Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Kos

Kos - 2021. 15. hét

márc. 21. - ápr. 20.

A csillagoknak köszönhetően ismét fellendül az anyagi helyzete. Esélyes, hogy a lehető legtöbb pénzét fekteti be egy projektbe, mely azonnali nyereséget ígér. A nagy bevételei ellenére azért jobban teszi, ha összehúzza a nadrágszíjat az élet más területein. A kalandvágyó természete feléled és minden vágya az lesz, hogy felfedezze a világot. Ez egy nagyon izgalmas és érdekes hétnek ígérkezik a jövője szempontjából, de legyen türelmes, mert ez még nem a megfelelő idő a felfedezésére. Nagyon frusztráló lehet egyhelyben ülni, de ez a leghelyesebb, amit most tehet. Hogyan tehetné ezt az időszakot könnyebbé? Keressen más kihívást. Mi az, amiben fejlődnie kell? Hogyan tudja önmagát fejleszteni? És hogyan tudná megmelegíteni mások szívét? Ezek a dolgok rengeteg boldog és örömteli percet szereznek Önnek.

Szerelmi előrejelzés
Ezen a héten az új kapcsolata sokkal mélyebb értelmet nyer. A megszokott flörtölés egy egész komoly dologgá alakulhat át anélkül, hogy észrevenné. Ön nagyon szenvedélyesen érzi magát ennek a különleges személynek a társaságában, aki teljesen felvillanyozza. Alig várja, hogy végre elmondhassa neki mindazt, ami a szívében van. A legjobb része a dolognak pedig az, hogy a párja is viszonozza ezeket az érzelmeket. Nagyon boldog lesz, mert azt érzi, egyre közelebb kerülnek egymáshoz a párjával és megoszthatja vele a legmélyebb gondolatait is.

Karrier előrejelzés
Nagyon fontos feladatot kaphat a héten a munkájában. A megbeszélései remekül sikerülnek, hiszen a tárgyalókészsége minden érintettet lenyűgöz. Ez az a hét, amely során meg kell terveznie a munkáját ahhoz, hogy jó eredményeket érjen el. Lehet, hogy még több feladatot is kap majd a munkahelyén, ami miatt muszáj priorizálnia, hogy mindent maradéktalanul teljesíthessen. Ezen a héten teljesen bele lesz feledkezve a munkájába.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc