Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Ikrek

Ikrek - 2018. 29. hét

máj. 22. - jún. 21.

Általános

Úrrá lett magán a kreativitás és a megújulás vágy. Még az is lehet, hogy ennek jegyében költözésre adja a fejét, Mások pedig úgy döntenek, hogy kicsinosítják otthonukat és átalakítják. Egyes Ikrek pedig a külsejüket is készek átalakítani. Azért e téren gondolják meg kétszer is, hogy mit tesznek, nehogy túlságosan drasztikus legyen a változás, amit utána nem tudnak visszacsinálni!

Szerelem

Legyen óvatos, ha barátaitól kíván szerelmi életre vonatkozó tanácsokat elfogadni. Nem azért, mert rosszat akarnak Önnek, hanem mert akaratlanul is rossz tanácsot adhatnak Önnek, ami mondjuk a maga kapcsolata esetén nem válik be. Ám ha egyedülálló, akkor is kellemetlen élményben lehet része, ha egy rossz tippet próbál bevetni ismerkedés közben. Jobban teszi, ha inkább a saját megérzéseire hallgat!

Karrier

Egyre jobban vágyik a lehetőségre, hogy megmutassa, mit tud. Ahelyett, hogy kitartóan vár az alkalomra, jobban teszi, ha elébe megy és maga keresi meg a lehetőségeit. Nyugodtan kérjen szívességet kollégáitól vagy akár ismerőseitől, mert még az is lehet, hogy nagyon is tudnak Önnek segíteni. Az pedig egy pillanatra se bizonytalanítsa, ha irigységből nem mindenki támogatja a törekvéseit.

Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc