Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Oroszlán

Oroszlán - 2019. 03. hét

júl. 23. - aug. 23.

Mostanában nem úgy alakulnak a dolgai, mint várná és emiatt képes elkeseredni. Semmiképpen ne veszítse el a hitét. Maradjon optimista és őrizze meg jó hangulatát! Találkozni fog a héten olyanokkal, akik átsegítik ezen az időszakon. Érdemes rájuk támaszkodnia és a baráti segítséget ne keverje össze a gyengeséggel. Hallgassa meg közeli barátainak jó tanácsait!

Szerelem

Szerelmi életében most az anyagiak okoznak feszültséget. Mostanában többet költöttek, mint kellett volna, és egyelőre nem látják az alagút végét. Ám egymás hibáztatása helyett inkább legyenek türelmesek és megértőek egymással, de ami a legfontosabb, hogy együtt keressenek megoldásokat. A szinglik kerüljék annak a lehetőségét, hogy valakit kiakarjanak használni, mert csúnyán ráfázhatnak.

Karrier

Bármennyire is kényelmesnek tűnik, ne a rövidebb utat válassza. Megéri küzdenie és keményen dolgoznia, nem marad el a siker. Ne menjen bele olyat ügyletekbe, amik rövid idő alatt kínálnak Önnek megoldást, vagy gyorsabban érhet célba, mert kellemetlensége származhat belőle. Maradjon becsületes és szorgalmas, és nemsokára látni fogja eredményét!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc