Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Ikrek

Ikrek - 2019. 26. hét

máj. 22. - jún. 21.

Ha már meghozott egy döntést, akkor tartson is ki mellette. Nem lenne szerencsés, ha menetközben váltana. Bízzon saját magában. Nem kell görcsösen ragaszkodnia hozzá, de még ne azelőtt változtassa meg, hogy belekezdene. Emellett érdemes hallgatnia a megérzéseire, amelyek a napokban megsúgják kiben bízhat és ki az, akiben nem.

Szerelem

Ne versenytársként vagy épp ellenségként tekintsen a partnerére, akit le kell győzni ahhoz, hogy magának legyen igaza. Nem erről szól egy kapcsolat, hanem arról, hogy képesek kompromisszumokat kötni. Legyen inkább maga az okosabb és próbálja meg olyan irányba terelni a kapcsolatukat, vagy az adott beszélgetést, ami mindkettőjüknek kedvez. Különben ne lepődjön meg, hogy egyre csak eltávolodnak egymástól.

Karrier

Sokkal gyorsabban fog haladni a feladataival, mint azt remélni merte. Így legalább marad ideje egyéb tevékenységekre vagy arra, hogy lazítson. Éppen ezért ne kövesse el azt a hibát, hogy addig besegít másoknak, mert villámgyorsan elfogják lepni a saját feladataikkal és akkor a hét végére garantáltan úgy fogja érezni magát, mint akit kifacsartak.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc