Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Ikrek

Ikrek - 2020. 27. hét

máj. 22. - jún. 21.

A bolygópozíciók azt jelzik, hogy váratlan akadályok merülhetnek fel az útkán. Az elmúlt napokban zavartalan haladást tapasztalt, de manapság olyan akadnak akadályok merülhetnek fel, amelyek negatívan befolyásolhatják a termelékenységet, a hangulatát és az eredményeit a következő napokban. Egy előre nem látható komplikáció véget vethet egy függőben levő projektjének.

Szerelem
A kölcsönös megértés és tolerancia nélkülözhetetlen minden kapcsolatban. Csakhogy most olyat tehet a kedvese, amit nem nehezen ért meg és ebből kifolyólag megbocsátani sem tud könnyen neki. Ez a helyzet azonban mindenki számára nyomorúságot fog okozni. Kicsit együttérzőbbnek és megértőbbnek kell lennie, ha folytatni kívánja a kapcsolatot.

Karrier
A karrierében is némi zavarral kell szembenéznie. Néhány kérdés már jó ideje zavarja Önt. Viszont a napokban lehetséges megoldással fog találkozni. Érdemes ráállnia és élnie vele, attól függetlenül, hogy furcsának tűnik. Most megéri kockáztatnia, mert hamar véget vethetne a gondjainak. Ha valaki segítséget kínál Önnek, fogadja el!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc