Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Kos

Kos - 2019. 34. hét

márc. 21. - ápr. 20.

A sors váratlan találkozásban részesíti, és ez egészen felkavarja. Talán viszontlátja egy rokonát, régi szerelmét, valakit, aki nagy hatással volt az életére. Ha úgy van, tegye félre sértettségét, rossz érzését és járuljon hozzá ahhoz, hogy kapcsolatuk helyrejöjjön. Ugyanakkor van egy-két rossz szokása, amit szintén ideje lenne félretennie a testi-lelki egészsége érdekében.

Szerelem

A párban élők fontos döntést hozhatnak meg a napokban, ami jó időre összefűzi az útjukat, a sorsukat. Nem biztos, hogy ez az út mindig egyszerű lesz, de ha kitartanak egymás mellett, fantasztikus eredményeket érhetnek el. A szinglik is egy bizonyos kérdésen törik a fejüket. Készen állnának meglépni valamit, de csak akkor tegyék, ha egészen biztosak benne.

Karrier

Új lehetőségek adódnak az életében. Talán munkát, szakmát válthat vagy a jelenlegi munkahelyén foglalkozhat valami egészen mással és ez kimondottan üdítő hatással lesz Önre. Megjön a munkakedve, sokkal nagyobb lendülettel veti bele magát feladatai elvégzésébe, ezáltal nagyobb eredményeket is fog elérni, akár rövidebb idő alatt!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc