Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Nyilas

Nyilas - 2018. 46. hét

nov. 23. - dec. 21.

Általános

Lehetősége adódhat lakásvásárlásra vagy akár költözésre is. Jó esély van arra, hogy rövidesen helyet változtasson. Egy új fejezet küszöbén áll, ami jelentős változásokkal járhat. Ne ijedjen meg tőlük, hanem merje követni a kijelölt utat. Ezért is érzi azt, hogy egy szakasz lezárul az életében és emiatt kissé melankolikus lehet a héten, de nincs mit is bánnia vagy siratnia.

Szerelem

Azon morfondírozik, hogy véget vet a kapcsolatának, mert folyton elégedetlen a kedvesével és úgy érzi, nem fog változni a maga kedvéért. Mielőtt bármit is tenne, gondolja át, hogy ebben mennyi része van magának, mert ha igazából maga a ludas, minden kedvesénél ezt fogja érezni. Az egyedülállók a legjobb formájukat hozzák és mágnesként vonzzák magukhoz a hódolókat.

Karrier

Olyan lehetőséggel bízhatják meg a munkahelyén, amivel kapcsolatban még nem érzi azt, hogy készen állna. Fontos, hogy ez csak a maga döntése legyen, senki révén se hagyja magát valamire rábeszélnie, amiben nem biztos. Az biztos, hogy új kihívásokkal kellene szembenéznie, de itt az alkalom, hogy megmérettessen és kiderüljön, mire képes!

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc