Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bak

Bak - 2019. 26. hét

dec. 22. - jan. 20.

A napokban hajlamos lesz arra, hogy vitába szálljon minden apróságért. Nemcsak az igazáért, hanem minden más miatt is képes háborút indítani. Ha nem próbálja megfékezni magát, csúnyán összeveszhet a környezetével. Talán túl sok stresszforrás éri manapság és keveset foglalkozik azzal, hogy feltöltse lelkének elemeit. Javítson ezen és hamarabb nyugalomra le a lelke!

Szerelem

Pont azon tölti ki a legtöbbször a mérgét, aki nem követett el semmit, vagyis a kedvesén. Nagy szerencséje van azzal, hogy ő valahol már ismeri Önt annyira, hogy tudja, nem vele van a baja, de nem kellene ezzel visszaélnie. Inkább a nyugalom szigeteként kellene rá tekintenie. A szinglik pedig mostanában túl messzire mehetnek és meggondolatlanul törhetik össze mások szívét.

Karrier

A napokban többször is olyan helyzetbe kerülhet, hogy le kell nyelnie bizonyos dolgokat. Ha nem teszi, hanem vitázik, állandó háborúban lesz kollégáival és még rosszabb. ha képes a főnökébe is belekötni. Ebben az esetben a munkahelyén játszik. Nem könnyű, de a munkahelyén visszavonulót kellene fújnia, mert ezt kívánják meg az érdekei hosszú távon.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc