Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Rák

Rák - 2021. 03. hét

jún. 22. - júl. 22.

Ön a héten két tűz között őrlődhet majd, ugyanis a vágyai és a kötelességei szembe kerülhetnek egymással. Azonban az elkövetkező napokban végre kifizetődik mindaz a kemény munka, amiért annyit dolgozott az elmúlt időkben. Most azonban különösen figyelnie kell arra, hogy ne hanyagolja el a kötelességeit és a feladatait az élete semelyik területén sem. De mikor is volt ezzel problémája? Figyeljen minderre a szokottnál is jobban, és semmi baj nem érheti.

Szerelmi előrejelzés
Ami a szerelmi életét illeti, azt ajánljuk, ne féljen kifejezni a belső vágyait és az érzelmeit ezen a téren. Az elmúlt időszakban nagy szüksége volt arra, hogy komolyabban beszélgessen a párjával és több időt legyenek kettesben. Így ez a hét kiváló alkalom arra, hogy közösen töltsenek egy kis időt, és ismét egymásra találjanak a szerelmével. A hét alapjában véve kissé kezdetben kissé nehézkesen indul, és sok dolog összezavarhatja majd, ezért gondoljon meg kétszer mindent, mielőtt cselekszik.

Karrier előrejelzés
Dolgozzon együtt a munkatársaival és meglátja, közösen hatalmas sikereket érhetnek majd el a hét során. Emellett lehetséges, hogy a hét közepéhez érve egy fontos üzleti tárgyalás miatt külföldre kell majd mennie, amitől nincs túlzottan feldobva. Ez azonban nagyon jó hatással lesz a karrierjére és hatalmas előrelépés lehet a szakmájában. Az elkövetkező napok szintén kedvezőek azok számára is, akik állásinterjúra készülnek, ők ugyanis remek benyomást fognak majd kelteni a meghallgatás során.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc