Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Ikrek

Ikrek - 2018. 38. hét

máj. 22. - jún. 21.

Általános

Bizonyos terhek lekerülhetnek Önről és ettől nem csak a kedve lesz rózsásabb, de több ideje is jut majd önmagára. Kevesebb lesz a stressz az életében és több segítséget kaphat a szeretteitől. Semmiképpen se éljen vissza a helyzetével, ne használja ki őket, hagyja, hogy mindenki annyival segítsen, amennyivel tud, és ne támasszon elvárásokat másokkal szemben.

Szerelem

Már régóta érik a helyzet, miszerint ideje lenne választani. Nem húzhatja tovább a dolgot, döntenie kell, hogy a két lehetséges partner közül, illetve a meglévő mellett maradjon vagy az újat válassza-e. Számolnia kell azzal, ha túl sokáig vár, könnyen megeshet, hogy két szék közé ül. Hallgasson a szívére és igyekezzen senkit sem megbántani a választás során.

Karrier

Kevesebb munka, kihívás vár Önre a héten és ettől tele lesz energiával. Végre lazíthat és behozhatja a lemaradását, esetleg tovább tanulhat, vagyis még így is megtalálja, hogy a laza tempó mellett hasznosan teljen az ideje. Azzal is érdemes lehet számolnia, hogy kicsit több figyelmet szentelnie a munkahelyi kapcsolatainak és barátkoznia a kollégáival.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc