Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Mérleg

Mérleg - 2018. 46. hét

szept. 24. - okt. 23.

Általános

Több problémás helyzettel is szembetalálhatja magát és mindegyiket túl nehéznek érzékeli, pedig valójában nagyon is megtud birkózni velük, csak manapság nem elég biztos a képességeiben. Mások ebben megerősíthetik a napokban, de nem szorítkozhat mindig a környezetéből adódó visszacsatolásra, önmagában is meg kell tudni bíznia. Még jó, hogy szerettei érezhetően támogatják magát!

Szerelem

Izgalmas fejezet kezdődik a szerelmi életében, akár egy új partnernek köszönhetően, akár azért, mert a kedvesének sikerül feldobnia a szerelmi életüket egy utazással, élménnyel vagy akár lánykéréssel, házassági szándékkal. Érezhetően pozitív változások veszik kezdetét és végre úgy érezheti, tart valamerre a kapcsolatuk. A friss kapcsolatban élők igyekezzenek semmit sem elkapkodni.

Karrier

Munkahelyén törekedjen a tiszta kommunikációra, mert könnyen félreérthetik egymást kollégáival, illetve feletteseivel. Semmit se vegyen készpénznek, inkább kérdezzen vissza és menjen biztosra. Mostanában többet hibázott, mint kellett volna, ezért jó lesz, ha többször is ellenőrzi magát. Nem forog veszélyben az állása, de a jó híre és akár az előmenetele viszont igen.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc