Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Mérleg

Mérleg - 2019. 12. hét

szept. 24. - okt. 23.

Kimondottan meg jön a kedve ahhoz, hogy többet legyen társaságban. Nemcsak barátait és rokonait keresi fel, de készen áll arra is, hogy új kapcsolatokat is kezdjen. A napokban sok izgalmas programon vehet részt. Szeretne változtatni az életén és el is kezd lépéseket tenni annak érdekében, hogy több örömben és élményben legyen része.

Szerelem

Azok, akik nemrég szakítottak, még legyenek türelmesek magukkal és ne ugorjanak bele egy új kapcsolatba. Legyenek türelmesek magukkal, és ne sietessék a gyógyulás folyamatát. Ám akiknél ez nem áll fenn, ők nyugodtan kezdeményezzenek, csak figyeljenek arra, hogy ne legyenek túl rámenősek. A párban élőkre nyugodt és kiegyensúlyozott napok várnak.

Karrier

Nehéz döntés előtt áll. Lehetősége adódhat előlépni a munkahelyén vagy akár külföldön vállalni munkát, de nem biztos a képességeiben és hogy valóban képes lenne-e megbirkózni új feladatával. Érdemes lenne erről beszélgetnie egy szerettével, aki segíthet Önnek tisztán látni és esetleg eloszlatná a félelmeit, de biztos nem véletlenül ajánlották fel magának ezeket a lehetőségeket.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc