Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Oroszlán

Oroszlán - 2020. 27. hét

júl. 23. - aug. 23.

Dolgos hét áll Ön előtt, de megéri keményen küzdenie. Akármilyen célja is legyen a hétre nézve, ha kellő szorgalmat tanúsít, mindent kipipálhat a listájáról. Még akár egy régóta húzódó vagy tervezetett feladatot is sikerül befejeznie. Viszont nem kizárt, hogy a napokban megismerkedik valakivel, aki tudná bizonyos törekvéseit támogatni vagy előmozdítani.

Szerelem
Partnere együttműködő és támogató lesz a napokban. Merje megosztani vele az aggodalmait, ahelyett, hogy némán szenvedne. Ez nagy segítség lesz Önnek, és nagymértékben enyhíti vele a stresszt. Szavazzon több bizalmat a kedvesének, mert több tekintetben ő is a segítségére lehet és hasznos tanácsokat kaphat tőle. Még akár egészen új oldaláról is megismerheti.

Karrier
A napokban nem kevés eredményt érhet el. Meglehet, hogy épp ezen a héten ismerik fel tehetségét, képességeit a munkahelyén és ez akár előmenetele kulcsa is lehet. Tökéletes ez a hét arra, hogy megpályázza a vágyott pozíciót vagy akár új állást találjon. A csillagok is támogatni fogják törekvéseiben, de az elismerés mégiscsak Önt illeti majd!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc