Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Mit kell tenned, hogy túléld 2018 hátralévő napjait? – Megmutatják a csillagok!

Ez az év egyértelműen nem volt kegyes senkivel, ezért megeshet, hogy úgy érzed, alig várod, hogy vége legyen, és visszafelé számlálod a napokat. Igaz, hogy mindenki máshogyan nyugtatja meg magát, azonban nekünk van egy sejtésünk, mit kellene tenned az elkövetkezendő hetekben. Segítenek a csillagok!

 

Kos

Az év talán húzós volt számodra, azonban jó híreket hozunk, a kemény munka és a verejték végre meghozza gyümölcsét. Az új lehetőségek mindenhol megjelennek, neked csak észre kell venned őket. Azonban, ne eressz le akkor sem, ha úgy tűnik, minden könnyedén összejön. Folytasd a kemény munkát egészen addig, míg meg nem találod az egyensúlyt. Év végén így különösen büszke leszel magadra, és sokkal felkészültebben lépsz át 2019-be.

Bika

Bikaként igen stabil vagy, habár jelenlegi helyzetedben talán nem érzed magad elég magabiztosnak. Márpedig ez oda vezethet, hogy olyan érzelmeket árasztasz ki magadból, melyeket egyáltalán nem kellene kifejezni nyilvánosan. Válassz inkább valakit, akiben megbízol, és beszéld ki magadból a problémákat. Ha így teszel, sokkal hamarabb visszanyered az erődet, mint hinnéd, és hatalmas energiákkal kezdhetsz neki 2019-nek.  

Karácsony előtti káosz

Ikrek

Talán kellemetlenül érzed magad néhány döntés miatt, melyeket meg kellett hoznod ebben az évben. Kettős természeted nyilvánvalóan megkérdőjelezi minden döntésedet, de soha ne feledd, mindig hallgatnod kell a belső hangodra. Azonban, ha az év végén nagyon elveszettnek érzed magad, inkább kérdezz meg valaki mást is a problémáddal kapcsolatban, hiszen egy külső álláspont mindig segít dönteni.

Rák

Az elkövetkezendő néhány hét számodra egy személyes utazás lesz, ne félj tőle! Néhány esemény miatt esetleg meginoghat a magadba vetett hited, megkérdőjelezheted bizonyos döntéseidet, de ne félj a kihívásoktól, és öleld magadhoz a változásokat. Ne feledd, a változás az egyetlen biztos pont az életben, ezért ne dacolj ellene, inkább várd tárt karokkal!

Oroszlán

Oroszlánként igencsak tüzes vagy, és nagyon úgy fest, hogy a 2018-as évből hátralévő napokat imádni fogod. Bár elsőre úgy tűnik, túlságosan impulzív vagy, de jó, ha mindenki tudomásul veszi a környezetedben, hogy csakis a jó szándék vezérel. Maradj olyan, amilyen vagy, hiszen a világnak szüksége van a magabiztosságodra és a bátorságodra.

Szűz

Szűzként a legnagyobb erősséged mindig is a tervezés és a rendszerezés volt. Ám így, év vége felé közelegve úgy érezheted kimerültél. Pedig nincs másról szó, mint arról, hogy túlszervezted magad, túlzásba vitted a tervezést, és azt, hogy mindennek élére állítva kell lennie. Egy kis spontán gondolkodás most egyáltalán nem árthat, hálás leszel érte a jövő év elején!

Mérleg

Mérlegként hatalmas igazságérzettel áldott meg a sors, így különösen rosszul viseled az igazságtalanságot. Egész egyszerűen szomjazol az egyensúlyra, így ez az év egy kicsit bonyolult lehetett a számodra.  Az elkövetkezendő hetekben a „rugalmasság” legyen a kulcsszavad! Húzd ki magad, és állj büszkén még a sötétség árnyékában is.

Skorpió

Skorpióként rendkívül érzelmes ember vagy (még akkor is, ha ezt nem mindig adod mások tudtára). Érzelmeid tovább fognak erősödni az év hátralévő részében, így talán úgy érezheted majd, hogy kissé túlterhelt vagy. Kamatoztasd ezeket az érzelmeket valamilyen pozitív dologban, különösen azért, mert az elkövetkezendő hetek kissé viharosak lesznek számodra.

Nyilas

Ösztönös vágyad van arra, hogy kapcsolatba kerülj a Földdel és az anyatermészettel, és ez a vágy csak erősödni fog az elkövetkező hetekben. Annak érdekében, hogy jól érezd magad az év hátralévő részében, próbálj meg új barátságokat kötni, új ismeretségekre szert tenni. Soha nem tudhatod, kiben találod meg az új legjobb barátodat! 

Bak

Ebben az évben számos kihívással találtad szemben magad, és ezek arra voltak jók, hogy megerősítették a saját magadba vetett hitedet. A benned lévő önfegyelem és ambíciói kombinációja olyan erőt kölcsönöz neked, amellyel muszáj számolnod. Folytasd a munkát a céljaid elérése érdekében a következő hetekben is, és meglátod, milyen jól indul majd 2019. 

Vízöntő

Vízöntőként mindent túlgondolsz, és hajlamos vagy a saját fejed után menni. Bár jelenleg úgy tűnik, semmi sem neked kedvez neked, legyél türelmes, ugyanis nap fénye hamarosan áthatol a felhők között. Hasznodra vállhat, ha megállsz egy kis időre, és veszel egy nagy levegőt.  Használd ki ezt a néhány hetet arra, hogy egy kis önreflexiót tartasz, és odafigyelsz a belső fejlődésedre.

Halak

Minden esélyed meg van rá, hogy magabiztos döntéseket hozol az év hátralévő heteiben. Amit tenned kell, az nem más, mint figyelni arra, amit érzel, és mégis racionálisnak maradni, amikor döntéshelyzet elé kerülsz. Vállalj kockázatot, de csakis ésszel!

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

Bővebben »

 
Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Ezzel a természetfeletti ajándékkal bírsz a csillagjegyed szerint – Fedezd fel a szupererődet!

Az az igazság, hogy mindenkinek van egy mágikus képessége, minden azon múlik, hogy ezt felfedezzük-e magunkban. Ha hiszel az asztrológiában, most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján milyen erő birtokosa vagy.

Bővebben »

 
Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

Íme, a személyes spirituális állatod a csillagjegyed szerint

A személyes spirituális állatunk arra emlékeztet minket, hogy mik is vagyunk legbelül – az a részünk, ami egész életünkben csak szabadulni akar. Születésedtől kezdve jelen van, veled együtt lélegzik, és soha, egyetlen pillanatra sem hagy el.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 555

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kincső Gyógyító Jós

Kincső

“Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 311

0900 700 602 - 2 EUR/perc