Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Halak

Halak - 2020. 04. hét

febr. 20. - márc. 20.

Ne legyen túl szigorú magával szemben. Rendben van, hogy változni szeretne, de attól még nem kell teljesen kifordulnia magából. Ne felejtsen el önmaga maradni. Máskülönben áteshet a ló túloldalára és visszatetszést kelthet másokban az, akivé változott. Jó tenne Önnek, ha jobban keresné a kapcsolatot önmagával, akár jóga, meditáció vagy más spirituális módszer segítségével.

Szerelem
Tisztában van azzal, hogy rengeteg múlik magán. Ahhoz, hogy kapcsolatát helyrehozza vagy legalábbis szilárd alapokra helyezze, sokat kell változnia kedvese irányába. Viszont már a napokban megmutatkozhat erőfeszítéseinek jelei és arra jöhet rá, hogy megéri küzdenie. A szinglik azon kapják magukat, hogy egyre többen érdeklődnek felőlük.

Karrier
Okosan teszi, hogy nem engedi, hogy kihasználják, de azért nem is kell teljesen eltávolodnia másoktól. Nem kell mindenütt ellenségeket látni vagy olyanokat, akik csak plusz terheket akasztanak a nyakába. Őrizze meg jó kapcsolatát a kollégáival, csak ügyeljen arra, hogy nem kell mindenkit megsegítenie. Akkor juthat Ön is előrébb, ha többet foglalkozik a saját munlájával.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc