Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Mérleg

Mérleg - 2020. 04. hét

szept. 24. - okt. 23.

Tömegközlekedés és bármiféle utazásnál legyen körültekintő és figyelmes. Sokszor elkalandoznak a gondolatai és olyankor nem figyel eléggé. Egyik közeli barátja a segítségét kérheti. Nem muszáj eleget tennie a kérésének, ha az elveibe ütközik vagy nagyon rossz ötletnek tartja, de ebben az esetben a lehető legfinomabban utasítsa el.

Szerelem
Ha meg akarja tartani a kedvesét, akkor törődnie kell vele, méghozzá aktívabban. Hallgassa meg az észrevételeit a kapcsolatukról, még akkor is, ha rosszul esik. Ez a kulcsa annak, hogy javítsanak a kapcsolatukon. Az egyedülállóknak pedig esetleg közeli hozzátartozóik, esetleg barátaik észrevételeit lenne célszerű meghallgatniuk. Segíthetnének abban, hogy párt találjon.

Karrier
Rengeteget kommunikál a munkahelyén. Mostanában egyre jobb a kapcsolata a feletteseivel és a kollégáival is. Azt veheti észre, hogy jobban megbíznak Önben, esetleg komolyabb feladatokkal bízzák meg. Bizony, talán ezek mind-mind az előléptetés jelei, éppen ezért még ne bízza el magát és véletlenül se lépjen át bizonyos határokat.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc