Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Mérleg

Mérleg - 2018. 38. hét

szept. 24. - okt. 23.

Általános

A következő napokban szüksége lehet a barátai vagy szerettei támogatására. Nehéz napok várnak Önre, amelyek testileg és lelkileg egyaránt megviselhetik. Semmiképpen se próbálja elrejteni fájdalmát, nem kell egyedül cipelnie a terheit és szenvedni. Legyen erős és ossza meg érzéseit a környezetével, akik át fogják segíteni ezen a nehéz időszakon!

Szerelem

Sajnos szerelmi csalódás értheti a héten és rá kell jönnie, hogy mégsem kölcsönösen az érzéseik azzal, akivel ismerkedik vagy a párja érzései hűltek ki Ön iránt. Az is lehet, hogy olyannal van együtt, aki nem tette túl magát a korábbi kedvesén. Bárhogy is legyen, vita és háborúskodás helyett maradjon higgadt és engedje el a kedvesét.

Karrier
Rendkívül érzékeny lehet a napokban, így minden apró hibát felnagyít és minden kis kritikát, megjegyzést, személyes sértésnek vesz. Most igazán képes a bolhából elefántot csinálni. Ha nem dramatizálja túl a helyzetet, akkor könnyű és laza hét elé nézhet, ugyanis nem sok kihívás vár Önre. Egyedül annyi akadállyal kell szembenéznie, amennyit magának állít fel.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc