Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Oroszlán

Oroszlán - 2020. 04. hét

júl. 23. - aug. 23.

Néha azt érzi, hiába igyekszik, nem tud bizonyos embereknek megfelelni vagy közelebb kerülni hozzájuk. Talán csak időt kellene adnia. Semmiképpen se siettesse a dolgot, hanem legyen türelmes. Addig pedig gondolja át, hogy talán nem is kellene mindenkinek tökéletesen megfelelnie. Vigyázzon a napokban, hogy kinek, mit tanácsol, mert az egyik tanácsa félresülhet.

Szerelem
Mostanában partnerével nemcsak szerelmes társak, hanem barátok is. Épp olyan kedélyesen és őszintén tud vele beszélgetni, illetve bolondozni, mint egy baráttal. Ennek köszönhetően sokat is javul a kapcsolatuk. Figyelje, hogy sokkal több mindenre lesz nyitott a partnere, mert nem érez akkora nyomást magán. A szinglik pedig épp azon kaphatják magukat, hogy valaki több számukra, mint barát.

Karrier
Rengeteg munkája akad a következő napokban, emiatt nem csak feszült, hanem kapkodó is lesz. Legyen óvatos, mert komoly hibákat véthet. Nem szabad hagynia, hogy a mennyiség rámenjen a minőségre. Azok, akiknek saját üzletük van, lehetőségük adódhat bővíteni üzletüket vagy akár egy gyümölcsöző társulás is felmerülhet. Utóbbi esetén legyen határozott és fektessen le szabályokat!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc