Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Novemberi energiák a csillagoktól - Spirituális üzenetet kaptál a csillagjegyednek megfelelően

A csillagok már felkészültek a novemberre, és egy-egy üzenettel látnak most el, hogy minél felkészültebben nézz e hónap elé. Keresd meg a sajátodat, hogy segítsen neked megérteni a téged befolyásoló őszi energiák hatásait.

 

Kos

Úgy érezheted, hogy sok mindenen mentél keresztül az utóbbi időben, és már csak azt várod, hogy végre legyen időd egy kicsit fellélegezni. Ne aggódj, a nyugalom ideje nem sokára eljön. A legfontosabb most az, hogy haladj előre, és légy tisztában azzal, hogy meg van benned az ehhez szükséges belső erő. Amint elérkezik az év vége, lehetőséged lesz hátra dőlni és lazítani végre. Légy erős és tarts ki!

Bika

A csillagok szerint nagyobb figyelmet kellene fordítanod az emberi kapcsolataidra. Könnyen lehet, hogy egy, a szívedhez közelálló és kedves személynek gyengéd, szerető törődésre van szüksége, de te nem is veszed ezt észre. Helyezd a fontossági listád elejére ezt a személyt, mutasd ki felé megbecsülésedet, és tiszteletedet, hiszen csak így lehet életben tartani ezeket az értékes emberi kapcsolatokat.

November

Ikrek

Ebben az időszakban a legjobb lesz, ha az elmédre és az eszedre hallgatsz az érzelmeid helyett. A jelenlegi helyzetedhez legalább egy érzelmi kapcsolatod fűz, amely elhomályosítja a józanész szemléletét. Hagyj időt magadnak, hogy feldolgozd, az érzéseidet pedig tartsd egészséges távolságban, í így képes leszel észrevenni, hogy az események a lehető legjobb irányba haladnak.

Rák

Ha mostanában megfordult a fejedben, hogy jelentkezel egy workshopra, vagy beiratkozol egy tanfolyamra, akkor eljött a tökéletes idő arra, hogy mindezt megtedd. Ha kipróbálsz valami újat különböző tapasztalatokat szerzel, ami pozitív változást hoz majd az életedbe. Úgyhogy ne késlekedj, ennél a hónapnál keresve sem találsz jobb időpontot arra, hogy új ismereteket, élményeket szerezz.

Oroszlán

Kezdjük azzal, hogy van egy jó, és van egy rossz hírünk is. A rossz hír az, hogy egy helyzet, ami az utóbbi időben igencsak aggasztott, a lehető legrosszabbul fog végződni számodra. A jó hír viszont az, hogy a dolgok innen már csak javulhatnak, és javulni is fognak. Éppen ezért ne nézz sem jobbra, sem balra, hanem kövesd a céljaidat, és higgy abban, hogy ez már sokkal kedvezőbb időszak lesz a számodra.

Szűz

Készülj fel, mert a párkapcsolatodban hamarosan bekövetkezik az érzelmi és lelki beteljesedés. Mindez lehetővé teszi, hogy újabb lépéseket tegyetek meg a bizalom, a szeretet, a teljesség és az egyenlő energiaátadás felé. Amikor az egymás közötti energiák egyensúlyban vannak, akkor következik be az igazi boldogság – ezt soha ne felejtsd el!

Mérleg

A csillagok tanácsa a hónapra: légy önmagad, és inspirálj másokat pusztán az egyéniségeddel. Az energiáink már azelőtt bemutatnak minket, hogy egyáltalán megszólalnánk. Másokat is lelkesít majd a pozitív életszemléleted, az életkedved és az elhivatottságod, mellyel a saját utadat járod. Ha nem vagy képes kihasználni az energiáidat, itt az ideje egy tértisztításnak, keserűsós fürdőnek vagy auratisztításnak.

Skorpió

Minden bizonnyal a nyáron befejezted a belső gyógyításodat, és eltüntetted az egészségtelen érzelmi ingereket, melyek sokat gyötörtek a múltban. Nem csoda hát, hogy a belőled áradó varázslatos energia mágnesként vonzza a segítségre szorulókat. Légy te számukra a kiemelkedő példa, oszd meg velük a világosságodat, bölcsességedet és kedves szavaidat. Legyél te a változás, amit a világban szeretnél látni.

Nyilas 

Meglehet, hogy különböző szerepekbe helyezed magad, és manipulálod a dolgokat annak érdekében, hogy minden a te javadra forduljon. Ez nem feltétlenül jelent rosszat, ezért mindenképpen tarts ki! Ha megőrzöd a hidegvéredet, rugalmas és nyitott maradsz, és nem akarsz mindent egyedül megoldani, akkor a legfontosabb feladatokat már teljesítetted is. Minden nap végén jutalmazd meg magad, amiért képes voltál a jó irányba haladni.

Bak 

Meglehet, hogy a nyár egy hatalmas rohanás volt számodra, ezért még mindig mozgásban vagy, de előfordulhat, hogy túlságosan csak a végeredményre összpontosítasz, és nem szánsz időt arra, hogy alaposan átgondold a dolgokat. Ha csak a saját céljaidat hajszolod, és nem veszel figyelembe más embereket és lehetőségeket, akkor az mérgező hatással lehet a környezetedre. Lépj egy lépést hátra, légy proaktív, és gondolj át mindent alaposan, mielőtt beszélsz vagy cselekszel.

Vízöntő  

Ne engedd, hogy a büszkeséged az őszinte segítségnyújtás útjába álljon. Sokszor kérted az Univerzumot, hogy legyen a segítségedre, de lehet, hogy észre sem veszed a támogatást, mert az váratlan forrásból érkezik majd. Márpedig a kérésed meghallgatásra talál, ha nem hagyod, hogy a büszkeséged akadályokat állítson eléd.

Halak

A siker mindaddig borítékolva van számodra, amíg kiegyensúlyozott maradsz, és kellő önfegyelmet gyakorolsz. Gyakran megesik, hogy a túlzott összpontosításod és akaraterőd agresszióba csap át, ami derékba töri a céljaidat. November legfontosabb feladata számodra nem más, minthogy mihamarabb megtaláld az egyensúlyt az önbizalom és az önteltség között.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Különleges és ritka Merkúr – Nap együttállás 11.11-én!

Különleges és ritka Merkúr – Nap együttállás 11.11-én!

A Merkúr – Nap tranzit egy rendkívül ritka esemény az asztrológiában, ugyanis a Merkúr minden évszázadban körülbelül 13-szor tranzitál csak. Ennek az eseménynek azonban nem csak asztrológiai szempontból van különös jelentősége, hanem a számmisztika szempontjából is, mivel a tranzitra 11. hó 11. napján kerül sor.

Bővebben »

3 módja annak, hogyan emlékezhetünk meg elhunyt szeretteinkről

3 módja annak, hogyan emlékezhetünk meg elhunyt szeretteinkről

November első két napján, Mindenszentek és Halottak napja alkalmából emberek milliói tisztelegnek azok előtt, akik sajnos már nem lehetnek köztünk. Sokan úgy vélik, hogy ezeken a napokon a láthatón túli világgal sokkal könnyebb kapcsolatba lépni, mint máskor. Ilyenkor a világ szíve egyként dobban mindazokért, akiket szerettünk valaha, azokért, akiket soha nem fogunk elelejteni.

Bővebben »

 
Halloween és a spirituális megújulás

Halloween és a spirituális megújulás

Az év ezen szakaszában, a Skorpió jegyének és a nálunk is egyre szélesebb körben ünnepelt Halloween idején, kiváló lehetőség nyílig a spirituális újjászületésre. Az ősi hagyományok szerint ilyenkor a régi körülmények helyére új lehetőségek lépnek.

Bővebben »

 
Alacsony az önértékelésed? - A csillagjegyed elárulja, miért!

Alacsony az önértékelésed? - A csillagjegyed elárulja, miért!

Önértékelésünk egy olyan dolog, amivel gyakran akadnak gondjaink. Te miért küzdesz vele? Lehet, hogy az ok a csillagjegyedben rejlik? Olvass tovább, mert a csillagok felfedik, mi áll a háttérben!

Bővebben »

 
3 lépés, hogyan maradhatsz produktív az élet minden területén

3 lépés, hogyan maradhatsz produktív az élet minden területén

Életmentő tanácsok, önsegítő könyvek tömkelege és oly kevés idő – úgy tűnik, az ember életében mindig van valami megjavítani való, különösen, ha a hatékonyágról van szó. Van, aki nem találja a megfelelő módját annak, hogyan érje el minél előbb céljait, míg másoknál maga a cél az, ami hiányzik.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Horusz Asztrológia Jós

Horusz

Asztrológiával 1987 óta foglalkozom. Az emberi kapcsolatok sokszínűségét meghatározza, hogy mi "köti" össze a feleket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 309

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Bertalan Kata Gyógyító Jós

Bertalan Kata

Léleklátó, gyógyító, spirituális oktató, a keleti bölcsek útján jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 375

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 537

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc