Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Nyilas

Nyilas - 2020. 27. hét

nov. 23. - dec. 21.

Az elkövetkező időszak nagyon nehéz lesz Önnek. Valaki döntéshelyzet elé állíthatja, amelyek kritikus változásokat hozhatnak az életében. Emellett az anyagi gondjai is előtérbe kerülhetnek Viszont megfelelő ez a hét ahhoz, hogy bizonyos céljaival kapcsolatban egy következő szintre lépjen. Lehetőséget kap arra, hogy áthidalja azokat a hiányosságokat, amelyek Ön és céljai közé állnak.

Szerelem
Igyekezzen türelmesebb és megértőbb lenni a partnerével. Fejezze ki gondolatait, és ne tartsa őket magában. A bolygók támogatják abban, hogy eredményes beszélgetésben legyen része a partnerével. Amennyiben egyedülálló, érdemes lenne elgondolkodnia azon, hogy mi lehet a probléma, ami miatt eddig nem lelt párra. Nem lehet, hogy magasak az elvárásai?

Karrier
Nem ez lesz a legkönnyebb hét a munkahelyen, de ez nem jelenti azt, hogy minden rosszul megy majd. Tervezze meg az időbeosztását annak érdekében, hogy időben tudja teljesíteni a kötelezettségeit, és így legalább nem fog stresszelni. Ugyanakkor érdekes ajánlatot kaphat egy ismerősétől. Lehetőséget kaphat arra, hogy végre azzal foglalkozzon, amivel igazán szeretne!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc