Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Kos

Kos - 2020. 14. hét

márc. 21. - ápr. 20.

Az Ön intuíciója rendkívül erős lesz a héten, és jó útmutatást fog adni magának abban, mit és mikor csináljon! A szerencse Önnek dolgozik a héten és ezt érdemes lehet kihasználnia. Ugyanakkor érzelmek kavalkádját tapasztalhatja meg. Régi barátok és új ismerősök egyaránt rengeteg örömöt és kellemes élményt okoznak majd magának.

Szerelem
Partnere maga a türelem és az alkalmazkodás mintapéldája, érdemes lenne ezt megbecsülnie. A napokban sikerült a kapcsolatukat felfrissíteni, ami sokkal ragyogóbb lesz. Sokkal erősebbé és tartósabbá teszi a szeretetet, amellett, hogy jóval optimistábban látja a helyzetüket. A szinglik a héten ismerkedni fognak, de egyelőre még találják az igazit.

Karrier
Azok, akik tanítással foglalkoznak vagy humán területen dolgoznak, kiemelkedően sikeresek lehetnek a napokban és nagyon jól teljesítenek szakmájukban. Viszont mások aggódni kezdhetnek az anyagi helyzetük miatt, mert olyan változások történhetnek, amelyekre nem voltak felkészülve. Minden nehézséget sikeresen át fognak vészelni.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc