Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Skorpió

Skorpió - 2020. 27. hét

okt. 24. - nov. 22.

Ezen a héten kellő türelemre lesz szüksége az új helyzetekhez való alkalmazkodáshoz. A közelgő változások felboríthatják a lelki békéjét. Óvakodjon attól, hogy olyan helyzeteket próbáljon meg orvosolni, amelyekhez egyáltalán nem ért. Reális megközelítéssel a dolgok megoldása nem jelenthet problémát magának, és sokkal jobb lesz a helyzet, ha elmúl a héten a káosz.

Szerelem
Mutassa ki a partnere iránti érzelmeit, főleg a szeretetét. Illetve tegyen arról, hogy a napokban több minőségi időt töltsenek együtt. Ráférne magukra a kikapcsolódás és az, hogy többet beszélgessenek az érzéseikről, a vágyaikról, az egész kapcsolatukról. Ha egyedülálló, akkor a héten érdemes részt vennie a különböző társasági programokon!

Karrier
A napokban sokkal okosabban kellene megszerveznie a napjait ahhoz, hogy mindennel végezzen időben. Sok kötelezettsége van, és jobban kellene összpontosítania a siker érdekében, különösen azért, mert eléggé feledékeny lehet. Egyes együttműködések csalódást okozhatnak, ám érett hozzáállása segít elkerülni bizonyos hibákat, amelyek súlyos következményeket vonhatnának maguk után.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc