Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bika

Bika - 2021. 03. hét

ápr. 21. - máj. 21.

Ezen a héten fel fogja újítani a ruhatárát trendi darabokkal és remek bevásárlásokat tesz majd. A csillagok emellett a szerelmi életére is nagy hatással lesznek, ugyanis végre összegyűjti a bátorságát és megvallja az érzéseit a szerelme iránt. Valamint lehet, hogy új lehetősége nyílik a munkájával kapcsolatban is, ami megalapozza majd a sikereit. Ez vagy egy kihagyhatatlan állásajánlat, esetleg egy remek projektlehetőség lesz az, ami feldobja a hangulatát a héten. Nem csak a szerelmi élete vesz remek fordulatokat a napokban, de az anyagi helyzete is jelentős javulást mutat majd.

Szerelmi előrejelzés
Ez a hét egy csodálatos szerelmi utazás kezdete lehet, hiszen egy régi barátsága mély, romantikus érzelemmé alakulhat át. Ön teljesen el lesz ragadtatva ettől a fordulattól, és hatalmas izgatottsággal tölti majd el. Fontos, hogy szeretettel és nagy gonddal kezelje ezt a kapcsolatot és amennyiben lehetséges, kerülje a nézeteltéréseket. Ha ez mégsem sikerülne, kezelje ezeket megértően és nagyon óvatosan.

Karrier előrejelzés
Ezen a héten hatalmas sikereket fog elérni a munkahelyén, ugyanis Önnek nagyon éles az elméje és képes azonnal meglátni a problémák gyökerét. Emellett Ön nagyon kreatívan, merészen és újszerűen közelíti meg a dolgokat, így ezáltal még a legbonyolultabb problémákat is képes könnyedén megoldani. Ez a fantasztikus hozzáállas másokat is inspirálni fog majd, ami egy tökéletes csapatmunkát eredményez.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc