Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Oroszlán

Oroszlán - 2019. 42. hét

júl. 23. - aug. 23.

Nagyon szeretne segíteni egyik szerettének, csakhogy nem oldhatja meg helyette a problémáit. Lehet, hogy Ön már látja, mi lesz a dolgok vége és szeretné őt megkímélni, de nem kell mindenáron megmentenie a sorsától. Ezért legyen óvatos a napokban és ne osztogasson másoknak se kéretlenül tanácsot, de legfőképp: ne avatkozzon bele az életükbe.

Szerelem
Hajlamos arra, hogy mostanában átlépjen bizonyos határokat. Vigyázzon, mert kedvese hamar megelégelheti azt, hogy kutakodik, nyomoz utána vagy hogy olyan stílusban beszél vele, amit nem érdemel meg. Ezek olyan dolgok, amelyek komoly vitákat eredményezhetnek. Azok a szinglik is nagyot csalódhatnak, akik azt hiszik, hogy akárkit megkaphatnak és emiatt túlontúl magabiztosak.

Karrier
Ne azzal foglalkozzon, hogy más mennyit vagy hogyan dolgozik. A saját feladatával legyen elfoglalva. Nem érdemes amiatt puffognia, hogy egyik kollégája alig dolgozik és ugyanannyit keres vagy hogy túl jó barátságban van a főnökkel és csak amiatt jut pénzhez. Eszébe se jusson mások ellen áskálódni, mert az visszafelé fog elsülni és még ellenségekre is szert tehet.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc