Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Oroszlán

Oroszlán - 2020. 14. hét

júl. 23. - aug. 23.

Egész héten roppant elfoglalt lesz. Nemcsak az elintézendő feladatok sokasága miatt, hanem mert több találkozót is betervezett a hétre. Egyesek pedig megkezdik házuknak a felújítási munkáit, vagy új házat vásárolnak, esetleg elköltöznek. Noha egész héten nagyon aktív lesz és pörögni fog, szeretni és élvezni fogja minden percét. Vigyázzon egy idős rokon egészségére, támogassa, amiben csak tudja!

Szerelem
Valószínűleg a rengeteg feladata miatt, kevesebb figyelmet fordít partnerére, ám sok értékes gyakorlati és érzelmi támogatást fog kapni tőle. Tehát feltétlenül mutassa ki háláját, ha már ilyen megértő Önnel. Ügyeljen arra, hogy ne menjenek el teljesen egymás mellett és ha még kevés is, de legyen idejük egymásra. A szinglik meg ne keressenek kifogásokat, hanem merjenek randizni!

Karrier
A munkája iránti elkötelezettsége a héten gyümölcsöt fog hozni. Lehetséges, hogy jelentős pénzügyi haszon üti a markát. Igazán elégedett lehet magával, úgyhogy megérdemelné, hogy ünnepeljenek. De fejlesztenie kell a humorérzékét annak érdekében, hogy jobb munkahelyi kapcsolatai legyenek és élvezze azt, amit csinál, ahelyett, hogy egyszerűen mindent a felelősség és a kötelesség érzése alapján tenne.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc