Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Nyilas

Nyilas - 2020. 14. hét

nov. 23. - dec. 21.

A héten kimondottan ingatag ízű lesz érzelmi téren. Az egészen apró történések is melankóliát válthatnak ki magából vagy egy boldogabb időre emlékeztetheti. Ahelyett, hogy bezárkózna és menekülne a tudat elől, hogy elégedetlen a jelenével, kielégítő megoldást kellene találnia a jelenlegi problémájára vagy egyszerűen változtatnia kellene az életén.

Szerelem
A csillagok arra bíztatják az egyedülállókat, hogy merjék bevallani az érzéseiket a kiszemeltjüknek. De legalábbis merjenek randizni, mert a héten megismerkedhetnek egy izgalmas személlyel. A héten a párban élők kapcsolata roppant kiegyensúlyozott lesz. Békés időszak köszönt az életükbe és teljes egyetértés. Semmi sem ronthatja el remek hangulatukat.

Karrier
Sok segítséget kapott munkatársaitól. Ideje visszaadni a szívességet és nem kell feltétlenül megvárnia, amíg kérik. Tehát a héten segítsen valakinek a munkája elvégzésében, és ez ráadásul megszilárdítja pozícióját a munkahelyén, és növeli népszerűségét. Noha lehet, hogy a napokban kissé hosszabb ideig dolgozik, de megéri az erőfeszítést!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc