Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Mérleg

Mérleg - 2021. 15. hét

szept. 24. - okt. 23.

Ezen a héten az önbizalma nem lesz a helyzet magaslatán, ami az élete minden területét befolyásolja. Ám ne feledje, ha alacsony az önbizalma, úgy viselkedik, mint egy riadt őz, akit elvakít a reflektor fénye. A munkájában és a magánéletében szintén problémákat észlelhet. Azonban, még akkor is, ha rengeteg a teendője, ne feledje, hogy végtelen energiája van és ez az, amit meg kell erősítenie önmagában. Alakítson ki napi rutinokat, hogy pozitív visszacsatolást kapjon és tegyen minden nap így. Engedje be a pozitív energiákat a tudatalattijába, miközben alszik. Levegő jegyeként képes kontrolálni, és változtatni a gondolatait (ami az életét kormányozza), de ez egy olyan dolog, amit művelni és fejlesztenie kell önmagában. Szereti a biztosságot, ezért tegyen lépéseket a változások felé és meglátja, kinyílik a világ Ön előtt.

Szerelmi előrejelzés
A szerelem terén nem lesz szerencsés hete. Minden házasságban élő Mérleg legyen nagyon óvatos, nehogy kihúzza a gyufát és felesleges veszekedésekbe kezdjen a kedvesével. Kedves egyedülállók, ezen a héten biztosan belekezdenek majd egy új kapcsolatba. Az elváltak pedig a hét végére új partnert találnak. Az eljegyzettek pedig arra összpontosítsanak, hogy hogyan tudnák a legjobban megérteni a párjukat, ahelyett hogy folyton az Önök közötti különbségeikre összpontosítanak.

Karrier előrejelzés
A héten pénzügyi támogatást kaphat egy személytől, aki nagyban elősegíti, hogy a tervei hamar meg tudjanak valósulni. A folytonos energia befektetése és a munkához való alázatos hozzáállása hamarosan meg fog térülni. Legyen óvatos, ugyanis az érzelmei kisebb problémákat okozhatnak. Ám a kitartása és a belső ereje segítségével minden felmerülő nehézséget képes lesz megoldani. A bonyolult pénzügyi helyzet kezelése lesz a hét legnagyobb kihívása.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc