Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Szűz

Szűz - 2019. 26. hét

aug. 24. - szept. 23.

Egész héten gyakran fogja azt tapasztalni, hogy falakba ütközik, semmi sem akar összejönni, illetve folyton mindenhonnan elkésik. Kezd olyan érzése lenni, mintha durva pechszériája lenne. Szerencsére a segítségére siet valaki, aki jobbkedvre deríti, egy kis fényt visz az életébe és onnantól kezdve már nem találja olyan sötétnek a helyzetét.

Szerelem

Az egyedülállók vigyázzanak arra, hogyha túl sok személlyel randevúznak, könnyen összekeverhetik őket vagy, amit mondtak nekik. Ami a párban élőket illeti, ha úgy érzik, már elmúlt a szerelem és már egyikük sem tud változtatni, akkor talán ideje lenne elbúcsúzniuk egymástól és nem húzniuk egymás idegeit és idejét. De ez egy alaposan átgondolt döntés legyen.

Karrier

Bármennyire is szeretne végezni valamivel a napokban, nem fog tudni. Emiatt kár is erőlködnie. Nyugodjon meg, és haladjon abban a tempóban, amiben tud. Így is mindennel sikerül végeznie, legfeljebb nem olyan gyorsan, mint hiszi. Különben se a mennyiségre, hanem a minőségre hajazzon! Talán majd jobb kedvre deríti az, hogy munkahelyén megdicsérik.

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc