Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Skorpió

Skorpió - 2019. 42. hét

okt. 24. - nov. 22.

Szeretne már új életet, de legalábbis új fejezetet kezdeni. Ehhez viszont előbb meg kellene szabadulnia bizonyos lelki terhektől. Amíg nem áll készen elengedni a múltját, illetve lezárni valamit, aminek vége van, addig nem is fog sikerülni. Sokat segíthet az, ha engedi, hogy valaki támogassa magát lélekben. Ugyanakkor egy régi aggodalma beigazolódni látszik, de talán ez kell ahhoz, hogy merjen változtatni.

Szerelem
Viharos napok várhatóak a szerelmi életében és maga már egyből amiatt aggódik, hogy képesek lesznek-e szembenézni a nehézségekkel. Ha elég erős a kapcsolatuk, ki fogja bírni a magukra váró problémákat. A szinglik viszont egy bonyolult státusszal bíró kapcsolatba futottak bele és nem igazán tudják, hogyan is kellene kezelniük a helyzetet. A csillagok annyit súgnak, hogy legyenek fairek!

Karrier
Amennyiben munkahelyet készül váltani vagy egy új üzletbe ugorna bele, legyen óvatos! Valaki visszaélhet a jóhiszeműségével és megpróbálhatja magát anyagi szinten kihasználni vagy éppenséggel olyanba belerángatni, amit később megbánhat. Figyeljen az apróbetűs részekre és bármennyire is ígéretesnek tűnik valami, jobb, ha nem kockáztat!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc