Hívja jósainkat most! 0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc
 
 
 

Válassza ki csillagjegyét

 
Heti horoszkóp Szűz

Szűz - 2019. 03. hét

aug. 24. - szept. 23.

Ha valamit nem jól csinál a héten, hibázik, mindenért másokat okol. Megtalálja a módját annak, miként kenhetné rájuk. Nem meglepő, hogy ebből szép kis viták kerekedhetnek. Igazából aggódik, hogy nem tart még ott, ahol szeretne és kételkedni kezdett a saját képességeiben, pedig nincs oka rá. Egyszerűen ez egy ilyen időszak, ami nem tart örökké, nemsokára már haladhat előre.

Szerelem

Problémák adódhatnak a szerelmi életében, ha olyan dolgokat lát és magyaráz bele a kapcsolatba, ami csak a fejében van. Képzelt dolgok végett veszhet össze a kedvesével. Engedje el félelmeit, mielőtt esztelen féltékenykedésbe bocsátkozna. Inkább mondja ki hangosan kedvesének az érzéseit, félelmeit, mert könnyedén eloszlathatná őket.

Karrier

Mindenen képes felidegesíteni magát. Ma úgy érezheti, hogy szerencsétlen és idegesítő emberek veszik körbe és ellenségesen viselkedik velük. Még olyan kollégáját is megbánthatja, akivel egyébként jóban vannak. Fékezze meg az ámokfutását. Könnyebb lenne azt megtenni, mint utána mindenkitől bocsánatot kérni. Ugyanakkor figyeljen oda magára, és ellenőrizzen mindent kétszer!

| Aktuális hét |
Ennél is többet szeretne tudni? Hívja tapasztalt jósainkat most!
0900 700 602
A hívás díja: 2 EUR/perc