Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Rák

Rák - 2018. 46. hét

jún. 22. - júl. 22.

Általános

A héten meglehetősen feszült és érzékeny lesz. Könnyen össze tud veszni a környezetével. Mindenképpen kellene keresnie valamit, amivel levezetheti a feszültségét, legalább pihenjen többet vagy kedvezzen magának, ahogy csak tud, hogy a lelke is feltöltődhessen. Például tölthetne több időt szeretteivel vagy barátaival!

Szerelem

Sikeresen hajba kaphat a héten többször is a kedvesével, méghozzá minden apró-cseprő dolgon, amikből óriási viták kerekedhetnek. Máskor meg folyton a hibáiba köt bele és minden miatt elégedetlenkedik. Így csak azt éri el, hogy hosszú időre mosolyszünet állhat be. Az egyedülállók se tervezzenek inkább randevút erre a hétre, inkább törődjenek többet magukkal!

Karrier

Mindenképpen kerülje a nyílt összetűzéseket a munkahelyén, mert csak rosszul jöhet ki belőle. Nem lesz abban az idegállapotban, hogy képes legyen higgadt döntéseket hozni vagy nyugodtan beszélni másokkal és olyat mondhat, tehet, amivel csak még nehezebb helyzetbe hozhatja magát. Inkább használja ki, hogy megnövekszik a héten a szellemi tevékenysége és rendkívül kreatív lesz!

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc