Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Skorpió

Skorpió - 2019. 26. hét

okt. 24. - nov. 22.

A legszívesebben most csak hátradőlne és megvárná, hogy alakulnak maguktól a dolgok. Nem viszi rá a lélek, hogy maga hozza meg a döntéseit, illetve cselekedjen, mert túlságosam fél attól, hogy elszúrja a dolgokat. Most jobb, ha nem bízza magát a sorsra, meg arra, és alapozzon arra, jó lesz az, amit a gép dob, mert nem biztos, hogy elégedett lesz az eredménnyel.

Szerelem

Alaposan fontolja meg, mit szeretne. Lehet, hogy nem tűnik veszélyesnek, kivitelezhetetlennek egy szerelmi háromszög, pedig nagyon sok buktatója van és jó esély van arra, hogy rövid idő alatt lebukna. Ugyanígy gondoljon át minden olyan viszonyt, ahol esetleg valakinek a szeretője lenne vagy a munkahelyén folytatna szerelmi kalandokat.

Karrier

Túl sok teendője van és emellett tele van a feje az egyéb gondjaival is. Ennek fényében nem lát egészen tisztán, nem tud minden esetben józan döntéseket hozni, aminek kellemetlen következményei lehetnek. Ráadásul, ha nem ossza be okosan az idejét, akkor egyre csak fel fognak torlódni a feladatok és nem bírja majd utolérni magát.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc