Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Mérleg

Mérleg - 2020. 14. hét

szept. 24. - okt. 23.

Manapság a dolgok gyorsan zajlanak maga körül, és képesnek kell lennie arra, hogy a váratlan helyzeteket is orvosolja. A napokban egyre több minden kezdi érdekelni, szíve szerint beléjük is vágna, de nem lenne szerencsés, ha egyszerre túl sok irányba szórná az energiáit. Eredeti tervekkel rukkol elő a családi élettel vagy helyzettel kapcsolatban, de fontos lenne ezekbe a szeretteit is beavatnia!

Szerelem
Vigyázzanak az egyedülállók és azok, akik titkos szerelmi viszonyt folytathatnak, mert megüthetik a bokájukat. Már nem fogják tudni olyan könnyen fenntartani azt a helyzetet, amiben benne vannak. Mások pedig túl sokat dolgoznak és ez a jelenlegi túlfeszített tempó a jövőben rossz hatással lehet a kapcsolatára. Próbáljon meg nyitott legyen a partnerével, és igyekezzen több időt tölteni vele.

Karrier
Ne legyen meggondolatlan! Anyagiak és az üzlet terén nem éri meg kockáztatni, mert hatalmas bakot lőhet. Semmiképpen se fektessen be a napokban. Így is, nem ártana kicsit mérsékelnie a kiadásait. Ne bízza el magát túlságosan magát a munkahelyén, akár új feladatot lát el, akár a szokásosat, mert kellemetlen tapasztalásban lehet része.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc