Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Skorpió

Skorpió - 2018. 38. hét

okt. 24. - nov. 22.

Általános

A következő napokban összetűzésbe keveredhet a szeretteivel. Egyszeriben mindenki megtalálja azzal, hogy mi mindennel elégedetlen és sok esetben magát hibáztatják. Ám nem az a megoldás, hogy visszatámad, hanem fontolóra veszi mennyi igazság van a szavukban, és ha úgy gondolja, valóban rászolgált a letolásra, akkor ajánljon nekik kompromisszumot.

Szerelem

Mostanában többször is összeveszhetnek kedvesével, mert túl sok mindenben nem értenek egyet. Maga is máshogy képzel dolgokat és ő is. Ez nem jelenti azt, hogy akkor mindjárt szakítani kell, csak higgadtan beszélniük kellene a lehetséges megoldásokról, de tény és való, most jobb volna, ha maga lenne az engedékenyebb fél. Ám ha veszekedés mellett döntenek, annak csúnya vége lehet.

Karrier

Mozgalmas, ugyanakkor stresszes hét elé néz, mikor nem sok mindenre lesz ideje. Egész héten kapkodni, pörögni fog. Legyen óvatos és igyekezzen jól beosztani az energiáját és az idejét, nehogy túl hamar kimerüljön vagy borítania kelljen a programjait és találkozóit, mert esetleg haza kell vinnie a munkáját vagy nem végez időben. Ezért jegyezzen fel mindent, nehogy kimenjen valami a fejéből!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc