Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Oroszlán

Oroszlán - 2019. 26. hét

júl. 23. - aug. 23.

A napokban bölcsen teszi, ha egy kicsit lelassít. A nagy kapkodásban nem csak elfelejt dolgokat, de akár komoly hibát is véthet. Emellett pedig nem ártana, ha bizonyos kérdéseket alaposabban átgondolna és inkább ésszel, semmint erővel, erőszakkal akarná megoldani a gondokat. Ellenkező esetben durva családi vitákba keveredhet, amiknek rossz vége lenne.

Szerelem

Minél jobban igyekszik bebeszélni magának valamit, hogy nem zavarja, el tudja fogadni, annál kevésbé fog sikerülni. Ha boldogtalan, elégedetlen a kedvesével, nézzen szembe vele ahelyett, hogy megpróbálja elrejteni érzéseit vagy olyat kényszerítene magára, ami nem megy. A szinglik legyenek bátrak és bújjanak elő a virtuális világból. Merjenek randevúzni!

Karrier

Megint ugyanazt a hibát akarja elkövetni, amit szokott. Minden feladatot magára vállal és egyedül akar elintézni. Közben meg puffog, hogy el van úszva és semmire sincs ideje. Éppen ezért emiatt most előzze meg a bajt, és kérjen segítséget, ossza szét a munkát. Nincs ebben szégyellnivaló. Vagy ha ragaszkodik hozzá, csinálja, de ne másokon verje le a port.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc