Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bika

Bika - 2020. 04. hét

ápr. 21. - máj. 21.

Ne legyen túl könnyelmű, ha az egészségéről van szó, mert kellemetlenség érheti. Okosan tenné, ha többet sportolna és több vitamint vinne be a szervezetébe. Amennyiben ingatlannal kapcsolatos terveket szeretne megvalósítani a héten, legyen határozott és célratörő, akkor biztos megvalósulnak az elképzelései. Eredményben és sikerekben gazdag hét vár Önre!

Szerelem
A héten előtérbe kerülhet akaratos énje. Sokat vár el a párjától és gyakran azt szeretné, ha az lenne, amit Ön akar. Nem ártana rugalmasabbnak lennie vele szemben. Próbálja meg magát kicsit beleképzelni a helyébe. A szinglik is ezzel ronthatják el az ismerkedést, hogy túl rámenősek, illetve túlságosan dominánsnak mutatkoznak a másik fél előtt.

Karrier
Hihetetlenül jól teljesít a munkahelyén és meg is lesz az eredménye. Felettesei rendkívül elégedettek lesznek Önnel, amit valamilyen formában a tudtára is fognak adni. A héten saját magát is meglepi azzal, hogy fizikailag és lelkileg is sokkal erősebb, mert jóval többet bír. Azért ügyeljen arra, hogy nem kell túlságosan feszegetnie a határait.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc