Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bak

Bak - 2018. 29. hét

dec. 22. - jan. 20.

Általános

A héten komoly lépéseket tesz annak érdekében, hogy megvalósítsa vágyait. Csak arra ügyeljen, hogy kerüljön minden kockázatos vállalkozást. Lehetőség szerint mindig a biztos megoldásokat válassza. Ugyanakkor adódhatnak egyéb akadályok is, amelyekkel szembe kell néznie a héten. Akadnak bizonyos döntések, amiknek meghozatalát nem hanyagolhatja tovább.

Szerelem

Vezesse fel vágyait kedvesének, aki most elég nyitott ahhoz, hogy akár elfogadja őket vagy kompromisszumot kössön Önnel. Egyes Bakok készen állnak a családalapításra, így az ő mindennapjaikat a fészekrakás köti le. Fontos, hogy semmiképpen se görcsöljenek rá a témára, kezeljék lazán a dolgot. Dolgozzanak csapatként a kedvesükkel és úgy hamarabb elérhetik céljaikat.

Karrier

Akadnak Bakok, akik úgy dönthetnek a héten, hogy munkahelyet váltanak. Míg mások előléptetésért folyamodnak. Minden Bak esetén azt mondható el, hogy változásokra számíthatnak a karrierjükkel kapcsolatban. Igaz, ez most nem a learatás, hanem a megalapozás időszaka. Legyenek türelmesek, máskülönben a kapkodás vagy az azonnali akarással hátráltathatják céljaik elérését.

Kedves Vízöntő!

Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc