Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bika

Bika - 2018. 38. hét

ápr. 21. - máj. 21.

Általános

Manapság gyakran szembesülhet azzal, hogy elragadják az érzelmei, nem képes ésszerű döntéseket hozni, és hogy gondolkodás nélkül a szíve után megy. Adódnak majd ebből kellemes, de kellemetlen élmények is egyaránt. Mindenesetre nem lenne célszerű pont a héten hoznia meg fontos döntéseket. Amit lehet, azt halasszon el, akármennyire is sürgetőnek érezze a dolgot!

Szerelem

Van valaki, aki mostanában sokat járt a fejében, erre tessék, meg is jelenik, legyen az régi nagy szerelem vagy volt kedves. Ha egyedülálló, akkor nyugodt szívvel ugorhat bele a kapcsolatba, de ha van kedvese, ott már komoly gondok adódhatnak és őszintén eltöprenget azon, hogy talán meg kellene próbálnia azzal a bizonyos illetővel, de megcsalásra semmiképpen se adja a fejét!

Karrier

Hamarosan learathatja munkája gyümölcsét, már amennyiben lesz! Ugyanis most fog kiderülni, hogy valóban mindent megtett-e a sikerért, az előléptetésért, azért, amiért manapság annyit hajtott, mivelhogy ez most tényleg csak magán múlt. Remélhetőleg a szorgalma és a fáradalmai kifizetődnek és nem vette félvállról a dolgot, mert akkor előfordulhat, hogy hoppon marad.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc