Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Szűz

Szűz - 2021. 03. hét

aug. 24. - szept. 23.

Ezen a héten minden problémája egyszerre köddé válik majd. Emellett a szerelmi élete kilátásai is nagyon ígéretesnek látszanak. Azt ajánljuk, mutassa ki, hogy mennyire értékeli a szeretteit, és milyen nagy szerepet játszanak az Ön életében. Ezen a héten rá fog jönni arra is, hogy mennyire fontos az önazonosság, és hogy nem kell másoktól függenie, mert önállóan is bármire képes. Ne feledje, egyedül Ön felelős a saját tetteiért, ezáltal azok következményeiért is.

Szerelmi előrejelzés
Egy csodálatos hét vár Önre, hiszen rengeteg időt tud majd együtt tölteni a szeretteivel, akik ezáltal érezni fogják majd a törődését és azt, hogy milyen fontosak Önnek. Emellett sokkal jobb lesz a hangulata is a héten, nyugodtan fogja kezelni majd a problémákat, mivel nem veszíti majd el a türelmét. Ne feledje, a kommunikáció a kulcsa mindennek. A kulcs pedig ajtókat nyit Ön előtt, de csak akkor, ha helyesen használja.

Karrier előrejelzés
Számítson arra, hogy a héten egy olyan interjúval kapcsolatos hívást fogad, ami egy remek munkaajánlat lehetőségét rejti magában. Habár először egy kicsit elbizonytalanodik majd, hogy valóban megfelel-e Önnek ez az új állás, a hét végéhez érve képes lesz majd olyan döntést hozni, amit biztosan nem bán majd meg. Az adminisztrációs területen dolgozók sajnos nem mindig lesznek képesek eléggé a feladataikra koncentrálni, és gyakran elkalandozik majd a figyelmük. Ha Ön előléptetésre, vagy fizetésemelésre vágyik, érdemes először fejlesztenie a szaktudását és a képességeit.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc