Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Mérleg

Mérleg - 2019. 03. hét

szept. 24. - okt. 23.

Ha van bármilyen ötlete, vágya, elképzelése, amit szeretne megvalósítani, akkor érdemes hangosan gondolkodnia. Vagy ha van valaki, akiről konkrétan tudja, hogy segíthetne Önnek, érdemes hozzáfordulnia, mert a napokban könnyedén támogatókra lelhet. Ráadásul csordultig van megújulási vággyal, így külsőleg-belsőleg egyaránt rengeteget változhat a héten.

Szerelem

Bár nagyszerűen megvannak a kedvesével, mégis féltékenység lehet úrrá párján. Úgy érzi, Ön sikeresebb, népszerűbb és a helyzete miatt is aggódni kezdhet. Nyugtassa meg őt, hogy nincs miért izgulnia és hogy egyáltalán nem kevesebb Önhöz képest. Ellenben a szingliknek több hódolójuk is akadhat, akik élvezik a figyelmet, és hogy van miből válogatniuk.

Karrier

A csillagok a szájába adják a megfelelő szavakat és ellenállhatatlan vonzerővel ruházzák fel. Így szinte akármit elérhet a főnökével az ügyfeleivel szemben. Persze vigyázzon arra, hogy meddig merészkedik el, de ha okosan él a lehetőségével, egy-kettőre megkaphatja a vágyott posztot vagy sikeresen köthet üzletet. Minden lehetőség adott lesz a héten, hogy megcsinálja szerencséjét.


| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc