Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bika

Bika - 2019. 26. hét

ápr. 21. - máj. 21.

Mostanában fáradtnak, energiátlannak érezheti magát. Sőt, nem sok kedve lesz ahhoz, hogy bármit is csináljon. Meglehet, hogy kiégés veszélye fenyegeti. Hacsak nem tud elbújni a világ elől egy pár napra, akkor legalább tegyen arról, hogy minden nap érje egy kis öröm és feltöltődjön. Másképp ne csodálkozzon azon, ha ingerlékeny, vagy depressziós lesz.

Szerelem
Olyan problémák kerülnek felszínre, amiket jó ideje próbáltak elkerülni, illetve a szőnyeg alá söpörni, de most már nincs tovább. Ideje beszélniük a gondjaikról. Ha mindketten tesznek a kapcsolatér, akkor tudnak rajta változtatni. A szinglik önmagukkal kapcsolatban tesznek felfedezést, hogy miért nem működtek eddig a kapcsolataik.

Karrier

Valójában nem lesz túl sok vagy nehéz feladata, de mégis hatalmas kihívásként éli meg őket. Bosszantják a feladatok, a kollégái és valójában unja is, amit csinál. Nem csoda, ha azon gondolkozik, hogy felmond és másik helyet keres, de ez ne egy hirtelen döntés legyen. Okosabban teszi, ha előbb pihen egy kicsit és utána gondolja át, hogyan is képzeli el a jövőjét.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc