Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Rák

Rák - 2019. 42. hét

jún. 22. - júl. 22.

Mostanában egyre többször az a benyomása, hogy olyan dolgokra pazarol időt, energiát, ami nem tölti el örömmel. Csak megteszi, mert ez a feladata, a kötelessége, elvárják magától. Gyakran gondol arra, hogy ez másképp is lehetne és ez így van. Egy élete van, formálja olyanná, amivel elégedett lehet, vagyis merjen kilépni a komfortzónájából.

Szerelem
Célszerű lenne átgondolnia a következő napokban azt, van-e jövője a kapcsolatának. Talán már tényleg semmi sem tartja Önöket össze, és teljesen kihűltek az érzelmek. Ha szíve szerint kilépne belőle – és talán a kedvese is ezt érezteti – akkor megeshet, hogy el kellene engedniük egymást és nem rabolni tovább a mások idejét. Beszélgessenek a kapcsolatukról a héten.

Karrier
Az utóbbi időben egyre kevesebb kedve van bejárni a munkahelyére. Talán a környezete vagy maga a munka az, ami lehúzza. Át kellene gondolnia azt, meddig szeretné ezt folytatni. Megeshet, hogy itt lenne az ideje annak, hogy munkahelyet vagy akár szakmát váltson. Ha van valami, amibe régóta szeretne belevágni, akkor vegye fontolóra, hogy valóra is váltja elképzelését!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc