Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Skorpió

Skorpió - 2020. 14. hét

okt. 24. - nov. 22.

Jelentős időmennyiséget és erőfeszítést szentelt egy projektnek, és a héten végre kifizetődő lesz. A kemény munka és az elszántság, valamint a távollátó tervezésnek köszönhetően célba ér. A héten felettébb kreatív lesz és nemcsak problémamegoldás terén, hanem a mindennapokban is, ha programot kell kitalálni vagy rátör magára az alkotási láz.

Szerelem
Kedvese rengeteg szeretettel és megértéssel fordul Önhöz, amellett, hogy még inspirálja is magát. Nemcsak remek megoldásokat, de csodás ötleteket is a kezébe adhat. De bizonyos körülmények miatt félreértések merültek fel maguk között és a szakadék egyre mélyebb lehet, ha nem beszélnek mielőbb a problémáról és teszik tisztába a kapcsolatukat!

Karrier
Azok a projektek, amelyeken nagyon szorgalmasan dolgozott, a héten beérnek és meghozzák a sikert. Kimagasló eredményt érhet el, amivel kollégáit és feletteseit is lenyűgözi. Viszont legyen óvatos, ne hagyja, hogy a határok elmosódjanak, még akkor se, ha egy-két embert feltűnően bizalmaskodni kezd magával. A siker bizony az érdekembereket is meghozza.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc