Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bak

Bak - 2018. 38. hét

dec. 22. - jan. 20.

Általános

Mostanában nem úgy alakultak a dolgai, mint szerette volna, sőt olyan irányt vett, ami nem kimondottan tetszik Önnek. Éppen ezért már azon morfondírozik, hogy feladja, úgyis sok tekintetben elbizonytalanodott magával szemben. Márpedig ez igazán nem vall Önre, hiszen mindig is a kitartásáról volt híres. Jó volna, ha megtartaná a jó hírnevét és most sem adná fel!

Szerelem

Úgy érzi, fogytán az ereje, nincs kedve, sem ereje tovább harcolnia a kedvesével. A legszívesebben már kilépne a kapcsolatból, mert tehernek érzi. Mielőtt bármilyen döntést hozna, érdemes lenne kicsit kiszakadnia a megszokott a környezetéből, mert érzelmileg túl van terhelve és emiatt előfordulhat, hogy nem lát egészen tisztán. Pár nap elteltével a nyugalomban másképp látná a dolgokat.

Karrier

Mindenáron önállósodni szeretné és saját vállalkozást indítani vagy olyan területért harcol a munkahelyért, ahol több szabadsága lenne, de úgy véli, sehogy sem akar összejönni. Tény és való, nem ez a legjobb időszak ahhoz, hogy kivívja a függetlenségét, nem lenne szerencsés ezt a héten tovább feszegetnie. Tegye félre egy rövid időre terveit, amíg nem rendeződik az érzelmi élete!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc