Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Oroszlán

Oroszlán - 2018. 38. hét

júl. 23. - aug. 23.

Általános

Van néhány kérdés az életében, amit tisztáznia kellene. A jövője és a boldogsága múlhat rajta, ezért nem érdemes tovább halogatnia. Meg kellene vizsgálnia a viszonyait és azt, hogy melyikbe mennyi energiát feccöl, egyáltalán mennyire fontos Önnek. Békére és nyugalomra vágyik, de semmit sem tesz azért, hogy meg is kapja, sőt, sokszor szándékosan vitát generál a környezetével.

Szerelem

A héten a romantika és a szenvedély kerül előtérbe kapcsolatában. Már rég nem volt ilyen forró a hangulat a kedvesével, mint mostanában! Ám ha egyedülálló, akkor sem kerüli el a szerelem, mert összejöhet egy régi kedvesével vagy alkalmi kapcsolatokba bonyolódhat. Ha így történne, érdemes tisztáznia magában és az illetővel is, hogy mit vár el a kapcsolattól és hogy annyit adjon, amennyit kap is!

Karrier

A munkahelyi vagy üzlettel kapcsolatos kudarcai miatt hajlamos másokat okolni és emiatt összetűzésbe keveredhet alkalmazottaival vagy éppen a kollégáival. Jó volna, ha gondolkodna, mielőtt kirobbantaná a harmadik világháborút, mert ha most tévesen vádol meg valakit, az felmondhat vagy meg is szakíthatja Önnel a kapcsolatot, már csak azért is, mert nem először fordul elő Önnél ez a dolog.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc