Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Mérleg

Mérleg - 2021. 03. hét

szept. 24. - okt. 23.

Ön ezen a héten olyan remek híreket fog kapni, amikre nem is számított. Ez a váratlan fordulat hatalmas örömmel tölti majd el és egész héten nagyon izgatott lesz. Jelenleg azonban most az a legfontosabb, hogy minél több időt töltsön a családjával, és kiengesztelje őket, amiért az elmúlt napokban olyan elfoglalt volt. Egy rövid, de élvezetes hétvégi utazás is láthatáron van az Önök számára, és csak Önön múlik, hogy ennek milyen lesz a végkimenetele.

Szerelmi előrejelzés
Amennyiben Ön jelenleg egyedülálló, akkor ez a hét kiváló alkalom arra, hogy belekezdjen egy új kapcsolatba. Ha pedig elkötelezett párkapcsolatban, házasságban él, akkor arra lesz jó, hogy éreztesse a szerelmével, milyen fontos az Ön számára. Legyen kreatív és tegye felejthetetlenné az elkövetkező napokat a kedvesének. Ön egész héten remek hangulatban lesz, a párjával való köteléke megerősödik, és sokkal szorosabbá válik, mint valaha.

Karrier előrejelzés
Ezen a héten semmilyen különösebb nehézséggel nem fog szembesülni a munkájával és az Önre bízott, elvégzendő feladatokkal kapcsolatban. Emellett könnyedén képes lesz majd betartani a határidőit és minden projektjével időre végezni. Legyen mindig együttműködő a munkatársaival, hiszen közösen sokkal hatékonyabban tudnak majd dolgozni. Ne aggódjon, csak tegyen mindent a legjobb tudása szerint. A felettesei segíteni fogják és utat mutatnak majd Önnek.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc