Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Szűz

Szűz - 2018. 38. hét

aug. 24. - szept. 23.

Általános

Mostanában semmivel sincs megelégedve. Mindenben csak a rosszat látja és azt, hogy mennyi minden hiányzik az életéből. Amíg nem változtat a látásmódján, nem is fog változni a helyzet. Hajlamos mindenki mást okolni a jelenlegi helyzete miatt csak éppen azt nem veszi fontolóra, hogy maga is hozzájárult ahhoz, amiben most része van. Ha keresi a bajokat, ne csodálkozzon azon, hogy talál is!

Szerelem

A szinglik egy kissé el vannak kenődve, amiért nincs párjuk. Nem ártana átgondolniuk, hogy mi lehet ennek az oka, lehet, hogy túl sokat dolgoznak vagy éppen túl magasak az elvárásaik és a korábbi hibáikból is ajánlatos lenne tanulniuk! Szembe kell nézniük az igazsággal, hogy mivel szabnak gátat a boldog szerelmi életüknek! A párban élőknek sem ártana egy kis önvizsgálatot tartaniuk!

Karrier

Nem érkeznek meg a változások, amikre annyira számított. Nem ért el áttörést a munkahelyén, a karrierjében és lehet az üzlete sem úgy alakul, mint szerette volna. Legyen türelmes, ez csak egy átmeneti időszak. Ugyanakkor célszerű átgondolnia, mivel lehetne még hatékonyabb, mi lenne bölcs lépés a siker érdekében. Azt is vegye számításba, hogy esetleg tovább kellene képeznie magát!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc