Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Kos

Kos - 2018. 46. hét

márc. 21. - ápr. 20.

Általános

A héten rendkívül kifinomultak lesznek a megérzései. Még saját magát is meglepi azzal, milyen könnyedén érez rá dolgokra. Használja ki a karrierje és a kapcsolatai terén. Ugyanakkor az álmait is ajánlatos lenne kielemeznie, legalábbis odafigyelni a jelentésükre, mert még az is lehet, hogy a segítségükkel komoly kellemetlenségeket kerülhet el!

Szerelem

Olyan dolgokra derülhet fény a kapcsolatában, aminek hatására kénytelen lesz átértékelni azt. Hogy hogyan tovább, az csak magán múlik. Ha az egyedülállók randizni mennek a héten, több pozitív élmény is érheti őket. Fontos, hogy ne kapkodják el a döntésüket, és ha valakivel hosszú távra terveznek, ne siessék el, hogy az ágyban kössenek ki.

Karrier

Karrierje felfelé ívelő szakaszba ér. Most bármit is tesz, azt sikerrel zárhatja. Érdemes erőfeszítéseket tennie, küzdenie, mert nem marad el a jutalma. Még a kollégái is támogatják az előrelépését, és a keze alá fognak dolgozni. Ajánlatos csapatban dolgoznia velük, nemcsak azért, hogy elnyerje a szimpátiájukat, hanem mert általuk könnyebben ér feladatainak a végére.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc