Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Szűz

Szűz - 2019. 42. hét

aug. 24. - szept. 23.

Eddig hit bizonyos dolgokban és bátran kiállt a hite, a meggyőződése mellett. De most mégis elbizonytalanodik a dolgában. Talán késlekedik az, amire nagyon számított, vagy pont, hogy olyan történik, amivel nem számolt és emiatt kezd egy kissé kiábrándulni. Minden hit és meggyőződés próbája a kitartás, vagyis legyen türelemmel és még semmit se adjon fel!

Szerelem
Legyen óvatos, mert a napokban megjelenhet a csábító az életében. Nagy lehet a kísértés, hogy engedjen neki és esetleg elhagyja kedvesét vagy viszonyba keveredjen, de gondolja át, hogy biztos megéri-e. Az egyedülállók is hasonló helyzetben találhatják magukat, ám náluk még kockázatosabb lehet, ha a munkahelyükön találkoznak a csábítóval.

Karrier
A napokban ne dőljön hátra. Érdemes lenne összekapnia magát és egy kicsit megtolnia a szekerét. Nem kellene komolyabb erőfeszítés ahhoz, hogy beinduljon. Ha üzletről van szó, kimondottan szerencsés lehet a héten. Csak azt kell szem előtt tartania, hogy semmi sem hullik az ölébe, mindenért tennie kell, de megéri szorgalmasnak lennie.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc