Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Rák

Rák - 2021. 15. hét

jún. 22. - júl. 22.

Ez egy csodálatos időszak az Ön számára a pénzügyei terén, hiszen most kezdi kiépíteni az anyagi függetlenségét. Ön nagyon eszes és intuitív, ha a pénzről van szó és nagyon erős megérzései vannak arra, hogy jól válassza ki, hogy mire költsön, fektessen be és tegyen félre. Lehet, hogy valamennyi pénzt az otthona biztonságára fordít, vagy egy autóra, vagy hasonló dologra, amivel az élete egy következő szintjéhez ér. Nagy a vágya arra, hogy meglátogasson egy turisztikai nevezetességet, vagy várost nézzen. Egy vízzel kapcsolatos helyre szeretne menni, ahol kipihenheti magát és szoros kapcsolatba kerülhet a természettel, illetve távol kerülhet az emberektől. A magány megnyugvást jelenthet a lelkének, amire már nagyon régóta vágyott. Töltsön egy kis időt egyedül, mert így nyugodtabb vizekre evezheti az Önben tomboló érzelmeket és gondolatokat.

Szerelmi előrejelzés
Ön egy elképesztően kommunikatív személy és képes a bájával és a könnyedségével lenyűgözni a szerelmét. Minden bizonnyal a héten beleszeret valakibe a munkahelyén. Emiatt viszont sokkal nehezebben tud majd összpontosítani a munkájára. Az biztos, hogy kezdenie kell ezzel a helyzettel valamit. A kapcsolatban élők viszont párkapcsolati problémákkal szembesülhetnek a napokban, és újra fel kell eleveníteniük romantikát a szerelmi életükben.

Karrier előrejelzés
Egy új munka van kilátásban a héten. Ez az új munkalehetőség lehetővé teszi, hogy kibontakoztassa a kreativitását és az új ötleteit. Ezek az innovációk mindenkit lenyűgöznek majd és remek benyomást keltenek a főnökére és a munkatársaira egyaránt. Ne feledje, a csapatmunkával sokkal jobb eredményeket érhet el. Sok Rák szülött kezd új vállalkozásba a napokban, vagy egy új tanfolyamba, tanulmányba. Tanuljon a tapasztalatai által is.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc