Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bak

Bak - 2021. 15. hét

dec. 22. - jan. 20.

A felelősség- és kötelességérzet fémjelezik a Bak karakterét, egyrészt azért, mert Önt a Szaturnusz bolygó irányítja, másrészt pedig azért, mert föld jegy. (A Föld mindig józan és komoly, hiszen ki kell állnia az idő próbáját.) Ezen a héten még komolyabban veszi a kötelességeit és nagyon elégedett lesz azzal, hogy képes mindennel végezni, amit Öntől elvárnak. Nincs itt az ideje a lázadásnak, vagy a lazításnak, Ön a legjobb formáját hozza. Most a produktivitás, a fejlődés és a haladás ideje következett be, és sokkal jobban képes azonosulni a fő céljaival. Ez a hét a változásoké. Ha egy projekten dolgozik a munkahelyén, vagy egy művészi tevékenységet végez, esetleg novellát ír, most sokkal gyorsabban halad mindezzel. Ha valami érdekli, akkor minden követ megmozgat az ügy érdekében, és semmi sem állíthatja meg. Mint ahogy a vonat halad előre, Ön is így száguld az életében.

Szerelmi előrejelzés
Ha Ön egy távkapcsolatban van éppen, ezen a héten nagyon sokat fog gondolni a kedvesére. Azt tervezi, hogy kivesz egy kis szabadságot a munkahelyén, csak hogy több időt töltsön a szerelmével. A találkozásuk nagy boldogsággal tölti majd el. Ha házasodni szeretne, az elkövetkező héten szintén előrelépést tapasztal ezen a téren. Amennyiben már tartós párkapcsolatban, esetleg házasságban él, a párja kissé elhanyagoltnak érezheti magát a héten.

Karrier előrejelzés
Ez a hét nagyon kedvezőnek ígérkezik a vállalkozó Bakok számára. Habár az első napok egy kicsit lassan telnek, a hét közepe felé újabb és újabb ötletek pattannak ki a fejéből. Még az is megeshet, hogy egy ilyen ötletnek köszönhetően olyan befektetési lépéseket tesz, amiből busásan profitál majd. A tanulók, akik valamilyen gazdasági, vagy kereskedelmi főiskolán tanulnak, készüljenek a vizsgáikra teljes erőbedobással. A kereskedelem és marketing területén dolgozók szintén remek hét elé néznek.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc