Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bak

Bak - 2020. 14. hét

dec. 22. - jan. 20.

A régi kapcsolatok és tapasztalatok fontos szerepet játszhatnak az életében. Óriási nyomás alatt fog állni, hogy minden területen jól teljesítsen, de fel kell ismernie, hogy ezeknek a nyomásoknak a nagy része az önmaga által kitűzött, lehetetlenül magas elvárásokból származik. Bármivel is csábítsák a napokban, szerencsére hű maradjon saját hiedelmei és eszményei iránt.

Szerelem
Az egyedülállóknak nagy szerencséjük lehet, mert megtalálják új kedvesüket egy sport- vagy spirituális központokban. A kapcsolatokban élők a szünet mellett dönthetnek, Időnként két embernek el kell kicsit távolodnia egymástól ahhoz, hogy felismerjék, mennyire együtt kell lenniük! Ezalatt sok mindent átértékelhetnek és utána egészen másképp fogják látni a kapcsolatukat.

Karrier
Ne úgy táncoljon, ahogy fütyülnek magának. Nyugodtam mondjon nemet vagy árulja el a véleményét. Egyesek emberek megpróbálhatják negatív irányba befolyásolni. Ne hagyja, hogy elhitessék Önnel, hogy rossz az, amit csinál. Ugyanakkor a kiadásait érdemes lenne átgondolnia, mert manapság sokkal többet költhet annál, mint amennyit megengedhet magának .

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc