Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Nyilas

Nyilas - 2019. 26. hét

nov. 23. - dec. 21.

Legyen óvatos azzal, hogy kivel viccelődik vagy mit mond másoknak. Lehetőség szerint a titkait se teregesse ki és vigyázva adjon tanácsokat másoknak. A környezete tele lesz ingerült emberekkel, akik kapnának egy-egy ilyen alkalmon, hogy megsértődhessenek vagy összevesszenek magával. Jobban teszi, ha a héten különösen odafigyel másik lelki világára.

Szerelem

Vegye észre, hogy élete manapság csak a szerelemről, illetve a párjáról szól és teljesen rákorlátozta a figyelmét. Közben elhanyagolta családját meg a barátait is. Nemcsak a kapcsolatának árthat azzal, ha túlságosan össze vannak ragadva, de így azt is elérheti, hogy a többiek elforduljanak Öntől. Nem ártana kicsit több teret szavaznia magának és a kedvesének is.


Karrier

A karriere miatt kicsit el lesz kenődve, mert túl távolinak látja a sikert, a szép jövőjét. Emiatt rengeteget is veszít a munkakedvéből, ami nagy hiba, mert nem szabad feladnia vagy fél gőzzel hajtania előre, mert akkor csak tovább növeli a távolságot maga és a céljai között. Inkább legyen kitartó és szorgalmas, és ne csak a célt tartsa szem előtt, hanem az odafelé vezető utat is.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc