Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Nyilas

Nyilas - 2019. 34. hét

nov. 23. - dec. 21.

Már nincs messze a céljai elérésétől. Megéri kitartania és tovább küzdenie. Minden, amibe a napokba energiát fektet, az meg is fog térülni. A napokban maga mellé szegődik a szerencse is és varázsütésszerűen tűnnek el maga elől az akadályok és oldódnak meg a gondjai. Minden hirtelen jövő ötlet megvalósításhoz kedvez ez a hét, úgyhogy merjen kapni a lehetőségek után.

Szerelem
Ha eddig bizonytalan volt valamivel vagy valakivel kapcsolatban, akkor a napokban véglegesen megbizonyosodhat az illető vagy a kérdés kapcsán. Ennek fényében pedig egy még nagyobb döntést hozhat meg. A napokban teljesen megváltozhat a szerelmi élete, akár egyedülálló, akár párban élő, de készen is áll arra, hogy gyökeresen változtatasson.

Karrier

Érthető, hogy most a karrierjét tartja szem előtt, de ne áldozzon fel mindent a sikerért. Ügyeljen arra, hogy szeretteire, illetve önmagára ugyanannyi ideje maradjon. Ha rövid időn belül kipipálhatja a céljait, akkor utána tartson egy kis szünetet, ne vállaljon újabb kihívást, hanem lazítson. A teste is igényelné a pihenést, ezért sem lenne célszerű, újabb kihívásba vágnia a fejszéjét.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc