Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Oroszlán

Oroszlán - 2019. 12. hét

júl. 23. - aug. 23.

A héten mérlegre teszi a kapcsolatait, mert úgy érzi, többet ad, mint amennyit kap és emiatt át fogja értékelni viszonyait. Igyekezzen reálisan látni a helyzetét! Viszont nem ártana kicsit jobban odafigyelnie az egészségére, mert lelkileg meggyengülhet, ami pedig fizikai problémákhoz vezethet. A napokban meglehetősen borongós lesz a hangulata, mert úgy érzi, egyedül van.

Szerelem

Ha szeretné, hogy kapcsolata pozitív irányba változzon, ahol először Önnek kell tennie lépéseket. Magának kell kezdeményeznie a változásokat és ne azt várja, hogy a kedvese magától kitalálja, mit szeretne vagy, hogy mindig ő tegye meg az első lépést. Arra is lehetőséget kellene teremtenie, hogy őszintén megbeszélhessék egymással, mivel elégedetlenek.

Karrier

Számítana valakinek a segítségére, de az elmarad. Az illető megfelejtkezik Önről, fel sem ajánlja, hogy segít vagy egyenesen visszamondja. Ez pedig arra készteti, hogy átgondolja, van-e értelme a kapcsolatnak, amit Ön egyoldalúnak talál. A napokban csak magára számíthat, egyedül kell megoldania a feladatokat és egyedül a saját tehetségére, tudására számíthat.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc