. De vajon a tánc javítja az egészségünket is?

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Bertalan Kata Gyógyító Jós

Bertalan Kata

Léleklátó, gyógyító, spirituális oktató, a keleti bölcsek útján jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 375

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Horusz Asztrológia Jós

Horusz

Asztrológiával 1987 óta foglalkozom. Az emberi kapcsolatok sokszínűségét meghatározza, hogy mi "köti" össze a feleket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 309

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ivett Kártyák Jós

Ivett

30 éve foglalkozik magyar kártya jóslással. Specialitása a párkapcsolat és sorselemzés.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 302

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 555

0900 700 602 - 2 EUR/perc