Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bika

Bika - 2021. 15. hét

ápr. 21. - máj. 21.

Ez a hét egyike a legaktívabb heteinek, ugyanis visszatér a téli álmából és készen áll minden Öntől telhetőt megtenni az álmai eléréséért. Ezzel nagyon meglep másokat, mert ők is észreveszik ezt a nagy változást. Meglátja, az anyagi helyzete is drasztikus mértékben nő a belefektetett energiáinak köszönhetően. Sajnos az elmúlt időben felszedett pár felesleges kilót, mert mostanában túlzottan hódolt az élet élvezetének, és amikor jó idők jártak, étellel jutalmazta meg önmagát. Legyen óvatos és inkább válasszon olyan élvezetes tevékenységet, mellyel nem károsítja az egészségét. Lehet, hogy túl sokat eszik, vagy iszik, vagy túl sokat vásárol. Igen, fontos élvezni az életet, ebben igaza van, de ne sodorja veszélybe magát ezáltal. Önre itt van szükség.

Szerelmi előrejelzés
Ezen a héten nagyon nehezen tud majd időt szakítani a párjára a szoros napirendje és a sok munkahelyi feladat miatt, ezt azonban a kapcsolata fogja bánni. Beszéljék meg ezt a problémát a kedvesével és meglátja, a dolgok hamarosan rendeződni fognak. Miután sokkal nyíltabban fejezi ki önmagát, sokkal jobban meg is tudják majd egymást érteni és jobb lesz a kapcsolatuk is. A héten azonban rengeteg veszekedés jósolható előre, ha a párját magától értetődőnek veszi.

Karrier előrejelzés
Ez a hét nagyszerűen alakul majd a gazdasági szakemberek számára, mivel remek, új híreket kapnak. Ha egy üzletkötése már régóta a levegőben lóg, ezen a héten végleges formát ölt majd. Ebből az üzletből hatalmas növekedésre tesz szert a közeljövőben, ami persze nagyon jó hatással lesz a karrierjére. Minden esélye meg van arra is, hogy nevet szerez magának a piacon. Gratulálunk! Az anyagi és üzleti sikerei a lehető legjobb irányba haladnak.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc