Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Mérleg

Mérleg - 2020. 27. hét

szept. 24. - okt. 23.

A héten kísérletező kedvében lesz. Bátran próbál ki új dolgokat, mivel új élményekre, izgalmakra vágyik. Kísérletező kedvében lesz a konyhában, de a külseje megújításával is szívesen játszik. Ugyanakkor az egyik barátjával félreértés adódhat, de szerencsére hamar megoldódik a probléma. Viszont jó hír lehet a jegy szülötteinek, hogy pénzt kaphatnak váratlan forrásokból.

Szerelem
Végre megszerzi a bátorságot ahhoz, hogy bevallja az érzéseit annak, akibe régóta szerelmes vagy legalábbis tetszik Önnek. De a párban élők is el merik engedni magukat és bevallják kedvesüknek az érzéseiket, ez pedig sokat segíthet a kapcsolatukon. Csak igyekezzen nem hárítani a felelősséget, inkább legyen kompromisszumkész.

Karrier
Megtérül a kemény munkája. Azok az emberek, akik korábban kritikusak voltak Önnel, és megkérdőjelezték az ítéletét vagy akár a tehetségét, a héten maga mellé pártolnak és elismerik. Igazán felnéznek Önre, csodálják a képességeit, és ez nem kevés elégtétel lesz Önnek. Ráadásul nagy esély van erre, hogy mindezt pénzügyi siker is kísérje.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc