Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Mit kell tenned, hogy túléld 2018 hátralévő napjait? – Megmutatják a csillagok!

Ez az év egyértelműen nem volt kegyes senkivel, ezért megeshet, hogy úgy érzed, alig várod, hogy vége legyen, és visszafelé számlálod a napokat. Igaz, hogy mindenki máshogyan nyugtatja meg magát, azonban nekünk van egy sejtésünk, mit kellene tenned az elkövetkezendő hetekben. Segítenek a csillagok!

 

Kos

Az év talán húzós volt számodra, azonban jó híreket hozunk, a kemény munka és a verejték végre meghozza gyümölcsét. Az új lehetőségek mindenhol megjelennek, neked csak észre kell venned őket. Azonban, ne eressz le akkor sem, ha úgy tűnik, minden könnyedén összejön. Folytasd a kemény munkát egészen addig, míg meg nem találod az egyensúlyt. Év végén így különösen büszke leszel magadra, és sokkal felkészültebben lépsz át 2019-be.

Bika

Bikaként igen stabil vagy, habár jelenlegi helyzetedben talán nem érzed magad elég magabiztosnak. Márpedig ez oda vezethet, hogy olyan érzelmeket árasztasz ki magadból, melyeket egyáltalán nem kellene kifejezni nyilvánosan. Válassz inkább valakit, akiben megbízol, és beszéld ki magadból a problémákat. Ha így teszel, sokkal hamarabb visszanyered az erődet, mint hinnéd, és hatalmas energiákkal kezdhetsz neki 2019-nek.  

Karácsony előtti káosz

Ikrek

Talán kellemetlenül érzed magad néhány döntés miatt, melyeket meg kellett hoznod ebben az évben. Kettős természeted nyilvánvalóan megkérdőjelezi minden döntésedet, de soha ne feledd, mindig hallgatnod kell a belső hangodra. Azonban, ha az év végén nagyon elveszettnek érzed magad, inkább kérdezz meg valaki mást is a problémáddal kapcsolatban, hiszen egy külső álláspont mindig segít dönteni.

Rák

Az elkövetkezendő néhány hét számodra egy személyes utazás lesz, ne félj tőle! Néhány esemény miatt esetleg meginoghat a magadba vetett hited, megkérdőjelezheted bizonyos döntéseidet, de ne félj a kihívásoktól, és öleld magadhoz a változásokat. Ne feledd, a változás az egyetlen biztos pont az életben, ezért ne dacolj ellene, inkább várd tárt karokkal!

Oroszlán

Oroszlánként igencsak tüzes vagy, és nagyon úgy fest, hogy a 2018-as évből hátralévő napokat imádni fogod. Bár elsőre úgy tűnik, túlságosan impulzív vagy, de jó, ha mindenki tudomásul veszi a környezetedben, hogy csakis a jó szándék vezérel. Maradj olyan, amilyen vagy, hiszen a világnak szüksége van a magabiztosságodra és a bátorságodra.

Szűz

Szűzként a legnagyobb erősséged mindig is a tervezés és a rendszerezés volt. Ám így, év vége felé közelegve úgy érezheted kimerültél. Pedig nincs másról szó, mint arról, hogy túlszervezted magad, túlzásba vitted a tervezést, és azt, hogy mindennek élére állítva kell lennie. Egy kis spontán gondolkodás most egyáltalán nem árthat, hálás leszel érte a jövő év elején!

Mérleg

Mérlegként hatalmas igazságérzettel áldott meg a sors, így különösen rosszul viseled az igazságtalanságot. Egész egyszerűen szomjazol az egyensúlyra, így ez az év egy kicsit bonyolult lehetett a számodra.  Az elkövetkezendő hetekben a „rugalmasság” legyen a kulcsszavad! Húzd ki magad, és állj büszkén még a sötétség árnyékában is.

Skorpió

Skorpióként rendkívül érzelmes ember vagy (még akkor is, ha ezt nem mindig adod mások tudtára). Érzelmeid tovább fognak erősödni az év hátralévő részében, így talán úgy érezheted majd, hogy kissé túlterhelt vagy. Kamatoztasd ezeket az érzelmeket valamilyen pozitív dologban, különösen azért, mert az elkövetkezendő hetek kissé viharosak lesznek számodra.

Nyilas

Ösztönös vágyad van arra, hogy kapcsolatba kerülj a Földdel és az anyatermészettel, és ez a vágy csak erősödni fog az elkövetkező hetekben. Annak érdekében, hogy jól érezd magad az év hátralévő részében, próbálj meg új barátságokat kötni, új ismeretségekre szert tenni. Soha nem tudhatod, kiben találod meg az új legjobb barátodat! 

Bak

Ebben az évben számos kihívással találtad szemben magad, és ezek arra voltak jók, hogy megerősítették a saját magadba vetett hitedet. A benned lévő önfegyelem és ambíciói kombinációja olyan erőt kölcsönöz neked, amellyel muszáj számolnod. Folytasd a munkát a céljaid elérése érdekében a következő hetekben is, és meglátod, milyen jól indul majd 2019. 

Vízöntő

Vízöntőként mindent túlgondolsz, és hajlamos vagy a saját fejed után menni. Bár jelenleg úgy tűnik, semmi sem neked kedvez neked, legyél türelmes, ugyanis nap fénye hamarosan áthatol a felhők között. Hasznodra vállhat, ha megállsz egy kis időre, és veszel egy nagy levegőt.  Használd ki ezt a néhány hetet arra, hogy egy kis önreflexiót tartasz, és odafigyelsz a belső fejlődésedre.

Halak

Minden esélyed meg van rá, hogy magabiztos döntéseket hozol az év hátralévő heteiben. Amit tenned kell, az nem más, mint figyelni arra, amit érzel, és mégis racionálisnak maradni, amikor döntéshelyzet elé kerülsz. Vállalj kockázatot, de csakis ésszel!

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

Néhány kapcsolat egyszerűen nem akar összejönni. Bármennyit dolgoztok rajta, egyszerűen nincs meg benne az a szikra, ami a rózsaszín köd eloszlása után is életben tartaná. Folyamatosan félreértitek egymást, és apróságokon is összekaptok, ami előbb-utóbb végül szakításhoz fog vezetni. Talán nem is érted, mi nem működött köztetek, hiszen szerettétek egymást. Nos, a helyzet az, hogy bármennyire is próbálkozhatunk, mert léteznek csillagjegyek, akik kapcsolatából semmiféle jó nem sülhet ki.

Bővebben »

Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Bármennyire is szeretnénk, hogy mindig pozitív dolgok vegyenek minket körül, sajnos gyakran találjuk magunkat olyan helyzetben, ami bizony tele van negativitással. Igaz ez a munkakörnyezetünkre is, hiszen életünk jelentős részé töltjük ki. Olykor vagy épp gyakrabban kihívást jelentenek munkatársaink, vagy egyszerűen csak a környezet, ami a munkahelyünkön övez minket.

Bővebben »

 
Mi az, amiért a leginkább kiállsz? - A csillagjegyed elárulja!

Mi az, amiért a leginkább kiállsz? - A csillagjegyed elárulja!

Te miben hiszel? Biztosan hallottad már a mondást: „Ha nem hiszel valamiben, bedőlsz bárminek.” Az idézet szerzőjének személye erősen vitatott, jelentése azonban egyértelmű – akik kitartanak az elveik mellett, kevesebb eséllyel térnek le a számukra kijelölt ösvényről. Mindannyian rendelkezünk valamivel, amiben a végletekig bízunk, és a mindennapok során erőt merítünk belőle. Hogy ez mi, részben befolyással bír rá az asztrológia.

Bővebben »

 
Melyik édesanya típusba tartozol? - Megmondja a csillagjegyed

Melyik édesanya típusba tartozol? - Megmondja a csillagjegyed

A csillagjegyünk rengeteg dolgot elárul rólunk, de gondoltál már valaha arra, hogy ebbe az is beletartozik, hogy milyen anyatípusba tartozol? Lentebb olvashatod, hogy az egyes jegyeknek milyen előnyös és kevésbé előnyös tulajdonságaik vannak, amik az anyaszerepben kerülnek előtérbe. Szó sincs arról, hogy egyesek rossz szülők, egyszerűen csak vannak olyanok, akik tehetségesebbek másoknál.

Bővebben »

 
Így készül az újesztendőre a világ

Így készül az újesztendőre a világ

Minden kultúrában más és más módon készülnek az újév fogadására. Érdemes megnézni, hogyan is készülnek fel az elkövetkezendő évre a különböző országok.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Mária Tisztánlátó Jós

Mária

Gyertyalángból jósol. Nehezebb döntéseknél, fontos, problémás kérdéseknél a kristálygömbjét is használja.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 448

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kincső Gyógyító Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 311

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Buddhista halottlátó, kártyajós. Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, mágia, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc