Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Halak

Halak - 2018. 46. hét

febr. 20. - márc. 20.

Általános

Feszültséggel teli hét következik, mert úgy érzi, hogy életében elakadás történt és nem halad előre. Ez többek között azért is történik, hogy észrevegye, melyek azok a hiedelmek, személyek, amik hátráltatják, amikre már nincs szüksége. Ideje a maga lábára állnia és új fejezetet kezdenie. Rengeteg új tapasztalás érheti, ha készen áll továbblépni.

Szerelem

Meglehet, hogy van egy titkos hódolója, vagy legalábbis valaki titokban szerelmes magába, csak Ön nem veszi észre. Itt a lehetőség az egyedülállóknak, hogy végre párra leljenek! A párban élők pedig sikeresen dűlőre juthatnak kedvesükkel olyan kérdésekben, amelyekben korábban nem sikerült. Egyesek készen állnak arra, hogy megalapozzák jövőjüket.

Karrier

A munkahelyén megpróbálhatják akadályozni. Néhányan irigykednek Önre, és igyekeznek Önt kigáncsolni, de szerencsére nem járnak sikerrel. Fontos, hogy Ön mindig nyílt kártyákkal játsszon, de lehetőség szerinte, ne tegyen semmit, mert rossz fényt vetne Önre. Felettesei megbíznak Önben és ennek jelét is adják a napokban, éppen ezért figyeljen oda arra, mit tesz!

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc