Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Halak

Halak - 2019. 34. hét

febr. 20. - márc. 20.

Szeretné valakinek kiönteni a napokban a lelkét. Úgy érzi, nem képes tovább cipelni a terheket, és valakivel meg kell osztania őket. Forduljon bizalmasához vagy ahhoz a személyhez, akiben igazán meg tud bízni. Ugyanakkor a napokban új ismeretségre tehet szert és megismerhet valakit, aki utat mutathat Önnek vagy értékes tanáccsal láthatja el.

Szerelem

Mostanában sokszor nem úgy alakulnak a dolgok, mint szeretné. Elképzel valamit a fejében, hogyan kellene zajlania egy bizonyos jelentnek, eseménynek és kevéssé lesz olyan romantikus, mint amilyennek tervezte. Lehet, hogy nem minden tökéletes, de attól még lehet nagyon is jó. Próbálja minden helyzetben meglátni a pozitívumot, mert ott vannak.

Karrier

Szeretne kicsit hátradőlni, de sajnos nincs sok lehetősége rá. Sajnos ahhoz túlságosan felelősségteljes és nem mer addig kikapcsolódni, vagy legalábbis visszavenni a tempóból, amíg nem fejez be egyes feladatokat, nem ér bizonyos dolgok végére. Úgyhogy a héten dolgos napok várnak Önre, de természetesen nem kell túlzásokba esnie.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc