Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Rák

Rák - 2018. 29. hét

jún. 22. - júl. 22.

Általános

A héten leginkább a jövője fogja foglalkoztatni. Kezd aggódni miatta, nem tudja elképzelni mihez is kellene kezdenie. Bizonytalan a jelenlegi helyzetével kapcsolatban, sőt, magával a kapcsolataival is kételyei támadtak, hogy kire számíthat és kire nem. Az a fontos, hogy legyen optimista és igyekezzen rendet tenni az életében. Jót tenne most Önnek pár nap magány, amíg átgondolja az életét.

Szerelem

Jó volna, ha több időt fordítana szerelmi életére. Kedvese elhanyagolva érzi magát és kapcsolatuk kezdi megsínyleni a laposságot. A nemi életük is manapság meglehetősen egyhangú, ami szintén kívánni valót hagy maga után. Az egyedülállók kezdenek belefásulni a keresésbe és úgy döntenek, hogy feladják. Pedig most kellene csak igazán belevetniük magukat a keresésbe, nem bánnák meg!

Karrier

Megeshet, hogy nem abba az irányba halad, mint szeretne. Nem érdemes ezen elkenődnie. Inkább legyen kitartó és higgyen továbbra is! Lehet, hogyha nem is a héten, de hamarosan bekövetkeznek a várba várt pozitív változások és Ön munkára lel vagy valaki felfigyel a munkahelyén a tehetségére. Ne adja fel a próbálkozást! Azt se felejtse el, hogy sosem szégyen az, ha segítséget kér!

Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc