Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Ikrek

Ikrek - 2019. 34. hét

máj. 22. - jún. 21.

Van valami, ami komoly fejtörést okoz Önnek és nagyon szeretné, ha más döntene maga helyett, de sajnos az nem járható út. Akármennyire is szeretné átadni a lehetőséget, kénytelen lesz egyedül meghoznia ezt a döntést. Jogi, hivatalos ügyekkel kapcsolatban legyen figyelmes, mert valamiről megfeledkezhet, félreérthet és abból kellemetlenségei adódhatnak.

Szerelem

A napokban meglehetősen viharosan alakul a szerelmi élete, gyakran vesznek össze a kedvesével. Egyeseknél nem kizárt, hogy szakítás lesz a vége, mert annyira összeférhetetlennek tűnnek. A szingliket is mostanában érheti egy kisebb csalódás. Nehéz hét elé néznek a jegy szülöttei, de értékes tapasztalatokra tehetnek szert és fontos dolgokat tanulhatnak meg.

Karrier

Mostanában jobban odafigyel a magánéletére, pláne a gondokra, és emiatt kevésbé van jelen a munkahelyén, akár fizikailag, akár csak szellemi szinten, ez pedig okozhat némi kellemetlenséget Önnek a napokban. Érthető, hogy nincs könnyű helyzetben, de próbáljon meg kicsit jobban figyelni arra, amit csinál, mert ha komolyabb hibát vét, akkor csak tetézni fogja a gondjait.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc