Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Ikrek

Ikrek - 2019. 03. hét

máj. 22. - jún. 21.

Kapcsolataiban változások várhatóak, éppen ezért nem árt felkészülnie minden eshetőségre és nyitottan állni a változásokhoz. Lesz, akikkel sikerül közelebbi viszonyt kialakítani, míg másokkal eltávolodhatnak egymástól. Amennyiben ingatlanvásárláson vagy eladáson töri a fejét, a csillagok a segítségére lesznek tervei megvalósításában!

Szerelem

A héten kiderül, hogy miként alakul a kapcsolata. Egyesek viszonya megerősödik, míg másoké annyira megromolhat, hogy a szakítás mellett dönthetnek. Ha az utóbbi következne be, ne erőltesse a folytatást, jobb lesz elengednie kedvesét. A szinglik viszont járjanak nyitott szemmel, adjanak esélyt a lehetséges randipartnernek, mert összetalálkozhatnak a napokban az új kedvesükkel.

Karrier

A kollégáival is gyökeresen megváltozhat a kapcsolata. Itt is érdemes nyitottan állnia a változásokhoz, mert olyan emberből lehet az új legkedvesebb kollégája, akivel korábban nem volt jó a viszonya vagy rosszat feltételezett róla. Viszont lesz olyan, aki megpróbálja befolyásolni és rossz útra téríteni, legyen óvatos azzal, hogy kinek szavaz bizalmat.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc