Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Nyilas

Nyilas - 2018. 38. hét

nov. 23. - dec. 21.

Általános

Egyre csak azon fáradozik, hogy kibújjon egy bizonyos kötelesség alól, és hogy egyes problémákat a szőnyeg alá söpörjön. Csodálkozik, hogy fáradt és folyton akadályokba ütközik, mert nem látja be, hogy rossz módszereket használ. Inkább arra fordítsa figyelmét és energiáit, hogy megoldja a gondjait, különben váratlan kellemetlenségek érhetik és a gödör alján találhatja magát!

Szerelem

Nem képes elfelejteni az exét, egy korábbi kapcsolatát vagy éppen a jelenlegi kedvesével történt vitát. Olyan csalódás érte, ami felett nem képes napi rendre térni és még mindig emészti magát miatta. Ha nem tesz ellene, rámehet a jelenlegi kapcsolata. Egyedülállóként pedig nem az a megoldás, hogy visszamegy az illetőhöz. Meg kellene erősítenie az önbizalmát és tovább lépnie!

Karrier

Meglehet, hogy valaki kiszúr Önnel a munkahelyén, de egyáltalán nem biztos, hogy szándékosan tette. Mostanában hajlamos előbb leharapni az ember fejét és csak utána kérdezni. Ez esetben fordítsa meg a sorrendet, mert értékes barátot, segítséget veszíthet el, ha nem képes megbocsátani vagy esetleg ok nélkül ereszti rá a haragját. Kezd manapság kicsit paranoiás lenni, hogy a helyére pályáznak.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc