Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Oroszlán

Oroszlán - 2021. 15. hét

júl. 23. - aug. 23.

Ez a hét kisebb kihívások elé állíthatja a szakmai életében. Elképzelhető, hogy valami olyat kell tennie, ami kellemetlen, vagy meghaladja a képességeit, és emiatt lehet, hogy kétségbe vonja a saját tehetségét. Ennek hatására talán kissé el is bizonytalanodik. Bármilyen kihívás előtt áll, tegyen bele mindent és rakjon le az asztalra minél többet. Meg fog lepődni, hogy milyen kompetens még a nehéz helyzetekben is. Ha a dolgok nehéz fordulatokat vesznek, ne adja fel, inkább oroszlánként ordítson egyet és fogjon hozzá egyenesen a feladathoz. Olyan energiával töltődik fel, ami Önt is meglepi, a dinamikus, okos, és igazán bátor belső énje ugyanis kiszabadul és átveszi a hatalmat. Ezzel másokat is lenyűgöz és inspirál, hiszen, az oroszlán vezeti a falkát, a siker már nincs messze.

Szerelmi előrejelzés
Ezen a héten lehet, hogy egy régi barátságból szerelem szövődik. Egy barát, akivel már időtlen idők óta nem találkozott, nagy eséllyel ismét feltűnik majd az életében és feleleveníti Önben a régi emlékeket. Rengeteg közös, boldogan eltöltött percben lesz részük, különösen a hét közepéhez érve. Újra minőségi időt töltenek majd együtt és jobban megismerik egymást. A szerelem újra beköszönt az életébe és csodálatos érzéssel tölti el.

Karrier előrejelzés
Ez egy remek hét lesz azok számára, akik valamilyen kreativitással kapcsolatos területen dolgoznak. Nagy eséllyel Önt választják egy projekt vezetőjének, vagy egy nagyon fontos feladat lebonyolítására. Az is lehet, hogy egy rövid üzleti útra kell majd mennie, hogy a külföldi ügyfelek számára Ön képviselje a cégét. A frissdiplomások viszont nehezen találnak majd munkahelyet. Ez azonban egy remek időszak arra, hogy tanuljanak a hibáikból és ne kövessék el a jövőben ezeket.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc