Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Szűz

Szűz - 2021. 15. hét

aug. 24. - szept. 23.

Ön retteg a romantikus kapcsolatoktól és egyáltalán nem szentimentális, ha a szívügyeiről van szó. Ennek ellenére nagyon fontos Önnek biztonságban tudni és védelmezni a partnerét. Olyan embert keres, aki mellett fejlődhet. Nem akarja azt érezni, hogy a kapcsolat visszahúzza, vagy hátráltatja. Az elkövetkező hét rengeteg újdonságot tartogat majd. Megismerkedhet az új szerelmével vagy új munkahelyet talál. Ez az időszak rendkívül kedvezőnek ígérkezik tehát, csupán hinnie kell magában és bíznia abban, hogy az élet csakis a legjobbat tartogatja Önnek. Bízzon a fejlődésben is, ami Ön előtt áll. Megtalálhatja magában egy sokkal érzékenyebb énjét is, aminek köszönhetően talán egy kicsit sebezhetőnek érzi magát és elnyomja magában az érzéseit. Pedig higgye el, ha enged nekik, azzal, sokkal erősebb kapcsolatot tud kialakítania a szeretteivel és sokkal biztosabb lesz önmagában is.

Szerelmi előrejelzés
Ne hagyja, hogy bármilyen kisebb veszekedés súlyként nehezedjen a szerelmi életére. Különösen a hét elején vigyázzon ezzel, mert nagyon komoly következményekkel kell számolnia, ha a parázs vitákból nagyobb veszekedés pattan ki. Legyen nagyon óvatos, és inkább kerülje a vitás helyzeteket. Egyáltalán nem lesz elégedett a kapcsolata jelenlegi helyzetével, ezért alaposan át kell gondolnia bizonyos dolgokat, hogy meg tudjon hozni bizonyos döntéseket, amik változásokat eredményeznek.

Karrier előrejelzés
Ezen a héten nagy gonddal kell meghoznia a szakmai életével kapcsolatos döntéseit. Nem szabad semmit sem elkapkodni. Remekül kezdi a hetet, ugyanis egy kiváló állásajánlatot kaphat. Gondolja át azonban alaposan ezt az ajánlatot, mielőtt a bizonytalanért feladná a jelenlegi állását. Ha jó döntéseket hoz, és kellőképpen körültekintő, akkor nagyon elégedett lesz azzal az iránnyal, ami felé a karrierje halad. Hatalmas előrelépéseket tehet előre, ha így folytatja.

| Aktuális hét
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc