Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Rák

Rák - 2020. 27. hét

jún. 22. - júl. 22.

A héten több olyan beszélgetésben is lehet része, amely hosszú távú hatással lesz az életére. Ugyanakkor többször is ellenállásba fog ütközni, ha a problémák megoldására kerül. Nemcsak a helyzet adhat fejtörést, de bizonyos emberek sem lesznek vevők a megoldásra. Ügyeljen arra, hogy ne legyen túl durva másokkal és maga se vegyen mindent a szívére.

Szerelem
Minél durvábban próbálkozik, annál inkább nem figyel magára a kedvese. Sőt, csak azt éri el vele, hogy jobban eltávolodnak egymástól. Célszerűbb lenne, ha más módszerekhez és akár kedvességhez folyamodna, amennyiben célt szeretne érni nála. Különben is ráférne magukra a romantika! Tegye kicsit élre a rossz érzéseit és lazítsanak!

Karrier
Az utóbbi időben a munkatársak féltékenység miatt nem hajlandóak együttműködni magával. Ne csináljon ebből problémát, másképp elérik a céljukat és még kellemetlen helyzetbe is hozhatják magát. Igyekezzen tartani a távolságot ezekkel az emberekkel. Viszont anyagiakkal kapcsolatban jó hírt hallhat és hosszú távú javulással számolhat.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc