Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Tudd meg, hova hívnak a csillagok 2018-ban! - Nagy Utazási Horoszkóp

A csillagjegyek tulajdonságainak és érdeklődési körének elemzése alapján egyértelműen kideríthető, hogy hova kellene utazniuk, hol kellene nyaralniuk 2018-ban ahhoz, hogy a lehető legjobban érezzék magukat. Ha tovább olvasol, megtudhatod, milyen utazási kalandokat tartogatnak számodra a csillagok ezen a nyáron, tehát el is kezdheted megtervezni álmaid nyaralását

 

KOS (március 21. – április 19.)

A Kos szülöttnek 2018-ban az USA-t kell felfedeznie, ugyanis híres a szenvedélyéről és az optimizmusáról, pezsgő természete pedig tökéletesen illeszkedik az amerikai élethez. Az amerikaiak szeretik a barátságos és társaságkedvelő személyeket, ezért ez a csillagjegy biztosan itt is szerezne magának jó néhány barátot. Emellett kalandos és sokoldalú, tehát izgalmas kalandválaszták áll rendelkezésére az USA számos hatalmas államában.

Utazási horoszkóp

BIKA (április 20. – május 20.)

2018-ban Thaiföld hívja a Bikát. Azt mondják, a türelem erény, és ez a fogalom minden bizonnyal elfogadott tény Thaiföldön és a Bika szülöttek között egyaránt. Thaiföldön nyugalmas az élet, és ez remekül illik a Bika személyiségéhez. A thai emberek híresen udvariasak, nagylelkűek és barátságosak, akik szívesen vállalják az idegenvezető szerepét. A Bika ugyan ismert takarékos természetéről, de ma már alacsonyabb költségvetéssel is el lehet utazni ide.

IKREK (május 21. – június 21.)

Az Ikrek számára 2018-ban a legmegfelelőbb úti cél nem más, mint Szingapúr. Az egyik legintelligensebb ország, és ez bizony tökéletesen illeszkedik az intellektuális Ikrekhez. A szingapúriaknak nagyon jó a humorérzékük, így a szellemes és humoros Ikrek szülött biztosan jól érezné magát közöttük, és gazdagabb lenne egy-két kacagással. Emellett az Ikrek remekül alkalmazkodik a változásokhoz, és élvezheti a szingapúri történelem és kultúra különböző aspektusainak feltárását, miközben új tevékenységekkel és ételekkel ismerkedik meg.

RÁK (június 22. – július 22.)

2018-ban a Rák szülöttet Olaszország csalogatja. A Rák ismert a kreativitásáról, Olaszország pedig a művészetek és a zene otthona, tehát tökéletes üdülési célpont. Nagyon szerető és érzelmes egyéniség, ezért nagyra értékelné a barátságos és családszerető helyieket, akik híresek arról, hogy nagyra értékelik családjukat és környezetüket. A kalandos Rák a hatékony tömegközlekedés révén pedig bejárhatja akár az egész országot.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán számára 2018-ban ausztrál vakációt tartogatnak a csillagok. Az ausztrálok híresek arról, hogy rendkívül barátságosak, fontosak nekik a kapcsolataik, és jószívű, hűséges emberek. Ez pedig egyértelmű, hogy nagyon fog tetszeni a hűséges Oroszlánnak. Mivel az Oroszlán alapból rengeteg energiával rendelkezik, így ez a különleges földrész biztosan sok izgalmas kalandot kínálhat neki, ami a vízi sportoktól kezdve egészen a dzsungel túrákig terjedhet.

SZŰZ (augusztus 23. – szeptember 22.)

A legjobb úti cél most számodra nem más, mint Anglia. Hogy miért? Azért, mert a Szűz szerény és megbízható, ezért nagyon hasonlít az udvarias és jól nevelt angolokhoz. Anglia történelme sok érdekes látnivalót kínál, ami az intelligens Szüzet le fogja kötni, sőt, egyenesen le fogja nyűgözni.  Jó választás az egyetemi városok meglátogatása, beleértve az Oxfordot és a Cambridge-t is. Míg a Szüzet sokan introvertált típusnak tekintik, rendkívül sok energiával rendelkezik, ezért valószínűleg a lehető legtöbb nevezetességet meg akarja tekinteni majd.

MÉRLEG (szeptember 23. – október 22.)

A Maldív-szigetek lesz a Mérleg tökéletes paradicsoma az idén.  Nagyon romantikus és bájos jegy, ez pedig idilli helyszíne lehet egy romantikus nyaralásnak.  A Mérleg rendkívül nyugodt, így kedvére sütkérezhet a gyönyörű tengerparton. A Maldív-szigetekről ismert, hogy a lakók nagyon összetartók, a Mérleg pedig kedveli a harmóniát és élvezi a másokkal való megosztást. Szereti felfedezni a természetet is, tehát mi lehetne szebb, mint a csillogó fehér homok és az azúrkék víz?

SKORPIÓ (október 23. – november 21.)

A Skorpiónak idén a színes Dániában kell feltöltekeznie. A dánok híresek arról, hogy távol áll tőlük a felületesség, viszont rendkívül becsületes, belevaló emberek, ezért a Skorpió keresve sem találhatna jobb helyszínt a feltöltődéshez, hiszen nagyon fogja élvezni a társaságukat. A dánokhoz hasonlóan A Skorpiónak is eltarthat egy ideig, mire nyit az új emberek felé, de ha ez megtörténik, akkor bizony örök barátságok köttetnek. Élvezni fogja a dán „Hygee” életérzést, amit nagyjából úgy lehetne lefordítani, hogy „élvezd a pillanatot, a meghittséget, és légy barátságos”.

NYILAS (november 22. – december 21.)

A Nyilas idén csodálatos kalandokat élhet át Indiában. Az itt lakókat gyakran nevezik örök optimistának, hiszen pozitív hozzáállásukról ismertek, és ez a Nyilasra is jellemző tulajdonság. India egy olyan ország, ahol nagyon fontos a filozófia, ezért a mély gondolkodású, spirituális embereket vonzza. Az indiai emberek ismertek arról, hogy hatalmas szívük van, és rendkívül szívélyesek, ezért az intellektuális Nyilas otthon fogja érezni magát ebben a barátságos közegben. Emellett persze nagyon sok kaland és felfedezni való vár rá.

BAK (december 22. – január 19.)

A Bakot 2018 nyarán Kína hívogatja a csillagok szerint. Ez az ország híres a fegyelmezett kultúrájáról, és ez tökéletesen illik a természetéből fakadóan kissé önpusztító Bakhoz.  A kínaiak az udvariasságukról is híresek, és szeretettel üdvözlik vendégeiket, ami a Baknak igencsak tetszeni fog, hisz időnként elég félénk. A kínai emberek keményen dolgoznak, szellemileg azonban fittek, és ebben a Bak is magára fog ismerni, hiszen ő is mindig a legjobbra törekszik. Emellett rendkívül bölcs is, így Kína ősi történelme, kultúrája, vallása és filozófiája valóban lenyűgöző lesz a számára. 

VÍZÖNTŐ (január 20. – február 18.)

A Vízöntőnek idén Japánban terveztek nyaralást a csillagok. Japánban fontos a művészet, az irodalom és a design, amely igencsak az illeszkedik a kreatív Vízöntő érdeklődési köréhez. Az itt élő emberek ismertek barátságos természetükről, ami megint csak tetszeni fog a Vízöntőnek, aki szintén barátságot sugároz magából. Emellett nyitott és kíváncsi, így élvezettel töltheti el Japán egyedülálló kultúrájának és hagyományainak felfedezése. 

HALAK (február 19. –március 20.)

Ecuador a tökéletes célpont idén a Halak szülött számára. A közelmúltban a világ legimpozánsabb országának nevezték, így tipikusan intuitív, jószívű és kedves Halak biztosan jól érezné magát itt. A Halak a hatalmas képzelő erejéről is ismert, és Ecuador gyönyörű tájai – Galápagos-szigetektől Quioto városáig – biztosan inspirálná őt.

 
Legolvasottabb cikkeink
Ingyenes 4 lapos szerelmi tarot jóslás

Ingyenes 4 lapos szerelmi tarot jóslás

Új sorozatunkban jósaink minden héten elvégeznek egy jóslást, teljesen ingyen.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

4 remek módszer az őszi napforduló energiáinak kihasználására

4 remek módszer az őszi napforduló energiáinak kihasználására

Az ősz első hivatalos napja, az pszi napforduló ebben az évben szeptember 23-ra esik. A történelem során az emberek minden kultúrában megünnepelték ezt az eseményt, és vallási tekintetben is kiemelkedő volt mind az őszi napéjegyenlőség, mind a téli napforduló, nem is szólva a tavaszi és nyári napfordulókról. A mostani rohanó életben is érdemes ezeket a napokat néhány rituáléval megünnepelni és kiszakadni a napi rutinból. Töltődj fel az őszi napforduló energiájával!

Bővebben »

Mi a legfőbb pszichikai képességed, miben rejlik az erőd? - A csillagjegyed most elárulja

Mi a legfőbb pszichikai képességed, miben rejlik az erőd? - A csillagjegyed most elárulja

Az emberi tudat vizsgálatával egyre inkább megismerhetőek azok a pszichikai képességek, amelyek minden emberben ott rejlenek. Minden egyes csillagjegynek meg vannak a rá jellemző pszichikai képességei, hiszen a zodiákus magára a pszichére is kihat.

Bővebben »

 
Megszakadt barátság? Így dolgozhatod fel könnyebben!

Megszakadt barátság? Így dolgozhatod fel könnyebben!

Baráti kapcsolataink ugyanolyan fontosak, akárcsak a párkapcsolatok. Bár a legtöbb mai film és könyv leginkább a szerelmi történeteket dolgozzák fel, a baráti kapcsolatok ugyanúgy értékes tanításokat adhatnak a bizalomról, kompromisszumokról, az elkötelezettségről és a szeretetről. Sajnos azonban nem minden barátság tart örökké.

Bővebben »

 
Hogyan éled meg a negatív érzelmeket? - A csillagjegyed most elárulja!

Hogyan éled meg a negatív érzelmeket? - A csillagjegyed most elárulja!

Bár sok minden közös az egyes zodiákusokban, a negatív érzéseket mindenki másképpen éli meg. Néhány csillagjegyre az a jellemző, hogy szembenéz az adott problémával, mások pedig belül rendezik le ezeket a dolgokat, míg már szinte pattanásig feszül a helyzet.

Bővebben »

 
Élő jóslás Facebookon

Élő jóslás Facebookon

Úgy érzed, van valami, amit mindenképpen tudnod kell? Kíváncsi vagy, hogyan alakul a párkapcsolatod? Vajon őszinte veled a kedvesed? Hívd Klárit jövő szerdán 14:00 órától kezdődő élő facebook adásunkban.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Ibolya Együttérző Jós

Ibolya

Asztrológus. Munkája célja, hogy a szabad akaratot is figyelembe véve segítse a hozzá fordulókat.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 555

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 410

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Oláh Mária Együttérző Jós

Oláh Mária

Buddhista halottlátó, kártyajós. Szakterülete az asztrológia, kártyajóslás, mágia, Feng-shui és a szimbólum terápia.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 323

0900 700 602 - 2 EUR/perc

Perzsi Tisztánlátó Jós

Perzsi

Tisztánlátásommal és inga segítségével segítek a hozzám fordulóknak.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0900 700 602 - Mellék: 987

0900 700 602 - 2 EUR/perc