Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Bika

Bika - 2020. 27. hét

ápr. 21. - máj. 21.

A héten tele lesz annak a vágyával, hogy valami maradandót alkosson és hogy hatással legyen másokra. Egyesek kimondottan szeretnének segíteni a környezetüknek és ezért valami nemesebb célra vágynak. Azok, akik valamiféle szívességgel tartoznak valakinek, a héten sikerül letudniuk. A gyors gondolkodás a héten gyakran a segítségére lesz!

Szerelem
Van valaki a környezetében, aki többre vágyik, mintsem barátság. Ha egyedülálló, érdemes lehet adnia egy esélyt a dolognak, ám a párban élők legyenek egyenesek az illetővel és ne ámítsák. Kivéve persze, ha úgy érzi, megromlott a jelenlegi kapcsolata. De sok párban élő kap majd rengeteg szeretetet és megértést a kedvesüktől.

Karrier
Bár nincs rá oka, mégis elveszíti a munkakedvét. Minden esély megvan arra, hogy a kiégés fenyegeti magát és valójában lelki, de talán fizikai szinten is bele van fáradva a munkájába és a szürke hétköznapokba. Bölcsen tenné, ha a héten több időt szánna magára és arra, hogy feltöltődjön, különben akár depresszióba is eshet. Ha módjában áll, tartson egy kis szünetet!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc