Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Mérleg

Mérleg - 2019. 34. hét

szept. 24. - okt. 23.

Nagyon várt már valamit és végre bekövetkezik a héten, illetve megkapja. Ez hatalmas áttörést jelent Önnek, és erővel, lelkesedéssel tölti majd el. Kifejezetten elégedett lesz, mert végre azt látja, hogy kezdenek jól alakulni a dolgok maga körül. Ha esetleg nagyobb ingóságot készül venni vagy eladni, ilyen téren is számolhat a szerencsével.

Szerelem

Ne mindig azt várja, hogy a párja keresse, illetve ő tegyen lépéseket maga felé. Ez arra is érvényes, hogy mondja és mutassa ki érzéseit. Jó eséllyel utána a kedvese is fogékonyabb, nyitottabb lesz arra, hogy kimutassa érzelmeit. A szinglik se arra várjanak, hogy majd megpróbálják őket meghódítani, hogy az ellenkező neműek kezdeményezzenek, hanem tegyék meg ők a kezdő lépést.

Karrier

Kicsit fáradtnak, motiválatlannak érzi magát mostanában ahhoz, hogy a céljai elérésén dolgozzon vagy hogy a munkahelyén megvillantsa képességeit. De sajnos ez a hét nem a legalkalmasabb arra, hogy hátradőljön. Ha túl nagyokat nem is, de legalább minimálisan törekedjen arra, hogy elérje a céljait vagy megmutassa felettesinek, hogy érdemes Önre alapozni.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc