Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Halak

Halak - 2021. 15. hét

febr. 20. - márc. 20.

Ezen a héten a nyugalom kerül előtérbe az életében, ami miatt nagyon harmonikus napok elé néz. Minden a legjobb úton halad előre az életében és nagyon élvezni fogja, ahogy sodródik előre az élet szinte minden területén. Valami nagyon kellemes és békés dolog veszi, most kezdetét, ami igencsak nagyon vonzó lesz a számára. Nem akar folyton lángban égni, inkább édes, kellemes, meghitt és békés pillanatokra vágyik a párjával. A héten előjön Önből a kreatív és művészi oldala is. Valamint egy olyan feladatra talál, amibe teljesen belefeledkezik. Ez az időszak a tanulás, a bőség, az előmenetel, az egészség remek időszaka, szóval élvezzen ki mindent, amit ez az időszak Önnek tartogat. A gyengédség jelen lesz az életében és önmagával szemben is sokkal elnézőbb lesz. Gondoljon magára egy nagyon értékes személyként, így nagyobb önbizalommal és határozottsággal vághat a napokba. Mások is odalesznek a nyugalmáért, amit magából sugároz.

Szerelmi előrejelzés
Ha Ön már régóta házas, ezen a héten nagyobb erőfeszítésre lesz szüksége ahhoz, hogy visszahozza a romantikát a kapcsolatába. Ne adja fel, inkább próbálja meg visszahozni azt az izgalmat, ami korábban volt. Ha megbeszélik a problémát a szerelmével, máris sokkal jobban érzi majd magát. Az egyedülállók kissé elkeseredettek lesznek a szerelemben, mert egyelőre nem találnak még rá az igazira. A dolgok azonban nem sokára sokkal jobban alakulnak.

Karrier előrejelzés
Ezen a héten nagyon lefoglalják a meetingek és a különböző megbeszélések. Ezek ugyanis jelen pillanatban olyan nehéz feladatnak bizonyulnak, amik sok gyakorlást igényelnek az Ön részéről. Ossza be jól az idejét, teremtsen egyensúlyt a munkájában, és vezesse jó irányba a karrierjét. Fogadjon el minden kihívást és bátran nézzen szembe velük. A kemény munkája, és a befektetett energiái által nagy sikereket ér majd el, és jó benyomást kelt majd a munkatársaiban is.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc