Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Kos

Kos - 2019. 26. hét

márc. 21. - ápr. 20.

Szinte egész héten rossz érzése lesz egy bizonyos ügy kapcsán és sajnos az derülhet ki, hogy nem oktalanul. Végül bekövetkezik az, amitől tartott. Emellett figyeljen oda jobban a környezetére, mert egyesek megpróbálhatják kihasználni a jóhiszeműségét. Továbbá semmilyen döntést ne kapkodjon el, okosabban teszi, ha inkább időt szán arra, hogy átgondolja a dolgokat.

Szerelem

Azt hitte már sikerült rendezni kedvesével a gondjaikat és az derülhet ki, hogy mégsem. Megeshet, hogy ugyanaz a probléma merült fel ismét. Ne menjen el a kedve attól, hogy újra megpróbálják, lehet, hogy csak valamit nem sikerült tisztázni az előző alkalommal. A szingliket kisebb csalódás érheti, de szerencsére gyorsan túlteszik magukat a dolgon.

Karrier

Felelősségteljes vagy épp a szokásosnál nehezebb feladatokat bíznak Önre. Ettől kicsit megretten, pedig semmi oka rá, hiszen gond nélkül sikerül ellátnia őket. Még saját magát is meglepi azzal, milyen sikeresen oldja meg az Önre bízott feladatokat. Ez lehet az ugródeszka az előléptetéshez vagy akár a fizetésemeléshez, úgyhogy vegye komolyan a feladatait!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc