Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Mérleg

Mérleg - 2019. 26. hét

szept. 24. - okt. 23.

Úgy érzi, mindenki más előrébb van, csak maga nem. Környezete egyre csak dicsekszik, illetve Ön is látja, hogy mindenkinek kedvezően alakul az élete és nem érti, hogy Ön, aki szinten megtesz azért, hogy egyről a kettőre jusson, mégsem sikerül. Ez semmitől se vegye el a kedvét és hagyjon fel azzal, hogy másokhoz hasonlítja magát, már csak azért is, mert hamarosan változhat a helyzete!

Szerelem

Komoly károkat okozhatnak azzal, ha nem szánnak elég időt egymásra és emellett nem beszélik meg a gondjaikat. Ne kerülgessék egymást és ne halogassák örökké a közös együttlétet meg a beszélgetéseket. Máskülönben el fognak távolodni egymástól. Az egyedülállók addig üssék a vasat, amíg meleg, különben ki fog csúszni a kezeik közül, akivel már egészen jól alakulnának a dolgaik!

Karrier

Ha nem akar lemaradni, akkor kapkodnia kell magát. Nemcsak azért, hogy ne ússzon el a munkával, hanem amiatt is, hogy kivételes lehetőségekre bukkanhat, amikre ha nem maga csap le, akkor más fog. Nincs idő a kishitűségre, csak a cselekvésre. Mutassa meg, mit tud, és ha szívvel-lélekkel fut neki, akkor célt fog érni! Feszegesse kicsit a komfortzónáját!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc