Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Mindannyiunk életében vannak bizonyos leckék, melyeket meg kell tanulnunk, ha igazán meg szeretnénk érteni az életünk értelmét. A leckéket jelzésként kell értelmezned, hiszen ezek terelgetnek az utadon.

 

Fontos észben tartanod, hogy nem szerezhetsz meg mindent az életben, de kihozhatod belőle a legjobbat, méghozzá a próbálkozások és tévedések által. Tanulj a hibáidból és hiányosságaidból, legyél te az a változás, ami a szenvedélyedet hajtja. Most megmutatjuk, hogyan találhatod meg életed célját a csillagjóslás alapján.

Kos

„A versenyzés csak akkor igazi, ha a te életedről vagy hírnevedről van szó. Minden más csak külsőség.”

Te is tudod magadról, hogy milyen erős benned a versenyszellem az élet minden területén. De miben is akarsz első lenni valójában? Felejtsd el azt, hogy mások életében akard előtérbe helyezni magad, hiszen csak te tudod legyőzni önmagadat. Maradj aktív, de ne a melletted lévő embernél próbálj gyorsabban futni, hanem annál az önmagadnál, aki az előző napon voltál.

Bika

„A gazdagság nem egyenértékű a boldogsággal.” 

Ne hagyd, hogy a világod a pénz körül forogjon, hiszen az élet sokkal többet tud nyújtani az anyagi tárgyaknál. Lehet, hogy örömmel tölt el, ha ajándékokat kapsz, vagy olyan munkahelyen dolgozol, ahol az igényeidhez elegendő pénzt keresel, de tudnod kell, hogy ez nem minden. Valójában sokkal boldogabb lennél pénz nélkül, a szeretteiddel körülvéve.

A jó humorérzék fiatalon tart

Ikrek

„A jó humorérzék fiatalon tart.” 

A társasági képességeid nagyon fejlettek, profi beszélgetőpartner vagy. Ugyanakkor, ha a dolgok kezdenek kissé játékossá válni, te mindig inkább a komoly oldalra állsz. Ne félj az alkalomhoz illően néha elsütni egy-egy poént, hiszen a humor tényleg megfiatalít. Lehet, hogy ettől nevetőráncod alakul ki, de hidd el, ez az egyetlen fajta ránc, amit az arcodon szeretnél látni, ha idősebb leszel.

Rák

„Ha valaki önpusztító, ne próbáld megállítani, ugyanis ez ragályos.”

Ösztönösen hajlamos vagy az önpusztító magatartásra, ezért olyan fontos megtanulnod ezt a leckét. Ne engedd, hogy a saját szorongásaid miatt a körülötted lévők kezdjenek el kételkedni önmagukban és a kapcsolatukban veled. Ezzel a rossz kisugárzással önmagadhoz hasonló mentalitású embereket vonzol magad köré, akik folyamatosan versengenek egymással. Elsősorban szeretned kell önmagad és azt, amid van.

Oroszlán

„Az emberek lusták.” 

Igen, te is lusta vagy. Egy bizonyos pontig nem is gond a lustaság, mindannyiunknak vannak olyan napjai, amikor csak otthon szeretnénk feküdni az ágyunkban és megfeledkezni a körülöttünk lévő világról. Te azonban hajlamos vagy túl gyakran ezt tenni. Itt az idő, hogy kilépj a komfortzónádból, hívd fel a barátaidat és kérd meg őket, hogy kimozdítsanak otthonról.

Szűz

„Aki nem megy szabadságra, az soha nem fog teljesen megelégedni a munkájával.”

Mindig csak munka és semmi játék, semmi szórakozás - ez a hozzáállás nagyon megnehezíti számodra a lazítást. Egy kis kikapcsolódás nem fog ártani, nem szabad túl szigorúnak lenned önmagadhoz. Az élet túl rövid ahhoz, hogy állandóan a munkával foglalkozz.

Mérleg

„Ne vesztegesd az idődet arra, hogy magyarázkodj azoknak, akik nem ismerik a helyzetedet.” 

Az emberek megkérdőjelezhetik a békés természetedet. Ha folyamatosan olyan kérdésekkel bombáznak, hogy magyarázkodnod kéne amiatt, aki vagy, az csak annyit jelent, hogy nem ismernek még eléggé. Te is tudod, hogy ilyenkor a legjobb, ha elkerülöd a konfrontációt, így egy lépéssel előrébb járhatsz a játékban.

Skorpió

„Ne csinálj semmit, amit utálsz, függetlenül az esetleges pozitív eredményektől.”

Szereted az élet lehetőségeit maximálisan kihasználni, és ez egy nagyon jó tulajdonság. Ugyanakkor ügyelned kell arra, hogy ne tegyél semmit csak azért, mert úgy érzed, az „a helyes döntés”. Ragaszkodj a szenvedélyedhez, és ez fog boldoggá tenni. Ne csinálj semmit csak azért, mert úgy érzed, hogy a kötelességed.

Nyilas

„Maradj nyugodt, amikor kételkedsz magadban.” 

Tudod, hogy hajlamos vagy túl sok mindent magadra vállalni, csak azért, hogy mindenkinek kedvére tegyél magad körül. Ne próbáld az egész világot a kezeidben tartani, inkább kezdj el lelassulni. A türelmetlen természeted nagyon megnehezíti számodra, hogy csak lélegezz és várd, hogy mit hoz a következő nap. Lazíts, nyugodj meg, minden el fog rendeződni.

Bak

„Azokká az emberekké válsz, akikkel a legtöbb időt töltöd.” 

Család- és barátorientált személyiség vagy, szeretsz azok között lenni, akik a legjobban megbecsülnek. Ne feledd, hogy önmagadra kell a legtöbb időt fordítanod, lépj hát vissza a családi drámából és törődj magaddal. Vedd körül magad pozitív energiákkal, ezután minden magától fog folytatódni.

Vízöntő  

„Az egyedüli igaz tudás tapasztalatok által szerezhető és a gyakorlatban bizonyítható.”

Hajlamos vagy mindent túlgondolni. Kiváló a problémamegoldó képességed, de ne feledd, hogy nem lehet mindent a tankönyvekből megtanulni. Nem úgy születtél, hogy az egész Univerzumot ismerd, az utazásod által kell nap, mint nap tapasztalatokat szerezned. 

Halak

„Az emberek, akik önmaguknak hazudnak, neked is hazudni fognak.” 

Bárkit túl gyorsan közel engedsz magadhoz. Túlságosan megbízol az emberekben, ezért kell először megismerned az őszinte oldalát az adott személynek, mielőtt elmondanád neki a legsötétebb titkaidat. Ne feledd, akik saját magukhoz sem tudnak őszinték lenni, azok veled sem lesznek azok.

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Gondolkoztál már azon, hogy milyen benyomást keltesz a téged körülvevő emberekben, és hogyan gondolnak rád, amikor épp nincsenek veled? Ha hiszed, ha nem, a válasz a csillagjegyedben rejlik.

Bővebben »

Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Függetlenül attól, hogy melyik csillagjegyben született, minden ember vágyik arra, hogy gazdag és csodálatos életet élhessen, hiszen sokak számára a pénzügyi jólét az egészség, a szépség, és még sok más tényező kulcsa. De vajon miért van az, hogy az egyik ember anyagi bőségben él, a másik pedig hónapról hónapra tengődik?

Bővebben »

 
Megmutatjuk, hol fogod megtalálni az örök szerelmedet a csillagjegyed alapján

Megmutatjuk, hol fogod megtalálni az örök szerelmedet a csillagjegyed alapján

A romantikus vígjátékokból jól ismerjük a találkozások szinte lehetetlenül kényelmes körülményeit. Hogyan lehetséges, hogy két teljesen összeillő ember egyszerűen csak összefut egymással a megfelelő időben és helyen?

Bővebben »

 
Ezért érzed magad érzelmileg instabilnak a csillagjegyed szerint – Árulkodnak a csillagok!

Ezért érzed magad érzelmileg instabilnak a csillagjegyed szerint – Árulkodnak a csillagok!

Az érzelmeket néha nehéz megérteni. Emberi mivoltunk jelentős részét az adja, hogy képesek vagyunk érezni. Bizonyos szintig talán tudod ezt kontrollálni, de ezek az elfojtott dolgok csak fortyognak benned, mígnem egy nap majd felszínre törnek. Mindenki ment már keresztül nehéz időkön, és mindenkinek okozott már nehézséget visszafojtani a dühét, vagy megállni a sírást.

Bővebben »

 
A csillagjegyed elárulja, mi a legnagyobb félelmed a szerelemben

A csillagjegyed elárulja, mi a legnagyobb félelmed a szerelemben

Mindannyiunknak vannak félelmei, legyen szó karrierről, szerelemről, pénzügyekről. Viszont kevesen tudunk róla, hogy konkrétan mik is ezek. Márpedig, ha tudomást szerzünk róla, akkor szembe is nézhetünk vele, és sokszor pontosan ez jelenti a megoldást.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 555

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Ivett Kártyák Jós

Ivett

30 éve foglalkozik magyar kártya jóslással. Specialitása a párkapcsolat és sorselemzés.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 302

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Berill Tisztánlátó Jós

Berill

Sorselemző, Tarot kártyával és a püthagoraszi számmisztikával dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 345

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok. Párkapcsolati trénerként é...Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0900 700 602 - Mellék: 301

0900 700 602 - 2 EUR/perc