Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bika

Bika - 2020. 14. hét

ápr. 21. - máj. 21.

A héten túlzottan kritikus lehet önmagával szemben. A legtöbb aggodalma megalapozatlan, és ezt maga is tudja, de ennek ellenére aggódik. Az egyetlen módja ennek kezelésére, ha a félelmeit közli valakivel, aki segíthet Önnel. Második véleményre van szüksége a problémák súlyosságáról, mielőtt meggondolatlan dolgot követne el.

Szerelem
Megvan az esélye annak, hogy egy harmadik fél beavatkozik a kapcsolatába. Könnyen megeshet, hogy egy korábbi szerelme visszatérhet az életébe és ez kicsit megzavarhatja. De a beavatkozást akár Ön, akár partnerének közeli barátai vagy szülei is okozhatják. Ha szereti a kedvesét, akkor beszéljen vele a problémáról és ne húzzanak határokat mások számára.

Karrier
Nagyon lelkes lesz az Ön előtt álló héten. Áttekinti az utóbbi időben elvégzett összes munkáját, és meg fogja találni a lehetőséget arra, hogy javítson és fejlődjön. Sőt, még annak a megoldására is rájöhet, hogyan lehet hatékonyabb vagy miként jusson több pénzhez. Viszont az anyagiakkal kapcsolatban legyen óvatos és spóroljon, mert nem várt kiadással kell számolnia.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc