Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Az emberiség évezredek óta próbál helytálló definíciót felállítani a szerelemre. Millióféleképpen megfogalmazták már: amikor a szíved kihagy egy ütést, mert meglátod azt az embert, aki iránt mélyebb érzéseid vannak, vagy összefont sorsú lelki társak vagytok. Amit azonban biztosra tudunk, az az, hogy a szerelem az emberiséggel egyidős, és minden embernek mást jelent.

 

Ezek a különböző interpretációk viszont nem változtatnak azon a tényen, hogy a szerelem – szerelem. Bármit jelenthet, az egész napos ágyban maradós együttléttől kezdve, ejtőernyős ugrást csinálni valakivel. Néha a szerelem nehéz is lehet, mégis, mindannyiunknak szüksége van rá az életében. Tartsuk észben, hogy a szerelem megélése csillagjegyenként is változik, és most elolvashatod, hogy a zodiákusod alapján te miként éled meg ezt az érzést.

szerelem

Kos

 

Azok a dolgok, amiket a párod boldogságáért teszel, jelentik számodra a szerelmet. Versenyszellemű, gyors, született vezető - ezek a karakterjegyek befolyásolnak, amikor a partneredre nézel, és mindig készen állsz rá, hogy megmutasd, mennyire szereted őt. A szavak számodra nem sokat jelentenek, így tőle is inkább tetteket vársz. Dióhéjban mondva, viszonzást is vársz, nem csak egy irányú figyelmet.

Bika

Ha teljesen el tudod magad engedni valaki mellett, akkor érzel szerelmet. A romantika nálad az, hogy nem kell megjátszanod magad a párod mellett, de az én-időd sem kerül veszélybe miatta. A szégyenlősséged néha megnehezíti, hogy nyiss mások felé, így az, hogy bebiztosítod az otthonodat valakivel, akiben megbízol, számodra elengedhetetlen.

Ikrek

A szív mélyéből fakadó szavak és romantikus susmusok rengeteget jelentenek számodra. Létfontosságúnak tartod a pároddal való kommunikációt. Bár néha ábrándozónk tűnsz, valójában igencsak praktikus vagy, és mindent kielemzel, ami történik körülötted. Ez felettébb beszédessé tehet, így ritkán vannak néma csendek, amikor azzal az emberrel vagy, akit szeretsz. Mindig van valami téma, amit megbeszélhettek, s számodra ebben merül ki az igaz szerelem.

Rák

Szenvedélyes és érzelmes emberként szeretsz a pároddal kettesben kimozdulni, mert ez azon ritka alkalmak egyike, amikor elengedheted magad. Olyasvalakit kell találnod, aki segít, hogy békében érezd magad, aki akkor is támaszt nyújt, amikor az érzelmeidtől nem látsz tisztán. Igaz szerelem az, amikor szívesebben töltenél el egy napot a pároddal, mint hogy relaxálj a tengerparton.

Oroszlán

A szerelmet kissé drága mulatságnak tartod. Bár igencsak magabiztos vagy, szereted, amikor valaki ajnároz, például elvisz egy drága étterembe vacsorázni, vagy meglep egy ajándékkal. Úgy véled, néha egyszerűen csak jól esik az, hogy gondoskodnak rólad. Úgy képzeled el a szerelmet, mint egy köréd épülő filmet, ugyanakkor kész vagy te is ugyanilyen gondosan ellátni a párodat.

Szűz

A szeretet közted és a párod között az apró gesztusokból áll. Szinte mindet észreveszed, és te magad is szereted minden adandó alkalommal megmutatni a párodnak, hogy szereted. Az olyan egyszerű dolgok, mint megnézni egy sorozatot a kanapén ülve, pizzával az öletekben is sokat jelent neked. A hűség számodra létszükséglet, így amíg megbízhatsz a partneredben, bármilyen helyzetre készen állsz.

Mérleg

Béke nélkül számodra nincs szeretet. Fontos, hogy megtaláld azt az embert, aki a lelkedben is kapcsolódik hozzád, és mindent eltöltő békével ajándékoz meg. Jelenléte által érzed otthonodnak a világot. Az éjszakai, csillagnézős beszélgetések által érzed igazán, hogy összetartoztok a pároddal.

Skorpió

Már a szerelem ötletétől is izgatott leszel, mert őszintén úgy gondolod, hogy neki fogod köszönni életed legjobb emlékeit. Szereted, ha a pároddal élvezheted a szerelmet. Fontos számodra a párkapcsolat, főleg, ha az illető megnevettet, érdekes témákról tudsz vele beszélni, és úgy érzed, felelősséggel vagytok egymás iránt.

Nyilas

Mivel tüzes és szabad szellemű ember vagy, semmi sem riaszt meg jobban, mint hogy bezárjanak egy kalitkába. Mégis, rendkívül komolyan veszed a szerelmet. Azt várod, hogy minden elképzelhetőt felülmúljon, és hogy a párod egyben egy jó barát is legyen. Szükséged van bensőséges viccekre, közös tervekre a jövőre nézve, valamint kalandokra, amik által közösen fejlődhettek.

Bak

Számodra a szerelem valami hagyományosat jelent. Nem rajongsz a sebezhetőségért, még ha az az élet velejárója is, mindig mérlegelsz, mielőtt eldöntöd, miként is érzel valaki iránt. Szeretsz hagyományokat kialakítani a pároddal, ami lehet egy vacsora péntek esténként, évente egyszer egy nyaralás, hogy pizzát rendeltek szerdánként, és így tovább. Ezek elengedhetetlenek számodra, mert általuk érzed, hogy egy családdá váltok.

Vízöntő

A megértés számodra kulcsfontosságú a szerelemhez. A másik félnek meg kell értenie a személyiséged különböző részleteit, amik mások előtt esetleg titokzatosnak tűnnek. Még a szerelemben is a kritikus gondolkodás és a tudásszomj hajt, így olyan párra van szükséged, aki mellett minden nap tanulhatsz valami újat. A szerelem egy puzzle, és életed minden napját szeretnéd rászánni arra, hogy kirakd.

Halak

A szerelem fogalmát esetedben a tiniregények határozzák meg. Érzékenységeddel és kedvességeddel a művészet is a szerelem fontos része lesz számodra. Intuícióidnak hála művészi módon is ki tudod fejezni az érzéseidet. A szerelem segít harmóniában élni magaddal, és általa úgy érezheted, hogy ott vagy, ahol lenned kell.

 
 
 
 

További cikkeink

Ezért ünnepeld a Valentin-napot, akár párban élsz, akár nem!

Ezért ünnepeld a Valentin-napot, akár párban élsz, akár nem!

Akár egyedül vagy, akár párkapcsolatban élsz, valójában a Valentin-napot mindenkinek meg kellene ünnepelnie. Bizonyára te is tapasztaltad azt, hogy a kereskedelmi jelleg néhányak szemében elrontotta ennek a napnak a ragyogását, ugyanakkor van néhány nagyon jó okunk, amiért igenis érdemes ezt a napot mindenkinek megünnepelni!

Bővebben »

Hogyan próbálja a párod kifejezni a szerelmét irántad? - Megmutatja a csillagjegye

Hogyan próbálja a párod kifejezni a szerelmét irántad? - Megmutatja a csillagjegye

A férfiaknak meg van a sajátos módszerük arra, hogy kimutassák érzéseiket – míg néhányuk érzékeny érintésekkel és ölelésekkel próbálja ezt, addig a többiek romantikus gesztusokkal próbálják felhívni magukra a figyelmet. Amikor eljön az idő, hogy megmutassák, mennyire fontos számukra a kedvesük, akkor egészen meglepő dolgokra képesek. Ezt a csillagok is megmondják, ugyanis komoly befolyással vannak a döntéseire és a viselkedésére egyaránt. Lássuk, hogyan fejezi ki irántad a szerelmét a párod!

Bővebben »

 
Így alkalmazd a vonzás törvényét a csillagjegyed alapján

Így alkalmazd a vonzás törvényét a csillagjegyed alapján

A vonzás törvénye az életünk számos területén alkalmazható. A helyzetektől, a rezgésektől, erős érzelmektől, a minket érintő egyéb problémákig, melyek közvetlenül érintenek bennünket, de nem mindig gyakorol azonos hatást ránk, hiszen mindenki egyedi, ezért másként látja a dolgokat. És itt jön képbe a csillagjegyed!

Bővebben »

 
4-es évszám: a megalapozás éve

4-es évszám: a megalapozás éve

Képzelj egy erős, szilárd négyzetet, annak négy pontjával, mint például egy alapkőzetet, amelyet egy ház vagy egy magas irodaház alatt helyeznek el. Gondolj arra, mennyire tartósnak és megbízhatónak kell ahhoz lennie, hogy megtartson mindent, amit csak erre ráépítenek! Nos, ezzel éppen egyidejűleg, az Univerzum 4-es energiáját is elképzelted, ami a 2020-as év számmisztikai évszáma is. (Ezt a számot úgy kapjuk meg, hogy egyszerűen összeadjuk a 2020 számjegyeit: 2 + 0 + 2 + 0 = 4.)

Bővebben »

 
Hogyan gondoskodj a lelki jólétedről 2020-ban?

Hogyan gondoskodj a lelki jólétedről 2020-ban?

Minden új év kezdetén sokan döntenek úgy, hogy jobbá teszik az életüket és saját magukat. Már javában zajlik 2020, eddigre már kiderült, hogy kik azok, akik kitartottak az újévi fogadalmuk mellett és kik azok, akik már feladták. Ebben a cikkben azoknak szeretnénk segíteni, akik komolyan gondolták, hogy idén változtatnak az életükön.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Andi Együttérző Jós

Andi

Kertelés nélkül megmondja az égiek üzenetét. Áldással született, meglátja az emberek lelki és materiális problémáit.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 436

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Bertalan Kata Gyógyító Jós

Bertalan Kata

Léleklátó, gyógyító, spirituális oktató, a keleti bölcsek útján jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 375

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc