Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Rák

Rák - 2020. 14. hét

jún. 22. - júl. 22.

A becsületesség a hét kulcsszava. A héten behozhatja a lemaradásait és kijavíthatja az esetleges hibáit. Végre olyan dolgokra is jut ideje, amelyekre eddig nem volt. Lehet, hogy nincs kedve az unalmas rutinfeladatokhoz, de ha egyszer nekiáll, hogy elvégezze őket, akkor nagyon gyorsan elvégzi őket. Továbbá rengeteg szeretetet és figyelmet kap a napokban szeretteitől.

Szerelem
Számos külső tényező által okozott nyomás miatt nehéz lesz annyit ideje a partnerére, mint szeretné. Feltétlenül közölje érzéseit partnerével, és sokkal jobban megérti magát, mint gondolná. Legyen türelmes önmagával és amennyire lehet, keresse partnere társaságát, aki sokszor átsegítheti magát a nehéz napokon és vigaszt nyújthat Önnek.

Karrier
A héten nagyon bizakodó lesz a karrierjével kapcsolatban. Keményen és intuitív módon fog válaszolni a munkával kapcsolatos aggodalmakra, és egyetlen probléma sem túl nagy ahhoz, hogy ma megbirkózzon vele. Kisebb válságok fordulhatnak elő a munkahelyen, de semmi sem lehetetlen az Ön számára. Munkatársait lenyűgözi a képessége.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc