Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bika

Bika - 2019. 12. hét

ápr. 21. - máj. 21.

A héten búslakodós hangulatban lesz, mert úgy érzi, nem úgy alakulnak a dolgai, mint szeretné. Emellett azt érezheti, senki sem érti meg igazán és nem találja a helyét. Annyira érzékeny lesz, hogy minden kis megjegyzést személyes sértésnek, támadásnak fog venni és a környezete nem érti majd, miért fakad ki annyira. Ne veszítse el a hitét, hamarosan jobbra fordulnak a dolgok maga körül!

Szerelem

A párban élők között súrlódások lehetnek a héten a jegy szülötteinek érzékenysége miatt. Főként azzal nehezítik meg a napjaikat, ha megállás nélkül elégedetlenkednek és panaszkodnak a kedvesüknek akár vele, akár mással kapcsolatban. Az is csak olaj lesz a tűzre, ha bizonyos dolgok kapcsán siettetni próbálja a kedvesét. Ne az ellenséget, hanem a társat lássa kedvesében.

Karrier

Gyakoroljon egy kis önuralmat a munkahelyén. Túl könnyen felcsattanhat. Ha nem fogja vissza heves érzelmeit, kellemetlen helyzetbe keverheti magát, főleg ha előbb beszél és csak azután gondolkodik. Rossz hangulatát és mérgét ne a környezetén vezesse le, mert az csak vitákhoz vezethet. Ha lehet, dolgozzon egymagában és inkább figyelmeztesse környezetét, hogy nincs jó passzban.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc