Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Rák

Rák - 2019. 26. hét

jún. 22. - júl. 22.

Ha megígért valakinek valamit, akkor azt tartsa is be, ha nem akar összeveszni az illetővel. Ugyanez igaz a kötelezettségeire is, hogy vannak bizonyos dolgok, amik elől nem menekülhet el. Mind emiatt mostanában gyakran azt érzi, hogy mindenért meg kell magát erőszakolnia. Érdemes ezen elgondolkodnia olyan tekintetben, hogy talán változtatnia kellene az életén.

Szerelem

Az egyedülállók legyenek bátrak, mert sikeresen hódíthatnak a következő napokban. Ne legyenek túl félénkek, hanem merjenek kezdeményezni. A párban élők pedig több időt tölthetnek együtt, főleg az ágyban, mivel a következő időszakban kimondottan felélénkül a szexuális életük. Kísérletezzenek bátran új dolgokkal is, nem bánnák meg!

Karrier

Legyen elővigyázatos, mert ha előre iszik a medve bőrére, akkor pórul járhat. Minden tekintetben menjen biztosra, éppen ezért ne is dicsekedjen előre. Viszont legyen még egy kicsit szorgalmas és kitartó és akkor valóban célt fog érni. Akkor már ünnepelhet, de persze abban az esetben se úgy, hogy mások orra alá dörgölje a sikerét.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc