Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Ikrek

Ikrek - 2021. 15. hét

máj. 22. - jún. 21.

A szíve legbelül egy színészé. Ön ugyanis képes rengeteg karakterbe bújni és sok személyt megtestesíteni. Sokan nem tudják eldönteni Önről, hogy hol kezdődik a színjáték és hol van Ön. Nehéz megismerni a sok arca mögött az igazi énjét. Készüljön rá, hogy a héten ki fog tűnni a tömegből, és felfigyelnek Önre, így nagyszerű lehetőségeket is kaphat. Gondolkozás nélkül mondjon igent. Ne hagyja, hogy a kétely befolyásolja a döntéshozatalban. Ez az időszak szintén nagyszerű az anyagi növekedésben. Lehet, hogy néha kevesebb lesz az önbizalma ahhoz, hogy azzá a személlyé váljon, aki szíve szerint lenni akar, de ha próbálkozik, előbb-utóbb sikerül. Vegye fel a mosolygós és bátor arcát –meg fog lepődni, hogy az embereket milyen könnyen megtéveszti majd ezzel.

Szerelmi előrejelzés
Ezen a héten nagyon izgalmas lesz az élete a szerelem terén, hiszen esélyes, hogy meg fog ismerkedni egy nagyon különleges személlyel. Azt veszi észre, hogy folyton erre az illetőre gondol, és hiába próbálná elterelni a gondolatait, azok mindig visszakalandoznak. Ne aggódjon, vele biztosan hosszútávra tervezhet. Azonban Önnek kell megtennie az első lépést, hogy kapcsolatba kerüljenek. Ez egy remek időszak arra is, hogy elgondolkozzon a következő lépéseken is.

Karrier előrejelzés
A héten a feletteseit teljesen lenyűgözi az a kemény és hatékony munkavégzés, amit produkál. Éppen ezért az előléptetés vagy a fizetésemelés szinte garantált. Ön mindemellett lehetőséget kap arra is, hogy egy üzleti útra utazzon, méghozzá külföldre, de akár megbízhatják azzal is, hogy egy rendkívül fontos és bizalmas ügyet elintézzen. Ez a külföldi kaland remek hatással lesz a karrierjére és sokkal könnyebben lesz képes felfelé haladni a ranglétrán. Használja ki ezt az időt arra, hogy fejleszti a képességeit.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc