Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Skorpió

Skorpió - 2021. 03. hét

okt. 24. - nov. 22.

Az elkövetkezendő hét nagyon kedvező lesz, ugyanis a szerencse most Önre mosolyog. Habár a dolgok nem mennek majd olyan könnyen a hét közepe felé, ahogyan azt eltervezte, és előfordulhat, hogy kisebb akadályokba ütközik majd. Aggodalomra azonban semmi oka, ugyanis ezek a nehézségek csak átmenetiek és idővel megoldódnak majd, anélkül, hogy görcsösen ráfeszülne a megoldáskeresésre. Ossza meg inkább a problémáit, az aggodalmait másokkal, és meglátja, a segítségükkel sokkal könnyebben megtalálja majd a megoldást.

Szerelmi előrejelzés
Ön egy kicsit lehangoltnak érzi majd magát a napokban, ami hatással lesz a szerelmi életére is. A negatív energiák miatt előfordul, hogy a megszokottnál több lesz a vita és a veszekedés Önök között a szerelmével. Ezen a héten az egyetlen célja az legyen tehát, hogy ismét visszaállítsa a harmóniát a kapcsolatába és újra kiegyensúlyozottak legyenek a mindennapjaik. A szerelmi élete, meglátja, sokkal jobb fordulatokat vesz majd a hét végéhez közeledve, amikor tisztázódnak az Önök közötti félreértések.

Karrier előrejelzés
Ne kockáztasson, hanem menjen biztosra és használja ki az elkövetkező hetet arra, hogy sikeres üzleteket és befektetéseket köt. Akik frissen diplomáztak, a héten remek állásajánlatra számíthatnak, hiszen egy olyan munkalehetőséget kapnak, ami által hatalmas fejlődést tehetnek majd a szakmájuk terén. Azonban előfordulhat, hogy egy elvégzendő feladatának megváltozik majd a határideje, ezért próbáljon meg olyan gyorsan haladni vele, amilyen gyorsan csak tud, hogy ne érjék váratlan meglepetések.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc