Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Szűz

Szűz - 2018. 46. hét

aug. 24. - szept. 23.

Általános

Belső feszültség és nyugtalanság jellemzi a héten. Mindig talál valamit, amin aggódhat, még akkor is, ha az egy régi ügy. Nemcsak a jelenlegi, hanem a múltbéli hibáin, tettein is mereng. A héten nem nehéz összetűzésbe keverednie a környezetével, néha úgy viselkedik, mint aki egyenesen provokálja őket, sőt, a napokban a szemet szemért lesz a mottója.

Szerelem

Egyes Szüzek még mindig volt a kedvesük miatt tépelődnek, és azon agyalnak, mit rontottak el vagy egyszerűen csak még nem tették túl magukat a csalódásukon. Viszont a párban élők is a kedvesüktől elszenvedett, korábbi sérelmeiket hozzák fel a napokban és ezzel csak azt érik el, hogy eltávolodik tőlük a párjuk. Ha már egyszer megbocsátott, akkor ne vonja vissza!

Karrier

A munkahelyén sem ártana türtőztetnie magát. Kétségkívül nehéz hét vár Önre, temérdek feladat szakad a nyakába és talán még csak segítsége sem lesz hozzájuk. Még az is lehet, hogy főnökei elvárják, hogy túlórázzon, vagy bónusz feladatokat találnak ki magának és Ön nem akar nemet mondani, ezért kollégáin vezeti le a feszültségét.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc