Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Skorpió

Skorpió - 2019. 12. hét

okt. 24. - nov. 22.

Nagyon sokat változik a gondolkodásmódja a napokban. Végre kitisztul az elméje és már nem látja olyan sötéten a helyzetét. Ismét képes lesz optimistán gondolkodni. Ráadásul most már könnyedén meghozza azokat a döntéseket, amiket eddig halogatott. Készen áll bizonyos változtatásokat kieszközölni az életében és változtatni a kapcsolatain.

Szerelem

Sokkal jobban működne a kapcsolatuk, ha kicsivel rugalmasabb lenne. Ne támasszon annyi elvárást a párja felé és legyen vele megértőbb. Mondja el mit érez, mit gondol, de arra is legyen vevő, amit a kedves érez és gondol. Az egyedülállók élvezhetik a héten a flörtöket és hogy többen is csapják nekik a szelet. Egyszerűen formában vannak, könnyen hódítanak.

Karrier

Új lehetőségek nyílnak meg Ön előtt. Elő is léptethetik, de akár arra is esélye nyílhat, hogy új területen kipróbálnia magát és azzal együtt az anyagi helyzete is rohamos javulásnak indulhat. E tekintetben csak azokat a lehetőségeket kellene kerülnie, amik befektetéssel járnak, mert átverhetik. Ne adjon ki a héten nagyobb összeget a kezéből.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc