Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Skorpió

Skorpió - 2021. 15. hét

okt. 24. - nov. 22.

Ön mindig nagy hatást tesz másokra. A Skorpió a misztikus vonzás szinonimája, ezért az emberek többnyire képtelenek ellenállni neki, mágnesként vonzza őket magához. Ez a héten ez az erő a munkája során is megnyilvánul, és teljesen ámulatba ejt mindenkit a teljesítményével, a karizmájával és magával a személyes jelenlétével. Akár hangos, vagy csendes, azonnal magára vonja a figyelmet, amint belép a szobába. Önnek remek startégiája van arra, hogy felpörgesse maga körül a dolgokat és ezt az előnyére fordítsa. Ha új kapcsolatot akar kialakítani valakivel, itt a remek alkalom erre. Egy nagyon érdekes esküt tehet a héten, ami nagy hatással lehet a magánéletére is. Legyen nyitott és hagyja, hogy az élet vezesse. Ön a változások jegye, és semmilyen más jegy nem képes olyan gyorsan változni, mint ahogyan Ön.

Szerelmi előrejelzés
Ezen a héten a szerelem csak úgy virágzik az életében. Nem csak, hogy elkezd vonzódni egy új személyhez az életében, de rengeteg programon is részt vesz, ahol szinte sziporkázik. Nagyon jól fogja magát érezni a randevún ezzel a különleges személlyel, arra azonban ügyeljen, hogy ne kezdjen bele egyből egy komolyabb kapcsolatba. A gyermekeiket egyedül nevelő szülők szintén nagyszerű hét elé néznek, ugyanis jelenlegi partnerükkel komolyabbra fordulhatnak a dolgok, szerelmük megerősödhet.

Karrier előrejelzés
Várhatóan egész héten nagyon keményen fog dolgozni. Komoly és nehéz feladatokat kap, amelyeket záros határidőn belül kell megoldania. Ne aggódjon, ugyanis könnyedén képes lesz megfelelni az elvárásoknak és még a vezetői képességeit is megmutathatja, sőt, kamatoztathatja. Megeshet az is, hogy még túlórát is vállalnia kell a héten ahhoz, hogy időben végezzen a feladataival. Nagyon elfoglalt lesz a napokban, hiszen a munkája nagyon sürgeti, de higgye el, az eredmény mindenért kárpótolja majd.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc