Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bak

Bak - 2021. 03. hét

dec. 22. - jan. 20.

Ezen a héten nagyon fontos változásokra számíthat az élete számos területen. Önnek ugyanis egy fontos döntést kell meghoznia a munkájával kapcsolatban. Emellett lehet, hogy a héten további kiadásokkal is számolnia kell majd egy bizonyos lakásfelújítással, vagy bútorvásárlással kapcsolatban. Sajnos azonban lehet, hogy a szülei egészségi állapota is aggodalomra adnak majd okot, ezért figyeljen jobban oda rájuk.

Szerelmi előrejelzés
Ezen a héten az elmúlt időszakhoz képest sokkal közelebb érzi majd magát a szerelméhez és sokkal jobban igényli, hogy a párja Önnel legyen. Ezt a vágyát azonban sok esetben nem akarja nyíltan kimutatni. Azt tanácsoljuk, hogy az elkövetkező napokban ne hezitáljon, inkább nyíljon meg szerelme előtt és mutassa ki a mély érzéseit. Ezen a héten a szerelmesek számára végre minden vita és korábbi veszekedés véget ér majd. Azt ajánljuk, szakítsanak időt arra, hogy a szabadidejükben ellátogassanak a kedvenc közös helyükre, ami segíthet ismét megtalálni a közös hangot. Összpontosítson arra, hogy megerősíti a párkapcsolatát.

Karrier előrejelzés
Ami a karrierjét illeti, ez a hét remek lehetőségeket rejt majd, ugyanis szakmailag fejlődik és lehet, hogy még előléptetésre is számíthat majd. Azonban fontos, hogy most különösen ügyeljen arra, hogy ne kövessen el hibákat, ezek ugyanis hátráltathatják a fejlődését. Remek időszak köszönt be a tanári pályán dolgozók életébe is, és nagyszerűen fogják végezni a héten a munkájukat. A diákoknak azonban azt ajánljuk, kezdjék el a vizsgáikra való felkészülést minél előbb.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc