Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Rák

Rák - 2019. 34. hét

jún. 22. - júl. 22.

Veszélyes játékokat űz manapság. Sokszor gondolkodás nélkül képes kockára tenni dolgokat, kapcsolatokat vagy akár értékeket. Jó, hogy bízik magában, a meggyőző képességében, de nehogy azt higgye, hogy mindig szerencséje lesz. Vigyázzon, mert elég egy kis figyelmetlenség, akár az, hogy elszámítsa magát és rosszul fog járni.

Szerelem

Időszerű lenne lassan döntést hoznia. Másképp ne csodálkozzon azon, hogy két szék közé fog ülni. Ne halogassa tovább a döntést, hogy kit választ, ki mellett kíván maradni. Persze ne is kapkodja el, de jobb, ha tudja, ketyeg az órája! A szinglik összeveszhetnek valakivel, mert úgy érzik, az illető bele akar szólni az szerelmi életébe. Ne vegyék rossz néven, hiszen csak jót akar az illető.

Karrier

Legyen türelemmel, töltse fel energiatartalékait, és még egy kicsit adjon bele apait-anyait ebben a hétbe. Már nincs messze a siker, hogy megvalósítsa tervét. Ezért most ne dőljön hátra, hanem hajtson tovább, méghozzá lelkesen, lendületesen! Fárasztó, talán kicsit stresszes is, de eredményes hetet zárhat. Nemsokára már élvezheti munkája gyümölcsét és lazíthat!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc