Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Kos

Kos - 2020. 28. hét

márc. 21. - ápr. 20.

Ez a hét nagyon pozitív Önnek, mert lehetőséget biztosít szakmai tervei előterjesztésére és számos egyéb hétköznapi kihívás könnyű elvégzésére. Az ezen a héten kialakult kapcsolatok jelentős szerepet játszanak, mivel megoldásokat fognak kínálni azokra a gondokra, amelyek az utóbbi időben zavarták Önt. Viszont

Szerelem
A szerelmi életben egész héten jó hangulat fog uralkodni. A bolygók kifejezetten kedveskedni fognak és pozitív energiáknak köszönhetően békés, kiegyensúlyozott napjaik lesznek. Feltétlenül javítsa a partnerével fennálló kapcsolatát, most, hogy a dolgok olyan jól mennek. A szinglik pedig menjenek társaságba, mert ismerőseik révén könnyebben ismerkedhetnek.

Karrier
Számos olyan dolog történik a napokban, amelyek meghatározzák karrierje alakulását. Fontos döntéseket hoz meg a karrierje, illetve előrehaladása érdekében, és ezt befolyásolja a bolygók pozitív hatása. Egyes félreértések feszültségeket okozhatnak, ezért legyen óvatos. Bevételei növekedhetnek, ha helyes és hatékony lépéseket hajt végre.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc