Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Mérleg

Mérleg - 2019. 42. hét

szept. 24. - okt. 23.

Nem figyelt eléggé valamire és emiatt kellemetlen helyzetbe kerülhet. Mivel nem lehet nem megtörténté tenni a dolgot, ismerje el a hibáját és javítsa ki. De ne törődjön azzal, hogy mások mit mondanak, hiszen pocskondiázni mindig könnyebb, semmint a másik után csinálni azt, amit ő. Ne hagyja, hogy lehúzzák. Ugyanez igaz akkor is, ha egyesek a jövővel kapcsolat terveiről próbálnák meg lebeszélni.

Szerelem
Ne várja, hogy kedvese magától találja ki, mire lenne szüksége. Okosabban tenné, ha nem számonkérőn, elvárásoktól fűtve, de elárulná neki, hogy mit szeretne tőle. Talán azoknak az egyedülállóknak is ezt kellene tenniük, akik úgy veszik észre, hogy a kiszemeltjüknek nem esik le a szimpátiájuk és a jelzéseik. Ebben az esetben tegyék félreérthetetlenné a vonzalmukat.

Karrier
Nem jön össze valami, amiben nagyon reménykedett. Ez viszont nem jelenti azt, hogy akkor le is kellene mondania róla. Ne hagyja, hogy bárki vagy bármi elvegye a kedvét attól, hogy újra belevágjon. Megéri kitartónak lennie, mert már a héten kifizetődhet szorgalma és türelme. Legyen kicsit elnézőbb a kollégáival, főleg, ha tudomása van arról, hogy nehéz időszakon mennek keresztül.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc