Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Halak

Halak - 2020. 27. hét

febr. 20. - márc. 20.

Ezen a héten néhány esemény mélyen elgondolkodtatja, ugyanakkor cselekvésre készteti. Felszínre törnek a kivételes képességei. A napokban tapasztalni fogja, hogy egyesek csodálják magát, míg megpróbálhatnak kibabrálni Önnel féltékenységből. Viszont kap néhány fontos információt, amelyeket érdemes a saját hasznára fordítani!

Szerelem
A szerelmi élete kisebb nehézségeken keresztül. A helyzetek kimenetele az Ön kezében van. Egyes jegy szülötteinek akár két lehetséges partner közül kell választania. Erre az esetre a csillagok azt tanácsolják, hogy el kell engedniük a múltat és a jövő felé kell tekinteniük. Akiknek bármilyen szinten is bizonytalan a kapcsolatuk, a napokban bizonyosságot nyernek, illetve megszilárdul a viszony!

Karrier
Sokkal jobban alakulnak bizonyos dolgok, mint azt gondolná. Szabaduljon meg a stressztől, és látni fogja, hogy a helyzete sokkal kedvezőbb, és kifejezetten jól alakulnak dolgok. Koncentráljon a kötelezettségeire, és ne hagyja, hogy mások kizökkentsék a ritmusából. A pénzügyeit illetően lehetőséget kap arra, hogy javítson a helyzetén!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc