Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Skorpió

Skorpió - 2019. 34. hét

okt. 24. - nov. 22.

Mostanában sokat lustálkodott, lazázott, emiatt kissé el van maradva bizonyos ügyek elintézésével, illetve feladatok ellátásával. A napokban tudatosul magában az, hogy mennyire el van maradva, és ezzel együtt az is, hogy még mindig nem tart ott, ahol lenni szeretne és ezért bele kell húznia, ha nem akar teljesen elúszni a feladataival. Szerencsére még nincs semmivel se elkésve.

Szerelem

Jó, hogy elkötelezte magát partnere mellett. De ha nem elégedett a kapcsolatával, akkor nem muszáj csendben tűrnie és megsavanyodnia a kapcsolatban. Nem kell mindjárt szakítani, de bátran tegye szóvá, mivel elégedetlen, min változtatna. A szingliknek sem kell akárkivel összejönniük és beérniük, csak azért, hogy ne legyenek egyedül.

Karrier

Egy teljesen új kihívással találja szemben magát. Először talán nehézkesnek, túlontúl idegennek találja, de utána bele fog jönni. Talán az sem lesz világos, miért éppen Önnek adták, de később már teljesen világossá válik Ön előtt és addigra már meg is kedveli az új feladatát szerepkörét, és kimondottan bele fog jönni. Ezért ne ijedjen meg a kezdeti nehézségektől.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc