Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Szűz

Szűz - 2020. 14. hét

aug. 24. - szept. 23.

Lehetősége adódhat ingatlant vásárolni vagy eladni a héten. A héten a pozitív gondolkodás az igazi erőssége, és ez több tekintetben meg is fog látszani. Szerencsére, valaki a környezetében különösen motiválni fogja. Képes arra, hogy élvezze az élet örömeit, és közben jelentős szellemi növekedést tapasztalhat, hála a nyitottságának és gyors tanulási képességének.

Szerelem
A héten kissé hangulatingadozó lehet és ez rossz fényt vethet a kapcsolatára. Vigyázzon, mert partnere türelme rövid időn belül elfogyhat, ha túl messzire megy. Próbálja megmagyarázni partnerének, hogy a közelmúltban történtek és a helyzete zaklatja ennyire. Igyekezzen kontrollálni érzelmeit és kerülje a vitákat, mert azokból semmi jó nem származhat.


Karrier
Egy kissé hektikus hete lehet Önnek, mivel túl sok mindent próbál egyszerre csinálni. Túlterhelte magát. Igyekezzen fontossági sorrend szerint haladni és törekedjen arra, hogy mindent befejezzen a héten. Azért igyekezzen mindemellett maximális időt szentelni a személyes igényeinek. Ha csak munkából áll a hete, a hétvégére nemcsak energiátlan, de rosszkedvű is lehet.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc