Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Halak

Halak - 2019. 03. hét

febr. 20. - márc. 20.

A héten ki lesz ábrándulva a világból. Történhet valami olyan, aminek hatására minden megkérdőjeleződik az életében és nem biztos abban, hogy jó-e az, amit csinál, egyáltalán jó úton jár-e. Adjon időt magának, míg megtalálja a válaszait, de előbb hagyja, hogy leülepedjenek magában a dolgok, mert most nem lát tisztán. Figyeljen oda arra, kiktől fogad el tanácsot!

Szerelem

Valaminek a hatására elbizonytalanodhat a közös jövőjükkel kapcsolatban. Feltétlenül érdemes lenne tisztáznia az érzéseit önmagával és kedvesével is. Ha már eleve a kapcsolatukban sem biztos, akkor végképp és addig ne is mondjon igent semmilyen hosszú távú tervre. Ha az egyedülállók szeretnének valakit meghódítani, ahhoz legyenek türelmesek és kitartók, akkor célba érhetnek!

Karrier

Érdemes lenne megerősítenie a kollégáival való kapcsolatát. Még azon is elgondolkozhatna, hogy részt vesz a közös programokon, a csapatépítőkön, bármi olyanon, ami közelebb hozhatja Önöket egymáshoz. A főnöke értésére adja, hogy tervei vannak Önnel, de mivel elbizonytalanodott a saját képességeit illetően, nem tud ennek szívből örülni.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc