Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Oroszlán

Oroszlán - 2019. 34. hét

júl. 23. - aug. 23.

Van néhány dolog, amit előbb el kellene rendeznie, lezárnia és utána fellélegezhetne, akár új projektbe vághatná a fejszéjét, vagy legalább maximálisan hátradőlhetne. Éppen ezért törekedjen arra a héten, hogy így történjen. Semmit se halogasson tovább, mert abból csak kellemetlenségei adódhatnak. Ugyanez igaz a régóta tartó egészségügyi problémákra!

Szerelem

Nem ártana, ha néha tisztábban fejezné ki érzéseit a kedvesével szemben. Vágyik arra, hogy kimondja, mit érez iránta és hogy elismerje azt, amiben jó. Ne mindig csak azt adja, amit kap, mert úgy van vele, miért adjon többet, mikor maga sem kap. Van, hogy előbb Önnek kell adnia. A szinglik ezt úgyis vehetik, hogy a napokban nekik kellene kezdeményezniük az ismerkedést!

Karrier

Nagyon jó döntéseket hozhat az anyagi helyzetét illetően és a karrierjével kapcsolatban! Minden, amihez hozzáér, szinte arannyá válik és akik üzlettel foglalkoznak vagy üzletük van, ők kimondottan szerencsések lesznek a napokban. Lesznek olyanok, akikhez házhoz áll a szerencse és csak azt kell eldönteniük, melyik új vagy jobb munkalehetőséget válasszák.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc