Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Szűz

Szűz - 2019. 12. hét

aug. 24. - szept. 23.

Több kapcsolata is bizonytalanná válik a héten. Maga sem tudja, hogy mennyire akarja-e már őket vagy sem. Ideges és túlterhelt a napokban, sokszor inkább Ön az engedékenyebb fél, mert sem kedve, sem energiája nincs a veszekedésekhez. Viszont egy régi ismerőse, barátja, rendesen meglepheti, és benne viszont legalább pozitívan fog csalódni.

Szerelem

Az egyedülállók legyenek óvatosak, mert aki éppen megpróbálja őket meghódítani, nem biztos, hogy őszinték a szándékai. Előbb derítsék ki, mielőtt nagy hévvel belevetik magukat egy új kapcsolatba. A tartós kapcsolatban élők kommunikációs problémákkal számolhatnak. Valahogy mindig félreértik a másik fél szándékait és ez veszekedésekhez vezethet.

Karrier

Nehezére esik, pedig higgadtan kellene kezelnie a felmerülő problémákat, csak úgy érheti el, hogy mielőbb megoldódjanak. Nem kell mindent másokra hagynia, csak igyekezzen diplomatikusan állni a kollégáihoz és a környezetéhez. Ám ha nagyon úgy érzi, a kiégés veszélye fenyegeti, akkor érdemes lehet elgondolkoznia azon, hogy munkát vált.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc