Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Kos

Kos - 2019. 12. hét

márc. 21. - ápr. 20.

A héten többször is azt érezheti, hogy kicsúszik a lába alól a talaj, de ezt főleg magának köszönheti. Bizonytalan lett önmagával és tetteivel szemben, hirtelen már nem az az erőskezű irányító és ettől annyira kétségbeesik, hogy úgy viselkedik, mint egy csapdába esett egér, aki gondolkodás nélkül igyekszik kiszabadulni. Ám amint nyugalmat erőltet magára, megleli a megoldást is!

Szerelem

A napokban bizalmatlanság ütheti fel a fejét a kapcsolatban és nem oktalanul. Ha esetleg van olyan dolog, amit be kellene vallania a kedvesének, jobb lenne, ha megtenné. Azok, akik megcsalják a párjukat, őket igencsak a lebukás veszélye fenyegeti. Az egyedülállók pedig sajnos csalódnak abban, akihez igen nagy reményeket fűztek.

Karrier

A napokban meglehetősen ingerlékeny lesz és emiatt könnyen összeveszik a kollégáival, még azokkal is, akikkel egyébként nagyon jó a kapcsolata. Szerencsére egy-kettőre észbe kap és rendezi a kapcsolatukat. Legyen türelemmel, ha még nem látja munkájának gyümölcsét, mert az nem jelenti azt, hogy nem érik! Szóval ne adja fel a küzdelmet, dolgozzon tovább szorgalmasan!

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc