Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Szűz

Szűz - 2018. 29. hét

aug. 24. - szept. 23.

ltalános

Jelentős változások vannak készülőben az életében. A napokban érdemes lesz álmai elérésén dolgoznia. Bízzon a megérzéseiben és ne féljen magától is kopogtatni az ajtókon. Merje használni képzeletét és kreativitását, nem csak a céljai elérésével kapcsolatban, hanem a mindennapokban is. Ugyanis ez a hét tökéletes lehet arra, ha szeretné otthonát felújítani vagy átalakítani.

Szerelem

A napokban legyen türelmesebb és megértőbb a kedvesével. Nem csak azért, mert erre lenne szüksége, hanem mert egyébként is hajlamos arra, hogy könnyen felhúzza magát. Ugyanez érvényes abban az esetben is, ha elszeretne érni nála valamit. Ne erőszakolják ki a válaszadást vagy a döntést! A szinglik is gyakorolják a türelmet és ne rontsanak ajtóstul a házba, mert azzal csak elüldözik a leendő kedvesüket.

Karrier

Azok, akik üzlettel foglalkoznak, egy komolyabb üzletet hozhatnak tető alá, ami jelentős anyagi haszonnal járna. Érdemes is lenne több időt szentelnie munkakapcsolatinak, illetve azoknak, amelyekből előnye származhat, mert még az is lehet, hogy hamarosan a segítségükre lesz szüksége. De a többi Szűznek is sikerekben lehet részük, ha elég kitartóak és szorgalmasak a napokban.

Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc