Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bak

Bak - 2020. 04. hét

dec. 22. - jan. 20.

Olyan dolgok jönnek össze a napokban, amikről álmodni sem mert. Kisebb-nagyobb szerencsés fordulatok érik folyamatosan. Egész héten ragyogó kedvében lesz, egyszerűen madarat lehetne fogatni Önnel. Mindenkihez lesz pár kedves szava és senki sem tudja elrontani a kedvét. Még azokkal is szeretteljes lesz, akiket egyébként nem kedvel.

Szerelem
Kedvesével elhatározták magukat a családalapítással vagy a házassággal kapcsolatban. Most teljes gőzzel ezen pörögnek. Azért ügyeljenek arra, hogy ne görcsöljenek rá. A folyamatban egy élménynek kell lennie, nem pedig stresszforrásnak. Tervezzenek alaposan és körültekintően, majd tegyék meg szép lassan a szükséges lépéseket.

Karrier
Amennyiben vállalkozó vagy üzletkötő, roppant sikeres lehet a következő napokban. Sokkal könnyebben megvalósulhatnak a tervei, mint azt gondolná. Azt is lehet mondani, hogy pénz áll a házhoz. A napokban magára mosolyog a szerencse, de akkor is, ha alkalmazott, mert jó esély van arra, hogy előléptetik. Még az sem kizárt, hogy valamiféle hírnévre tesz szert.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc