Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Az emberiség évezredek óta próbál helytálló definíciót felállítani a szerelemre. Millióféleképpen megfogalmazták már: amikor a szíved kihagy egy ütést, mert meglátod azt az embert, aki iránt mélyebb érzéseid vannak, vagy összefont sorsú lelki társak vagytok. Amit azonban biztosra tudunk, az az, hogy a szerelem az emberiséggel egyidős, és minden embernek mást jelent.

 

Ezek a különböző interpretációk viszont nem változtatnak azon a tényen, hogy a szerelem – szerelem. Bármit jelenthet, az egész napos ágyban maradós együttléttől kezdve, ejtőernyős ugrást csinálni valakivel. Néha a szerelem nehéz is lehet, mégis, mindannyiunknak szüksége van rá az életében. Tartsuk észben, hogy a szerelem megélése csillagjegyenként is változik, és most elolvashatod, hogy a zodiákusod alapján te miként éled meg ezt az érzést.

szerelem

Kos

 

Azok a dolgok, amiket a párod boldogságáért teszel, jelentik számodra a szerelmet. Versenyszellemű, gyors, született vezető - ezek a karakterjegyek befolyásolnak, amikor a partneredre nézel, és mindig készen állsz rá, hogy megmutasd, mennyire szereted őt. A szavak számodra nem sokat jelentenek, így tőle is inkább tetteket vársz. Dióhéjban mondva, viszonzást is vársz, nem csak egy irányú figyelmet.

Bika

Ha teljesen el tudod magad engedni valaki mellett, akkor érzel szerelmet. A romantika nálad az, hogy nem kell megjátszanod magad a párod mellett, de az én-időd sem kerül veszélybe miatta. A szégyenlősséged néha megnehezíti, hogy nyiss mások felé, így az, hogy bebiztosítod az otthonodat valakivel, akiben megbízol, számodra elengedhetetlen.

Ikrek

A szív mélyéből fakadó szavak és romantikus susmusok rengeteget jelentenek számodra. Létfontosságúnak tartod a pároddal való kommunikációt. Bár néha ábrándozónk tűnsz, valójában igencsak praktikus vagy, és mindent kielemzel, ami történik körülötted. Ez felettébb beszédessé tehet, így ritkán vannak néma csendek, amikor azzal az emberrel vagy, akit szeretsz. Mindig van valami téma, amit megbeszélhettek, s számodra ebben merül ki az igaz szerelem.

Rák

Szenvedélyes és érzelmes emberként szeretsz a pároddal kettesben kimozdulni, mert ez azon ritka alkalmak egyike, amikor elengedheted magad. Olyasvalakit kell találnod, aki segít, hogy békében érezd magad, aki akkor is támaszt nyújt, amikor az érzelmeidtől nem látsz tisztán. Igaz szerelem az, amikor szívesebben töltenél el egy napot a pároddal, mint hogy relaxálj a tengerparton.

Oroszlán

A szerelmet kissé drága mulatságnak tartod. Bár igencsak magabiztos vagy, szereted, amikor valaki ajnároz, például elvisz egy drága étterembe vacsorázni, vagy meglep egy ajándékkal. Úgy véled, néha egyszerűen csak jól esik az, hogy gondoskodnak rólad. Úgy képzeled el a szerelmet, mint egy köréd épülő filmet, ugyanakkor kész vagy te is ugyanilyen gondosan ellátni a párodat.

Szűz

A szeretet közted és a párod között az apró gesztusokból áll. Szinte mindet észreveszed, és te magad is szereted minden adandó alkalommal megmutatni a párodnak, hogy szereted. Az olyan egyszerű dolgok, mint megnézni egy sorozatot a kanapén ülve, pizzával az öletekben is sokat jelent neked. A hűség számodra létszükséglet, így amíg megbízhatsz a partneredben, bármilyen helyzetre készen állsz.

Mérleg

Béke nélkül számodra nincs szeretet. Fontos, hogy megtaláld azt az embert, aki a lelkedben is kapcsolódik hozzád, és mindent eltöltő békével ajándékoz meg. Jelenléte által érzed otthonodnak a világot. Az éjszakai, csillagnézős beszélgetések által érzed igazán, hogy összetartoztok a pároddal.

Skorpió

Már a szerelem ötletétől is izgatott leszel, mert őszintén úgy gondolod, hogy neki fogod köszönni életed legjobb emlékeit. Szereted, ha a pároddal élvezheted a szerelmet. Fontos számodra a párkapcsolat, főleg, ha az illető megnevettet, érdekes témákról tudsz vele beszélni, és úgy érzed, felelősséggel vagytok egymás iránt.

Nyilas

Mivel tüzes és szabad szellemű ember vagy, semmi sem riaszt meg jobban, mint hogy bezárjanak egy kalitkába. Mégis, rendkívül komolyan veszed a szerelmet. Azt várod, hogy minden elképzelhetőt felülmúljon, és hogy a párod egyben egy jó barát is legyen. Szükséged van bensőséges viccekre, közös tervekre a jövőre nézve, valamint kalandokra, amik által közösen fejlődhettek.

Bak

Számodra a szerelem valami hagyományosat jelent. Nem rajongsz a sebezhetőségért, még ha az az élet velejárója is, mindig mérlegelsz, mielőtt eldöntöd, miként is érzel valaki iránt. Szeretsz hagyományokat kialakítani a pároddal, ami lehet egy vacsora péntek esténként, évente egyszer egy nyaralás, hogy pizzát rendeltek szerdánként, és így tovább. Ezek elengedhetetlenek számodra, mert általuk érzed, hogy egy családdá váltok.

Vízöntő

A megértés számodra kulcsfontosságú a szerelemhez. A másik félnek meg kell értenie a személyiséged különböző részleteit, amik mások előtt esetleg titokzatosnak tűnnek. Még a szerelemben is a kritikus gondolkodás és a tudásszomj hajt, így olyan párra van szükséged, aki mellett minden nap tanulhatsz valami újat. A szerelem egy puzzle, és életed minden napját szeretnéd rászánni arra, hogy kirakd.

Halak

A szerelem fogalmát esetedben a tiniregények határozzák meg. Érzékenységeddel és kedvességeddel a művészet is a szerelem fontos része lesz számodra. Intuícióidnak hála művészi módon is ki tudod fejezni az érzéseidet. A szerelem segít harmóniában élni magaddal, és általa úgy érezheted, hogy ott vagy, ahol lenned kell.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

Bővebben »

 
Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Az az igazság, hogy mindenkinek van egy mágikus képessége, minden azon múlik, hogy ezt felfedezzük-e magunkban. Ha hiszel az asztrológiában, most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján milyen erő birtokosa vagy.

Bővebben »

 
Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

A személyes spirituális állatunk arra emlékeztet minket, hogy mik is vagyunk legbelül – az a részünk, ami egész életünkben csak szabadulni akar. Születésedtől kezdve jelen van, veled együtt lélegzik, és soha, egyetlen pillanatra sem hagy el.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Kiron Kártyák Jós

Kiron

Jóslatai az eredeti ókori szláv jóskártyákra épül, melyre dédszülei hagyatékaként tett szert, és ezzel vált egyedüliv...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 901

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 590

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Andi Együttérző Jós

Andi

Kertelés nélkül megmondja az égiek üzenetét. Áldással született, meglátja az emberek lelki és materiális problémáit.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 436

0900 700 602 - 2 EUR/perc