Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Szűz

Szűz - 2019. 34. hét

aug. 24. - szept. 23.

Úgy érzi, Ön azt adja, amit a környezete is elvárhat. Ám fordított esetben már ezt nem tudja elmondani és sokszor olyan érzése van, mintha mindenki beleakarna szólni vagy egyenesen avatkozni az életébe és emiatt meglehetősen feszült. Tegye szóvá ezt finoman a megfelelő személyeknek, különben rossz helyen és időben fogja elkapni a méreg.

Szerelem

Izgalmas és új fordulatokat kínál a szerelmi élete. A párban élők több új dolgot is kipróbálhatnak a héten, akár olyanokat is, amelyek kimondottan felüdítik a szerelmi és a nemi életüket. De akár kedvese egy bizonyos kérdést is feltehet Önnek. A szinglik inkább kalandozni és flörtölni fognak, de most ezzel is tökéletesen elégedettek. Rengeteget nőhet a következő napokban az önbizalmuk.

Karrier

Vigyázzon azzal, hogy milyen módon kívánja elérni a célját. Könnyen megeshet, hogy túl messzire megy a nagy törtetésben. Figyeljen arra, hogy ne lépjen át mások felett, ne legyen túl gátlástalan, akármennyire is szeretne valamit megkapni. Később bánná, hogy feláldozta a kapcsolatait vagy akár a saját értékrendszerét azért, hogy teljesüljön a vágya.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc