Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Nyilas

Nyilas - 2020. 04. hét

nov. 23. - dec. 21.

Sokszor érzi azt a napokban, hogy akadályoztatva van. Talán csak így próbálja meg terelgetni a sors egy bizonyos irányba. Merjen sodródni az árral és ne görcsöljön rá semmit. Túl sokat izgul manapság, ami az egészségének is árthat. Kezdjen el mindennap aktívan lazítani és levezetni a feszültségét, ha nem szeretne lebetegedni rendszeresen öntse ki a szívét!

Szerelem
Szerencsére minden rendben van Önök között, csak éppen a párjának lehetnek olyan gondjai, amik magára is hatással lehetnek, akár közvetve, akár közvetlenül. Mindenesetre az ő problémája a magáé is. Nagyon szeretne neki segíteni, de lehetséges, hogy nem tud. Ebben az esetben higgye el, éppen elég, ha támogatja és kellően megértő, türelmes vele.

Karrier
Az az érzése, hogy teljesen hiábavalóak az erőfeszítései. Bármennyire is igyekszik, nem ér célt. Nemcsak a nagyobb, hosszabb távú tervei nem akarnak sikerülni, de még a kisebbek sem. Emiatt persze kezd kétségbeesni és meggondolatlanul kapálózni, pedig az nem segít. Fontos, hogy megőrizze nyugalmát, reményét és ne kapkodjon. Hamarosan változni fog a helyzet!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc