Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Kos

Kos - 2020. 04. hét

márc. 21. - ápr. 20.

A napokban kissé pechesnek érezheti magát. Folyton kellemetlenségek érik, apró bosszúságok. Vigyázzon arra mit csinál, próbáljon meg lassítani és előre gondolkodni, úgy talán elkerülheti, hogy komolyabb kellemetlenség érje. Érdemes lehet megfogadnia szerettei tanácsát, ha mind ugyanazt mondják egy bizonyos dologgal kapcsolatban.

Szerelem
A szinglik legyenek óvatosak. Érthető, hogy szerelemre és párra vágynak, de óvakodjanak attól, hogy olyannak adjanak esélyt, aki nem méltó rá és visszaélhet vele. Olyannak lássa az illetőt, amilyen valójában! A párban élők is hajlamosak lehetnek torzan látni a kedvesüket, méghozzá sokkal sötétebben, mint amilyen valójában.

Karrier
Kellemetlen helyzetbe kerülhet a munkahelyén az egyik kollégája miatt. Megrovást kaphat vagy esetleg levonhatnak valamit a fizetéséből miatta. A héten komolyan elgondolkodhat azon, hogy hol folytassa a pályafutását, annyira elege lehet a munkahelyi körülményekből. Egyesek számára viszont kivételes lehetőség nyílhat meg, ami utazással is járhat,

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc