Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Oroszlán

Oroszlán - 2018. 46. hét

júl. 23. - aug. 23.

Általános

Ezen a héten pillanatok alatt változhatnak az érzései. Előbb még szeret, aztán gyűlöl. Ráadásul úgy érezheti, folyton olyan dolgokba megy bele, amit nem is akar, aztán később csak megbánja. Nem elég, hogy a héten ingatag a kedélye, még befolyásolható is lesz, ezért legyen nagyon elővigyázatos, nehogy valaki visszaéljen a helyzettel!

Szerelem

Annyira kiszámíthatatlan, hogy senki sem tud lépést tartani Önnél még csak nem is értik a reakcióját, ahogy a kedvese sem. Szerencsére igyekszik Önnel türelmes lenni és támogatni magát, úgyhogy véletlenül se rajta vezesse le a belső feszültségét. Az egyedülállók legyenek nagyon óvatosak, olyan kalandba ugorhatnak bele, amit később csak bánni fognak!

Karrier

A héten nem nehéz Önt felhúzni, és szegény kollégáit valósággal púpnak érzi a hátán és villámgyorsan képes megsértődni vagy felkapni a vizet azon, amit mondanak. Ha nem próbálja kontrollálni magát egy nagyobb dühkitörést is produkálhat és maga is megfog lepődni mennyi elfojtott érzelem van magában. De ne csodálkozzon azon, hogy utána messzire elkerülik.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc