Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Ikrek

Ikrek - 2020. 14. hét

máj. 22. - jún. 21.

Pozitív gondolkodása segít pozitív lépések megtételében a napokban különböző helyzetekben. Ez hosszú távú előnyöket hoz majd Önnek. A héten nagy érdeklődést mutathat az okkult tudományok és a spiritualitás iránt is, mivel megismerkedhet valakivel, aki épp ezekkel foglalkozik. Viszont a napokban egyesek megpróbálhatják befolyásolni bizonyos döntéseit. Legyen óvatos!

Szerelem
A kapcsolata lassan megfojtja a ki nem mondott érzések és a problémák súlya alatt. Minél jobban elkerülik a beszélgetést, annál inkább a szakítás irányába haladnak. Ráadásul a héten még több olyan szituáció adódik, ami veszekedést fog szülni. Mindketten rossz irányba haladnak, de amíg ezt nem veszik észre, nem is fognak tudni változtatni.

Karrier
A kemény munka iránti hosszú elkötelezettsége és türelme megtérül. Óriási lehetőség nyílik most karrierje előmozdítására. Végül elkezdi élvezni a munkáját, míg mások a már megszerzett új pozíciójukat. Mindemellett egyre népszerűbbé válik a munkahelyén, kollégái szívesen fordulnak Önhöz tanácsért és többen is megpróbálnak barátkozni Önnel.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc