Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Nyilas

Nyilas - 2021. 15. hét

nov. 23. - dec. 21.

Az biztos, hogy mindig megkapja azt, amit akar, de ezt tudja is. Csillagjegyét a Jupiter vezérli, az előrejutás, az öröm és a szerencse bolygója. Szinte végtelen mennyiségű optimizmussal és bizalommal rendelkezik, ami egy nagyon inspiráló tulajdonság, mert másoknak is nagy motivációt, lendületet ad. Ezen a héten semmire sem vágyik jobban, mint arra, hogy azokkal az emberekkel töltse az idejét, akik fontosak Önnek, hiszen ezek a valódi értékek az életben. Lehet, hogy bizonyos emberek előkerülnek a múltjából, vagy új barátságokat köt majd, amik a világot egy sokkal szebb hellyé teszik. Kezdje ezt a hetét nyitott elmével. Mi az, amit tanulhat? Hogyan tudna fejlődni? Mi az, amire kíváncsi? Hogyan tudna vidámabb lenni? Tegye fel magának ezeket a kulcsfontosságú kérdéseket, és meglátja, hamarosan a válaszok is megérkeznek.

Szerelmi előrejelzés
Ezen a héten nagyobb valószínűséggel fognak bekövetkezni bizonyos félreértések a szerelmi életében. Nehéznek találja majd elmondania a párjának, hogyan is érez bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Lehet, hogy választania kell majd az otthona és a munkája között. Sőt, az is megeshet, hogy rosszul érzi majd magát attól, hogy nem tud elegendő időt tölteni otthon. Ne hagyja, hogy ezek a dolgok stresszessé tegyék, ez ugyanis egy átmeneti állapot és a hét végéhez érve megoldódik.

Karrier előrejelzés
Ezen a héten lefoglalja majd a szakmai előmenetelével kapcsolatos tervezgetés. Ugyanakkor azt tapasztalja majd, hogy a főnöke és a munkatársai is együttesen fogják támogatni a céljaiban. Ne feledkezzen meg azonban arról sem, hogy időnként pihenésre is szüksége van, nem kell kapkodni, mert nincs miért aggódnia. A tervezés nagyban segítheti a céljai elérésében. Fogadja meg az összes jó tanácsot, amit a héten kap, így tulajdonképpen mindent megkaphat, amire már régóta vágyott.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc