Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Ikrek

Ikrek - 2020. 04. hét

máj. 22. - jún. 21.

Sokszor lesz nyugtalan és szeszélyes a héten. Állandóan csinálna valamit és pörögne, de nem mindig van hozzá társasága és ez elkedvteleníti, pedig igazán nem kellene. Óvakodjon attól, hogy emiatt vesszen össze egyik-másik barátjával. Ugyanakkor ne kövesse el azt a hibát, hogy túl sok mindenbe kezd bele, mert akkor biztos nem fog mindennel végezni.

Szerelem
Egyik nap végtelenül szerelmes a kedvesébe, a másiknap szigorúnak és elérhetetlennek mutatkozik. Egy kisebb érzelmi vihar tombolhat magában. Próbálja legalább fékezni magát, mert nem lenne szerencsés, ha emiatt lennének gondjaik. Így semmi esetre se hozzanak döntést és az egyedülállóknak is óvakodniuk kellene, hogy ilyen állapotban válasszanak partnert.

Karrier
A napokban jó esély van arra, hogy megoldódjon egy pénzügyi problémája. Viszont nagyon kellene dolgoznia azon, hogy jobb viszonyba kerüljön a munkatársaival. Jó volna, ha csapatban dolgoznának. Amennyiben valakivel gondjai vannak, nem ártana arról beszélnie és oldják meg a gondjaikat. A héten szüksége lehet arra, hogy jó viszonyban legyen kollégáival.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc