Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Szűz

Szűz - 2020. 04. hét

aug. 24. - szept. 23.

Meglehetősen vegyes élmények érik a következő napokban. Egyik barátja csalódást okozhat Önnek, ami rosszul érinti. Még szerencse, hogy igyekszik pozitívan gondolkodni és az sem hátrány, hogy jóval türelmesebb és rugalmasabb manapság. Valakinek hiányzik mostanában, érdemes hallgatnia a megérzéseire és megeresztenie egy telefont!

Szerelem
Szerelmi életében jelentős fordulópont várható és emiatt nehezére esik nem szétkürtölni a boldogságát. Nem szeretne vele megbántani senkit, de képtelen magában tartani az örömét. Sajnos lesz olyan, aki megpróbálhatja elrontani a kedvét, éppen azért, mert neki nem áll ennyire jól a szénája. Ne foglalkozzon vele, legfeljebb figyeljen oda arra, kinek és mit mond.

Karrier
Legyen óvatos, mert munkahelyén az egyik kollégája kipécézheti magának és megpróbálhatja kellemetlen helyzetbe hozni. Talán a helyére pályázik vagy az is lehet, hogy nem kedveli magát. Fontos, hogy ne menjen bele a játékába, és csinálja maga is azt, amit ő. Ha kell, avassa be főnökét abba, mi a helyzet és biztosítsa a fedhetetlenségét.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc