Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Kos

Kos - 2018. 38. hét

márc. 21. - ápr. 20.

Általános

Akármennyire is próbál nem venni róla tudomást, a héten elkerülhetetlenül szembe kell néznie tényekkel, hogy az életmód, amit folytat, rossz hatással van az egészségére. Túl sokat dolgozik és stresszel, nem pihen eleget és nem veszi figyelembe a testi szükségleteit. Így nem meglepő, hogy teste vészjelzéseket ad le, és ha nem figyel rájuk, könnyen az ágyban köthet ki.

Szerelem

Amiért fáradt, stresszes minden áldott nap, hajlamos a kedvesen vezetni le a feszültségét. Egyébként is ingerlékeny és szinte lehetetlen a kedvében járni. Jót tenne Önöknek, ha kiszakadnának kicsit a megszokott környezetükből. Nem csak az Ön lelkével, hanem a szerelmi életükkel is csodát művelne. Ha nem akarja elveszíteni a kedvesét, akkor éppen itt az ideje egy kis kiruccanást tenniük kettesben!

Karrier

Kezd belefásulni a munkájába és nemhogy örömét nem leli benne, sokszor szabályosan utál már bemenni. Maga is sejti, hogy ez már a kiégés jele, és ha nem változtat, akkor depresszió lehet a vége. Meglehet, hogy csak szabadságra kellene mennie vagy szakmát váltania. Mindenképpen gondolkozzon el a váltáson, hiszen a jelenlegi helyzete már nem boldogítja!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc