Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Nyilas

Nyilas - 2019. 03. hét

nov. 23. - dec. 21.

Nem igazán találja a helyét a héten. Régi ügyek, problémák zavarják és háborgatják a lelkét. Valamivel kapcsolatban olyan érzése van, hogy elszúrta, nem tett meg valamit, amit meg kellett volna. Talán épp itt lenne az ideje igazán rendet tennie az életében. Hallgasson a napokban a belső hangjára és merje követni a tanácsait, közben végezze el a lelki és fizikális lomtalanítást!

Szerelem
Előtérbe kerülhet egy régi szerelme, sőt, az is megtörténhet, hogy összefut a volt kedvesével. A találkozás egészen felkavarja, de főképp magán múlik, mihez kezd a helyzettel. Remek alkalom lenne arra, hogy rendbe tegye szerelmi életét és letisztázza kapcsolatát. Ám a párban élők számára egy kis gondot jelent, mivel elbizonytalanodnak a jelenlegi kedvesükkel kapcsolatban.

Karrier

Ideges és ingerlékeny lehet a munkahelyén. Szerencsére nem jut eszébe másokon levezetni a feszültséget. Viszont kollégáinak egyértelműen szemet szúr a dolog és ezúttal a segítségére sietnek. Nemcsak megkönnyíthetik a munkáját, de vidámmá varázsolhatják a napjait. Általuk egy kicsit túllendülhet a problémáin, legalább ha hagyja nekik, hogy segítenek.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc