Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Ikrek

Ikrek - 2018. 46. hét

máj. 22. - jún. 21.

Általános

Mikor hosszú távú terveket szövöget, igyekezzen megfontolt lenni. Egyetlen döntést se kapkodjon el és próbálja megvizsgálni pozitív, negatív oldalait egyaránt. Ha nem megy egyedül, akkor ajánlatos lehet segítséget igénybe vennie. Temérdek új ötlete lesz a napokban, és mivel vannak közöttük olyanok, amik inkább álomszerűek, próbálja reálisan közelíteni őket!

Szerelem

A párban élőket kísértés érheti a napokban. Megismerkednek valakivel, aki mély benyomást tesz rájuk. Legyenek óvatosak minden lépésükkel, már csak azért is, mert könnyen elkaphatja a hév a jegy szülötteit és meggondolatlan dolgot tehetnek. A szinglik viszont bátran ugorjanak fejest egy ígéretesnek tűnő kapcsolatba, merjenek kezdeményezni!

Karrier

Rengeteg munkája lesz a héten, ám ez most felvillanyozza, mert többségében új lehetőségek vagy legalábbis olyanok, amikben tesztelheti magát és képességeit, de minimum kreativitást vesz igénybe. Sikeresen el is bűvölheti kollégáit vagy főnökeit, így még akár az előmenetelét is megalapozhatja. Érdemes a maximumot nyújtania, ne fogja vissza magát!

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc