Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Novemberi energiák a csillagoktól - Spirituális üzenetet kaptál a csillagjegyednek megfelelően

A csillagok már felkészültek a novemberre, és egy-egy üzenettel látnak most el, hogy minél felkészültebben nézz e hónap elé. Keresd meg a sajátodat, hogy segítsen neked megérteni a téged befolyásoló őszi energiák hatásait.

 

Kos

Úgy érezheted, hogy sok mindenen mentél keresztül az utóbbi időben, és már csak azt várod, hogy végre legyen időd egy kicsit fellélegezni. Ne aggódj, a nyugalom ideje nem sokára eljön. A legfontosabb most az, hogy haladj előre, és légy tisztában azzal, hogy meg van benned az ehhez szükséges belső erő. Amint elérkezik az év vége, lehetőséged lesz hátra dőlni és lazítani végre. Légy erős és tarts ki!

Bika

A csillagok szerint nagyobb figyelmet kellene fordítanod az emberi kapcsolataidra. Könnyen lehet, hogy egy, a szívedhez közelálló és kedves személynek gyengéd, szerető törődésre van szüksége, de te nem is veszed ezt észre. Helyezd a fontossági listád elejére ezt a személyt, mutasd ki felé megbecsülésedet, és tiszteletedet, hiszen csak így lehet életben tartani ezeket az értékes emberi kapcsolatokat.

November

Ikrek

Ebben az időszakban a legjobb lesz, ha az elmédre és az eszedre hallgatsz az érzelmeid helyett. A jelenlegi helyzetedhez legalább egy érzelmi kapcsolatod fűz, amely elhomályosítja a józanész szemléletét. Hagyj időt magadnak, hogy feldolgozd, az érzéseidet pedig tartsd egészséges távolságban, í így képes leszel észrevenni, hogy az események a lehető legjobb irányba haladnak.

Rák

Ha mostanában megfordult a fejedben, hogy jelentkezel egy workshopra, vagy beiratkozol egy tanfolyamra, akkor eljött a tökéletes idő arra, hogy mindezt megtedd. Ha kipróbálsz valami újat különböző tapasztalatokat szerzel, ami pozitív változást hoz majd az életedbe. Úgyhogy ne késlekedj, ennél a hónapnál keresve sem találsz jobb időpontot arra, hogy új ismereteket, élményeket szerezz.

Oroszlán

Kezdjük azzal, hogy van egy jó, és van egy rossz hírünk is. A rossz hír az, hogy egy helyzet, ami az utóbbi időben igencsak aggasztott, a lehető legrosszabbul fog végződni számodra. A jó hír viszont az, hogy a dolgok innen már csak javulhatnak, és javulni is fognak. Éppen ezért ne nézz sem jobbra, sem balra, hanem kövesd a céljaidat, és higgy abban, hogy ez már sokkal kedvezőbb időszak lesz a számodra.

Szűz

Készülj fel, mert a párkapcsolatodban hamarosan bekövetkezik az érzelmi és lelki beteljesedés. Mindez lehetővé teszi, hogy újabb lépéseket tegyetek meg a bizalom, a szeretet, a teljesség és az egyenlő energiaátadás felé. Amikor az egymás közötti energiák egyensúlyban vannak, akkor következik be az igazi boldogság – ezt soha ne felejtsd el!

Mérleg

A csillagok tanácsa a hónapra: légy önmagad, és inspirálj másokat pusztán az egyéniségeddel. Az energiáink már azelőtt bemutatnak minket, hogy egyáltalán megszólalnánk. Másokat is lelkesít majd a pozitív életszemléleted, az életkedved és az elhivatottságod, mellyel a saját utadat járod. Ha nem vagy képes kihasználni az energiáidat, itt az ideje egy tértisztításnak, keserűsós fürdőnek vagy auratisztításnak.

Skorpió

Minden bizonnyal a nyáron befejezted a belső gyógyításodat, és eltüntetted az egészségtelen érzelmi ingereket, melyek sokat gyötörtek a múltban. Nem csoda hát, hogy a belőled áradó varázslatos energia mágnesként vonzza a segítségre szorulókat. Légy te számukra a kiemelkedő példa, oszd meg velük a világosságodat, bölcsességedet és kedves szavaidat. Legyél te a változás, amit a világban szeretnél látni.

Nyilas 

Meglehet, hogy különböző szerepekbe helyezed magad, és manipulálod a dolgokat annak érdekében, hogy minden a te javadra forduljon. Ez nem feltétlenül jelent rosszat, ezért mindenképpen tarts ki! Ha megőrzöd a hidegvéredet, rugalmas és nyitott maradsz, és nem akarsz mindent egyedül megoldani, akkor a legfontosabb feladatokat már teljesítetted is. Minden nap végén jutalmazd meg magad, amiért képes voltál a jó irányba haladni.

Bak 

Meglehet, hogy a nyár egy hatalmas rohanás volt számodra, ezért még mindig mozgásban vagy, de előfordulhat, hogy túlságosan csak a végeredményre összpontosítasz, és nem szánsz időt arra, hogy alaposan átgondold a dolgokat. Ha csak a saját céljaidat hajszolod, és nem veszel figyelembe más embereket és lehetőségeket, akkor az mérgező hatással lehet a környezetedre. Lépj egy lépést hátra, légy proaktív, és gondolj át mindent alaposan, mielőtt beszélsz vagy cselekszel.

Vízöntő  

Ne engedd, hogy a büszkeséged az őszinte segítségnyújtás útjába álljon. Sokszor kérted az Univerzumot, hogy legyen a segítségedre, de lehet, hogy észre sem veszed a támogatást, mert az váratlan forrásból érkezik majd. Márpedig a kérésed meghallgatásra talál, ha nem hagyod, hogy a büszkeséged akadályokat állítson eléd.

Halak

A siker mindaddig borítékolva van számodra, amíg kiegyensúlyozott maradsz, és kellő önfegyelmet gyakorolsz. Gyakran megesik, hogy a túlzott összpontosításod és akaraterőd agresszióba csap át, ami derékba töri a céljaidat. November legfontosabb feladata számodra nem más, minthogy mihamarabb megtaláld az egyensúlyt az önbizalom és az önteltség között.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Mindannyiunk életében vannak bizonyos leckék, melyeket meg kell tanulnunk, ha igazán meg szeretnénk érteni az életünk értelmét. A leckéket jelzésként kell értelmezned, hiszen ezek terelgetnek az utadon.

Bővebben »

Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Függetlenül attól, hogy melyik csillagjegyben született, minden ember vágyik arra, hogy gazdag és csodálatos életet élhessen, hiszen sokak számára a pénzügyi jólét az egészség, a szépség, és még sok más tényező kulcsa. De vajon miért van az, hogy az egyik ember anyagi bőségben él, a másik pedig hónapról hónapra tengődik?

Bővebben »

 
Megmutatjuk, hol fogod megtalálni az örök szerelmedet a csillagjegyed alapján

Megmutatjuk, hol fogod megtalálni az örök szerelmedet a csillagjegyed alapján

A romantikus vígjátékokból jól ismerjük a találkozások szinte lehetetlenül kényelmes körülményeit. Hogyan lehetséges, hogy két teljesen összeillő ember egyszerűen csak összefut egymással a megfelelő időben és helyen?

Bővebben »

 
Ezért érzed magad érzelmileg instabilnak a csillagjegyed szerint – Árulkodnak a csillagok!

Ezért érzed magad érzelmileg instabilnak a csillagjegyed szerint – Árulkodnak a csillagok!

Az érzelmeket néha nehéz megérteni. Emberi mivoltunk jelentős részét az adja, hogy képesek vagyunk érezni. Bizonyos szintig talán tudod ezt kontrollálni, de ezek az elfojtott dolgok csak fortyognak benned, mígnem egy nap majd felszínre törnek. Mindenki ment már keresztül nehéz időkön, és mindenkinek okozott már nehézséget visszafojtani a dühét, vagy megállni a sírást.

Bővebben »

 
A csillagjegyed elárulja, mi a legnagyobb félelmed a szerelemben

A csillagjegyed elárulja, mi a legnagyobb félelmed a szerelemben

Mindannyiunknak vannak félelmei, legyen szó karrierről, szerelemről, pénzügyekről. Viszont kevesen tudunk róla, hogy konkrétan mik is ezek. Márpedig, ha tudomást szerzünk róla, akkor szembe is nézhetünk vele, és sokszor pontosan ez jelenti a megoldást.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Kiron Kártyák Jós

Kiron

Jóslatai az eredeti ókori szláv jóskártyákra épül, melyre dédszülei hagyatékaként tett szert, és ezzel vált egyedüliv...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 901

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 590

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc