Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Halak

Halak - 2019. 26. hét

febr. 20. - márc. 20.

Lehet, hogy nem akar bizonyos dolgokról tudomást venni, de attól még a probléma nem fog megszűnni. Bölcsebben tenné, ha még azelőtt megoldaná a gondjait, hogy rosszabbra fordulna a helyzete. Ne akarja becsapni magát! Egyes kihívásokkal most egyedül kell megküzdenie, de értékes tapasztalatokat fog közben szerezni. A hét vége felé kifejezetten büszke lehet majd magára.

Szerelem

Az egyedülállóak ne kenődjenek el csak azért, mert nem találnak párt. Ne adják fel a keresést! Inkább addig is élvezzék ki azt, hogy egyedül vannak. A párban élők viszonya kissé viharosan alakulhat. Gyakran kapnak össze apróságokon. Mindkettőjük élete meglehetősen stresszes mostanában. Éppen ezért sokat segítene maguknak, ha több időt töltenének együtt, méghozzá lazítással.

Karrier

Úgy érzi, rossz helyen van vagy talán nem is azt csinálja, amit szeretne. Ezen csak az segíthet, ha szétnéz és megtudja, milyen lehetőségei vannak. Semmibe sem kell beletörődnie. Csak arra ügyeljen, hogy ne egyik napról a másikra mondjon fel. Törekedjen arra, hogy biztosra menjen! De azon is érdemes lehet elgondolkodnia, hogy saját üzletbe vágja a fejszéjét és megvalósítsa régi vágyát.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc