Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Rák

Rák - 2018. 38. hét

jún. 22. - júl. 22.

Általános

Rengeteg lesz a dolga a hétvégén és kétséges, hogy sikerül-e mindennel végeznie. Éppen ezért már a hét elején legyen egy fontossági sorrend, ami szerint a tevékenységeit végzi, és feltétlenül ragaszkodjon hozzá! Azért sem halad abban a tempóban, mint szeretne, mert több személy is akadályozza Önt, ráadásul a közérzete sem éppen a legjobb.

Szerelem

Mostanában túl sokat dolgozik, és keveset foglalkozik a kedvesével, aki elhanyagolva érzi magát. De nem csak emiatt támadhat feszültség Önök között, hanem más jellegű problémák miatt is, így akár a kedvese a szakítás lehetőségét is fontolóra veszi. Még nincs veszve semmi, csak küzdenie kellene és felráznia a kapcsolatukat ahhoz, hogy visszahódítsa kedvesét.

Karrier

Már nincs messze a cél. Nem kell sok erőfeszítés és hamarosan célba ér. Lehet, hogy már fárad és nehezére esik koncentrálnia, de érdemes lenne még egy nagy lendülettel neki futni vágyai megvalósításának, illetve kicsit megtolnia a munkát és nem marad el a jutalma. Ha saját üzlete van, sikeresen felpörgetheti, vagy elérheti, hogy a munkahelyén előléptessék.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc