Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bika

Bika - 2019. 34. hét

ápr. 21. - máj. 21.

Mindenáron segíteni szeretne valakinek, talán még akkor is, ha az illető nem kér belőle. Legyen ezzel óvatos, mert valóban rossz néven veheti, túlságosan tolakodó. Viszont magával szemben se legyen erőszakos, nem kell olyan dolgokra igent mondania, amikre valójában nemet szeretne. Máskülönben ne csodálkozzon, ha egészségügyi problémái adódnak.

Szerelem

Nem ártana félretennie a napokban a büszkeségét, mert sok kellemetlenséget okozhat Önnek. A szinglik így elveszíthetnek egy remek partnert, míg a párban élők komolyan megsérthetik a partnerüket és akár össze is veszhetnek. Ne legyen túl csökönyös és vigyázzon arra, hogy ne beszéljen másokkal a magas lóról, mert végül Ön húzhatja a rövidebbet.

Karrier

Végre úgy néz ki, maga mögött hagyhat egy rossz időszakot. Megoldódnak anyagi vagy épp munkahelyi gondjai és új fejezet nyithat. Nem kizárt, hogy egy másik helyen, de az sem lehetetlen, hogy megváltozott munkakörülmények között a jelenlegi helyen. Az biztos, hogy a napokban óriási teher kerül le magáról és nem bánja, hogy úgy alakultak a dolgok, ahogy.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc