Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Halak

Halak - 2020. 14. hét

febr. 20. - márc. 20.

Ez a hét érzelmileg intenzív lesz az Ön számára. Nagy szenvedélyt fog felmutatni mindabban, amit csinál, és a siker elkerülhetetlen eredményeként jár majd a nyomában. Lehet, hogy eddig került bizonyos kérdéseket, mert túlságosan érzékenyen érintik, de a héten muszáj lenne foglalkoznia velük. Szerencsére kapni fog hozzá támogatást is!

Szerelem
Létfontosságú, hogy ne hagyja, hogy makacsság határozza meg a kapcsolatukat. A partnere nincs abban a helyzetben, hogy kompromisszumba kössön. Tehát sokkal megértőbbnek és rugalmasabbnak kell lennie. De ez a hozzáállás javítja a kapcsolatukat és a partnere is sokkal jobban érzi majd magát. A szinglik legyenek óvatosak, mert visszatérhet az exük!

Karrier
Nagyon büszke arra, hogy jól és alaposan elvégzi a munkáját. Ezt a felettesei is észreveszik, akik további felelősségeket adhatnak a kezébe, és megnyílik Ön előtt az ajtót az előléptetéshez. A jövedelme is valószínűleg növekedni fog. Viszont hoznia is kell a formáját, mert számítanak a tehetségére és a produktivitására, tehát ne dőljön hátra!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc