Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bak

Bak - 2019. 03. hét

dec. 22. - jan. 20.

Most már igazán időszerű lenne lezárnia a múltat és túllépni a sérelmein, a rossz emlékeken. Addig nem is számíthat tartós vagy jelentős változásra, amíg ezz nem teszi meg. Ráadásul így nem tud figyelni a jelenére, amiben hamarosan zajlanak majd az események. Új lehetőségekkel találhatja szembe magát és már akár új szenvedélyét is meglelheti.

Szerelem

Amennyiben véget ért a kapcsolata a kedvesével, ne is gondolkodjon bosszún. Engedje el, jobb lesz így mindkettőjüknek. Amennyiben csak haragszik valamiért a kedvesére, abban az esetben is időszerű lenne továbblépnie. Rengeteget tehet a napokban a szerelmi életéért, ha nyitottá válik a változásokra. Ugyanakkor az egyedülállók olyanba futhatnak bele, aki azonnal elcsavarja a fejüket.

Karrier

Munkahelyén valaki kritikával illetheti, Ön pedig hevesen visszavághat, ami azt eredményezné, hogy elszabadulna a pokol. Fontolja meg, hogy mennyi igazság van abban a kritikában, és ha úgy találja van, akkor hősiesen nyelje le a békát és ne támadófelületet keressen az illetőn, hogy visszavághasson, de még akkor se, ha nem volt igaza. Mutassa meg mennyire higgadt és bölcs tud lenni!


| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc