Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Halak

Halak - 2021. 03. hét

febr. 20. - márc. 20.

Ezen a héten nagyon óvatosnak kell lennie azzal, hogy mit mond, és főleg azt, hogy kinek. A szavaival ugyanis könnyen megbánthat valakit, aki nagyon közel áll Önhöz, ráadásul meg sem érdemli ezt. A szerelmi élete azonban remekül alakul, ami egész héten boldoggá teszi majd. Rengeteg lehetősége lesz fejlesztenie önmagát és javítani az életminőségén. A legfontosabb, hogy maradjon kitartó és türelmes.

Szerelmi előrejelzés
Az egyedülállók a napokban megismerkedhetnek valakivel, aki az első pillanattól kezdve nagy hatással lesz rájuk. Nagyon erős érzelmeket vált ki Önből ez a személy és bizonyára ezek az érzések a másik fél részéről is kölcsönösek. A házasok számára azonban nem telik majd olyan romantikus hangulatban ez a hét, ugyanis a veszekedések nagyon meggyengítik a kapcsolatukat. Ez a rengeteg vitatkozás sajnos nagyon stresszessé teszi a szerelmi életét.

Karrier előrejelzés
Ezen a héten a karrierje elképesztő ütemben halad majd előre, egy nemvárt interjú ugyanis hatalmas változást hoz az életébe. Azt ajánljuk, legyen határozott és készüljön fel erre az megmérettetésre. Emellett amennyire ez lehetséges, kerüljön el minden esetleges hibát. Ez az új lehetőség sokkal kedvezőbb fordulatokat vehet, mint amire számítani mert. Az új munkahelyén emellett képes lesz majd olyan dolgokkal foglalkozni, amiket szeret, és amik kihívást jelentenek Önnek.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc