Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Szűz

Szűz - 2020. 27. hét

aug. 24. - szept. 23.

Vigyázzon, mert a héten egyik pillanatról a másikra kellemetlen helyzetben találhatja magát. Tartsa nyitva a szemét és akkor idejében észre fogja venni, hogy csapdába sétál. Ha pedig van valami, amivel kapcsolatban bizonytalan, hamarosan fellélegezhet, mert bizonyosságot szerez! Egy közeli barátja vagy családtagja óriási segítséget nyújthat Önnek a napokban.

Szerelem
Hajlamos mindent túl gondolkodni a kapcsolatában és okozza a problémáját. Ne keressen folyton rejtett jelentéseket és titkokat. Nemcsak rosszul esik a párjának, de sokszor már bosszantja is a féltékenykedése vagy a gyanúsítgatása. Azok, akik épp kapcsolatot készülnek kialakítani, hasonló helyzetben vannak és ezzel üldözhetik el maguktól a leendő kedvesüket.

Karrier
Súrlódás alakulhat ki a munkahelyén az egyik kollégájával. Túlságosan ragaszkodik a saját igazához, elképzeléseihez és nem vevő a másik fél nézeteire, ötleteire. Ne aggódjon, mivel ez a helyzet nem vezet tartós kellemetlenségekhez, mert sikerül megoldaniuk a problémát. Néha lehetnek átmeneti mosolyszünetek, de törekedjen arra, hogy jó kapcsolatokat ápoljon a munkahelyén!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc