Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Rák

Rák - 2020. 04. hét

jún. 22. - júl. 22.

Egyre több izgalmas dolog történik magával. Már kezdett aggódni, hogy mégsem következnek be bizonyos változások, de a következő napok rácáfolhatnak erre. Új embereket ismerhet meg és lehetősége adódhat kapcsolatokat építeni. Mozgalmas napok várnak Önre. Viszont érdemes lehet meghallgatnia és megfogadni szerettei tanácsát, ha többen is ugyanazt mondják.

Szerelem
Szívesen kipróbálna új dolgokat a szerelmi életében. Nem elég célozgatnia rájuk, beszéljen nyíltan és egyenesen a partnerével, akkor kehet belőle valami. Vigyázzon, mert a félénksége több tekintetben is akadályozhatja a tiszta és egyenes kommunikációt és ez nem csak a párban élőkre igaz. A héten minden tekintetben az őszinte, egyenes beszéd a kulcs.

Karrier
Saját maga is meglepődik azon, hogy mennyit bír mostanában a munkahelyén. Viszont ez nem jelenti azt, hogy akkor kötelezően tartania kellene ezt a tempót. Ne vállaljon folyamatosan újabb-meg újabb feladatokat, tudjon leállni és kicsit lazítani, máskülönben hamar ki fog égni. Illetve így legalább a munkahelyén sem fogják kihasználni. Higgye el, kellenek a határok magának és másoknak is.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc