Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bak

Bak - 2019. 42. hét

dec. 22. - jan. 20.

Ha már fullasztónak érzi az életét vagy kifejezetten kezd kiégni, akkor nyugodtan tartson szünetet, kérjen egy kis időt a környezetétől. Inkább lassítson a tempóval, mint testét és lelkét megviselje az az életmód, amit folytat. Amennyiben nem tud szabadságra menni, vállaljon kevesebb munkát és szívességet, ellenben csináljon olyan dolgokat, amik igazán feltöltik.

Szerelem
Mostanában kissé elhanyagolták egymást a kedvesével. Ideje lenne ismét felszítani a tüzet. Ne várják meg, amíg teljesen kiég. Ha igazán fontos a kapcsolatuk, időt fognak szánni arra, hogy együtt legyenek. Az egyedülállók legyenek nyitottak és adjanak esélyt olyannak is, akinek máskor nem adnának. Egy randi még nem a világ, ellenben kellemes meglepetés érheti őket!

Karrier
Vegye nyugodtan fontolóra annak lehetőségét, hogy munkahelyet vált. Figyelje meg, amint komolyan elgondolkodik rajta, a lehetőségek is megjelennek. Az sem kizárt, hogy egy ismerőse által remek lehetőséget sikerül megcsípnie. Ha pedig inkább saját vállalkozást indítana, ahhoz is kaphat segítséget. Most csak annyi a dolga, hogy merjen játszadozni a gondolattal!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc