Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Skorpió

Skorpió - 2018. 46. hét

okt. 24. - nov. 22.

Általános

Idáig céltudatosan élte a mindennapjait, de most valahogy minden bizonytalanná vált. Nem bízik bizonyos emberekben, amit csak úgy orvosolhat, ha jó emberismerő képességire és megérzéseire hagyatkozik. Ami a többit illeti, ott sem árthat az intuícióira hallgatnia és inkább azzal kellene leszámolnia, minek a hatására érzi azt, hogy kihúzták a lába alól a földet.

Szerelem

Amennyiben úgy érzi, ellaposodott a kapcsolata, érdemes lenne elgondolkodnia, hol van a hiba és mit tehetnének ellene. Ám ha mindeközben úgy véli, hogy már nem szerelmes a kedvesébe és kifújt ez a viszony, akkor azt is fontolóra kellene vennie, hogy továbbá áll. Bárhogy is döntsön, legyen egyenes a partnerével és ne adja a fejét megcsalásra, mert egyeseknek még arra is lehetőségük nyílhat.

Karrier

Feszült légkör alakulhat ki a munkahelyén és főleg maga miatt, mert nem képes uralkodni az érzésein. Könnyen felkapja a vizet és gondolkodás nélkül kimondja a véleményét. Nemhogy lazán megbánthat másokat, még ellenségeket is szerezhet. Vigyázzon, hogy senkit se fordítson maga ellen, azzal akadályozná az előbbre jutását, amire manapság esélyes.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc