Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bika

Bika - 2018. 46. hét

ápr. 21. - máj. 21.

Általános

Végre azt érzi, révbe ért. Minden pozitívan alakul maga körül. Sokszor kap segítséget, támogatást a szeretteitől, barátaitól, de egyedül is rengeteg mindent vitt véghez az utóbbi időben. Ideje is kicsit hátradőlnie, élveznie a sikert és több időt tölteni szeretteivel, illetve olyan tevékenységeket űzni, amiket szeret. Talán emiatt is vannak egyre mélyebb gondolatai és érzi azt, meglelte a lelki nyugalmát.

Szerelem

Kedvesével békés, idillikus időszak vár Önökre. Gondtalan hét vár magukra, mindig mindent megtudnak beszélni egymással. Igazán azt érzi, hogy nem csak szerelme, hanem a legjobb barátja is, aki minden tekintetben támogatja magát. Egyesek arra a döntésre juthatnak, hogy családot alapítanak. A szingliknek sem kell sokat várniuk a szerelemre, jó esélyük van arra, hogy a következő napokban megismerkednek valakivel!

Karrier

Ideje lenne a munkából is kicsit visszavennie. Túl sokat dolgozik és ezt lassan az egészsége fogja bánni. Most már legyen a főszerep a családé, illetve kedveséé. Mondjon bátran nemet a plusz feladatokra és élvezzék azt, amiért keményen megdolgoztak. Igaz, egyes Bikákra új lehetőségek és előrelépési lehetőségek várnak. Ugyanakkor mindegyikük anyagi helyzete kedvezően alakul.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc