Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Skorpió

Skorpió - 2020. 04. hét

okt. 24. - nov. 22.

Nem minden arany, ami fénylik. Erre jön rá a napokban. Csalódást okoznak olyan helyzetek vagy személyek, akikben nagyon bízott. Ez nem jelenti azt, hogy rossz emberismerő, vagy hogy nem látja át elég jól vagy tisztán a különböző élethelyzeteket. Van, mikor egyszerűen a sors megtréfál bennünket. Tanuljon az esetből, ha van mit és lépjen tovább.

Szerelem
A párban élők csodálatos időszakot élnek meg. Olyanok, mint a friss párok, szenvedélyesen szeretik egymást. Tele vannak tervekkel a jövőre nézve és épp olyan lelkesen szövögetik őket, mint a tinédzserek az álmaikat. Rengeteg energiát meríthet mostanában a kapcsolatából. Viszont a szingliket sajnos megégetheti egy viszonzatlan szerelem tüze.

Karrier
Nem könnyű Önnek, de muszáj mértéktartónak lennie. Ne essen bele abba a hibába, hogy túl sok kötelezettséget vállal. Bármilyen nagy is legyen a kísértés, tudjon nemet mondani. Éppen elég remekül áll a szénája anélkül is, hogy túlórázni vagy plusz feladatokat vállalna. Így legalább annak a lehetőségét is elkerülheti, hogy egyesek kihasználják és ingyen munkát sózzanak a nyakába.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc