Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bak

Bak - 2020. 27. hét

dec. 22. - jan. 20.

Ez a hét nagyon pozitív lesz Önnek, mert végre lehetőséget kap megtenni azokat a dolgokat, amelyre régóta készült. Ráadásul ehhez még segítséget is kap. Ne habozzon élni vele! Mindennek a tetejében olyan híreket is kap, amelyeket régóta várt. Lehet, hogy nem pontosan olyanok lesznek, mint amilyenekre számított, de végül minden kedvezően fog alakulni!

Szerelem
Szerelmi életében pozitív változásokra számíthat. Sokkal kellemesebb lesz az atmoszféra a kedvesével és végre lehetőségük lesz igazán romantikus időt tölteni együtt. Hogyha eddig viharos volt a kapcsolatuk, a napokban egész biztosan kibékülnek és minden rendben lesz! Ráadásul a hálóban is igencsak felforrósodhat Önök között a hangulat!

Karrier
A napokban jó lesz, ha felköti a nadrágját, mert bizonyítania kell! Ez nem feltétlenül rossz dolog, mert ha elég szorgalmas és igazán jól végzi a munkáját, akkor még akár elő is léptethetik. De a vállalkozóknak is érdemes keményen dolgozniuk, mert nem maradna el a siker! Viszont a pénzügyeiben nem ártana rendet tennie, így választ kaphatna arra, hová tűnik a pénz!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc