Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bak

Bak - 2019. 34. hét

dec. 22. - jan. 20.

A napokban lehetősége lesz arra, hogy megmutassa, mit tud, mire képes és ezáltal magának is bizonyíthasson. Ez akár komoly kiugrási lehetőséget is jelenthet, de legalábbis szerettei, közvetlen környezetének elismerését mindenkénképp kivívhatja. Végre elérheti, hogy megértésre leljen szerettei körében, ezért rengeteget fejlődhet a kapcsolatuk.

Szerelem

Az egyedülállók sikeresen hódítanak a következő napokban. Komoly kapcsolatra ugyan nem lelnek, de az önbizalmuk rengeteget nőhet. A párban élőknek sikerül megbeszélniük a gondjaikat, így az ő kapcsolatuk is sokat javulhat. Annyira bátornak érzi magát, hogy most már gond nélkül kimondja az érzéseit és a véleményét is. Erre a határozottságra volt szüksége a kapcsolatának.

Karrier

A kezdeti nehézségek után szép lassan beindul a sikerszériája. Először apróbb, majd nagyobb sikerek is érhetik. Azok, akik üzlettel foglalkoznak, összehozhatnak egy komolyabb üzletet vagy akár társulhatnak is. Minden új vállalkozáshoz vagy akár új terv megvalósításához kedvez ez a hét. Olyan dolgok is összejöhetnek, amelyekben egyáltalán nem bízott.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc