Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Ikrek

Ikrek - 2019. 12. hét

máj. 22. - jún. 21.

Rengeteg feladata és elintéznivalója lesz a héten. Ha hivatalos ügyekben jár el, szerencsére a csillagok megkönnyítik a helyzetét és gyorsan, gördülékenyen intézheti el őket. Egyesek kimondottan szerencsével számolhatnak ott, ahol a legkevésbé számítanának rá. Ugyanakkor egyik-másik kapcsolata átértékelődhet bizonyos események hatására.

Szerelem

Ön is tudja, hogy lépéseket kellene tennie annak érdekében, hogy működőképesebb legyen a kapcsolata vagy, hogy változtassanak bizonyos dolgokon, ám most a legkevésbé sem érzi magát elég erősnek vagy lelkesnek ahhoz, hogy bármit is tegyen. Pedig csak akkor oldódhatnak meg Önök között a gondok, ha mindketten akarják és tesznek is érte.

Karrier

A héten törekedjen a tiszta kommunikációra, mert több alkalommal is félreérthetik a szándékait, ez pedig sok kellemetlenséget okozhat Önnek és nemcsak hétköznapi szinten, hanem azért, mert egy-egy kollégája félreértheti a kedvességét vagy a vicces ugratását. Semmit se vegyen készpénznek, ne higgye, hogy mindenki tökéletesen érti Önt.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc