Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Halak

Halak - 2018. 38. hét

febr. 20. - márc. 20.

Általános

Fantasztikus élmények várnak Önre a héten. Több nem várt, kellemes meglepetéssel is kell számolnia. Végre lehetősége adódhat arra, hogy valóra váltsa az álmait, de arra is, hogy azokat a hibákat, amiket korábban elrontott, helyrehozza, így javítva ki őket, helyrehozva a kapcsolatait. Minden kedvezően alakul az életében, úgyhogy ne féljen a boldogságtól, hanem merje megélni azt!

Szerelem

Romantikus, szenvedélyes napok várnak Önre és egy új fejezet veszi kezdetét. Kedvese mellett újra felfedezheti az élet szépségeit és gyönyöreit. Szinte gyereknek érzi magát mellette. Testét-lelkét egyaránt képes megmozgatni, tűzbe hozni. Az egyedülállók szinte biztosan meglelik az új kedvesüket a napokban vagy legalábbis azt, akibe egy pillanat alatt beleszeretnek.

Karrier
Hatalmas előrelépés várható a karrierjében. Minden lehetősége adott ahhoz, hogy megvalósítsa vágyait vagy felfedezzék a tehetségét, esetleg előléptessék a munkahelyén. Érdemes szorgalmasnak és kitartónak lennie, mert a siker nem marad el. Nincs más dolga, mint elengedni a korábbi kudarcok emlékeit, a félelmeit és őszintén hinni a saját a képességeiben.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc