Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bak

Bak - 2018. 46. hét

dec. 22. - jan. 20.

Általános

Sokkal jobban áll a szénája, mint hiszi. Valamiért nem látja, hogy minden kedvezően alakul maga körül. Talán csak fél hinni abban, hogy ilyen jól alakulnak a dolgok maga körül. Pedig még plusz pénz is állhat a házhoz, végre megveheti magának, azt, amire vágyott, vagy a tarozásait is rendezheti. Élete több területe is pozitív irányba tart, úgyhogy ne kételkedjen a magában és a sikereiben!

Szerelem

Ha úgy gondolja, megtalálta az igazit, ne várjon tovább. Ez abban az eseteben is igaz, amennyiben egyedülálló, akkor ideje lenne kezdeményeznie. Ám ha párban élő, akkor is itt lehet az ideje annak, hogy elkötelezze magát. Fejezze ki kedvesének iránta való érzéseit, költözzenek össze, vagy legalábbis jelezze, hogy készen áll egy következő szintre lépni.

Karrier

Sikerre és elismerésre számíthat a munkahelyén. Felettesei maximálisan meg lesznek Önnek elégedve és ez előrelépési lehetőséget, sőt, akár fizetésemelést is jelenthet. Egyesek kifejezetten azt kezdik érezni, sínen vannak, végre beindul a karrierjük, illetve az üzletük azoknak, akiknek vállalkozásuk van. Minden üzleti, kereskedelmi tevékenység kedvezően alakul.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc